Gebruikers over webshop Plasmavisie
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLG OLED48C16LA besteld en LG OLED48C11LB geleverd gekregen. De mogelijkheid van een buitenlands models staat genoemd in de FAQ, maar niet duidelijk op de pagina zelf waar je de TV bestelt. Je hebt dus geen recht op cashback van LG. Ook is de OLED48C11LB is zwart aan de achterkant, i.p.v. wit. Tevens was de factuur over het artikelnummer heen geplakt. De prijs was 'ok' (bijna even duur als een reguliere dealer). Ik denkt alleen dat je transparanter kunt communiceren over het te leveren model.
VerzendingIk zou hem discreet verpakken gezien de waarde.
AlgemeenIn juni 2018 kocht ik bij Plasmavisie een OLED televisie van LG, de OLED65C8PLA. Elders was deze over de 3000 euro, hier was deze te verkrijgen voor €2908,-. Veel geld, zeker voor mij, maar het was het mij waard.
Na jaren veel plezier ervan te hebben gehad, begon de tv september 2021 kuren te hebben: hij viel soms spontaan tijdens gebruik uit. Net alsof iemand de afstandsbediening gebruikte zoals je vroeger als kinderen misschien wel deed..
Ik woon echter in een flat op de 3e verdieping. Dat was het dus niet. Ook stonden alle timers, etc uit. LG adviseerde na contact de tv volledig te resetten. Wat ik deed. Echter, de problemen hielden aan.
Niet constant of consequent, maar met enige regelmaat zat ik naar een zwart beeld te kijken en rode standby-led. Na wat over en weer gemail met LG en een telefoontje van hun medewerker zou er een monteur gestuurd worden.
Omdat ik geen garantie meer had, kreeg ik een prijsopgave van CE Repair van €250,41. Omdat LG het er nooit over de kosten had gehad, zag ik deze niet aankomen!
Daarom zocht ik uiteindelijk toch maar contact met Plasmavisie, om te vragen of dat bedrag marktconform was en of ze misschien wat voor mij konden doen.
Deze reageerden dat het een normaal en coulant bedrag was voor een nieuw mainboard en het uitvoeren van de werkzaamheden. Ook boden ze mij aan 100 euro bij te dragen.
Wat ik zeer netjes vond: de fabrieksgarantie liep tot 2020 en destijds werd er geen verlengde garantie aangeboden zoals nu. Ik zag wel op tegen het feit dat ik de tv enige tijd kwijt zou zijn zonder garantie dat het opgelost werd.
Na wat over en weer gemail, bood Plasmavisie aan de 250 euro van de reparatie volledig te vergoeden zodat ik enkel voorrijkosten hoefde te betalen en ze op lokatie komen repareren. Ik ging akkoord en binnen het uur had ik het geld.
Ik heb inmiddels het akkoord gegeven voor de reparatie en wacht nu op het maken van een afspraak. Ik heb er vertrouwen in dat dat goed gaat komen en ik nog jaren plezier van mijn set heb. (En nee, ook na 3+ jaar geen burn in!)
In elk geval vriendelijk dank aan Plasmavisie en Chris in het bijzonder, om ook een oude klant niet in de kou te laten staan. Al zal ik voor een volgende keer toch extra garantie nemen voor zo'n grote aankoop..
Super!
AlgemeenPlasmavisie heeft bijna altijd de laagste prijs, zijn zelfs op zaterdag goed telefonisch bereikbaar en hebben een goede afterservice
VerzendingBinnen 2 dagen na bestelling thuis netjes door PostNL bezorgd
KlantenserviceSamsung qe55qn93a besteld en werd binnen 2 dagen thuisbezorgd. Op de doos stond dat het een 90A typenummer was. Toch maar even bellen en op zaterdag binnen enkele minuten verkoper aan de telefoon. Bleek dat ik de 91A versie ontvangen had, welke gelijk is aan de 92A en 93A. Tv uitgepakt en alles aangesloten. Bij het opstarten reageerde de TV niet op de afstandsbediening. Toch maar weer even bellen en na enkele minuten weer de verkoper aan de lijn. Bleek dat de TV ‘gepaird’ moest worden met de afstandsbediening . Met de verkoper aan de lijn eerste stappen doorgelopen.
Daarna ging alles vanzelf.
AlgemeenPositive experience about ordering, payment, shipping and most importantly product satisfaction. On top of that, excellent price!
