Plasmavisie

Gebruikers over webshop Plasmavisie

I was looking for a TV and I got interested in this model. When I saw the price difference between Plasmavisie and some other big stores in the Netherlands I was surprised and sceptical. PlasmaVisie was even offering a longer period of guarantee. So I opted for PlasmaVisie and was positively surprised by their service. They even called me to ask for how my experience was. In the same period I also bought items in one of the biggest stores in the Netherlands - perhaps the first one that would come to your mind - and I had a terrible experience with them. I called many times to get help and they created such a mess, and when I asked to give feedback twice they said I would get an email which I never did. I'm so happy I chose PlasmaVisie at least for my TV!

Duidelijke en overzichtelijke website met veel keuze voor een zeer scherpe prijs, bestelling ging heel makkelijk.

Op de website wordt beloofd dat men binnen een werkdag kan leveren als op tijd wordt besteld, mits op voorraad natuurlijk, dat is niet alleen erg interessant, maar het wordt ook strak nageleefd. Ik had ondanks het eerder genoemde verzocht de tv op zaterdag te leveren en dat werd ook gedaan. Bezorger bood aan om te helpen de tv omhoog te krijgen (woon op de 2e) hoewel hij alleen was, ook dat werd gewaardeerd.

De klantenservice heeft maar liefst 2 x geprobeerd te bellen om na te gaan of alles naar wens was verlopen gevolgd door nog een mail voor de dubbel check. Ook dat is erg netjes.

Niet alleen de scherpste prijs, maar ook een snelle opvolging van de bestelling...
Vriendelijke ontvangst bij afhaling van het toestel... en een telefoontje achteraf om te checken of alles vlot verlopen in voor wat betreft het aansluiten en instellen. Schitterend!

Prima informatie over de voorradigheid van mijn keuze. Pas betalen bij levering kosteloos. Jammer dat de TV Qled van Samsung het niet deed. Lag aan de glasvezelkabel tussen de One Connect en de TV. Even langs in Barneveld en een nieuwe gekregen. Probleem was toen opgelost.

Als ik na langdurig zoeken een keuze heb gemaakt, dan wil ik die daarna zo snel mogelijk hebben.
Dat hebben ze bij PlasmaVisie begrepen. Heb meerdere berichten ontvangen over de levering die inderdaad de volgende dag plaatsvond. Tien minuten daarvoor werd ik nog gebeld door de chauffeur.

Na eens rondgesnuffeld te hebben naar het precieze model dat ik wou kwam ik uit op de C7V. Even wat rondgegoogled en kwam uit op Plasmavisie, aangezien de prijs daar wel erg scherp was. Nog wat verder gekeken of deze shop zelf wel in orde was en op Tweakers.net waren prima gebruikers ervaringen te vinden.

Al met al (prijs versus concurrenten, verzending, service en algemene indruk) geef ik PlasmaVisie een 'goed'.

'Voor 22:00 besteld, morgen in huis'. Dat klonk prima toen ik rond 17:00 uur op 7 september uiteindelijk de betaling doorvoerde via iDeal. Ik ontving een mailtje dat de bestelling was betaald.

De volgende ochtend tegen 10 uur viel me op dat ik nog altijd geen verzend nummer had gekregen, dus tegen 12 uur zelf maar eens even gebeld.

Een vriendelijke meneer nam op en gaf aan dat de televisie die ik besteld had toch niet op voorraad was. Zou aankomende week binnen komen en ik zou een vergoeding krijgen vanwege het ongemak.

Na uiteindelijk 19 dagen werd het toestel uiteindelijk geleverd. Iedere status update heb ik zelf moeten navragen en dat is wel een beetje jammer.
Ik kan leveringsproblemen bij de leverancier an sich wel begrijpen, vooral als de prijs flink onder de marktwaarde ligt, maar het zou toch prettig zijn hier wat meer van over op de hoogte te worden gehouden.

De services van PostNL Extra zijn overigens prima te noemen.

Voor een product waar dik 3000 euro voor betaald wordt mag men de klant iets beter op de hoogte houden hoe het nu precies met zijn bestelling zit, in plaats van iedere keer er zelf achter aan te moeten.

