HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Nieuwe tv besteld en geadviseerd door Tim.
Tot op heden uitstekend advies en vrijblijvende info.
Nu afwachten op de bestelling.

Ik was van plan een LG G5 77inch aan te schaffen.

Initieel goed contact en goede deal aangeboden via de mail. Echter, toen ik reeds akkoord heb gegeven op alles werd me tot 3x toe gevraagd of ik toch echt geen verzekering wilde afsluiten vanwege verbeterde pixelgarantie. Erg pusherig allemaal en heb daardoor grote twijfels hoe ze in geval van mankementen reageren.

Daardoor uiteindelijk de hele koop afgeblazen.

niet van toepassing, helaas uiteindelijk niks besteld. Nu maar wachten op Black Friday

Zeer scherpe persoonlijke aanbieding gekregen op een LG C5 83". Zo scherp dat het too good to be true leek.

Maar gisteren is de TV bezorgd.

Echt Perfect!

Netjes op de afgesproken dag bezorgd. De bezorgster belde netjes van te voren.

Bedankt voor je review! Geweldig dat je zo’n mooie persoonlijke aanbieding hebt gekregen en dat alles perfect is geleverd. Geniet van je nieuwe LG C5 83”!

Ronald

Ik ben op een hele prettige manier door TIM van Hello TV geholpen, hij wees ons zelf nog op een hele flinke korting, dat is klantenbinding. Ik zal dit zeker doorvertellen aan mijn kinderen en kleinkinderen.

Bedankt voor je mooie review, Wiesar! Fijn dat Tim je zo goed heeft geholpen én je heeft gewezen op de korting.

Ronald

Super geholpen door Tim om de juiste TV en dan vooral de grote te bepalen.

Ik was aan het twijfelen tussen 65inch en 75inch.

Het is de 75inch is toch mannelijker!!!

Heb een nieuwe tv aangeschaft. Op basis van de gemaakte scherpe prijs en goede kwaliteit, service en reactiesnelheid heb ik een heel goed gevoel met de gedane aankoop.

TV is zondag besteld en maandag daarna geleverd. Hoezo snel!

Had eerst een ander model uitgezocht maar heb uiteindelijk op advies van Ivo met een duidelijke onderbouwing en uiterst scherpe prijs een verder ontwikkeld model gekocht.

Hi Dirck,

Super om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad! Fijn dat Ivo je met zijn advies heeft geholpen en dat alles snel en soepel is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen in HelloTV!

Ronald

Wederom een nieuwe TV aangeschaft, koop hier al sinds 2014 met veel tevredenheid mijn televisies en audioapparatuur.

Prima, snel en volgens afspraak geleverd, bezorgers kwamen op een vooraf aangegeven tijdstip.

Koop hier al sinds 2014 mijn televisies en audio apparaten met veel tevredenheid. Tim heeft ons goed geholpen met advies qua formaat en accessoires. Had eerst een ander model uitgezocht maar uiteindelijk op advies van Tim een ander model en formaat gekocht. Heb in het verleden een garantie geval gehad met een TV die het na een jaar begeven had en ze hebben het toen perfect opgelost.

Hoi Ron

Wat geweldig om te lezen dat je al sinds 2014 met zoveel tevredenheid bij ons koopt!
Fijn dat Tim je goed heeft geholpen en dat alles weer netjes geleverd is. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review!

Ronald

Aanschaf TV bij HelloTV op aanraden van een vriend. Goed geholpen en binnen enkele tijd A tot Z geholpen.

Ik ben geholpen door Tim van HelloTV en ik ben keurig en snel geholpen. Na de TV heeft Tim goed meegedacht over overige zaken. Naast de tv heb ik voor een scherpe prijs een schoonmaakpakket, muurbeugel en garantiepakket verkregen. Zeer tevreden!

Goed advies gekregen van Ivo (medewerker van HelloTV). Bij vragen kreeg ik snel en correct antwoord. Een scherpe aanbiedingen gekregen en snel en eenvoudig tot bestelling over kunnen gaan. Heel fijn!

Sonos Era300 besteld. Eerste contact met HelloTV was bij het vinden van een goed artikel waarin Era100 en 300 met elkaar vergeleken werden. Keuze gemaakt voor de Era300 en contact opgenomen met HelloTV. Bestelproces was erg snel en makkelijk. Fijne website!

Nu wachten op de Sonos 😇

Fijne klantenservice, prettige en duidelijke communicatie. Ik heb er vertrouwen in dat ik bij problemen goed geholpen word.

We waarderen je positieve woorden, Joey. Fijn dat je vertrouwen hebt in onze service.

Ronald

Ik heb een persoonlijke korting aangevraagd en ben vrij snel via de mail geholpen. Daarnaast heeft Ivo van HelloTV ook fijn lopen meedenken met wat ik nog nodig zou hebben bij mijn tv en fijne voorstellen gedaan met goede kortingen. Al met al heel tevreden over het proces van de aankoop

Persoonlijk advies, goede deals en een soepel aankoopproces, bedankt voor je vertrouwen!

