HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Scherpe prijs en goede service! Heb hier al vaker besteld en dat beviel zeer goed

Supersnelle reactie op mijn vragen via de mail. Makkelijk bestellen en een hee ruim aanbod

Snelle reactie op mijn vragen en goede aanbiedingen. Kan het iedereen aanbevelen. Ook het aantal winkels in het land maakt het praktisch..

Goede ervaringen uit het verleden hebben me er weer toe bewogen om een Sonos product hier te kopen.

Snelle reactie op vragen, goed advies over aanschaf en klantenservice wijst op aanbiedingen. Zeer scherpe prijzen

Zeer nette en correcte afhandeling van de bestelling. Je krijgt wat je wilt. Prima web winkel. En zeker aan te raden als je een goed product wilt tegen een scherpe prijs.

Snelle levering niks op aan te merken.

De vraag die ik gesteld had is voor mij juist en snel beantwoord. Prima oplossing en heeft mij doen besluiten om een aankoop te plaatsten.

De website is goed overzichtelijke en alles staat duidelijk weergegeven. Mocht je korting willen voor je aankoop, kan je gewoon vragen naar een deal. Je krijgt snel reactie. Ik zou deze shop zeker aanraden bij iedereen.

Snelle levering

Als je vragen hebt worden deze snel beantwoord.

Bestellen ging vlot evenals betalen. Daarbij was de mailwisseling meer dan correct. En dat alles voor een prima en concurrerende prijs.

Correcte en vlotte respons tijdens de maiilwisseling.

Zeer makkelijke en overzichtelijke website. Bij aankoop van meerdere artikelen even een mail of chat starten en er valt altijd wat te regelen.

Wilde 2 tv's tegelijkertijd hebben en had daar een vraag i.v.m. korting op één van de tv's. Kreeg snel en adequaat antwoord. Enorm goed geholpen.

Super fijne webshop met heel goede prijzen.
De klantenservice beantwoordt vragen via de email binnen 10 minuten.
Is niet mijn eerste bestelling hier, maar zeker ook niet de laatste.

Mijn review van gisteren schreef ik mede omdat ik er iets voor terug kreeg. Dat soort reviews vind ik zelf nooit zo betrouwbaar als ik ze lees. Nu ik het bestelde product in huis heb dus nogmaals een bericht. Platte TV is echt een prima betrouwbaar bedrijf. Binnen 24 uur is het product bij me thuis afgeleverd. Alle vragen die ik heb gesteld zijn binnen 5 minuten beantwoord.

zie boven

zie boven

Je kunt mailen chatten om een korting te bedingen als meerdere producten afneemt, erg makkelijk en het scheelt altijd met een andere webwinkel

PlatteTV reageert heel snel, op mails maar ook met bestellen. Alles wordt zsm geleverd alleen in Post.nl af en toe de vertragende factor. Hier kan PlatteTV dus niks aan doen.

Zoals bovenstaand, reageren snel bij vragen en zijn zeer behulpzaam.

De website is goed overzichtelijke en alles staat duidelijk weergegeven. Als je vragen hebt worden deze snel beantwoord. Ik zou deze shop zeker aanraden bij iedereen.

Je wordt snel en netjes te woord gestaan. Uitstekende service.

De site is erg overzichtelijk en er word snel geholpen. Ook de prijs is goed na het aanvragen van een speciale prijs.

werd snel geholpen en ze reageren erg snel op vragen.

Overzichtelijke webshop met veel informatie over de producten. Medewerkers zijn vriendelijk en reageren snel. Het is ideaal dat je via de mail om een persoonlijk aanbod kunt vragen.

Vriendelijk personeel en vlug antwoord via de mail ondanks dat het zeer druk is nu in de Corona tijd

Sonos move gekocht voor een zeer goede prijs

Vriendelijk en ze staan je vlug te woord

Snelle service en een goede prijs. Daarnaast krijg je een persoonlijke aanbieding via de website.

Er wordt snel gereageerd op je mail.

Prima service. 2 verschillende merken speakers laten komen en uitgebreid kunnen testen. Retour was ook geen probleem. Iets langer houden om de test met nog een derde speaker te testen was ook geen probleem. Uiteindelijk erg blij met de keuze en snelle reactie via mail en chat.

Snelle levering. Enige minpunt, heel duidelijk wat het product was, omdat de doos van de leverancier gelijk als verzenddoos gehanteerd wordt. Waarde van het product dan ook gelijk duidelijk.

Prima overzichtelijke site. Zeer snelle en vriendelijke reactie op mijn vragen. Als ik het product nu ook nog op een vlotte en nette manier geleverd krijgt zou ik iedereen aanraden hier klant te worden! Die informatie beloof ik later te delen als ik het product in huis heb,

Zoals gezegd. Snel, netjes, persoonlijk en prettig.

Goede overzichtelijke website en klantcontact. Perfecte service en een mooie prijs voor de denon soundbar

Snel contact en een mooie prijs voor de soundbar

Scorekaart voor HelloTV