NOTE! Please do read their FAQ before ordering! They are clear and transparent about the terms and conditions, but it may be different from what you are used to, so it is important to get familiar with terms before your purchase.
I had no issues with this purchase and did not have to contact customer service, so I cannot comment on it.
Overall, a good experience and would recommend.
Shipping process as advertised, arrived on time and in good condition.
AlgemeenVrijdag een Samsung 65QN85A besteld. in eerste instantie leek de betaling niet helemaal goed te gaan maar na email contact, die overigens snel reageren per mail, is dit allemaal netjes opgelost.
VerzendingVrijdag besteld in de ochtend zou betekenen zaterdag geleverd aldus de site. Op zaterdagochtend vroeg kreeg ik een track en trace waarop stond dat deze maandag geleverd zou worden. na contact met de klantenservice per mail waarop overigens wederom snel werd gereageerd hebben ze uiteindelijk een koerier gestuurd om de TV te komen afleveren.
Top Service!!
Klantenservice is telefonisch lastig bereikbaar en lijkt wat onderbezet, maar reageren snel en inhoudelijk op mail. ik zou het een 3 sterren waardering geven, maar gezien de inspanning die ze hebben gedaan om de TV toch op zaterdag bij mij te krijgen (een uur rijden vanaf Barneveld) geef ik ze toch een 5 sterren waardering.
AlgemeenEen OLED55C16LA besteld kreeg een 65" model direct gebeld ze zouden direct terug bellen na 2 uur wachten maar een mail gestuurd. daarop werd meegedeeld dat de tv maandag omgeruild zou worden. Dit is niet echt overleggen of ik überhaupt thuis ben dan. tot mijn verassing kreeg ik een OLED55C12LA dit is dus geen 55c16LA zoals wel op de bestelpage staat. niet wat ik besteld heb dus. Dit is een buitelands model met mindere audio ondersteuning. Maar voor nu laat ik het hier bij.
Verzending2 maal verkeerde tv geleverd. hoe krijg je het voor elkaar.
KlantenserviceGeen overleg over 2de levering, ook niet terug bellen. Afspraken worden niet nagekomen
Geachte klant, Dat het verkeerde formaat word geleverd kan gebeuren. De hoofdnaam van de LG OLED is 55C1 en daarachter zijn distribiteurcodes. Er bestaat maar 1 type tv van dit model die uit de fabriek komt. Ook de audio is hetzelfde want er zitten ook dezelfde speakers in. Identiek toestel. Er is een email verzonden naar u dat wij op maandag zouden komen om de tv om te ruilen, Wij doen dat met onze eigen chauffeurs dus dat moet uiteraard wel op route. U zet het hier neer als een verplichting dan thuis te zijn, maar dat is helemaal niet zo. Wij geven enkel aan dat wij dan komen en als u dan niet een reactie geeft dat het niet uitkomt op die dag nemen wij aan dat het in orde is. Kwam het niet uit die dag dan had u dat gewoon kunnen aangeven en waren we een andere dag gekomen.
Met vriendelijke groet, Plasmavisie sales support
AlgemeenEen Europees TV blijkbaar uit Tsjechië bij plasmavisie gekocht LG OLED77C11LB. Dat vond ik prima aangezien dat de schermen allemaal uit dezelfde fabriek komen. Nederlandse model is wit en die is zwart ook plus punt voor mij en ja ook 400€ goedkoper.
Binnen 24u thuis en iedereen was heel vriendelijk bij plasmavisie
De dag erna geleverd via Plasmavisie zelfs
KlantenserviceKlantenservice heeft het druk maar je krijgt wel altijd een antwoord als je geduld hebt
AlgemeenLET OP: ER WORDT FLINK GESJOEMELD MET REVIEWS OP DEZE SHOP.
Negeer alle 5-sterren reviews van gebruikers met Karma lager dan 100
Plasmavisie adverteert willens en wetens met onjuiste typenummers. Ze verbergen zich achter een FAQ waarin ze beweren dat de modellen die ze leveren alleen verschillen van de officiële Benelux modellen omdat de distributeur/importeur anders is, en daarom een ander type-nummer oplevert. Dit zou hun in staat stellen om onder de adviesprijzen te gaan zitten.
