Plasmavisie

Gebruikers over webshop Plasmavisie

Had a really nice price and the delivery was good and quick. Customer service is also really fast and helpful. It's a shame they don't participate in LG cashback promotion but it was my mistake to not notice it, they never advertised that they did.

's Avonds na veel overwegen een nieuwe televisie besteld bij Plasmavisie. Ik heb erg getwijfeld, omdat de prijzen veel lager liggen dan bij andere aanbieders. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar. De prijzen bij Plasmavisie zijn niet te laag, dan prijzen van andere aanbieders zijn gewoon te hoog! De volgende dag werd mijn televisie keurig netjes, kosteloos door de koerier bezorgd. De televisie hangt inmiddels aan de muur, ik heb een paar honderd euro bespaard en ik ben dik tevreden!

De dag na bestelling werd mijn televisie keurig netjes, kosteloos door de koerier bezorgd.

Algemeen ok, LET OP, doet niet mee aan CASHBACK acties. Hierover wordt niet transparant gecommuniceerd, pas als je er na aankoop over gaat navragen.

Verzending zou dezelfde dag nog gebeuren, maar had de tv pas een week later in huis. Dit was niet transparant.

Beantwoord vragen snel, echter blijft bij mij een nare bijsmaak hangen over de Cashback actie. Op elke mogelijke webshop staat dat de LG OLED deze maand een cashback actie hebben, behalve bij PlasmaVisie. De Klantenservice antwoordt hierop dat ik dit had kunnen weten omdat zij geen certified dealer zijn. Dit had ik op een pdf-je moeten lezen op de LG-site. Mijn fout, ik begrijp het, maar toch voelt dit niet helemaal als correcte klant-behandeling. Vandaar dat ik het hier nog even vermeld.

Samsung 55q80t besteld op de website van Plasmavisie omdat dit de goedkoopste was op de pricewatch met goede reviews. Het bestellen van de tv was vanzelfsprekend en kreeg gelijk een mail met de bevestiging van de bestelling.

Het was niet helemaal duidelijk wanneer en door wie de televisie zal worden geleverd. de volgende dag kreeg ik een mail met daarin de informatie dat de tv de volgende dag wordt bezorgd door de eigen koerier tussen 14:00 en 21:00. De tv werd uiteindelijk om 20:00 bezorgd door de koerier. De verpakking was licht gescheurd aan een van de handvaten maar zag er voor de rest goed uit.

artikel omschrijving is heel duidelijk waardoor je voordat je de TV ontvangen hebt al weet wat je er allemaal mee kunt en een hele goede prijs

snel geleverd met duidelijke instructies voor ontvangst

snelle reactie na een vraag via de mail met duidelijk antwoord

Bij het bestellen ging er wat fout bij de betalingskeuze. Dit werd met 1 belletje opgelost. Daarbij een supersnelle levering.

Netjes van te voren een belletje dat ze met een half uur de TV komen leveren. De chauffeur hielp zelfs mee om m op zijn plek te zetten.

Ik was de bon kwijt, maar met een mailtje kreeg ik m meteen digitaal toegezonden.

Overzichtelijk website met aantrekkelijke prijzen.
Zeer snelle en vriendelijke advies en antwoord op de vragen en persoonlijk advies

Uitstekend en nette afhandeling met eigen transport.
Chauffeur was super vriendelijk.

openstaande vraag snel afgehandeld

Ze leveren een scherpe prijs in combinatie met goede garantie, vlekkeloos bestelproces en duidelijkheid over levering.

Kon de tv niet bestellen, dus de volgende dag was het 50 euro duurder. Ik informeer of daar nog iets mee gedaan kon worden en kreeg de dag erna een standaard onpersoonlijk relaas over fluctuaties en aanbod. Nog geen 5 uur later laten ze de prijs weer zakken, wat niet sjiek is. Al helemaal niet aangezien ik hier naar informeer en helemaal geen antwoord meer krijg. Onbeschoft. Had ook kunnen weigeren en opnieuw bestellen, maar aan klantenrelaties doen ze blijkbaar niet.

Hij staat er inmiddels ruim een maand maar toch nog een review van de aankoop bij Plasmavisie (tot nu toe altijd gedaan bij wat grotere aankopen)
Omdat wij een gameroom voor de kids hebben ingericht is de oude televisie uit de woonkamer die kant op verhuisd (mooi excuus voor mij om een nieuwe televisie te kopen. Dat werd een LG OLED55CX6LA die bij plasmavisie op voorraad was. 18 september laat op de dag besteld en 21 september volgens planning in de middag geleverd.

'Standaard' verzending via PostNL Extra@Home. Niets over te klagen. Het pakket was goed behandeld, er zaten nergens deuken etc in die duiden op een ruwe behandeling...

Ik zat een beetje met de doos in m'n maag of beter gezegd: de ruimte die dat gevaarte in beslag neemt. Vaak moet je de doos bewaren in verband met transport etc. Ik heb toen maar navraag gedaan bij Plasmavisie hoe het met de eventuele service zat bij defecten. Er werd mij toen zonder aarzeling verteld dat het het beste was om de doos een maand te bewaren, daarna kon deze weg. Te weinig verdere ervaring met de klantenservice om ze een uitstekend te geven.

Bestelproces ging vlot, het zou een week kunnen duren voordat de installateur kwam met de tv. Dit werden uiteindelijk 2 dagen. Binnen 30 min had hij hem aan de muur hangen en geïnstalleerd! Zeer tevreden helemaal met de scherpe prijs.

Reacties via de mail kwamen zeer snel.

Ik was opzoek naar een samsung tv. Via de tweakers site te zien dat deze een stuk goedkoper was dan via Coolblue etc. Voor mij was het niet erg of de tv morgen of overmorgen aan kwam. Maar omdat deze aankoop zakelijk is (hotel) wilde ik graag een factuur per mail ontvangen. Bijna 8 weken en 7 mails verder is het dan alsnog gelukt om een mail met factuur te ontvangen.

besteld en ontvangen. Voor mij maakte het niet uit of 1 of 2 werkdagen duurde.

gevraagd om kopie factuur. 7 x heen en weer mailen om een kopie factuur te ontvangen. Waarom niet gelijk bij de 1e aanvraag als bijlage toegevoegd? scheelt iedereen weer wat tijd. Verder een botte horkerig mail contact. Geen aanhef, spelfouten, punt achter een zin. Alsof elke mail te veel voor ze is.

Samsung TV gekocht, ging prima via internet, klantenservice voor dat ik bestelde even gebeld of hij op voorraad was en de volgende avond al keurig bezorgd. TOP

Keurig op tijd volgens voortijdige aankondiging bezorgd. TOP

Klantenservice was prima, keurig telefonisch geholpen.

via Tweakers gevonden en de volgende avond al in huis. absoluut keurig, heb hem de volgende dag geplaatst. Tweakers en Plasmavisie, helemaal top!
Dankjewel.

s'avonds met 2 man bezorgd en hebben hem zonder schade keurig en vriendelijk in onze woonkamer op de plaats naar wens neer gezet.👍

Voor de zekerheid heb ik gebeld of de TV op voorraad was, ik werd vriendelijk en correct geholpen.TOP

Recent een LG CX 55 inch OLED TV gekocht, had deze al een tijdje op het oog en was momenteel bij Plasmavisie het goedkoopst. Website was prima te navigeren. Wat betreft betaling wordt op de productpagina's melding gemaakt dat je dit kan doen in 3 termijnen zonder extra rente/kosten & BKR registratie, ben je echter uiteindelijk op de betaalpagina, dan is die optie niet een van de keuzes? Volgens mij was er wel een soort van optie waarbij je het geld kon lenen tegen rente, maar dat is niet wat ik zocht. Vervolgens dacht ik laat ik dan met creditcard proberen te betalen, maar hier werd €10,- meer voor gevraagd. Uiteindelijk maar gewoon via iDeal betaald...

Tijdens het bestellen had ik bezorging via PostNL Extra@Home gekozen (een service van PostNL voor grote pakketten zoals TV's, wasmachines, etc.), hoe dit normaliter werkt is dat je van PostNL redelijk gauw een mailtje krijgt met een link naar een webpagina (met trouwens ontzettend outdated design...) waar je je bezorgdag/tijdslot kunt kiezen. Bezorgtijd van de TV was 1 dag op moment van bestellen, maar uiteindelijk heb ik nooit een email gehad van PostNL waardoor ik mij toch afvroeg of het wel binnen een dag bezorgd zou worden. Uiteindelijk wel een mailtje van Plasmavisie gekregen dat het via hun/hun koerier zou worden bezorgd de volgende dag, met een tijdslot indicatie van 14:00-19:00. Hier was echter geen tracking o.i.d. op mogelijk en het werd omschreven op een manier dat het leek alsof je niet teveel waarde aan deze indicatie moest hechten, maar goed dat ik min of meer de hele dag thuis ben met COVID-19... Toen het tijdsvak eenmaal aan mij voorbij was gegaan had ik de hoop wel een beetje opgegeven dat ik de TV nog binnen 1 dag zou ontvangen. Opeens ontving ik toen een SMS van de bezorger die zei dat hij er binnen 40 min zou zijn. Uiteindelijk is de TV die avond later nog netjes geleverd, werd tot aan mijn deur bezorgd binnen mijn appartementencomplex. Tijdens de bezorging gaf de jongen aan dat ze dure dingen zoals OLED TV's liever niet met PostNL versturen en dus zelf (?) of via hun eigen koerier bezorgen. Dit is prima maar de communicatie hieromtrent had wel wat beter gekund, en enige vorm van tracking, hoe rudimentair dan ook zou in ieder geval helpen je gerust te stellen.

Al met al is de TV na vertraging onbeschadigd bezorgd en werkt hij naar behoren. Verder geen op- of aanmerkingen.

Product werd volgens afspraken geleverd. En heel erg tevreden met het product. Een echte aanrader.

Was 30 min later maar wel netjes een SMS gehad

Vragen snel en goed beantwoord

Er staat erg duidelijk op hun site; voor 22.00 besteld, morgen in huis. Echter staat er als je doorklikt op de site al dat het 24-48 uur kan duren. Ik heb een TV 3 dagen geleden besteld en nog steeds niet binnen. Ik vind dit persoonlijk erg misleidend.

Zoals ik hierboven al zei, ik zit nu 3 werkdagen te wachten. De track&trace wordt alleen maar uitgesteld. Gister zei deze dat de TV vandaag kwam. Nu ik vanochtend keek komt de TV pas morgen. Ook dat is te betwijfelen, zoals te zien aan andere reviews. Waardeloos.

Ze bieden een live chat aan, echter 'zijn ze er op het moment niet'. Ik zag aan andere reviews al dat het kansloos is om te bellen en/of te mailen.

Geachte klant, als u de chat op de site gewoon invult met uw vraag en verstuurd krijgt u snel een antwoord terug. Per email eveneens. Met de telefoon is het erg druk en daarom verzoeken wij ook als u belt uw vraag te stellen via de chat of email. Uiteraard is het vervelend dat het product dan niet de volgende dag bij u in huis is, maar zodra wij de goederen meegegeven met PostNL hebben wij het helaas niet meer in de hand Dat heeft niks met misleiding te maken. Wij hebben ook eigen vervoerders en hier gaat altijd alles goed maar wat buiten hun routes ligt gaat mee met PostNL. Zoals hieronder de meerdere slechte reviews gaan over de levering en heeft allemaal te maken met PostNL die niet op tijd is met de levering en wij geven het elke keer aan dat ze dat beter moeten doen. Meerdere webshops hebben hier helaas last van. Met vriendelijke groet, Plasmavisie sales support

Vaak de goedkoopste maar daar krijg je dan ook goedkope service en verzending voor terug. Vrijdag besteld, volgende dag leveren, maar donderdag pas geleverd. Bij navragen hoe en wat verwijzen ze alleen naar de tracking info. Als zij de levering op de site willen waarmaken zou ik een andere vervoerder nemen of een disclaimer er bij te zetten. Maar dat is vast duurder. Telefonisch ook niet bereikbaar. Reageren alleen op mails met standaard antwoorden en reageren helemaal niet meer als je je bestelling wilt annuleren en geld terug wilt.

Update 23-10;
Mooi reactie hieronder over de verzending. Ik zit zelf in de logistiek, ook met Postnl, en er is tot maandag geen scan geweest bij een Postnl sorteercentrum. Zending is dus wel aangemaakt op vrijdag en aangemeld maar niet bij Postnl in bezit gekomen. Onzin dus. En over de klantenservice, chat, tel en mail zwijgen ze. Wel tijd om te reageren op negatieve reviews maar geen tijd om de telefoon op te nemen of de bereikbaarheid te verbeteren.
Nogmaals ze zijn veruit de goedkoopste op veel producten wat natuurlijk top is. bespaarde op mijn tv 140,- in vergelijking met Coolblue bijvoorbeeld. Maar ga er gewoon niet vanuit dat de levertijd wordt waar gemaakt. Wil je hem echt vandaag bestellen morgen in huis ga dan naar de grote spelers. Die hebben blijkbaar meer invloed bij Postnl.

Rating zegt het al. Waardeloos. PostNL werken ze mee. Ze maken ook een label aan en geven hem vervolgens die dag niet mee aan de vervoerder. TV lag 5 dagen in de sortering. Uiteindelijk levertijd was 6 dagen.

Telefonisch is kansloos. Mail alleen standaard antwoorden en als het lastig wordt helemaal geen antwoord.

Geachte klant, er is direct na de bestelling een verzending ingevoerd en een tracking code verstuurd naar u. Het product is ook nog dezelfde dag met PostNL meegegaan. Deze komen dagelijks tussen 23:00 en 23:45 de goederen afhalen bij ons magazijn. Wij maken geen verzendlabels aan en geven dagen later het product mee. Dat wil PostNL Extra@Home niet, omdat het dan fout gaat, dus doen wij dat ook niet zo. Als een product voorradig is en besteld gaat deze dezelfde avond nog mee met PostNL. Wij hebben al alle vervoersbedrijven geprobeerd in de afgelopen 16 jaar en het heeft niets te maken met duurder, maar hier was het helaas nog erger en veel meer schades. Daarom is voor ons toch PostNL de beste keuze. Uiteraard is het vervelend dat het product dan niet de volgende dag bij u in huis is, maar zodra wij de goederen meegegeven met PostNL hebben wij het helaas niet meer in de hand. Wij geven dit regelmatig aan bij PostNL. Met vriendelijke groet, Plasmavisie sales support

10 dagen geleden een TV besteld die op moment van bestellen geadverteerd werd als voor 22:00 besteld morgen in huis, dit was een zaterdag middag, ik verwacht het dan op maandag. Ik krijg in de avond een mailtje dat de bestelling verzendklaar gemaakt wordt en dat het maximaal 1-3 werkdagen kan duren dat de bestelling wordt afgeleverd.

Zondag 11 oktober nog geen verzendbevestiging gehad.
Maandag 12 oktober niets ontvangen, geen email of TV.

Vrijdag 16 oktober een mail gestuurd hoe het er voor staat, blijkt het artikel helemaal niet op voorraad te zijn geweest. Vreemd, want je wordt wel een mail toegestuurd waarin wordt beweerd dat je bestelling verzendklaar wordt gemaakt.

Op moment van schrijven wordt op de website van Plasmavisie wel geadverteerd met "voor 22:00 besteld morgen in huis" maar als je ze een email stuurt zeggen ze dat het heel druk is en dat het 1-3 dagen kan duren.

Update: Dag na schrijven de TV ontvangen. Op de website wordt geadverteerd met LG OLED55CX6LA maar je krijgt een LG OLED55CX3LA model, welke bestemd is voor de oost europeese markt.

Deze club ga ik nooit meer mee in zee.

Levering was niet op tijd en was niet volgens hun eigen belofte zoals gecorrespondeerd op 10 oktober, binnen 1-3 werkdagen.

Voordeel is dat ze via de mail snel reageren, hoewel dit standaard emails zijn en je er dus toch niets direct mee opschiet. Weinig persoonlijkheid in de communicatie. Niet proactief, email je klanten als iets toch niet op voorraad blijkt te zijn of als iets toch niet binnen een afgesproken termijn geleverd kan worden. De klant zou hier niet achteraan hoeven gaan.

Ik heb bij PlasmaVisie een soundbar gekocht omdat deze vele malen goedkoper was dan op alle andere webshops! Ik ben er erg tevreden mee, het heeft me veel in prijs gescheeld en het bestelproces was gemakkelijk.

Ik had het product op maandag besteld, en op de site stond dat ik 'm dan dinsdag in huis zou hebben. Meteen na de bestelling kreeg ik al een mail dat de bestelling met 1 - 3 werkdagen vertraagd kon zijn; jammer maar prima. Vervolgens was de track and trace helemaal niet duidelijk en leek het er bijna op dat ik hem niet voor het weekend binnen zou hebben. Uiteindelijk werd ie donderdagavond geupdate dat ik 'm vrijdag zou hebben. Dus de verzendtijd en de track and trace zouden wel beter kunnen maar al met al was ik blij dat ie er voor het weekend was.

Geachte klant, wij hebben het nagekeken en er is direct na de bestelling een verzending ingevoerd en een tracking code verstuurd naar u. Het product is ook nog dezelfde dag met PostNL meegegaan. Uiteraard is het vervelend dat het product dan niet de volgende dag bij u in huis is, maar zodra wij de goederen meegegeven met PostNL hebben wij het helaas niet meer in de hand. Wij zullen dit oppakken en dit aangeven bij PostNL waarom het soms dagen langer duurt voordat er geleverd is. Wij wensen u veel luister plezier met de nieuwe soundbar.

Met vriendelijke groet, Plasmavisie sales support.

Keuze gemaakt voor Plasmavisie omdat deze als enige webshop niet de prijsverhoging doorgevoerd had van de TV welke ik wilde aanschaffen. De reeds prima reviews trokken mij over de streep om bij hen te bestellen.

Ze kwamen netjes op tijd met eigen koerier de TV brengen, omdat ze niet altijd goede ervaringen hadden met ingehuurde vervoerders. De chauffeur hielp netjes met de TV naar de juiste plek tillen.

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops