Plasmavisie

Gebruikers over webshop Plasmavisie

De prijs was aanzienlijk lager dan van de concurentie en een extra jaar garantie.op de TV naast de fabrieksgarantie.

Werd netjes op tijd bezorgd, niets op aan te merken

Via de website was bestellen erg makkelijk, ook kon ik via de livechat makkelijk vragen stellen. Zodoende kon ik direct een goed passende tv aanschaffen.

Verzending was super, zou eerst door PostNL gebeuren maar is gewijzigd en ze kwam hem zelf brengen. Twee keurige bezorgers die de grote tv (75 inch) netjes over de drempel plaatste.

Bestelling is net voor kerst geplaatst en alsnog keurig op tijd geleverd.

Enige contact met de klantenservice is via de livechat op de website geweest. Deze heeft mij erg vakkundig geholpen met het uitkiezen van de juiste TV.

Helaas werken ze met import modellen en niet met de model aanduiding op de site. Product gaat weer retour.

Helaas had een medewerker aan de telefoon die er alles aan deed om mij te overtuigen om niet retourneren. Het scheen namelijk hetzelfde model te zijn. Toch wil ik geen import model en gaat hij retour.

Overzichtelijke website. Goede klantenservice (zie verder) die snel reageert per mail en telefoon op vragen.

Ondanks drukte rondom black-friday snelle respons per mail van Plasmavisie. Snelle levering van televisie met duidelijke instructies. Helaas bleek de bestelde ophangbeugel niet meegeleverd, maar na een mail (en snelle reactie!) werd deze alsnog snel bezorgd. Dus ondanks schoonheidsfoutje door alles kerst/black-friday drukte, snel en professioneel opgelost!

Snelle reactie per mail en telefoon. Lossen problemen snel en professioneel op!

Super service and despite the christmas and black friday period the response time was really fast.

I deducted one star because I ordered a benelux model of my tv and got delivered the eastern european one. It came as a suprise since on my order confirmation the model number was clearly the benelux one.

They explained it is technically the same product and confirmed by written mail that they deliver the same support as if the model was from benelux.

They should write the correct model number already in the product description or order confimation in order to avoid unnecessary worries for the customer.

all went well, the guy even helped to carry the tv upstairs.

Goede prijs en correcte afspraken, verpakking zonder beschadigingen. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Snelle aflevering.

had het besteld en ik kon het de volgende dag ophalen. Ophalen is voor mij handiger.

Eind vrijdagmiddag besteld voor bezorging 4 dagen later. Merkte dat er toch iemand thuis was volgende dag dus avonds mail gestuurd met verzoek of ik volgende dag tv alsnog kon ontvangen. Wat schets mijn verbazing om 21.45 krijg ik mail dat eea geregeld is en tv alsnog volgende dag komt. Naast een superscherpe prijs ook nog eens superservice. Bezorgers kwamen netjes in afgesproken tijdvak en belden 15 min van te voren dat ze er aan kwamen.

Helemaal blij met deze club, dus mensen nieuwe tv nodig dan weet u waar u moet zijn.

groeten van blijde
familie Kraaijenbrink

Gewoon super dus

Door de pricewatch en de reviews kwam ik terecht bij plasmavisie. TV is voordelig, snel geleverd en goede communicatie over vragen en de levering.

Snel geleverd en goede communicatie over de levering. Deze was een paar dagen later door de Kerstdrukte maar voor ons geen probleem.

De vragen die ik had over een TV en wandsteun werden snel en to-the-point beantwoord zodat de uiteindelijke TV precies is wat we zochten.

Bestelling ging makkelijk en snel, en deze TV (een LG OLED65GX6LA) was een stuk gunstiger geprijsd dan bij andere shops.

Ondanks de drukte snel geleverd door vriendelijke eigen bezorgers.

Ondanks de drukte in December op tijd geleverd. TV ( LG OLED65CX6LA ) voldoet aan alle verwachtingen en wij zijn erg tevreden met onze aankoop.

Zoals eerder omschreven was de verzending keurig op tijd ondanks de drukke decembermaand. Afgeleverd door Plasmavisie zelf.

Voldoet precies aan de verwachtingen, ik herken de reviews van velen dan ook niet. Communicatie vooraf was juist en volledig, levering op tijd en product voldeed precies aan de beschrijving. Al met al een aanrader, want de prijzen zijn ook erg goed. Kijk nu al een maand met tevredenheid naar prachtig beeld, zonder tekortkomingen.

TV werd in de doos bij ons afgeleverd, doos in prima staat, geen deukjes of scheurtjes. Televisie zelf heeft ook geen dode pixels, wat erop duidt dat men netjes is omgesprongen met de tv.

Ik heb een lange tijd nagedacht over het aanschaffen van een nieuwe tv. Hier bij kwam de pricewatch van Tweakers goed van pas. Toch kreeg ik via een kennis van mij te horen dat de tv's van Plasmavisie van zeer goede kwaliteit waren. Op zijn advies ben ik toen daar verder gaan kijken en ik werd aangenaam verrast! Een goede overzichtelijke site, een duidelijke indeling en de mooie garantie die ze bij Plasmavisie hanteren.

Ondanks de drukke november/december maanden heeft Plasmavisie zich toch hard gemaakt voor een zeer korte levertijd, van net een dagje later. Dat in de drukke maanden vind ik een zeer knappe en nette afspraak.

Waarom gaat het bij mij uitmuntend en bij anderen wat ik lees hier tussen de reviews niet uitmuntend. Ik kocht, welke model ik wilde. Ik kreeg een paar uur later een email dat toestel was betaald en verzonden. Ik kreeg dan in de dag erna in de vroege ochtend een email, wanneer precies die dag en ze zouden mij bellen als ze vlak bij mijn huis waren met de tv. Volgens mij kan bet niet beter toch?