Allemaal leuk en aardig (prijs is inderdaad scherp), maar helaas is dit niet waar. Zo is een LG OLED65C11LB anders dan een LG OLED65C16LA. De ene is zwart en de ander is wit. Of ze technisch nog van elkaar verschillen is onmogelijk te zeggen, want er is nauwelijks heldere documentatie te vinden. Dus daar moeten we Plasmavisie op hun blauwe ogen geloven.
Ook zijn er genoeg webshops die _wel_ onder de adviesprijs adverteren voor officiele Benelux modellen (met NL SKU's, telefonisch nagevraagd).
Wanneer je Plasmavisie erop attendeert dat ze een OLED65C16LA adverteren _en_ factureren, doen ze het af met keer op keer dezelfde paar regels uit hun FAQ te kopiëren. Een oplossing bieden doen ze niet aan.
Dus pas op. Je hebt geen idee wat je daadwerkelijk gaat krijgen met deze lui, als je überhaupt al krijgt waarvoor je betaalt. Ik wacht nog steeds op de 2e helft van mijn bestelling, terwijl hun website op dit moment vrolijk bij het artikel aangeeft: "22:00 uur besteld, direct verzonden".
Laatste keer dat ik hier bestel in ieder geval. Ook dat Qshops keurmerk lijkt een wassen neus te zijn. Die geven ook geen thuis.
Ze gebruiken hun eigen koeriers voor waardevolle pakketten, maar ook die kwamen met een flinke scheur in de verpakking aan. Gelukkig was de inhoud nog heel.
Maar het is nog steeds wachten op de 2e helft van de bestelling.
Totaal niet meewerkend. Verbergen zich achter kleine lettertjes en leggen de schuld (onterecht) bij de klant neer. Als in: "Meneer, je dacht toch niet dat u een authentiek artikel zou krijgen voor dat bedrag? Je had beter moeten weten".
Ik verwacht een reactie onder deze review met daarin "Het zijn identieke toestellen en er komt maar 1 type vanuit de fabriek van LG. Ook op de vergelijkingssites zijn de specificaties identiek. Dit staat ook allemaal omschreven op onze website." in 3... 2... 1...
Update: in de reactie van Plasmavisie wordt beweerd "Als u in uw email had gekeken had u de track en trace ook gezien" wat niet waar is. Heb de spam-box gecontroleerd en er is niks te zien. Ook is het product nog steeds niet aangekomen. Dus ik denk dat Plasmavisie me wederom op het verkeerde been probeert te zetten.
Heb de review score van "verzending" maar verlaagd waar dat nog kon.
Update 2: helaas kan de review score niet nog lager. Ze weigeren hun telefoon op te nemen (5x geprobeerd op verschillende tijdstippen). Hun contactformulier heeft server-side reCaptcha problemen, en hun "chat" werkt überhaupt niet.
Geachte, tegenover veelal concurrenten online zetten wij dit inderdaad netjes in de faq. Die doen dat niet en als de vraag gesteld word bijv per email of ze een Nedelands of Benelux model leveren zeggen ze gewoon ja en wij doen dat niet. Wij zijn daar telefonisch of per email gewoon eerlijk in en in sommige gevallen kan het een Europees model zijn, die inderdaad technisch identiek zijn en in uw geval is de achterkant alleen zwart ipv wit. En wat u schrijft in het stukje onder klantenservice is niet wat wij geschreven hebben naar u maar is uw mening. En wat betreft uw nalevering deze was tijdens het bestellen niet in voorraad en zijn gisteren binnen gekomen en op voorraad gezet en is gisteren direct verzonden naar u. Dus jammer dat u in de review zet dat ze doodleuk op voorraad staan. Terwijl u online keek was de nalevering al onderweg naar u. Als u in uw email had gekeken had u de track en trace ook gezien. Er is overigens een Nederlands model naar u opgestuurd met Nederlandse EAN en SKU.
Met vriendelijke groet, Plasmavisie sales
AlgemeenIk heb mijn laatste drie TV's bij de concurrent PlatteTV gekocht, maar ditmaal was het prijsverschil dermate groot dat ik de gok heb genomen om bij Plasmavisie te bestellen. In eerste instantie gekozen voor de LG OLED48C16LA, die zou op voorraad zijn. Echter de andere kreeg ik geen bericht van verzenden. De dag daarna ook niks... Toen maar gebeld... Helaas bleek de TV uitverkocht, was zo hard gegaan dat de website niet meer actueel was. De TV zou wel snel op voorraad komen, maar geen exacte datum. Na twee dagen besloten om voor de LG OLED55C16LA te gaan(vrijdag), slagje groter. Dit kon, ik zou een mailtje krijgen met een betaalverzoek voor het verschil. Die kreeg ik helaas een dag later in het weekend (zaterdag). Direct betaalt, uiteindelijk is de TV op dinsdag geleverd.
Eerlijk is eerlijk, het is bij PlatteTV ging het eigenlijk altijd soepeler, nu het is het onder aan de streep ook goed gekomen, maar het kon wat vlotter naar mijn mening.
Telefonisch prima bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan.
Op e-mail werd niet bepaald vlot geantwoord. Ook het betaalverzoek om bij te betalen voor de grotere TV duurde even. Bij een webshop hoop je toch op iets meer snelheid wat dat betreft.
AlgemeenProduct bestellen ging simpel. Ik kon een aflevervenster kiezen, wat bij een TV wel prettig is.
Het product wat ik ontvang was niet een NL-versie van de TV. Het lijkt een Poolse. Hier heb ik geen nadelen van kunnen ondervinden. Alles lijkt gewoon prima te werken.
De levering was met een dag vertraagd. Jammer als je bij het bestellen kan invoeren op welke dag je levering wenst.
KlantenserviceDe TV zou 2 dagen na bestelling geleverd worden. Na 1 dag kreeg ik een Track&Trace-code, dus dat is positief. Maar de gehele dag van de geplande levering bleef die op "pakket nog niet binnen bij bezorger" staan. Ik belde op de dag dat de TV geleverd zou worden. Daarbij werd bevestigd dat als je een Track&Trace-hebt, de TV ook echt verzonden is. Dat bleek niet het geval. De TV werd een dag later dan afgesproken bezorgd.
Geachte, zodra u een track en trace code heeft ontvangen dan is het product beslist verzonden. PostNL haalt elke avond na 22:00 uur de pakketten bij ons op. Daarna hebben wij het niet meer in de hand als het fout gaat bij PostNL. Dit is uiteraard vervelend maar onmacht vanuit onze kant als het langer duurt dan gewenst. Er staat overal op onze site en ook bij de rubriek verzenden dat het product direct word verzonden en word geleverd in 24 tot 48 uur. In uw geval is deze binnen de 48 uur geleverd. als u dit gelezen had dan had u dit ook kunnen weten dat het een dag langer kan duren. Naar onze mening is het product dan ook binnen de genoemde termijn op onze site netjes geleverd.
Plasmavisie sales
AlgemeenPas op dat de levering wel eens een stuk langer kan duren. Ze versturen het wel die dag... Maar als dit laat is kan het maar zo een 4 dagen duren voor je je spullen in huis hebt.
VerzendingLevering is niet zo snel als lijkt op de site.
KlantenserviceMeedenken of proberen een oplossing te vinden werd er niet
Geachte, zodra u een track en trace code heeft ontvangen dan is het product beslist verzonden. PostNL haalt elke avond na 22:00 uur de pakketten bij ons op. Daarna hebben wij het niet meer in de hand als het fout gaat bij PostNL. Dit is uiteraard vervelend, maar onmacht vanuit onze kant als het langer duurt dan gewenst.
Plasmavisie sales
AlgemeenAfgelopen Maandag de LG Oled48C16LA besteld, betaald met visa.
Pas bij de bevestigingsmail zie ik dat ze 9,95 in rekening brengen voor behandelkosten.
Sinds 2019 is dit bij wet verboden, dus ik stuur e een mail waarin ik de 9,95 terug vraag.
Pas nadat ik vraag om de beloofde track & trace krijg ik de reactie dat de order is geannuleerd en het geld is terug getsuurd
Ze reageren niet op mail en zonder overleg wordt de order geschrapt.
Ik ga nu naar een fysieke winkel en betaal wel een paar centen meer.
AlgemeenInitieel ‘getriggered’ door de zeer scherpe prijs. Televisie niet via NL importeur betrokken waardoor het product aanzienlijk goedkoper is. Getwijfeld of dit verschil in geld ten koste zou gaan van de service. Tegendeel is het geval. Televisie is net aangeschaft dus kan niets over kwaliteit zeggen anders dan dat NL taal en functionaliteiten gewoon werken.
VerzendingDirect na bestellen ter verzending aangeboden en keurig de volgende ochtend ontvangen.
KlantenserviceTelevisie na ontvangst aangesloten waarbij een heel deel van de functionaliteiten niet leek te werken. Contact opgenomen met klantenservice en gevraagd of zij snel ondersteuning konden leveren i.v.m. voorgenomen vakantie. Zelfde dag antwoord gehad dat servicemonteur de volgende dag langs zou komen. Tot mijn schaamte bleek de stekker tussen one connect box en televisie niet goed te zitten 🙈… 10 minuten later was alles geïnstalleerd, werkte televisie volledig naar behoren en was de monteur weer vertrokken. Uitstekende klantenservice.
AlgemeenScherpe prijzen van een goed aanbod. Snelle levering en goede communicatie via de mail over de voortgang. De klantenservice had ik niet nodig. Ik vraag me wel af of ze de naam plasmavisie nog gaan veranderen, plasma is niet meer helemaal van deze tijd :-)
VerzendingSnel in huis en ruim voldoende berichten over de bezorging.
AlgemeenHier een oled65cx6la besteld,omdat zij de voordeligste waren. Ook ik kwam er na bestellen achter dat er door plasmavisie met name “ buitenlandse “ modellen geleverd worden, en was hier in eerste instantie huiverig voor, ook al las ik op internet dag dat puur met verschillende importeurs te maken heeft. ik kreeg de oled65cx3la geleverd, maar heb besloten de doos toch open te maken, en wat blijkt; er is geen enkel verschil, los van het nummer. Alle boekjes zijn gewoon in de Nederlandse taal, de televisie laat zich prima in het nederlands installeren, en alle Nederlandse apps zijn gewoon beschikbaar ( waar ik las dat juist dat een van de problemen kan geven). Ik heb de sticker van mijn Nederlandse c8 en de nieuwe cx3la uit proberen te pluizen, en volgens mij komen ze zelfs uit de zelfde
Fabriek. Lang verhaal, maar wat mij betreft kan er niets mis gaan, en is de prijs zeer schappelijk
Keurig geleverd door een eigen bezorger, ze het een dagje later dan verwacht.
AlgemeenGoede aanbeidingsprijs voor LG OLED48CX. Product stond op voorraad en was ook daadwerkelijk op voorraad.
VerzendingIets te laat geleverd. Voor 22 uur besteld, morgen in huis werd niet gehaald. Daar had ik eigenlijk ook niet op gerekend (ik heb besteld op goede vrijdag), maar was wel fijn(er) als dat zou worden gecommuniceerd,
Post.nl heeft er daarna nog een dag bijgeplust. Maar ik had geen haast, dus geen probleem.
Pakket is onbeschadigd gearriveerd. TV was ook in perfecte staat.
AlgemeenHad een SAMSUNG UE55TU7100 besteld terwijl deze voorlopig niet leverbaar was, maar tegen de tijd dan ik hem nodig had was hij nog steeds niet leverbaar.
Dus toen in overleg met Plasmavisie een andere tv uitgezocht een
LG 55NANO79 iets moeten bij betalen omdat hij Iets duurder was, geen probleem.
De tv staat inmiddels twee weken te draaien, uitstekende service
toppie dus.
Oja de bezorger was keurig netjes ,en correct dat mag ook wel eens gezegd worden.
AlgemeenIk heb een Samsung QE75Q95T gekocht. Verzending 50 EUR + 10 EUR toeslag voor krediet kaart betaling.
Hierna melding gekregen dat er mogelijks vertraging zit op de levering, maar dag na bestelling is die mooi binnen gekomen bij me thuis.
Goede service!
AlgemeenVoor de kerst televisie besteld, maar na 3 maanden nog geen levering. Klantenservice zo goed als onbereikbaar. Uiteindelijk mail gestuurd met mededeling dat juridische stappen zullen worden ondernomen. Volgende dag werd tv geleverd. Nooit meer.
VerzendingDrie maanden te laat. Pas na dreigen met juridische stappen werd geleverd.
KlantenserviceZo goed als onbereikbaar. Aantal mails gestuurd met vraag om informatie. Sommige werden beantwoord, steeds met een andere naam van een of andere dame. Als er zoveel daar werken, waarom nemen ze de telefoon dan nooit op.
AlgemeenGoede firma met lage prijzen en snelle levertijden die ze nakomen. Zelf kwam ik dit bedrijf op het spoor doordat ik op Tweakers zag dat ze ongeveer 30 euro onder de mediamarkt zaten.
VerzendingDe tv kwam een dag later aan dan verwacht.