Gebruikers over webshop Plasmavisie
Review toevoegenDe Samsung UE55KS7000s besteld via Plasmavisie. In het begin erg huiverig en maar even gechat met een medewerker mbt een korte vraag over het bestelproces. Vriendelijk en begripvol te woord gestaan. Site is zeer overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Netjes het bestelproces afgerond t/m de bevestigingsmail. Prima geregeld.
Ik had achteraf wel nog enkele twijfels over de winkel, ivm het feit dat het geen NL modellen schijnen te zijn... Tot nu toe is alles prima in orde de TV werkt perfect en kan tot nu toe geen nadeel ontdekken... hopelijk gaat dit met garantie net zo...
Tja en toe begon het wachten. Ik had de TV op vrijdag besteld met een levertijd van 3-5 werkdagen. Ik dacht die komt donderdag vrijdag... Maar op dinsdag om 6 uur een sms van Post NL- extra@home.... u tv wordt vandaag geleverd... Ok slik, snel maar even een afspraak afzeggen... Vervolgens via schema keurig geleverd
KlantenserviceSnel en begripvol te woord gestaan via de chat tijdens het bestelproces...
Producten zoeken op de website van Plasmavisie is super gebruiksvriendelijk. Met name door de vooringestelde filters op prijs, grootte, merk, techniek, Hertz, eigenschappen, 3D, etc wordt het erg gemakkelijk om de TV van jouw specifieke wensen eruit te pikken.
Als de selectie hierop geselecteerd is dan is het alleen nog maar een kwestie van de juiste TV kiezen en de meest relevante informatie over de betreffende TV doorlezen incl. de bijbehorende afbeeldingen ervan.
De TV welke ik uiteindelijk heb gekozen is de SAMSUNG UE55KS7000.
Deze was ten eerste goedkoper dan de grote jongens alleen helaas niet op voorraad leverbaar. Dit betekende voor Plasmavisie en mij slechts 3 dagen wachttijd. De levering van de TV ging goed. Keurig een track- en trace nummer gekregen. TV en bijbehorende componenten allemaal keurig netjes bijgeleverd en verpakt.
Deze klantenservice bij Plasmavisie is absurd goed!
Bij het stellen van een vraag via de mail binnen één uur al antwoord.
Kort, bondig en to-the point antwoorden. Daar zit ik op te wachten.
Uitstekend! Deze mensen sturen zelfs antwoorden terug op een zondagavond. Plasmavisie onderscheid zich hierdoor zeker van de grote jongens maar ook de grote jongens welke persoonlijke aandacht voor de klant voorop stellen.
Ik kan alleen maar lof spreken over Plasmavisie en zal zeker iedereen in mijn familie en vriendenkring meegeven om hier zijn/haar TV te bestellen.
Proficiat Plasmavisie, jullie hebben er een enthousiaste klant bij!
Na 11 jaar was mijn tv aan vervanging toe.Deze tv was ook bij plasmavisie gekocht.Nooit problemen gehad.Voor mijn nieuwe tv naar Barneveld gereden en mij uitgebreid laten voorlichten door verkoper Hans.
We hebben een Samsung ue49ks7500 aan gekocht.Waar we nu al een paar dagen vol van genieten
Prachtig beeld voor een hele nette prijs. En zeker de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer tevreden, fantastische beeldkwaliteit, mooie kleuren en hele stijlvolle afwerking.Kortom prachtige, grote TV met de nieuwste technologie. Indrukwekkend beeld en voor een smart TV een goede geluidskwaliteit.Makkelijk te installeren geen boekje voor nodig.
Gemakkelijk in gebruik en zeer mooi design.
Het aansluiten van de tv wijst zich allemaal vanzelf uit. Het is ook nog eens een sieraad in je huis. Hoop er jaren lang plezier van te hebben.Ik ga zeker alle mogelijkheden hiervan benutten.
Goed via de mail op de hoogte gehouden van de bestelling, betaling en verzending. Ik werd keurig geholpen door Hans. Van elke bestelling die ik bij Plasmavisie heb gemaakt, werd elke op tijd geleverd in nette verpakking, alles in orde en geen problemen verder mee gehad. Kortom prima !! Was tevens de goedkoopste aanbieder.