Ga zo door,.. liep precies zoals het omschreven stond in hun email. Levering kreeg je in de ochtend van de dag te zien en je werd gebeld als de chauffeur bij je in de buurt was.. en zo ging het ook!

Volgens mij weten de werknemers wel hoe het werkt bij hun werkt, want bij mij liep alles precies zoals ze het op hun website omschrijven.

Ik heb op 27 nov om 09.00u een Samsung QE55Q80TALXXN besteld. Er stond bij dat wanneer de televisie voor 22.00u besteld was, het direct verzonden zou worden. Ik heb een bevestiging ontvangen en hier bleef het bij. Ik ontving geen track en trace. Er werd op het moment van bestellen niet aangegeven dat het product niet voorradig was, dit gebeurde op de website een paar dagen later pas. Heb er zelf achteraan moeten gaan en van een medewerker kreeg ik uiteindelijk te horen dat ik mij geen zorgen hoefde te maken, want de tv is nergens op voorraad; niet bij de Nederlandse importeur en niet bij Samsung zelf. “Er is extreme drukte en we doen ons best als specialist op dit gebied.” Oké, super, maar als ik dat op het moment van bestellen geweten had, dan had ik een eerlijke keuze gehad. Helemaal als ik had geweten dat het zo lang zou duren.

De klantenservice en de mate van communicatie zijn verre van top. Er worden bijvoorbeeld geen updates vanuit Plasmavisie zelf gegeven. Ik moet er als klant steeds zelf achteraan mailen om verduidelijking te vragen en krijg vervolgens het gevoel alsof ik zeur als ik vraag of ze al meer weten. Op de vraag of ze een indicatie konden geven, heb ik nooit respons gekregen. Ook niet op mijn vraag of ze ergens in tegemoet kunnen komen. Tot op heden niks positiefs gehoord en veelal verweer; het is óf wachten, óf mijn geld terugvragen en de bestelling ergens anders plaatsen. Maar ik heb met blackfridaykorting besteld; je staat dus heerlijk met de rug tegen de muur bij Plasmavisie. Dat ze al bijna 20 jaar een specialist zijn, dat heb ik nu al vaker gehoord... Het komt op mij niet over als een bedrijf van deze tijd waar je als klant meegenomen wordt in het proces. Als ik dit eerder had geweten, dan had ik op die dag ergens bij één van de bekendere webshops gekocht... Het kost een hoop stress en gedoe en ga toch maar eens uitzoeken hoe dit juridisch in elkaar steekt allemaal

Eind november ‘20 besteld, begin januari ‘21 nog steeds niet binnen

Er worden geen updates gegeven. Je krijgt als klant geen fijn gevoel. Voelt alsof ik zeur, terwijl ik ze een flinke smak geld heb betaald. Dan verwacht je op z’n minst wat vriendelijkheid. Niet van deze tijd

Specifiek op zoek naar een bepaald model. Bijna de goedkoopste die ik kon vinden. Nog goedkopere sites hadden veel twijfelachtige reviews, dus daar pas ik voor.

Levering zou de volgende dag plaats vinden echter er gebeurde niks. Nadat de definitieve datum is opgegeven wordt hij keurig geleverd.

Vanwege uit blijvende levering een mailtje gestuurd en blijkt dat het model niet op voorraad is. Aangegeven waarom de website wel aangeeft dat er de volgende dag wordt geleverd. Website werd vlot aangepast en nieuwe leverdatum ontvangen.

Bijna de goedkoopste die ik kon vinden. Nog goedkopere sites hadden veel twijfelachtige reviews, dus daar pas ik voor. Redelijk veel keus, actuele modellen, en goede product omschrijving. Handig verschillende tv's vergelijken. Levering was top, 's-avonds besteld en volgende dag al in huis (ondanks waarschuwingen dat door drukte de levering langer zou kunnen duren).

Top, TV was er de volgende dag al, ondanks waarschuwing over grote drukte. TV werd met vrachtwagen gebracht (en dus rechtop vervoerd) op door T&T aangegeven tijd, en door twee mannen netjes in de huiskamer gezet. Al met al, dikke duim!!

Plasmavisie van de partij die de TV die ik op het oog had het goedkoopst kon leveren. Daarnaast kende ik het bedrijf uit Barneveld al vanuit het verleden en indertijd zelfs een paar keer bezocht. Bekende partij dus voor mij. Alles ging goed totdat ik niets meer hoorde over de levering. Eén mailtje en het probleem was opgelost. Levering duurde langer door drukte bij PostNL. Na een paar dagen alsnog netjes afgeleverd.

Ik had de TV binnen 2 dagen verwacht. Door drukte bij PostNL duurde dit bijna een week.

Toen ik een vraag had over de levering werd er snel gereageerd.

Beste prijs op Tweakers, eerder tv`s gekocht bij Plasmavisie en tot nu toe zeer tevreden met 3 jaar garantie ook nog.

Wegens black friday niet binnen twee dagen maar na 6 dagen onze tv geleverd.

Na alle slechte reviews hier toch even een positieve van ons. Prijs vergeleken bij andere aanbieders was een stuk lager, specificaties staan duidelijk beschreven en wij hebben ondanks black friday niet langer hoeven wachten. Wat wel jammer was is dat het beloofde belletje/sms een half uur voor aflevering uit bleef maar ja als dat alles is

Belletje/sms voor aflevering niet gehad

Tot nu toe niet nodig gehad dus neutraal