Ronald

Ivo is klantgericht en kon een mooie prijs geven. Alles was conform afspraak. Dikke aanrader!

Goed verpakt, naar boven getild en snel geleverd. Verder geen bijzonderheden.

Uitstekend geholpen door Ivo bij online aankoop. Snelle reactietermijnen. Mooie prijs gekregen en koopproces uitermate efficiënt ingericht.

Zeer snel verzonden en ontvangen. Binnen 24 uur in huis.

Uitstekend geholpen. Vriendelijk. Snel. Efficiënt. Behulpzaam. Zeer aan te raden.

Online goed geholpen, snel geleverd én tevreden, zo doen we dat, thanks!

Ronald

Na het zoeken van een geschikte model oled tv kun je via de website bij het product de optie "Vraag naar korting" aanvragen.
Je verwacht dan dat er korting aangeboden gaat worden van het model die jij hebt aangegeven echter ontvang je standaard een bericht "De korting op het door jou gekozen model is zeer minimaal, maar we hebben goed nieuws: je krijgt alléén deze week een superscherpe dealprijs voor het nieuwste model!"
Jammer maar dat schijnt tegenwoordig overal hetzelfde te werken!
Uiteindelijk zijn ze er wel in geslaagd en heb ik alsnog het nieuwste model aangeschaft echter wel nadat ik de eerste aanbieding niet toereikend had bevonden en dus alsnog een mooie korting heb mogen ontvangen.
Na akkoord van de offerte kreeg ik vervolgens nog wat advies en de vraag of ik extra garantie wou bijkopen en of ik ook nog een juiste HDMI kabel wou aanschaffen of een schoonmaak set, het blijven tenslotte verkopers.
De communicatie was verder prettig te noemen.

De levering kwam zoals afgesproken op tijd echter staat er op de doos "this site up" en stond deze in de vrachtwagen toch echt niet zoals op de doos aangegeven.
Gelukkig heeft Philips alles goed verpakt en heeft het geen gevolg gehad.

Ervaring met klantenservice is prima en reageren over het algemeen snel.

Bedankt voor je duidelijke feedback en mooie score! We zijn blij dat je positief terugkijkt op het proces.

Ronald

Goede ervaring met aankoop, maar onduidelijkheid over garantie

Deze review gaat over mijn ervaring met de aankoop, niet zozeer over het product zelf. Die ervaring was uitstekend. Ondanks dat het contact volledig digitaal verliep, wist HelloTV het verkoopproces slim en prettig aan te pakken.

Ik heb een Philips 65 inch TV besteld en kreeg hierbij korting. Door te reageren op een e-mail werd het aankoopproces verder gepersonaliseerd. Je wordt actief meegenomen en krijgt nuttige informatie over je bestelling en bijbehorende zaken.

De communicatie met Ivo van HelloTV verliep soepel en prettig – complimenten daarvoor.

Verbeterpunt: de informatie over garantie is te vaag. Via de garantiepagina van HelloTV "hoe lang heb ik garantie op mijn product" kreeg ik geen helder beeld van de fabrieksgarantie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor aanvullende dekking, maar ik kon nergens duidelijk vinden wat de standaardduur en -omvang van de fabrieksgarantie is op mijn specifieke product.

De intentie dat jullie klaarstaan bij defecten is sympathiek ("Mocht jouw product defect raken, dan kun je natuurlijk ook op ons rekenen."), maar bij garantie telt vooral wat juridisch onderbouwd is. Mijn suggestie: vermeld bij ieder product duidelijk wat de fabrieksgarantie inhoudt. Dat maakt de ervaring nog beter.

Denk grootste deel al benoemd in het voorgaande deel. Fijne ervaring en duidelijk contact. Hoop HelloTV na mijn aanschaf niet meer te hoeven contacten, want dat zou betekenen dat ik geen problemen heb met mijn TV, echter als dit wel moet gebeuren heb ik vertrouwen dat het goed komt.

Glenn, wat fijn dat alles zo soepel verliep en dat je goed bent geholpen. We wensen je veel plezier met je Philips TV!

Ronald

Zeer snelle levering. De betaling ging ook gemakkelijk. Helaas had de bezorger geen tijd om de tv te installeren. Na anderhalf uur was ik klaar zowel mer de voet als de instelling. Koste mij toch wel moeite op mijn leeftijd. Voor de rest is alles prima en de tv heeft prachtig beeld en geluid.

De levering was ietsjes te laat. Prachtig beeld en geweldig geluid.

Via de e mail besteld werd goed geholpen. Stonden mij goed te woord.

Dank voor je review, Tetzke. Goed om te horen dat je tevreden bent over de tv en de klantenservice. Jammer dat de bezorger geen tijd had voor installatie. Als je de volgende keer hulp wilt, kunnen we dat vooraf voor je regelen. Geniet van je mooie tv!