KlantenserviceIk heb nog nooit problemen gehad met de levering en/of betaling. Mocht ik wel problemen hebben ben ik er van overtuigd dat ze ook dit snel en netjes af handelen. Ik ben fan van Plasmavisie. Fijne website, makkelijk zoeken en snel in huis!
Ik heb plasmavisie vergeleken met sommige concurenten en uiteindelijk bleek dat Plasmavisie een stuk goedkoper is.
VerzendingIk ben zeer te vreden over de levertijd en over de kwaliteit van het product. Plasmavisie is zeker een aanrader, en ik zal zeker terug komen.
KlantenserviceBedankt Plasmavisie voor de goede service.
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en dienstverlening. Ben prima geholpen door de medewerkers van Plasmavisie!
VerzendingZe zijn snel , komen op tijd en de bezorgers zijn super behulpzaam en vriendelijk!
KlantenserviceInmiddels al bijna 2 jaar klant van Plasmavisie en eigenlijk alleen maar positieve ervaringen mee. Het gaat niet alleen om dat ze de goedkoopste zijn , maar service en kwaliteit die deze zaak levert zijn dik in orde. In het verleden ook klant geweest bij anderen zaken zoals Mediamarkt, maar dan vind ik de Plasmavisie echt een stuk beter. Kortom, wil ik bij deze Plasmavisie bedanken voor de klantvriendelijkheid en zeker voor het top kwaliteit!
Goede prijzen, maar verder laat de winkel zeker te wensen over. De afhandeling van garanties is schandalig en veelal worden er Oost-Europese modellen verkocht, waardoor ze de prijzen kunnen drukken. Dit resulteert in het probleem dat Samsung de garantie niet normaal kan afhandelen. Uiteraard zou dit alles geen probleem hoeven te zijn als de winkelier zijn verantwoordelijkheid neemt, maar dat is helaas niet het geval. Verdere toelichting in de sectie over klantenservice.
KlantenserviceNa iets meer dan anderhalf jaar volgend op de aankoop van een Samsung H7000 55 inch, moesten wij aanspraak maken op de garantie omdat er een donkere streep verscheen in het beeld. Door Plasmavisie zijn wij vervolgens verwezen naar Samsung om de reparatie te regelen. Echter, Samsung kon ons niet helpen aangezien de TV bestemd was voor de Oost-Europese markt. Na ongeveer een maand hebben wij de TV ingeleverd bij Plasmavisie. Vervolgens zijn wij 3 maanden lang op de lange baan geschoven met de wederkerende uitspraak dat de TV de eerstvolgende week verwacht werd. In de tussentijd hebben wij met een leentoestel van 40 inch gezeten, wat uiteraard geen behoorlijke vervanging is voor het beeld waarvoor wij destijds betaald hebben.
Uiteindelijk hebben wij juridische stappen moeten ondernemen om tot een oplossing te komen. Na het inschakelen van een deurwaarder en correspondentie van meerdere weken, met een dreiging tot het voorbrengen van deze casus bij de kantonrechter, is ons een Samsung UE55KU6400 toegezonden als vervangend toestel. Hier hebben wij overigens geen nadrukkelijke toestemming voor gegeven. De winkelwaarde van het vervangende toestel is rond de 850 euro, terwijl de oorspronkelijke TV aangekocht is voor 1500 euro. Uiteraard verwachten wij geen toestel als vervanging met een huidige winkelwaarde van 1500 euro, maar 850 euro is naar ons inziens wel erg karig. Uit de angst om met lege handen komen te staan hebben wij deze schikking toch aangenomen. Gedurende dit hele juridische traject heeft Plasmavisie getracht alsnog de verantwoordelijkheid af te schuiven richting de reparateur en Samsung.