Uiteindelijk prima opgelost door Plasmavisie middels het verrekenen van de prijsdaling van het product in de tussentijd.

Prettige, werkelijk sympathieke organisatie. Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk te bestellen. En een t.v. (nieuwste model) die 25% goedkoper is dan bijvoorbeeeld bij de Mediamarkt! Dan is je keuze snel gemaakt. Een absolute aanrader.

Helaas was er iets mis gegaan met de verzending. Waar de fout zat is mij niet duidelijk geworden. Ik had op 7 september 2017 besteld en gevraagd of ze op maandag 18 september konden leveren. Ik kreeg maandagavond laat een sms van PostNL dat ze dinsdag de 19e kwamen leveren. Ik kon de klantenservice niet bereiken omdat ze gesloten zijn op maandag. Even lopen stressen maar alles is op z'n pootjes terecht gekomen dankzij de uitstekende klantenservice.

De klantenservice is werkelijk heel erg vriendelijk, behulpzaam en bovenal geduldig! Werkelijk sympathiek en menselijk. Echt heel fijn! Zeker in de huidige tijd waarin dat een zeldzaamheid is geworden.

Awesome TV for perfect price, no complains, everything is smooth and straightforward. Price was very surprising, but in the end I got exactly what I ordered, no issues at all.

Delivered within 24 hours, perfect quality, everything is even above my best expectations. Will definitely use again

Woensdag laat, maar voor 10 uur een nieuwe televisie gekocht.
Goede en snel werkende site waarbij het makkelijk was om de producten met elkaar te vergelijken. En dan ook nog eens ruim 100 euro goedkoper dan MediaMarkt #ikbentochnietgek

Het bestel proces was eenvoudig en makkelijk te doen ook de betaal methode was perfect. Jammer alleen dat er extra kosten gerekend worden wanneer je betaalt met een creditcard.
Enige min punt was dat de optie tot extra verlenging niet te selecteren was.

Levering was super snel. De volgende ochtend werd de nieuwe televisie voor het middag uur geleverd.

Plasmavisie is zeker een aanrader.

Levering heeft binnen 12 uur plaatsgevonden, mede door de late bestelling in de avond.

Aangezien ik al precies wat ik wilde heb ik niet heel veel tijd doorgebracht op de site. Mijn ervaring is wel positief; website is duidelijk en ziet er overzichtelijk uit. Zover ik nu kan inschatten is het makkelijk om hier een gefundeerde keuze voor een product te maken.

Levering was zeer snel (vrijdag 17:00 besteld, zaterdag 8:18 stond de TV binnen) en ik werd goed op de hoogte gehouden met mails en SMS'jes (PostNL). De aflevertijd werd steeds preciezer doorgegeven zodat ik exact wist wanneer ze zouden komen.
Ook het telefoontje naderhand met de vraag of alles naar mijn zin was gegaan vond ik een aardige 'touch'.

Bij de bestelling van mijn nieuwe TV had ik een productcode uit gekozen die helaas niet mogelijk was. Bij Samsung zijn de laatste cijfers de cijfers van de leverancier. Binnen enkele ogenblikken na mijn bestelling ontving ik telefoon om dit te herstellen. Hierdoor kon ik alsnog een dag later mijn nieuwe TV ontvangen. Prachtig deze service en dat laat op de avond! Dat noem ik nog eens service.
Het installeren van de TV zelf is wel heel eenvoudig. 45 minuten na ontvangst was het up and running.

Direct na de bestelling een melding ontvangen van het tijdstip (globaal) waarop mijn TV geleverd zou worden. De volgende ochtend ontving ik een bericht dat de levering uren naar voren was gepland. TOP als je oude TV defect is gegaan en je in de middag alweer TV kunt kijken.

Hulp bij het bestellen bij een online site. Het lijkt wel een winkel. Direct telefonisch contact bij het bestellen met een verkeerde productcode.