Ronald

heb mail contact gehad met ivo en dat ging perfect
goed geholpen en vakkundig top

alles ging perfect en op tijdstip wat we hadden afgesproken

ja ivo heeft me goed en vakkundig geholpen en heeft me de nodige informatie gegeven top

Mooi om te lezen dat Ivo je vakkundig heeft geholpen en de bezorging precies volgens afspraak ging. Bedankt voor je vertrouwen!

Ronald

Op woensdag ochtend 23 juli een TV besteld. Op voorraad. De volgende dag zou hij bezorgd worden.
Omdat ik niks meer hoorde nam ik via de chat contact op. Een medewerker verzekerde me dat alles in orde was.
De volgende dag nog steeds geen bericht, geen track-en-trace nummer, niks. De chat was ineens onbereikbaar en je kunt ze niet bellen.

// Aanvulling later:
Na een paar mailtjes krijg ik excuses en in plaats van een gebruikte TV voor een gebruikte prijs, een nieuwe TV zonder bijbetaling. Als het goed is morgen geleverd. Als dat zo is dan pas ik de score aan.

// Nog latere aanvulling:
Uiteindelijk per e-mail wel goed geholpen en een aardige korting gekregen voor het ongemak. Een korting waar geen andere leverancier tegenop kon, dus de algemene score aangepast.

In eerste instantie was het product helemaal niet verzonden. In tweede instantie binnen 1 dag geleverd.

In eerste instantie was ik erg ontevreden. Via de chat ben ik letterlijk voor de gek gehouden door een medewerker.
In tweede instantie ben ik per e-mail wel goed geholpen en werd ik gecompenseerd voor het ongemak.

Slechtste online koopervaring ooit in mijn 12 jaar in Nederland. Ik bestelde een product dat op voorraad was op maandag en heb het zondag geannuleerd na meerdere leugens.

Voordelen: ze reageren snel op e-mails en chats.
Nadelen: de rest.

Mijn verslag met dit bedrijf:

- Op maandag tijdens de lunch bestelde ik een Denon receiver. Deze stond als “op voorraad” en “Voor 21:00 besteld, morgen in huis” gemarkeerd.

Een paar minuten later ontving ik een e-mail waarin werd gevraagd of mijn kaart in orde was. Ik had een Spaanse VISA-kaart gebruikt. Ik legde uit dat dat prima was. In die e-mail antwoordden ze dat het product tegen het einde van de week geleverd zou worden.

Ik nam contact met hen op via de chat. Ik vroeg waarom het product pas tegen het einde van de week zou komen terwijl het als op voorraad stond. Ze zeiden dat het allerlaatste exemplaar net uit het magazijn was vertrokken en dat de website bijgewerkt moest worden.

- Op dinsdag stond het product nog steeds als op voorraad. Ik nam weer contact op via chat en ze vertelden dat ik het product tegen het einde van de week zou ontvangen.

- Op donderdag hetzelfde verhaal. Ze zeiden dat ze het product vrijdag zouden ontvangen en het dan meteen naar mij zouden versturen.

- Op vrijdag vroeg ik hen om de track en trace. Ze schakelden over op het Nederlands in hun antwoorden (ik spreek Engels en Spaans en dat was tot dan toe geen probleem, maar ze waren waarschijnlijk geïrriteerd omdat ik te vaak vroeg naar het product dat ik al had betaald). Ze zeiden dat ik een trackingnummer zou ontvangen.

- Op zaterdag geen product en geen trackingnummer. Ik vroeg wat er aan de hand was, en ze zeiden dat ze het product pas na 21 uur hadden ontvangen, toen ze het zouden verzenden. Ze zeiden dat ik het trackingnummer zo snel mogelijk zou krijgen.

- Op zondag geen trackingnummer. Ik vroeg wat er aan de hand was, en ze zeiden dat ze het product nog niet hadden ontvangen, maar dat het snel zou komen. Ik besloot de bestelling te annuleren. Ze boden me een korting van 25 euro op mijn volgende aankoop aan, die ik weigerde. Ze boden me opnieuw 25 euro korting aan, die ik ook weigerde. Ze zeiden dat ik mijn geld binnen een paar dagen terug zou krijgen.

- Op dinsdag boden ze me een gebruikte versie van de receiver aan, met wat beschadigingen. Tegen die tijd had ik dezelfde receiver al thuis, besteld bij een andere webshop. Ze hadden mijn geld nog niet terugbetaald

Zoals hierboven uitgelegd, vertel je me meerdere keren niet de waarheid.

Wat spijtig om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Je beschrijving is duidelijk en laat zien dat we op meerdere momenten niet helder of correct hebben gecommuniceerd. Dat had niet mogen gebeuren. Zou je het ordernummer kunnen mailen naar klanttevredenheid@hellotv.nl? We bieden hiervoor onze excuses aan en bespreken dit intern om herhaling te voorkomen.

Ronald

Ik ben door medewerker Ivo van Hello TV uitstekend geholpen.
Door goed advies ben ik nu een tevreden klant met een mooie aankoop.
Bedankt Ivo!

Dank je wel voor je positieve woorden over Ivo, Marijn. Mooi dat je blij bent met je aankoop.

Scorekaart voor HelloTV