Voor het ophalen van het 40 inch leentoestel kregen wij het aanbod van 50 cent per gereden kilometer. De brutaliteit hiervan is voor ons absurd en hebben besloten de TV zelf langs te brengen. Wij zijn gevoelsmatig compleet respectloos behandeld en raden niemand aan zaken te doen met Plasmavisie. De prijzen zijn prima, maar zodra er van Plasmavisie verwacht wordt zijn verantwoordelijkheid te nemen, zijn ze niet meer te bekennen.
Beste, alle modellen komen uit Oost-Europa, ook die van Samsung Benelux. De fabriek zit namelijk in Slowakije. Er komt maar 1 type vanuit de fabriek. Al onze toestellen zijn enkel geschikt voor de Nederlandse markt en werken weer niet in het buitenland. Met Ziggo en Nederlandse Apps. Het enige verschil is dat enkel de winkels met de adviesprijzen rechtstreeks inkopen bij Samsung NL. Uw tv was destijds overal 2299,- euro. Zoals u nu zegt dat de nieuwe tv die u gekregen heeft ook maar 850,- euro kost, deze kost ook bij 95 procent van de winkels online 1199,- euro. Wij hebben verder als winkelier wel zeker onze verantwoordelijkheid genomen zoals het hoort en u al zeker nooit onbeschoft behandeld, dat is onzin. U heeft de klacht gemeld bij ons en dit is doorverwezen naar Samsung. Wij wisten niet dat u al bijna 11 weken met Samsung bezig was. Wij hebben de tv ongeveer 4 weken in ons bezit gehad. Samsung wilde u wel helpen want die handelen garantie altijd netjes af, maar het probleem was dat het panel wat vervangen moest worden niet meer leverbaar was. Wij hebben de tv van u ontvangen en hebben deze opgestuurd naar onze leverancier zodat deze kon kijken of het panel via hun wel beschikbaar was en ondertussen heeft u netjes van ons een leen toestel gekregen. Wij hebben tot een bepaalde datum gewacht op onze leverancier en kon hem helaas ook niet meer repareren. Wij hebben u de 55ku6400 als vervangend model verzonden. U had een recht model en de 6500 en 6670 serie zijn curved tv's en daarom hebben wij deze optie gekozen. U bent u er qua specificaties ook op vooruit gegaan. U had Full-HD en nu heeft u 4K en HDR. Wij vinden dat we het netjes opgelost hebben zoals het hoort en zoals we het altijd zullen doen.
Het Plasmavisie team
Na veel wikken en wegen heb ik op 1 december 2016 mijn Samsung 55UEKS7000 SUHD TV bij Plasmavisie besteld. Gezien ik nog nooit van de winkel gehoord had, het gigantische prijsverschil t.o.v. de concurrentie (+/- € 600,-) én het bedrag wat met de aankoop gemoeid ging, heb ik besloten het toestel in Barneveld op te halen.
Ik heb 's ochtends om 10:00 uur gebeld om te vragen of het toestel ook in de winkel op voorraad was en wat de afmetingen van de doos waren, waarbij ik netjes te woord werd gestaan en naar volle tevredenheid werd geholpen.
Het doorgeven van mijn naam, woonplaats en gewenste ophaaldatum (zelfde dag) was voldoende om een toestel te reserveren, en een klein uurtje later stond ik in de winkel mijn nieuwe TV af te rekenen.
Uiteraard werd er tijdens het betaalproces gevraagd of ik geen interesse had in een door elfen gesmede HDMI kabel, maar hieraan stoorde ik mij niet.
De site is goed overzichtelijk en kan er goed, middels de filters, vinden wat je zoekt. Zo zocht ik via Tweakers.net de Samsung UE55ks8000 televisie. Ik was blij verrast dat deze bij Plasmavisie een stuk goedkoper is dan bij andere leveranciers. Gecontroleer bij de reviews of deze goed zijn, online naar ervaringen gekeken, dat zag er allemaal prima uit. Gelijk aangeschaft, want voor die prijs laat ik hem niet lopen! Bestellen gaat natuurlijk altijd vlot, zo ook bij Plasmavisie.