Je kunt zelfs aan de deur betalen ( uitzondering gemaakt omdat het meer was als maximale rembours)

Product wordt netjes thuis geleverd

Super vriendelijk en heel begripvolle mensen

Zeer snelle service, 's middag TV (EQ55QF7) besteld, andere ochtend geleverd.
De dag na de levering werd ik gebeld of alles in goede orde was ontvangen.

Ze waren een kwartier later dan gepland, maar kreeg daar keurig een bericht over.

Ik heb al heel veel zaken via internet besteld, maar dit was de eerste keer dat ik na een bestelling/levering, ben gebeld met extra informatie over garantie en of alles naar wens was. Goed geregeld bij PlasmaVisie!

Heb een aantal weken geleden een nieuwe Samsung tv bij Plasmavisie besteld. Het bestelproces en de verzending waren allemaal vlekkeloos verlopen. De prijs was uitstekend en het product was zonder problemen en snel geleverd. Ik zou deze webshop zonder twijfel aanraden.

Ik had het product de volgende dag in huis. Alles was prima.

Ordered LG wallpaper TV on bargain price , good customer service, helpful staff and delivery

Ik heb bij plasmavisie een Samsung TV gekocht, echter het type was niet meer op voorraad (oud model) en zij stelden voor om het nieuwe model aan te schaffen.
Zonder extra kosten kreeg ik het nieuwste model toegestuurd.
Top gereageerd en klantvriendelijk.

De verzending was prima geregeld er ging alleen iets mis bij PostNL.

Werd telefonisch goed geholpen en deden niet moeilijk. Ook het probleem dat Netflix niet werkte werd goed opgelost. Bijzonder tevreden en zou zeker weer zaken met dit bedrijf doen.

Goede informatie op de site. Er wordt beloofd "levering binnen een dag". Dit gebeurt ook, op zaterdag.

Binnen een dag in huis. De bezorger neemt per sms en telefoon even contact op als hij in de buurt is.

Na 10 dagen nog steeds op j e tv wachten en er wordt geen moeite gedaan om contact met je op te nemen voor een uitleg

Op 05-08-2017 tv Samsung QE65Q7F besteld nu 16-08-2017 nog steeds wacht ik op mijn tv. Winkel neemt ook niet de moeite om contact op te nemen en uitleggen waarom ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb.

Geen ervaring, ze hebben nog geen contact opgenomen om te kunnen beoordelen

Beste,

De TV stond niet op voorraad ten tijde van het bestellen. Ook geen levertijd indicatie van hoeveel dagen. Gewoon netjes online niet op voorraad stond er omdat wij wisten dat deze pas richting eind deze maand weer binnen zouden komen. Wij hebben u ook netjes een email verzonden afgelopen week met de mededeling dat deze Tv eind volgende week bij ons word verwacht. Mocht u dit niet zo ervaren hebben dan onze excuses hiervoor.

Het Plasmavisie team

Heldere en overzichtelijke website. Volledig met de product informatie. Zeer scherp geprijsd. Prima website dus.

Zoals op de site belooft de volgende werkdag geleverd.

De dag na levering gebeld door PlasmaVisie met de vraag of alles naar wens is.

Van A tot Z zijn wij ZEER tevreden, wij hadden via internet een TV besteld, na de bestelling zijn wij op de hoogte gehouden middels duidelijke mail. De TV werd keurig op tijd afgeleverd door een klantvriendelijke bezorger. 2 dagen later werd ik door Plasmavisie gebeld of de levering goed was verlopen, of wij tevreden zijn over de TV en of er nog vragen zijn waar hij ons mee zou kunnen helpen. Wij zijn MEER dan tevreden over Plasmavisie en zullen hun dan ook graag aanbevelen mocht dit nodig zijn !!

Keurig op tijd, solide verpakking en een geweldige after sales !!

Keuze winkel op grond van scherpe prijs en waardering bij o.a. Tweakers. Verwerking order en levering snel en probleemloos. Modelnummer gaf twijfel maar na info bedrijf en fabrikant blijkt ea volledig correct.

Nadere info op aanvraag werd snel en vakkundig verstrekt.

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops