Plasmavisie

Gebruikers over webshop Plasmavisie

besteld en betaald zoals dat bij de meeste webshops gebeurt, gewoon zoals het hoort. Het gaat ook om grote bedragen, dus ik had niet anders verwacht

Voor 22 uur bestellen is de volgende dag geleverd. De volgende dag (dinsdag) aan het eind van de middag gebeld waarom ik geen track and trace heb gekregen. Druk druk druk, aan het eind van de week wordt hij geleverd. Vrijdag weer een mail gestuurd of ik hem nog vóór sinterklaas krijg.
Ik heb op mijn 2 mails geen een keer een persoonlijke reactie gekregen. Alleen mails in de trant van "de status van uw order..." Uit hun mail haalde ik dat hij pas maandag bij hun zou binnenkomen en dan zouden ze de levering plannen. Uiteindelijk werd het maandagavond, een week na de bestelling. Er kunnen redenen zijn waarom de levering vertraging oploopt. maar houd me dan op de hoogte met de juiste info.
Als je bijna 2000 euro betaalt voor een tv en je krijgt bijna geen updates of reactie, dan gaat het door je hoofd spoken dat je misschien opgelicht bent. En het lijkt me dat je dat als webshop niet moet willen, een onbetrouwbare indruk achterlaten

De mevrouw aan de lijn stond me op zich correct te woord, maar haar info was incorrect.

Update 26-12-2020

Ik heb op 27 nov om 09.00u een Samsung QE55Q80TALXXN besteld (#500037548). Er stond bij dat wanneer de televisie voor 22.00u besteld was, het direct verzonden zou worden. Er werd op het moment van bestellen niet aangegeven dat het niet meer op voorraad was. Ik heb een betaalbevestiging ontvangen en hier bleef het bij. In spanning zat ik te wachten, maar ik ontving geen track en trace. Na veel moeite te hebben gedaan om in contact te komen, kreeg ik uiteindelijk (verdeeld over veel heen en weer gemail) van een medewerker te horen dat ik mij geen zorgen hoefde te maken, want de tv is nergens op voorraad; niet bij de Nederlandse importeur en niet bij Samsung zelf. Er is extreme drukte en ze doen hun best als specialist op dit gebied. Op een vraag of ze een indicatie konden geven, heb ik nooit respons gekregen. Ze zouden contact opnemen zodra er weer aanbod was. Tot op heden niks positiefs gehoord, behalve verweer op mijn vragen; het is óf wachten, óf mijn geld terugvragen...
Ik snap als klant dat het druk is rondom black friday, maar hier kun je als bedrijf toch op anticiperen, lijkt me. En daarbij, je verkoopt toch niet wat je niet op voorraad hebt? Dat is toch een risico die je zelf als bedrijf neemt?

De klantenservice en de mate van communicatie zijn verre van top. Telefonisch zijn ze zeer moeilijk te bereiken, maar op mails wordt gelukkig wel sneller gereageerd. Er worden geen updates vanuit Plasmavisie zelf gegeven, alleen vage reacties op vragen en weinig concrete antwoorden. Zo heb ik geen idee hoeveel wachtenden ik voor mij heb. Ik moet er als klant steeds zelf achteraan mailen om verduidelijking te krijgen. Ik krijg vervolgens het gevoel alsof ik zeur als ik vraag of ze al meer weten en voel daarmee weinig begrip van hun kant. Dat ze al bijna 20 jaar een specialist zijn, dat heb ik nu al vaker gehoord... Voor mij is het een zeer grote aankoop en het voelt totaal niet fijn op deze manier. Ik wil niet argwanend worden, maar krijg er nu toch een steeds slechter gevoel bij. Ze hebben mooie prijzen, maar ik zal toch eerder één van de bekendere webshops aan mijn omgeving aanraden. Al zou het puur om de vorm en mate van communiceren zijn.

Klantenservice is niet klantvriendelijk. Ik krijg het idee dat degene die de mail in beheer heeft tegen een burn-out aan zit. Niet heel klantvriendelijk, weinig begrip en geen concrete informatie of antwoorden

28 november een tv besteld, nog steeds niet binnen. Levertijd zou 3 tot 7 dagen zijn. Meer dan een orderbevestiging heb ik niet. Vraag me bijna af of het bedrijf überhaupt bestaat.

Klantenservice veelal onbereikbaar of geven verkeerde info over de levertijd ("komt deze week", inmiddels 2 weken geleden). Slechte zaak.

Ziet er uit als een reguliere webshop, maar levert geen product. Zeer slechte/niet bestaande klantenservice.

