ONZE ORGANISATIE
MediaMarkt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen wij, in 55 vestigingen, duizenden klanten per dag. Via de MediaMarkt webshop worden er dagelijks zo’n 100.000 klanten geholpen met hun elektronica aankopen. Met de MediaMarkt dynamische prijzen is MediaMarkt concurrerend en proberen wij de klant altijd te voorzien van het beste aanbod.
BELEVING
NIEUWE HEADPHONES, TV OF KOELKAST? KOM NAAR DE WINKEL OM TE KOMEN ERVAREN EN TESTEN.
Wij bieden jou de ultieme winkelbeleving. Je vindt niet alleen het grootste assortiment onder één dak, maar ook altijd de nieuwste en innovatiefste producten. Nieuwe tv, headphone of koelkast kopen? Kom naar onze winkels en kom de nieuwste producten bekijken, aanraken en testen. Ook is het mogelijk om online een product te kopen en binnen 2 uur af te halen in één van onze vestegingen bij jou in de buurt.
ADVIES
ALTIJD GOED ADVIES, ZOWEL ONLINE ALS IN DE WINKELS
Onze medewerkers geven u altijd advies op maat. Ze zijn onafhankelijk, adviseren u oprecht en beantwoorden vakkundig uw vragen zodat u altijd met het juiste product de deur uitgaat. Ook qua service, installatie en garantie zijn we ongeëvenaard. De website is ingericht om een zo klantvriendelijke ervaring te bieden aan onze gebruikers. Ook geven wij reviews van de producten die wij verkopen op onze social kanalen en advies pagina’s. Check onze advies pagina: https://www.mediamarkt.nl/nl/shop/advies-overzicht.html
ASSORTIMENT
ALLES ONDER ÉÉN DAK
Wij bieden u het grootste assortiment aan consumentenelektronica, in de breedte en in de diepte, zowel in de winkels als in de webshop. Bovendien zijn bijna alle producten direct op voorraad.
GEMAK
ONZE SERVICE
Overal en altijd kunt u bij ons terecht. Wij hebben elke werkdag koopavond en onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Je kiest zelf op welke manier je laat informeren, waar je het product koopt én of je het afhaalt of gratis laat bezorgen (vanaf €50,-). Natuurlijk altijd met de topservice van MediaMarkt. Online besteld binnen 2 uur af te halen bij een winkel bij jou in de buurt. 7 dagen in de week thuisbezorgd, vandaag voor 23.30 besteld morgen in huis. Voor vragen of opmerkingen over je bestelling kan je terecht op onze klantenservice pagina: https://klantenservice.mediamarkt.nl/