VerzendingWanneer op een website bij een product "voor 22:00 besteld, volgende dag in huis!" vermeld staat, dan verwacht ik ook dat ze dat doen. Bij Plasmavisie helaas niet. Al vijf dagen zit ik daarom vol spanning te wachten op de Track&Trace melding, maar tevergeefs. Al snel verscheen er bij deze televisie op hun site de melding: "leverbaar binnen 3 tot 5 werkdagen". Een gemiste kans dat er niet even een email verzonden is waarin staat dat de verzending van de televisie is vertraagd. Daar moest ik zelf achter komen.
Edit: Gezien de reactie van Plasmavisie hieronder, zal ik mijn reactie moeten aanpassen. We kunnen van mening verschillen, want naar mijn mening stond er wel op dat het de volgende dag bezorgd wordt. Neemt niet weg dat hij nu wel verzonden wordt!
Omdat het niet voor iedereen makkelijk is om een dag vrij te nemen om pakketjes aan te nemen, heb ik via de email gevraagd wanneer zij dit verwachtte wel te doen, zodat ik dit werktechnisch kan oplossen. De beantwoording op deze mail was bijzonder kort, zakelijk en geen antwoord op mijn vraag.
"Goedenavond,
U ontvangt hier automatisch een track en trace bericht van zodra het toestel verzonden kan gaan worden.
Met vriendelijke groet"
Interessant zijn natuurlijk de zin "Verzonden kan gaan worden". Helemaal zeker kunnen we er dus niet van zijn. In plaats van de volgende dag, kunnen ze dus beter op hun site schrijven: "Voor 22:00 besteld, volgende week in huis!"
Edit: Ik ben blij om te zien dat Plasmavisie beter reageerd. Daarom de rating aangepast.
Beste,
De TV is 4/5 dagen geleden besteld door u. Wij hebben zelfs nog enkel backorder die net voor u besteld waren, dus u heeft het echt verkeerd gezien online. We hebben dit nog nagekeken en de TV stond toch echt tijdens het bestellen op 3-5 werkdagen. De TV komt vandaag binnen en zal vandaag nog naar u worden verstuurd.
Het Plasmavisie team
Website is overzichtelijk en begrijpelijk. Afrekenen middels iDeal kan en werk prima. Je ontvangt meteen een e-mail van je bestelling. De webshop was goedkoper dan de concurrenten.
Verzending en klantenservice in overweging meegenomen, prima webshop.
Televisie en een muurbeugel besteld. De televisie kwam de volgende dag binnen. De muurbeugel liet een dag extra op zich wachten, omdat deze zoek geraakt was(?) bij PostNL. Hoewel dit niet zozeer te wijten is aan PlasmaVisie, was dit wel een behoorlijke domper.
KlantenserviceDe website vermelde dat de muurbeugel niet op voorraad was. Ik heb daarop een e-mail gestuurd en kreeg per vrijwel meteen reactie terug. De muurbeugel was wél op voorraad en zou ook meteen verstuurd worden (en zo geschiedde).
Bestelling ging vlot. De garantieverlenging moest wel ápart besteld worden, per mail. Hoewel je dit in je winkelkarretje kan toevoegen. Bij betaling verdwijnt het plots. Dit zouden ze wel moeten verbeteren.
KlantenserviceDe garantieverlenging gebeurt door https://www.klikzeker.nl. Hier ging het heel erg mis. Eerst al het feit dat je dat apart moest bestellen/betalen, buiten het gewone winkelproces om.
Vervolgens kreeg ik weken na de aankoop een mail + factuur van klikzeker. Bleek dat het adres compleet fout was, alsook de aankoopdatum. Ik wijs hen erop, ze doen er weken over om het recht te zetten. Blijkt het alsnog fout te zijn. Wekenlang ge-heen-en-weer later blijkt dat hun systeem niet in staat is om aan Belgische adressen te factureren! En in hun voorwaarden staat dat énkel Nederlandse adressen gedekt zijn.
Ze doen namelijk dit:
3000bb LEUVEN BELGIE
NETHERLANDS
m.a.w. ze vullen een niet-bestaande Nederlandse postcode in, een niet-bestaande Nederlandse stad. Da's niet rechtsgeldig.
Uiteindelijk verlies ik dus alle vertrouwen in Klikzeker, maar i.p.v. dat te accepteren beginnen ze nog te dreigen ook met aanmaningskosten en dergelijke, omdat "de herroepingstermijn" verstreken was, terwijl ze bij elke stap te laat waren, en in feite niet-bindende facturen/contracten stuurden.
Het hele bovenstaande verhaal gaat over Klikzeker.nl, niet over Plasmavisie.nl. Maar het zou goed zijn mocht Plasmavisie hun samenwerking met hen herzien, of enkel in Nederland garantieverlenging bieden. Want dit was werkelijk een nachtmerrie. Waarbij Plasmavisie ook niet bepaald behulpzaam was.
Vanuit België besteld. Hadden een geweldige aanbieding, Samsung 4K HDR TV (60UEKS7000) 550€ goedkoper als alle andere webshops. Vrijdagavond besteld, online betaald met Mistercash, nog geen half uur later een track/trace code van PostNL, en maandagochtend netjes afgeleverd. Super. Moet absoluut niet onderdoen voor andere meer gekende webshops.
Enige minpuntje: Samsung heeft momenteel promotie lopen op hun nieuwe 4K televisies waarbij je gratis UHD Bluray speler en 10 film gratis bij ontvangt. Plasmavisie behoort niet tot de deelnemende webshops, dus kan je helaas niet van genieten. Mij persoonlijk stoort dit niet aangezien ik via Netflix naar 4K kijk en nooit UHD blurays zal kopen. De korting van 550€ vond ik veel belangrijker.
Scherpe prijs en een fysieke vestiging in Barneveld. Daarnaast was er gewoon met Ideal te betalen.
VerzendingNetjes na bestelling track&trace code gekregen.Door een niet te verklaren fout van PostNL ging mijn tv retour omdat het adres niet zou kloppen terwijl dat er goed in stond. Plasmavisie heeft de TV direct weer naar mijn adres verzonden en toen was die er de volgende dag.
KlantenserviceEr wordt snel gereageerd zowel voor als na de betaling, ook op zondag. Daarnaast deden ze niet moeilijk over 1 dagje te laat bij de augustus actie.
na lang sparen dan eindelijk een nieuwe tv gekocht (samsung 60ks7000) bij PlasmaVisie. De doorslag was de prijs de tv was bij hun dik 500 euro goedkoper dan de meeste webshops.
VerzendingBesteld en de volgende dag geleverd.....groot voordeel is dat ik tijdens levering gewoon kon betalen dus niet voorruit betalen.
ik werd goed op de hoogte gehouden door PlasmaVisie en door PostNL wanneer ik mijn tv kon verwachten.
tijdens levering kon ik betalen met PIN.
een geweldig bedrijf. Ik heb persoonlijk een erg goede ervaring met dit bedrijf. Goede prijs, goede levering en echt geweldige service. Bij het kopje klantenservice heb ik dit nader toegelicht.
VerzendingGoed. Binnen de verwachte levertijd hadden wij het pakketje binnen.
KlantenserviceNu ongeveer twee week geleden een mooi televisie gekocht van Samsung bij Plasmavisie. Het bestellen en het bezorgen ging super snel. Helaas was de doos een beetje beschadigt, maar wij dachten dat dit niet zo erg zou zijn. De volgende dag toen wij de televisie hadden geïnstalleerd zagen wij in de hoek van de televisie, waar ook de doos was beschadigd. een kleine beschadiging. Het ijzer/aluminium van de bezel was verbogen. Ik had een uitleg en foto's naar Plasmavisie gestuurd. Binnen 24 uur kreeg ik een mailtje terug dat wij een nieuwe zouden krijgen. Zo gezegd zo gedaan. De volgende dag krijgen wij een nieuw scherm. Wat een top service zeg. Echt van onder de indruk. Ga zo door.
Op zondag 5-7-2016 in de middag een mooie TV besteld. Er stond bij dat deze op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden. De TV is nu nog steeds niet geleverd. Heb ook nog geen mail gekregen met Trace & Trace. Als ik dit van te voren had geweten had ik hier niet besteld.
TV is 7-6 geleverd. wel had ik het idee dat ik zelf moest bellen. Anders was het misschien anders geworden.
TV zou maandag 6-6 binnen moeten komen. Het is nu dinsdag en nog steeds geen Track & Trace binnen. Na dus gebeld te hebben geven ze aan dat er een fout in het systeem was. Elke klant zou een mail gehad moeten hebben daarover. Ze komen vandaag de TV zelf brengen. Als de TV vandaag binnen komt pas ik dit aan.
TV is 7-6 geleverd.
Zojuist gebeld met de winkel en zou binnen 30 minuten teruggebeld worden. Wacht na 45 minuten nog steeds op een telefoontje. Net zelf teruggebeld en hij gaf aan mij net te willen bellen. Kan gebeuren natuurlijk.
De LG 55EG910V was tijdelijk €1498 i.p.v. €1698 bij Plasmavisie (er is momenteel een actie waardoor de prijs quasi overal €1699 is in plaats van de gebruikelijke €2299). Daarbovenop kan je er de garantie verlengen van 2 naar 5 jaar voor €114,95.
Dit overtuigde ons dan toch om de stap te maken, om deze grote som geld te betalen voor een tv.
Echter, is deze winkel wel te betrouwen? Wel, volgens de Tweakers.net shopreviews wel: http://tweakers.net/shopreview/6811/plasmavisie/overzicht/ — een gemiddelde van 4 op 5 sterren over het voorbije jaar, en de winkel is reeds meer dan 10 jaar bekend bij Tweakers.
Eén van de recente shopreviews vermeldde expliciet het gebruik van de verlengde garantie, wat dan ook vertrouwen gaf dat deze garantieverlenging kopen zinvol is.
Het bestellen zelf ging zeer vlot, en reeds na 4 minuten kreeg ik antwoord op een vraag… ondanks dat ik om 8 minuten na middernacht besteld had!
Jongstleden dec ging mijn 5 jaar oude LEDTV kuren vertonen. Ik had een verlengde garantie toen gekocht, maar die was net verlopen, 1 maand. Dacht eerst dat het door fusie Ziggo kwam, maar in februari toch maar een met de leverancier contact gezocht. Dit is Plasmavisie, waar ik destijds de tv had gekocht. Nadat zij e.e.a. intern hebben besproken konden zij er niet aandoen(geen onderdelen meer). Plasmavisie vond het ook zeer vervelend omdat de verzekering echt niets deed hierin en omdat het net een maand er buiten was. Desondanks die vervelende mededeling hebben zij het zelf als klacht opgepakt en aangeboden een nieuwe tv te leveren tegen een goede prijs. Kijk als je nu over service praat dan moet je hiervoor gewoon bij Plasmavisie zijn!! De nieuwe TV is besteld en toen deze binnen was binnen één dag geleverd!
In een woord: Uitmuntend!
Tv 60 inch besteld en betaald,dag later,dus levering dag, bestelling aangepast. Zelfde model maar 55 inch. Pech zelfde dag uitv erkocht niet meer in vooraad.60 inch retour verzonden. Email van Plasmavisie ontvangen met bevestiging van nieuwe bestelling met daarin geschate levering dag. 3 tot 5 werk dagen.
Klopte helemaal, 55 inch was in 5 werk dagen thuis geleverd, oeps,verkeerde model geleverd, Plasmavisie gebeld, tv terug gestuurd. , fout bij het laden.De echte zal toch de volgende dag geleverd worden. En dat klopte helemaal.Volgende dag had ik mijn nieuwe tv in huis. En een dag later stond de prijs verschil netjes terug op mijn bank rek.terug geboekt.
Al met al vind ik: goede service van Plasmavisie. Afspraken na komen stel ik zeer op prijs.Bedankt Plasmavisie. "Keep up the goed work".
Ik ben een tevreden klant.
Product s'avonds besteld en de volgende dag afgehaald. Stond netjes klaar. Winkel kwam keurig over en verkoper leek kennis van zaken te hebben