22 november lg oled gx77inch voor 4199 euro besteld. meteen een mailtje dat de order succesvol geplaatst is. levertijd was 3-7 dagen.

Na enkele dagen wachten nog steeds niets gehoord. Dus heb ik maar eens een mailtje gestuurd wanneer men uit gata leveren. de reactie hierop was dat de tv "de volgende week binnen kwam". 2 weken hierna waarin ik niks van plasmavisie heb vernomen heb ik nogmaals contact opgenomen met plasmavisie. dit keer werd er niet meer gereageerd op de mail. Dan maar bellen. Na 40 minuten wachten iemand aan de telefoon die me niet kon helpen maar in de middag zou iemand me mailen met een leverdatum. In de middag kreeg ik tot mijn verassing een mailtje: plasmavisie verwachtte "volgende week de tv binnen te krijgen". (dit gebeurde uiteraard wederom niet)

Ik heb vandaag nog proberen te bellen, maar werd na 1,5 uur uit de "wachtrij" gegooid.

30 november bestelling 500038034 gedaan voor een QED tv. Nog steeds niks ontvangen.
De klantenservice antwoord met "we houden het in de gaten".
Zeer slechte service.

De klantenservice antwoord met "we houden het in de gaten".

Ze zouden de Samsung Qled Q67T tv opsturen, maar boden me heel nonchalant aan om het gewone Q60T model (dat een andere kleur heeft) te sturen. Ze zouden geen producten moeten aanbieden, als ze deze niet op voorraad hebben. Zeer misleidend! Slechte ethiek. Ik raad aan om producten te bestellen bij e-tailers die een degelijke klantenservice hebben, zelfs als je een paar tientjes meer moet betalen!

Een schokkende kwaliteit van basic service elementen. Het is al een uitdaging om de afdeling klantenservice te bereiken en heb het gevoel dat ze dit ook express moeilijk maken. Ze reageren totaal niet op emailtjes en hen telefonisch proberen te bereiken is helaas zonde van je belminuten. Ze nemen "gemiddeld" pas na 30 min. op. Als je de emailtjes keurig op tijd zou beantwoorden (of in hun geval uberhaupt zouden beantwoorden), zouden ze ook minder telefoontjes krijgen van verontwaardigde klanten. Dat wekt ook vertrouwen!

Was op zoek naar en specifiek type LG Nanocell (43") en plasmavisie had die toevallig net binnengekregen, online besteld en achteraan gebeld of ik hem kon ophalen, dit was geen probleem. Uurtje later de TV in bezit.

Snel opnemen van de telefoon, dit is wel eens anders bij winkels.
Daarnaast vriendelijk en spontaan te woord gestaan.

Zeer snelle levering. Bezorgd op de 1e verdieping zonder lift. Uitstekend verpakt en produkt prima

Zeer snelle levering op de 1e verdieping zonder lift

Gebeld over de levering, direct een correct en vriendelijk antwoord

Makkelijk, goedkoopste aanbieder, vanwege drukte toch snel genoeg. Goed product en goed geleverd. Eerste keer bij deze aanbieder

Goed

Via internet bij Plasmavisie terecht gekomen. Kende hen niet maar dezelfde prijs voor de LG zonder cashback als andere aanbieders mét. Telefonisch navraag gedaan en vriendelijke en duidelijker uitleg opbouw prijs gekregen.

Levering ondanks black Friday de maandag erop. Keurig binnen afgeleverd.

Zie hierboven.

Alles vlot verlopen, zowel bestelling, betaling als levering aan de juiste voordelige prijs, verzorge levering door postnl home service !

Verzorgde levering door extra home service en zeker in deze corona-tijden !

Via de website tv gevonden zag er super uit dus besteld snel geleverd goed geinstalleerd

Netjes geleverd en geïnstalleerd op onze woonboot door hele vriendelijk meneer die er ook de tijd voor nam en was best wel snel gebeurt

Uitgebreide productinformatie over tv's voorhanden op de site, de verkoop en de betaling gingen zeer vlekkeloos.

Voorraadartikel dat de volgende dag geleverd zou worden is 5 dagen na bestelling nog steeds niet geleverd. Helaas is er tevens geen informatie over wanneer het wel wordt geleverd. Nu wordt het betreffende artikel ook nog steeds verkocht met 1 dag levertijd ?!?!?

Beperkte openstelling klantenservice (zelfs de maandag na black friday gesloten) en werkdagen officieel tot 16 uur bereikbaar. Telefonisch zijn ze onbereikbaar, de chat is uitgeschakeld, de facebooksite waar ze wel naar verwijzen op de site ziet er dood uit en op email wordt ook al niet gereageerd. Ik mag wel zeggen zeer teleurstellend zo.

Ik kwam na lang zoeken plasmavisie tegen voor mijn nieuwe tv.De prijs was beter dan de bol.coms en andere en heb dan de reviews bekeken.Heb ook op voorhand e-mail gestuurd rond enkele vragen over de tv en binnen het uur kreeg ik daar antwoord over.
Hierna had ik besloten om de tv te kopen.

De vraag op voorhand gesteld wanneer ik mijn product zou kunnen ontvangen krijgen met antwoord :"morgen na de middag".Heb mijn product ontvangen rond 14.00 u de volgende dag.
Dus super ben hier 100% tevreden over.

De prijzen bij Plasmavisie zijn dan misschien interessant, de service is volledig afwezig. Ze geven aan snel te verzenden maar doen dat vervolgens niet. Daarnaast reageren ze niet op e-mail of telefoon. Met andere woorden: geld overmaken en je hoort niks meer van ze.

"Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden!" beloven ze op de website. 4 dagen later nog niks gehoord, ook geen reactie op vragen er over.

Telefonisch volledig onbereikbaar. Op dit moment al meer dan 30 minuten in de wacht en enkel een standaard bandje waarin je wordt aangeraden te mailen (reeds 2 x gedaan zonder reactie) of te chatten (offline volgens de site). Dat het druk is moge duidelijk zijn, maar helemaal niet communiceren is onacceptabel.

Ik kende plasmavisie niet maar na goede recensies hier een televisie aangeschaft. Een hele snelle service. De bestelling is makkelijk te plaatsen en binnen 10 minuten had ik de track&trace al op de email! En ook binnen 1 dag geleverd.

Super snel de track&trace ontvangen en geleverd. De televisie is zelfs in de woonkamer neer gezet door de bezorger.

Price is competitive, very well descrived. payment procedures are fine and also there are many options for payment. too bad the credit card fee is 10 euros more.

3 days is a good deal. they can be faster though

customer service very prompt in responding.

Peperdure LG TV besteld inclusief installatie aan de muur. Tijdens de bestelling kon ik nooit een leverdatum kiezen wat vreemd is, maar geen probleem, ze zouden mij bellen. Dat is nooit gebeurd.

Ik ontving een email dat mijn bestelling de volgende dag bezorgd gaat worden (incl muur montage). Dit komt niet uit en als ik de bestelling niet aanneem lees ik dat ze kosten in rekening brengen voor een 2e poging. Wat is dit voor een klantonvriendelijk bestelproces?

Ik sta al 30 min in de wacht op het telefoonnummer. Zeer ontevreden over de klantenservice.

Update na reactie Plasmavisie: Er wordt inderdaad snel gereageerd op email. Dat is wel fijn. Daarom op alle vlakken 1 ster erbij gezet. Ik blijf het wel vreemd vinden dat de klant geen zeggenschap heeft over de datum van levering+installatie.

Beste,

Het is momenteel heel erg druk met de telefoon vanwege de black friday week. Wij hopen op uw begrip hiervoor en als u een mail stuurt krijgt u heel snel antwoord. Als u kiest voor installatie dan kunt u online nooit een leverdatum kiezen Dat is niet vreemd want dit doen wij op afspraak en dat staat ook online.De monteurs plannen dit in op route en sturen u dan netjes een mail een dag van te voren wanneer ze komen. We hebben het nagekeken en er is een mail naar u verzonden dat de monteur morgen (donderdag) bij u de tv komt installleren. Als u niet kunt dan kunt u een mail sturen om een nieuwe afspraak te maken. Als er een afspraak is gemaakt en de klant is niet thuis volgens afspraak dan berekenen wij inderdaad de 2e keer bezorgkosten, maar dit is enkel aan de orde als de klant niet van te voren aangeeft dat hij niet aanwezig is. Wij rijden dan voor niets naar de klant toe.

Plasmavisie sales support

De website is overzichtelijk en helder. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betalen betreft. Alles is helder en duidelijk. Vertrouwen is gewekt omdat webshop beschikt over verschillende certificaten.

Vandaag besteld voor 22.00 morgen in huis! Dat klinkt mooi. Gekocht op de zondag en bezorging dinsdag. Er volgt een track en trace en er is genoeg update omtrent bezorging. Dat geeft een fijn en vertrouwd gevoel.

Bij vele shops was het product niet op voorraad. Ik heb gebeld en er is bevestigd dat product op voorraad is. wachttijd aan telefoon is minimaal

Levering was 3-7 dagen en dat is het ook geworden. Verder is de tv netjes bezorgd met respect voor corona.

Was optijd dus prima

Scorekaart voor Plasmavisie