Gebruikers over webshop Plasmavisie
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZoals bij de meeste webshops tegenwoordig verliep dit zonder problemen. Beetje vreemd dat er pas een account gemaakt kan worden na het bestellen maar vooruit. En de inlogknop staat helemaal onderaan de pagina in plaats van de gebruikelijke plaats ergens bovenaan in de buurt van het winkelmandje.
VerzendingDe levering ging even fout, maar dat was niet de schuld van Plasmavisie. De bezorger had de doos op het verkeerde adres afgeleverd. Was gelukkig zonder probleem binnen een half uur opgelost.
KlantenserviceDeze review geef ik omdat er nog steeds een fout bij de specs van de TV staat.
Na het uitpakken bleek namelijk dat de VESA aansluiting niet 400x400 maar 200x200 was. Gelukkig paste m'n oude muurbeugel nét. Ik heb dit gemeld bij de klantenservice, maar dat werd nogal laconiek op gereageerd ("die muurbeugels passen toch altijd"). En niets mee gedaan dus, want tot op dit moment staat de verkeerde VESA maat nog steeds bij de specs op de site. Da's dus geen klantenservice!
Beste, dit is juist wel aangepast op onze site na uw melding. Als u de pagina ververst met F5 dan ziet u dat dat gedaan is. Omdat u eerder op onze site bent geweest blijft dat staan, tenzij u dus ververst of geschiedenis en cookies verwijderd.
Het Plasmavisie support team
AlgemeenBestelling was veruit het goedkoopst bij plasmavisie. Na het lezen van de reviews hier besloten dat ik het aandurfde om bij hen ipv coolblue te bestellen. Uiteindelijk baalde ik wel aangezien in dezelfde maand de 55 inch variant van mijn tv (philips 50pus7303) tegen bijna dezelfde prijs te koop was en ik deze niet meer kon upgraden aangezien de tv hier al flink wat uren in gebruik was geweest. Maar goed dat wist ik vantevoren dat ze niet zo ruim waren met retourbeleid als coolblue. Al met al heel blij met m'n aankoop. De tv is top. Een va panel met direct lit = top na de juiste afstellingen.
VerzendingTot op de derde verdieping bovenaan in m'n woonkamer gezet.
AlgemeenNette en overzichtelijke website, de product informatie is overzichtelijk. Medewerkers zijn vriendelijk via de telefoon.
KlantenserviceBen inmiddels 138 dagen bezig om televisie gerepareerd te krijgen. Heel late reacties op e-mails en terugbellen is nog nooit gebeurd. Eindelijk werd de televisie opgehaald, binnen twee tot vier weken zou hij terug zijn. Zit nu in week vijf.
Beste, uiteraard vinden wij dit ok erg vervelend. We zijn daar continu mee bezig, maar de fabrikant had het onderdeel een hele poos niet beschikbaar. Uiteindelijk zou deze leverbaar zijn en hebben wij het toestel bij u opgehaald en naar de service afdeling van de fabrikant gebracht en wachten nu net als u op de bevestiging dat hij klaar staat. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak.
Met vriendelijke groet, Het Plasmavisie support team.
AlgemeenDuidelijke site. Goeie foto's. Leuke prijzen. Vul de filters in en je hebt binnen no-time een mooi apparaat in huis.
VerzendingDe tv's kwamen later dan gepland. De reden werd duidelijk uitgelegd. Dat was erg netjes.
KlantenserviceGoed bereikbaar, nette mensen. Goed bedrijf.
AlgemeenMijn eerste bestelling bij plasmavisie gedaan, vanwege het feit dat de site positief beoordeeld word en ik ervanuit ging dat ze me het type nummer zouden leveren dat ik op hun website gekozen heb. ( ik kom hier op terug bij klantenservice )
Het gaat om de Samsung tv EU43NU7190. (92)
Ik moet zeggen dat ik erg blij met het toestel ben omdat de meeste tv’s met een IPS paneel worden geleverd.
Deze tv word geleverd met een VA paneel wat voor mij belangrijk is omdat ik overdag nooit de tv aan heb.
Op een maandag besteld en keurig netjes dinsdag geleverd.
KlantenserviceAl met al een prettige ervaring tot dat de tv in de woonkamer werd geleverd.
Het viel me meteen op dat op de doos een andere type nummer stond dan dat ik besteld had, namelijk EU43NU71(92).
Terwijl op hun website, op mijn order bevestiging en factuur toch echt EU43NU7190 staat.
Ik hier een mail achter aangestuurd omdat ik dit niet correct vind aangezien ze ook adverteren dat ze 100% betrouwbaar zijn... juist ja...
Vond het ook extra flauw aangezien ik de 92 ook elders een aantal tientjes goedkoper kon kopen.
Reactie van hun mail was dat het met de distributeur te maken had en dat het geen gevolgen had voor de functie van de tv.
Allemaal prima en wel, maar lever waar voor je adverteert.
Immers laat je me type nummer ook weten dat het van een Nederlandse distributeur komt, wat je dus niet leverd. (100% betrouwbaar)
Mocht je waarde hechten dat je het exacte type nummer krijgt dat je besteld, dan ben je in ieder gewaarschuwd.
Beste, hartelijk dank voor uw review. Het klopt dat er af en toe een ander nummer op kan staan. dit heeft te maken met verschillende leveranciers. wij gaan uit van de typenummers op de Samsung website. Het betreft exact dezelfde tv met soms een andere distribiteurscode. Dit komt ook bij vele andere concurrenten voor. Wij hebben dit tegenover de andere aanbieders juist wel op onze website staan. Dit kunt u terug vinden op de klantenservice pagina. Een voordeel is ook nog dat wij 3 jaar garantie geven i.p.v. de standaard 2 jaar. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tv.
Het Plasmavisie support team
AlgemeenIk was op zoek naar een LG OLED TV, hield deze al enkele maanden in de gaten op Tweakers. Plasmavisie bleek de goedkoopste aanbieder, bovendien dichtbij mijn woonplaats gevestigd. Bestelproces verliep soepel. Zelf afgehaald, betaling direct gepind: geen enkel probleem. Ik ben nog steeds zeer tevreden over de TV.
AlgemeenDe bezorging was vlot, gisteren besteld en vandaag binnen. Echter stinkt de doos en bij extentie de TV ontzettend naar rook. Als niet roker is dit heel erg goor. Mijn hele huis stinkt intussen als een asbak. Ervaring met deze shop is waarschijnlijk eens maar nooit meer. (TV nog niet getest, het model is te groot om alleen aan te sluiten).
Beste,
Dit is erg vreemd omdat de tv splinternieuw is geleverd en bij ons word in het hele pand niet binnen gerookt. Dit hebben wij ook nog niet eerder gehoord of meegemaakt. Wij zullen dit wel aangeven aan de transporteur E&H van PostNL en nagaan hoe dit kan.
Het Plasmavisie support team
AlgemeenEerst bestelling gedaan bij Plasmavisie, een Samsung UE55NU8000. Top TV! Prima levering en website.
Plussen:
Minnen:
1. Nog niets
Een aanrader!
Plasmavisie 📺 Bedankt!
Snelle levering en alles zag er netjes uit.
Klantenservicegelukkig nog geen ervaring mee, omdat alles goed was.
AlgemeenIk heb tv rond 18:00 besteld en volgende dag om 09:30 had ik hem binnen dus perfecte inlevering en in goede staat en goede prijs maar ik heb hun 2 keer Email gestuurd over garantie van 3 jaar wat op hun website stond en op mijn factuur stond 2 jaar garantie en tot nu toe niks gehoord (15 dagen geleden). ik vind het beetje jammer .
gr,
gr,
Ik heb net Email gehad van Plasmavisie en mijn vraag is beantwoord
Algemeenprima snelle goede levering eerlijke prijs en 3jaar garantie wat de doorslag gaf om bij Plasmavisie mijn nieuwe tv te bestellen na wat onderzoek bij Tweakers op de
Samsung UE55NU8070 Zwart uitgekomen.ben er zeer tevreden over fantastisch beeld alles werkt prima.en dat voor een prima prijs.
uitstekend alles precies volgens afspraak.
AlgemeenDe webshop is mooi en overzichtelijk, makkelijk kunnen bestellen.
Ik was erg benieuwd, wanneer onze Qled tv zou komen dus heb ik een mailtje naar de klantenservice gestuurd, of ze de track en tracé code konden sturen. Daar had ik in no time antwoord op. Onze Qled kwam de volgende dag al.
Zoals verwacht netjes geleverd. Ik zou Plasmavisie zeker aanraden
KlantenserviceZie bovenstaand.
AlgemeenBestelling moeten annuleren na 4 weken gewacht te hebben. Iedere week contact gehad met de klantenservice, maar die schaarde zich achter de leverancier die niet kon leveren, dus machteloos. Elke week contact gehad en elke keer van de klantenservice het vooruitzicht gekregen dat de tv's de week erop geleverd zouden worden... en dat ze voor kerst iedere klant blij zouden maken.... niet dus. Jammer en bedroevend dat er niet harder naar een betere oplossing werd gezocht. Een alternatief model was in dit geval een model van een mindere kwaliteit, ook al werd er anders beweerd. Vooral dat de bestelling een blackfriday deal betrof en erg scherp geprijsd was en de weken erop overal voor 300eu meer te koop stond, geeft mij een bittere nasmaak. Al met al... dank voor het snel terugstorten van het bedrag!
KlantenserviceAfwachtende houding van de klantenservice en vage redenen opgeven waarom er niet geleverd kon worden. Ook was het alternatieve model een slechter model, al werd mij anders verteld.
Beste, wij vinden het ook erg jammer dat we niet op tijd hebben kunnen leveren. Er was rond het Black Friday weekend zoveel besteld overal dat zelfs de fabrikanten er niet op voorbereid waren helaas. Hierdoor kregen veel winkeliers niet genoeg binnen om alles uit te leveren.Dit is helaas onmacht en daardoor duurt een levering op sommige modellen langer dan verwacht. Met vriendelijke groet, Het Plasmavisie team.
AlgemeenMooie Samsung qled tv bestelt bij Plasmavisie. Hadden de beste aanbieding en een overzichtelijke site. Levering was zoals beloofd. Volgende keer bestellen we weer bij Plasmavisie!
VerzendingZie hierboven.
AlgemeenSnelle levering !
Laagste prijs !
Goede communicatie !
Echter een Oled tv van LG 55E8PLA uitgezocht aan de hand van tests op internet welke ik betrouwbaar acht. Waar ik had gehoopt op een haarscherpbeeld, valt me het vies tegen.
Mijn 8 jaar oude Panasonic geeft een beter beeld.
Als ik dit had geweten......
Had gehoopt op een soort van omruilservice of dat iemand zou komen checken als het aan tv ligt of aan iets anders, voor dit laatste zou ik zelfs willen betalen.
Koop nooit meer tv zonder dat ik hem in de winkel heb gezien en ga voortaan naar een winkel waar men de service heeft van aansluiten e.d., dan maar wat meer betalen. Maar nu zit ik met een tv waar ik niet teveel reden over ben.
BALEN !
zie hierrboven
Geachte klant, u kunt bij ons in de showroom langs komen om andere modellen te bekijken en ons uitleggen wat u niet aan de huidige tv bevalt en dat er hopelijk een model is die u wel bevalt. Daar kunnen we dan samen met u wel uitkomen. Het is een dure aanschaf en het is de bedoeling dat u er van kunt genieten. Met vriendelijke groet, Het Plasmavisie team
AlgemeenWat een mooi bedrijf!!!!
Donderdagavond een Samsung QLed scherm besteld, op vrijdagavond tv kijken naar een waanzinnig mooi scherm.
De webshop is super, goed te filteren producten met de mogelijkheid te vergelijken.
Simpel bestellen en betalen. Super scherpe prijzen (nergens goedkoper!!!). Super snelle levering, tijd van bezorgen wordt keurig via mail en sms doorgegeven.
Tijdens acties een te kiezen cadeau waar je wat aan hebt!
Kortom een mooi bedrijf waar je met een gerust hart je producten kunt kopen.
Donderdagavond besteld, vrijdagmiddag in huis!
Klantenservicemailtje met vraag wordt onmiddellijk beantwoord
AlgemeenTV werd geleverd zoals verwacht, werkte meteen. Was de laagste prijs die ik op tweakers kan vinden. Dus helemaal tevreden!
AlgemeenBestelprocess was prima, site heeft wat issues op een mobiel, maar dat mag geen naam hebben. Na betaling kon ik direct een account aanmaken om mijn bestelproces te volgen en mijn factuur in te kunnen zien.
Voorraad indicatie was een beetje warrig: ging van 'op voorraad, voor 22.00 besteld volgende dag in huis' naar 'geen voorraad'. Bij navraag of de TV dan alsnog geleverd ging worden (ik bestelde vroeg in de ochtend toen er nog wél voorraad was), kreeg ik 'nee, dat gaat 3 tot 7 werkdagen kosten' te horen. Jammer, maar niet onoverkomelijk (zeker niet met BlackFriday)
Echter stond PostNL alsnog voor de deur maandag met de TV? Niet dat ik daar over klaag, maar de informatie voorziening is dus (zeker bij telefonisch contact) wat warrig.
Al met al een prima ervaring, hoewel wel iet wat verwarrend hier en daar. Maar dat kan ook door de BF drukte zijn geweest.
TV werd afgeleverd door PostNL Extra@Home. Niets dan lof voor deze bezorger. Uitermate vriendelijk, tilde de doos netjes naar binnen en vroeg of hij het nog moest uitpakken om restmateriaal mee te nemen etc.
Enige puntje van kritiek: de poot van de TV stak dwars door de verpakking heen (cm of 10). Ik weet niet of dat vanuit PlasmaVisie is gekomen of tijdens het transport, maar het is niet heel netjes.
Ik was helaas niet zelf thuis om de TV in ontvangst te nemen (mijn vrouw wel) en het was al avond waardoor het waarschijnlijk gemist is. Verder niets aan de hand met het product overigens, maar wellicht wel handig daar extra op te letten.
Ik snap dat Black Friday een drukke dag is voor TV boeren, maar klantenservice, als jullie dit lezen, houd wel de moed er in als je met klanten praat op dit soort dagen.
Ik had bijna zin om de dienstdoende persoon een bloemetje te sturen om je op te vrolijken. Het verkoopt jullie service en winkel niet echt als je, al zuchtend, vragen beantwoordt aan de telefoon
AlgemeenAls het om betalen gaat zijn ze snel. Ze zagen (online) dat ik ergens verkeerd op had geklikt bij het betaalproces en stuurden een betaal-link via email.
VerzendingHet bestelde product (TV) kwam vrij snel, De doos werd afgeleverd door beide chauffeurs (van DHL) op de 2e verdieping. Naderhand bleek er een kleine schade aan de doos te zijn. Bij de levering van de vervangende TV (eerste was DOA) was er echter maar 1 chauffeur (van PlasmaVisie). Ik ben goed ter been dus kon samen met de chauffeur de TV naar boven dragen (en ook weer terug naar beneden).
KlantenserviceHelaas met PlasmaVisie een minder prettige ervaring. Lijkt veel op ervaringen van anderen met dit bedrijf in het verleden. De 1ste geleverde TV was DOA, kan gebeuren. De vervangende TV kwam vrij snel, drie dagen later. Maar bij het uitpakken bleek het een 2e hands of showroom-model te zijn. Direct met de klanteservice gebeld maar niemand aan de lijn (22 minuten); en dat terwijl de chauffeur wel contact kreeg met iemand binnen het bedrijf via de whatsapp. Beide TV's meteen teruggestuurd (de chauffeur tekende keurig de kwitantie). De volgende dag de koop ontbonden via email. Het verweer daarop van de directeur was dat ie hoogstpersoonlijk de 2e TV ad nagekeken. Hij vertelde er niet bij waarom hij de doorzichtige beschermfolie van het beeldscherm en van de TV-voet had verwijderd, en ook niet waarom hij zo weinig vertrouwen heeft in de kwaliteit van LG en de TV daarom helemaal zelf wilde controleren. Ik denk er het mijne van. Twee dagen later via een aangetekende brief laten weten dat ik de koop heb ontbonden, dit op advies van de rechtswinkel. De wet zegt: ontbinden bij koop op afstand kan binnen 14 dagen en mag zonder opgaaf van redenen en zonder boete. De wettelijke termijn tot terugbetalen van de aankoopsom is 14 dagen. Ondanks een verzoek tot bevestiging van de ontbinding van de koop, geen reactie, ook niet via email.
De rechtwinkel liet weten dat mocht ik de 14-dagen termijn hebben overschreden dat ik dan toch de koop nog had kunnen ontbinden. Dat is omdat de 2e geleverde TV duidelijk geen ''exacte replica'' was van de 1ste geleverde TV. De wet zegt; het moet een ''exacte replica'' zijn, dus niet iets wat een verkoper zelf wel ''goed genoeg'' vindt. Bij de 2e TV was immers de beschermfolie verwijderd en was de doos overduidelijk al een keer opengemaakt. Geduldig de wettelijke termijn laten verstrijken. Daarna een aanmaning gestuurd met de mededeling dat mijn volgende stap naar de rechtsbijstand zou zijn. Daarop kwam wel snel reactie, en het geld stond na 4 weken weer op mijn rekening.
Aanvulled op de reactie van PlasmaVisie: er stonden 3 dozen met LG televisies in het busje van PlasmaVisie bij de aflevering van de vervangende TV en ik hoorde de chaufeur via de telefoon aan de volgende klant melden dat ie er over een half uurtje zou zijn. Dat klinkt niet als speciaal omrijden voor mij alleen. Ik ga niet in op wat PlasmaVisie allemaal voor me had kunnen doen. Ik beperk me tot datgene wat er wel of helaas niet is gebeurd. PlasmaVisie houdt zich niet aan de wettelijke terugbetalings termijn. PlasmaVisie houdt zich niet aan de eigen algemene voorwaarden waarin terugbetaling binnen 14 dagen beloofd wordt.
Mijn advies aan PlasmaVisie: beschermfolie niet meer verwijderen bij het testen en meer vertrouwen op de kwaliteit van LG.
Beste, de eerste tv was volgens u niet goed en dus een DOA. Daarop hebben wij meteen gereageerd en zijn speciaal voor u naar u toe komen rijden om deze om te ruilen. Omdat de eerste niet goed was hebben wij enkel degene die we om kwamen wisselen van te voren aangesloten zodat wij zeker wisten dat deze wel in orde was. U woonde immers ook niet om de hoek. Daarbij hebben wij inderdaad de folie eraf gehaald en de tv getest. Omdat u daardoor dacht dat deze niet nieuw was en de tv zeker wel was heeft de chauffeur ze beide meegenomen en heeft u de koop ontbonden, terwijl wij voor u nog een keer konden komen om een tv te leveren ( zonder eerst te testen door ons). Wij hebben gewoon netjes de service geleverd die er verwacht mag worden.
AlgemeenShowroom bezocht om toestellen te vergelijken, goed voorgelicht en zeer vriendelijk geholpen. Een Samsung tv besteld en deze werd 2 dagen later bezorgd. Installatie lukte niet en gebeld met Plasmavisie. De technische medewerker heeft toen telefonisch samen met mij (a technisch) geduldig de tv geïnstalleerd.
Na 2 dagen kreeg ik geen beeld meer, welke knop ik ook drukte er gebeurde niets.
Plasmavisie gebeld en kon op afstand niet zeggen wat er nu mis was, waarschijnlijk heb ik tijdens het installeren toch iets verkeerd gedaan, maar de technische medewerkerzal langs komen.
De technische medewerker had binnen 10 minuten de tv weer aan de praat, en ik had inderdaad iets verkeerd gedaan en met de tv was niets aan de hand zo als ik dacht.
Fantastische service want ondanks een afstand van ruim 300 km heen en terug werd mij geen kosten in rekening gebracht.
2 dag na bestelling en werd via sms op de hoogte gehouden voor de juiste tijd.
KlantenserviceVriendelijk en geduldig nemen alle tijd.
Algemeenthe experience overall is just terrible, i wanted to buy LG C8 and i saw it has discount of 300 Euro so i decided to buy it. i contacted Plasmavisie over if the price is including LG promotion or not and they confirmed to me that the price is not including Lg promotion, after i saw they have Lg in storage i ordered and expecting it to arrive next day but NOP, got an email it will be shipped in next days.
After i contacted LG for 300 Euro back , they informed me that the shop is not participating in the promotion ? WTF , so far i sent two emails to Plasmavisie for explanation but no answer , I've been ghosted. Thanks
saying it was available in their website and next day i get it home but i did not receive the TV and they told me have to wait couple days,
Klantenservicegiving me wrong information about the promotion , and not responding to my emails.
Hi, we looked at the email and we told you that there was no cashback on this TV. Exact answer in email to you: "its not including cashback" Only the listed stores with advice prise. You make the misstake to read it wrong.You get the tv even for 450,- euro less under the normal price. and we did answer you within a couple of hours.
Greetings,
Plasmavisie support team