PrintAbout.nl

Gebruikers over webshop PrintAbout.nl

Duidelijke en uitgebreide informatie, bestelproces heel erg duidelijk en vlot. Betaling via Bancontact voor België is realtime en verloopt zonder problemen.

Voor 21 u besteld = levering dag nadien : belofte feilloos ingelost, ook voor België van toepassing dus. Top !

Vlug en zeer correct contact, met zeer goede info en tips van de medewerker ( via chat )

Makkelijk en snel bestellen via een duidelijke website. Snelle levering, goede prijs en betaling achteraf op factuur! Klasse!

'S avonds besteld, de volgende dag al geleverd!

geleverd wat was besteld, goed verpakt en onbeschadigd. Op tijd, rekening houdend met feestdag. Betaling zonder problemen

gewoon prima. concurrerende prijs, eenvoudige site, makkelijk bestellen (ook zonder account) en de volgende dag in huis. product afgeleverd in degelijke verpakking.

product volgende dag in huis en afgeleverd in degelijke verpakking.

Snelle levering, goed prijs en ook goede service bv: soepel met inruilen van ongebruikte cartidges als je nieuwe printer koopt

Altijd snelle levering

Simpel iets te bestellen, afrekenen met iDeal en je hoeft niet per se een account aan te maken.

Netjes verpakt met stootkussentjes. De volgende dag al geleverd.

Prima geregeld, doet wat ze zeggen. Alles zoals het hoort. track en trace en de hele rambam

Verzending precies zoals beloofd, goed op de hoogte gehouden, netjes afgerekend. Kortom precies wat je wilt

Gemakkelijk bestellen; keurige melding over betaling. Pakket goed verzorgd. Mail en factuur afhandeling prima verzorgd.

Pakket werd een dag later bij PostNL aangeboden dan aangegeven per mail. Daardoor een tweede dag thuis moeten blijven. PostNL melding: pakket wel aangemeld, maar niet ontvangen

Eerdere ervaringen met klacht over foute cartridge werd voortreffelijk en snel afgehandeld. Klasse service!

Erg slechte service. Bij aankomst van de bestelling wordt inderdaad met groot vermeld dat er na het openen gebruiken en verwijderen van verpakkingsmateriaal er waardevermindering kan optreden bij het retour sturen van de printer.

Prima dacht ik, aangezien ik mijn keuze voor de brother printer weloverwogen had gedaan. Product werkte goed tot ik de verschillende opties ging uitproberen. Randloos printen trekt het papier een beetje scheef waardoor er randen ontstaan, daarnaast zit er nu al een veeg over het papier heen.

Na veel googlen kom ik tot de conclusie dat dit probleem standaard is bij deze printer. Randloos trekt het papier een paar millimeter scheef waardoor randen ontstaan, iets waar ik als klant totaal niet tevreden over ben. Door het scheeftrekken drupt de printer blijkbaar wat inkt op de rollers waardoor er een zwarte veeg ontstaat.

Nu is dit welliswaar een probleem van het product en dus de fabrikant. Maar aangezien dit geen garantiekwestie is (gezien brother mij heeft verteld dat dit helaas een fout in de printer is en ik maar contact moet opnemen met de winkel) kan ik dit product dus niet terug sturen.

PostNL verzending. Dat is het enige positieve

Ik heb via de livechat gevraagd wat mijn mogelijkheden zijn met betrekking tot dit product. Waar het op neer komt is dat zij het product helemaal niet meer terug nemen zodra er mee geprint is (van waardevermindering is dus al geen sprake meer). Daarnaast wordt mij verteld dat dit mijn eigen probleem is en maar met brother moet gaan bellen over de mogelijkheden. Verder komt Printabout met geen ander voorstel en zit ik nu thuis met een waardeloze printer van €100+

Doe hier geen aankoop mensen.

Beste Haije,

Hartelijk dank voor het geven van een beoordeling.

Via de chat is er inderdaad contact geweest en daarin is gevraagd of u eerst met Brother contact op wilde nemen. Het had namelijk kunnen zijn dat er een instelling verkeerd stond. Daarna hebben wij niets meer van u vernomen en konden wij ook geen verdere oplossing bieden.

De waardevermindering is 90% zodra u afdrukken met de printer gemaakt heeft.
Dit zou betekenen dat er nog 10% vergoed kan worden.

Wij willen u vragen om dit verhaal op de mail te zetten naar klantenservice@printabout.nl

Graag horen wij van u.

Het PrintAbout Team

Zakelijk met een week tussentijd 2 bestellingen op rekening geplaatst. Goedkoop, snelle levering en een tweede order voordat de eerste betaald is doen ze niet moeilijk over

Gewoon snel verzonden met GLS, track en trace aanwezig.

Zit net in RMA traject voor 2e printer. Was even gedoe omdat het een DOA is, HP heeft sindskort de procedures veranderd dus was even kastje -> muur. Bij DOA willen ze een casenummer of DOA formulier van HP voor ze gaan omruilen, maar HP verstrekt die niet meer.

Morgen komt PostNL om de kapotte printer op te halen. Hopelijk een snelle afhandeling, voor nu is de beoordeling nog goed, kan uitstekend worden.

Edit: dinsdag printer afgehaald door PostNL. Vrijdag telefoon van PrintAbout: printer idd kapot, keuze tussen crediteren of een nieuwe opsturen. Nog steeds nodig, dus morgen komt een nieuwe printer. Prima opgelost, review bij deze uitstekend.

Scherpe prijs, met de link van Tweakers ook nog gratis levering. De website werkte een beetje verwarrend... die liet bij verzendmethode 2,95 verzendkosten zien, maar bij het uiteindelijke overzicht werden die weer op 0 gezet.

Goede communicatie, op tijd geleverd.

Snel ter woord gestaan met de chat functie, vriendelijk geholpen.

Op zoek naar dit type printer en via Tweakers kwam deze site als goedkoopste naar boven inclusief de verzendkosten.

Kreeg netjes een bevestiging en een track&trace code van PostNL met verwachte afleverdatum en tijdstip. Binnen deze tijd stond de pakketbezorger ook aan de duur.

Bestelling en betaling zijn vlot verlopen . De website van de leverancier is duidelijk in de te maken keuze.

Het product is in goede staat geleverd volgens geplaatste bestelling

Klantenservice heeft geprobeerd om de geplaatste bestelling de volgende dag te laten wijzigen in een gelijksoortig product van het eigenhuismerk.

Twee HP printers en een aantal toners voor mkb besteld en inktcartridges voor particulier. De website is erg netjes en de producten waren in orde. Ik heb geen ervaring gehad met de klantenservice.

Een minpunt is dat de factuur niet te downloaden was vanwege een foutmelding, deze kon ik nog wel via de email bijlage ontvangen https://gfycat.com/PettyThornyHarrierhawk

Wat betreft de verzending was het meestal prima en op tijd. De disclaimer op de doos voor het openen van het product valt wel erg op

De printer zelf ziet er wel goed uit daar is voorderest niks mis mee maar ik bestel zoiets de volgende keer wel bij een andere webshop hopelijk leveren ze dan wel op tijd.

slechte levering, ze komen bij de levering komen hun afspraken niet na. Ik had bezorging op afspraak voor zaterdag tussen 13.00 en 15.00 geselecteerd, en kreeg hem uiteindelijk pas op dinsdag.

Geachte heer of mevrouw,

Vervelend om te horen dat uw bestelling niet op tijd werd geleverd, terwijl het pakket door ons op tijd is verzonden.
Helaas zijn wij afhankelijk van de betreffende vervoerder.

Wij hopen u in de toekomst toch weer van dienst te mogen zijn.

Het PrintAbout Team.

duidelijke voorstelling van de printer met daarbij de uitleg. Ook meteen aangegeven dat de bijgeleverde cartridges weinig inkt reservoir hadden, dus meteen een aanbieding van eigen merk cartridges die goed gevuld zijn

in het weekend besteld en direct te horen gekregen dat de dinsdag daarna de levering zou zijn. Op dinsdagmorgen bericht in mail voor track en trace.
TNT leverde op de juiste tijd af

snelle levering en duidelijke uitleg

Product was snel te vinden, eenvoudig te bestellen, direct leverbaar en de volgende dag in huis.

Conform afspraak.

Print aboutheeft een Mooie website die erg overzichtelijk is de levering was snel en correct de bezorging ook goed verpakt.

Printer werkt perfect, handig zonder kabels op wifi wat makkelijk te installeren is. Ook vanaf telefoon of tablet te bedienen! Ideaal simpel en perfect apparaat, voor een mooie prijs!

Niet nodig gehad

Duidelijke omschrijvingen en goede navigatie op de website. Huismerk labels voor de Dymo bevallen uitstekend.

Scorekaart voor PrintAbout.nl