Plasmavisie

Gebruikers over webshop Plasmavisie

heb de tv nog niet uitgepakt,maar ben uiterst tevreden met de snelle service van plasmavisie,zal ze zeker aanbevelen bij iedereen

Na een uitgebreide zoektocht voor mijn nieuwe televisie op Tweakers, kwam ik meerdere keren uit bij de Samsung QE55Q60R. Gekozen om deze te bestellen bij Plasmavisie uit Barneveld, voor mij persoonlijk een nieuwe aanbieder. Maar dit is goed bevallen qua prijs en service. De prijs was goed scherp vergeleken met andere grote aanbieders. Televisie aangeschaft in combinatie met een VOGELS WALL 3305, het ophangen van de televisie met de Vogels smartphone app werkt heel makkelijk.

De verzending en de ontvangst van de televisie was goed, vanwege alle drukte rond Black Friday en mijn gewenste dag van levering kwam de televisie de volgende week. Mijn vrouw heeft de televisie in ontvangst genomen, en de bezorger was zo vriendelijk om het grote en zware pakket ook naar binnen te tillen.

Contact gehad met de klantenservice om de leverdatum te verifiëren, hierop kreeg ik een snel en duidelijk antwoord.

Duidelijke informatie en juiste prijs.

Televisie gekocht binnen Black Friday week. De televisie wat niet in de aanbieding, maar wel goedkoper dan bij online winkels die met 'stuntprijzen' adverteerde. Communicatie over bezorging was helder, bestellen eenvoudig. Bezorger was heel netjes en kwam op 2 hoog achterin het gebouw de televisie brengen.

Tijdslot kiezen was niet mogelijk. Dus je moet wel thuis zijn wanneer de bezorger langs kan komen.

Eenvoudig te bestellen met iDeal met goede Sales Support met duidelijke antwoorden en snelle respons.

geplande levering met vooraankondiging

goede respons

12 jaar geleden kochten wij een plasma-tv bij Plasmavisie tot volle tevredenheid. Nu we toe waren aan een nieuwe tv was het voor ons direct duidelijk dat we deze ook bij Plasmavisie zouden aanschaffen. Prima service, goede prijsstelling, ruime keuze. Kortom, precies waar je op hoopt als je een grote aanschaf doet.

Snelle levering volgens afspraak, vriendelijk en prima service!

Vragen worden snel, duidelijk en vriendelijk beantwoord.

Het product is snel en schadevrij geleverd. De communicatie hierover met de klantenservice was snel en duidelijk. Ook heeft de klantenservice mij op dag van levering nog na werktijd geholpen. Dus wat mij betreft krijgt Plasmavisie een 10!

Na contact met Plasmavisie kreeg ik de tv de volgende dag in huis. De verpakking was onbeschadigd en de tv is ook helemaal krasvrij.

Een paar keer contact gehad over levering en over het wel of niet beschadigd zijn van de tv. De beschadiging bleek een beschermfolie over het scherm te zijn, mijn domme fout. Toen ik hierover een ietwat voorbarig mailtje had gestuurd werd ik gelijk netjes opgebeld door de medewerker van Plasmavisie. Nadat hij mij wat vragen had gesteld kwam ik er achter dat er dus een beschermfolie op het scherm zat en er geen krassen op zaten. Dus zelfs na werktijd(18:00 of later) wist de klantenservice van Plasmavisie mij nog goed te helpen.

Niks aan de hand ging priema lekker makkelijk met Ideal binnen 1 minut betaald en kreeg een mail terug dat alles goed ging

Super tevreden over bestelling en levering. Stond netjes bij de bestelling dat het een aantal werkdagen kon duren omdat de tv niet op voorraad was. Op de dag dat deze verstuurd werd kregen we netjes bericht en een track en trace code. Tot op de minuut konden we precies zijn wanneer onze tv zou arriveren. Kei blij met onze tv!

Top tv

Netjes geïnformeerd per mail over de status van de bestelling

Tv bij deze internet winkel gekocht. Perfect service zowel telefonisch als de bezorger. En ze zijn natuurlijk de goedkoopste.

Zo gevraagd op de juiste dag geleverd.

Voor de goedkoopste prijs gegaan en bij Plasmavisie mijn LG tv gekocht. Tv was netjes volgens planning geleverd.
Volgens mij een prima bedrijf.

Geleverd volgens planning

Prima deal! Zeer voordelig. Aan huis bezorgd en prima geïnstalleerd. Dat kun je nooit alleen met een 75 inch tv.
Was even niet op voorraad (begrijpelijk, gezien het enorme aanbod).
Kortom: zeer tevreden en aan te bevelen.

Duidelijk gecommuniceerd hoe en wanneer.

Goed aanspreekbaar en persoonlijk. Gewoon duidelijk.

Onlangs de Samsung QLED 43Q60R gekocht tijdens Black Friday bij Plasmavisie voor een goede prijs. Overzichtelijke site, duidelijke informatie en makkelijk om te bestellen.

De levering werd keurig volgens afspraak afgeleverd. Heel fijn is dat je een half uur op voorhand een bericht krijgt dat de bezorger over een half uur aan de deur staat. De TV werd tot in de woonkamer gebracht! Top service!

Al een geruime tijd de tv markt in het oog aan het houden. Mijn panasonic plasma uit 2012 begon toch wat feature envy te krijgen tegenover de laatste nieuwe TV's. Dus toen LG met hun C9 reeks ook nog gsync certified werd had het zowat mijn laatste checkbox afgevinkt. Toen in de pricewatch op zoek naar de meest interessante aanbieding en zo ben ik bij plasmavisie terecht gekomen.

Netjes volgens de planning geleverd. Ik heb nooit een "officieele" track&trace code gehad. Maar netjes 10-15 min voor levering gebeld, en het timeframe werd vroeger al doorgegeven via mail, en dat werd allemaal netjes gerespecteerd.

Ik heb redelijk wat heen en weer gemailed ivm een zakelijke aankoop en intracommunautaire levering. Dit rond black friday, wat vermoedelijk niet de meest rustige periode van het jaar was, maar desondanks kreeg ik consistent goede informatie binnen een aanvaardbaar timeframe. De gehele doorloop tijd van de bestelling was misschien een beetje minder vlot dan bij andere winkels, maar alles is wel zeer correct verlopen en voor een prijs die aan pak aantrekkelijker is dan op andere locaties.

Na bezoek aan showroom uitstekende voorlichting gehad.
De keuze ia gevallen op LG oled55C9 met een concurrerende prijs.

Op afgesproken tijdstip is de TV bezorgd. De deskundige monteur heeft de installatie uitgevoerd en de werking uitgelegd.

Door de goede voorlichting en de merk/prijs prestatie zal ik de forma zeer aanbevelen

mooie tv gekocht van Samsung, de prijs was hier de laagste en ik had de beste en snelste service binnen de tijd was de tv op mijn locatie, ik zou jullie verder aanbevelen

Bij Plasmavisie de Samsung QLed 4k 55Q70 gekocht. Bij het maken van een goede keuze heeft Plasmavisie mij enorm geholpen. Vervolgens kwam de monteur de tv ophangen en installeren. Dit was in een mum van tijd gebeurd waarna de monteur mij liet zien over welke mogelijkheden mijn tv beschikt. Ik geniet nu drie dagen van een fantastisch beeld met een super mooi geluid. Erg tevreden, dank voor de goede service!

Een zeer vriendelijke vakman heeft de tv opgehangen en geinstalleeerd. Goede en duidelijke uitleg gekregen

Plasmavisie heeft mij uitstekend geholpen om tot een juiste keuze te komen

Ik heb een LG C9 65 besteld bij Plasmavisie. Ik erg tevreden over het verloop vanaf begin van het bestellen tot aan de levering. Bij bestelling kreeg ik netjes te horen dat de tv 10 dagen levertijd had via een apart e-mailtje. Daarna ben ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling. En aangenaam verrast kwam hij al eerder binnen.

De tv is geleverd doormidden van eigen vervoer. Ik netjes een dag van te voren een email met daarin een datum en tijdsindicatie. Op de dag van leveren kreeg ik een sms van de koerier dat hij nog 30 min onderweg was naar mijn adres.

Op mijn e-mails die ik verstuurd heb naar plasmavisie werd netjes op terug gereageerd.

Zit nog steeds te wachten op mn geld van een geannuleerde bestelling. Veel smoezen maar geen actie. Volgende stap is het inschakelen van onze bedrijfsadvocaat. Het gaat immers niet om een paar tientjes.
Let op: de prijzen zijn erg laag vanwege grijze import. Controleer of dat voor jou geen probleem is vóór dat je bestelt.

Beste, u heeft 2 keer dezelfde televisie besteld. De ene wilde u annuleren en de andere geleverd. Dit is ook zo gegaan en u heeft een model gehad enkel geschikt voor de Benelux markt en niet grijs geimporteerd. Daarna is het bedrag netjes gecrediteerd via de betaalprovider. Dat het vanuit daar iets langer duurde is mogelijk , maar om dan te bellen vrijwel elke dag in 1 week en dan ook nog een beetje dreigend naar een medewerker en nu deze review vinden wij erg jammer. Toch hopen wij dat u wel geniet van uw nieuwe televisie. Met vriendelijke groet, Plasmavisie support.

Ik heb wat besteld en wil het annuleren. Kan ze niet telefonisch niet bereiken. Echt een slechte service

Duurt vee langer dan de 1/3 dagen die ze beloven. Wees blij als je iets krijgt.

Als je ze belt duurt het minimaal een uur om ze te bereiken.

Levering ging super snel, maar nu al twee keer om reactie gevraagd vanwege Backlight Bleeding en nog geen reactie......

Gewoon snel, om 21 uur besteld, om 9 uur geleverd. Top! Alleen jammer dat de Tv 2 weken later een stuk goedkoper was.. Dat blijft zuur.

Al twee keer om reactie gevraagd vanwege Backlight Bleeding en geen enkele reactie...Inmiddels reactie met excuses en reparatie in gang gezet. Ben benieuwd

Geachte klant, wij hebben direct uw klacht dezelfde dag doorgegeven aan Samsung naar aanleiding van uw mail. Blijkbaar is dat niet goed gegaan dus hebben wij dit nu nogmaals gedaan voor service aan huis. Met vriendelijke groet, Plasmavisie sales support.

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops