Gebruikers over webshop PrintAbout.nl
Review toevoegenGoede prijzen en er werd prima aangegeven wanneer de bestelling zou worden bezorgd. De zending werd in een keurige staat afgeleverd.
VerzendingLevertijd was prima in orde. Misschien dat er bij het product nog iets duidelijker kon worden aangegeven of het nu inclusief of exclusief verzendkosten zou zijn. Maar voor de rest kwam de zending in een keurige staat aan.
KlantenservicePrima communicatie over de bestelling, niets op aan te merken verder.
Bestelling van mijn printer ging snel en probleemloos, aflevering idem, precies in het aangekondigde tijdvak.
Snelle levering. Het product (huismerk toner cardridge voor Samsung laserprinter) voldoet helemaal aan de verwachting. De cardridge past precies in de printer en deze geeft direct melding dat er een nieuwe cardridge geinstalleerd is.
VerzendingDe bezorger had schijnbaar haast want hij belde zowel bij ons als bij de buren aan. Toen moest hij excusses maken aan de buren omdat hij voor niets had aangebeld. Dat zou niet moeten naar mijn mening.
Een Brother MFC-9340CDW printer besteld en de volgende dag al keurig in huis. Rekening er netjes bij. Tevens een schrijven met belangrijke informatie om alles (type en specificaties) te controleren alvorens de doos open te maken. Perfecte service en printer!
Binnen 2 minuten besteld. Alles precies zoals je verwacht. Vlot proces. En nog wat woorden.
VerzendingPrecies zoals je verwacht. Geen bijzonderheden, snelle levering.
Bij het zoeken naar nieuwe inktpatronen ga ik altijd eerst op zoek naar de beste prijs en kortste wachttijd. Hiervoor is PrintAbout zeker een aanrader! Snelle en correcte service tegen de beste prijs! De levertijd van het product is zoals wordt beloofd. Topper!
Op 11 oktober jl. een op voorraad zijn de printer besteld voor 21:00u 's avonds en de andere dag voor 12:00u geleverd ondanks dat de email zei dat het een dag later geleverd zou worden. De printer was er eerder dan dat ik de track&trace code had kunnen checken.
Deze webshop heeft een goede service en goede produkten voor een betaalbare prijs.
Ik heb geen mening over de klantenservice omdat ik ze nog niet nodig heb gehad.
Deze webshop is ook toegankelijk voor mensen die een vpn-verbinding gebruiken voor privacy of veiligheids redenen. Je kan ook betalen met paypal wat lang niet overal kan.
De printer werd geleverd binnen 15 uur in de doos van de fabrikant.
Tijdens de bestelling door Postnl was de doos netjes intact gebleven.
Omdat een, volgens Tweakers, zgn. goedkopere aanbieder tijdens het bestelprocess servicekosten in rekening bracht, was PrintAbout uiteindelijk goedkoper.
PrintAbout had geen verborgen kosten en heeft een no-nonsense procedure.
Makkelijke site waarop makkelijk te zoeken is. De aanbevelingen zijn ook prima en prijzen zijn scherp.
Overzichtelijke site. Eenvoudig om een bestelling te plaatsen.
Snelle levering product. Info via PrintAbout en track en trace. (post.nl)
Huismerk cartridge ook prima kwaliteit. Scherpe prijzen.
Bestellen is makkelijk en de bestelling is snel geleverd. 's Middags besteld en de volgende dag al in huis.
VerzendingProduct is snel geleverd
Heel vlotte bestelling en levering uit stock, hulpvaardige service desk, 3 dagen later toestel al in huis in Belgie! Top
Heb hier een Brother laser printer besteld en deze werd zeer snel geleverd.
Ik kan de site zeker aanraden ,want bestellen is gemakkelijk en ook nog eens goedkoop !
Brother printer en papier werden in 2 x geleverd
Papier de dag na bestelling , printer 3 dagen na bestelling
Het stond duidelijk aangegeven bij de bestelling dat de printer binnen 1-3 dagen geleverd werd.
Do 29-09 besteld voor meer dan 1000 Euro, wordt ik gebeld dat ik vooruit moet betalen (ik koop altijd op rekening).
VerzendingIk moet vooruit betalen, anders zou ik het bestelde de andere dag (vrijdag) niet binnen hebben. Vooruit betaald, maar geen zending ontvangen. Vandaag Ma 03-10 nog steeds niets ontvangen, reden foutje in het systeem.
KlantenserviceEr wordt mij beloofd dat wanneer ik via Ideal betaal, de bestelling morgen binnen is. Niet dus. Beloof het dan niet. Maandag 03-10 gebeld, wordt vandaag verstuurd.
Eenvoudig te vinden, eenvoudig te bestellen en eenvoudig betalen.
Ik kan geen verbeterpunten bedenken. 15
Levering snel (volgens afspraak), artikel ook prima verpakt.
Er werd goed aangegeven dat het betalen met een creditcard €2.50 extra zou kosten, maar dat ook PayPal meerkosten met zich meebrengt (al kun je dat verwachten) is niet duidelijk totdat je naar de PayPal-pagina gaat. Het vervolgens annuleren van de betaling zorgde ervoor dat de winkelwagen geleegd werd. Met uitzondering van die kleine kanttekening is het hele proces duidelijk en vlekkeloos.
Alles was super eenvoudig en snel. Alles was super eenvoudig en snel. Alles was super eenvoudig en snel.
VerzendingSupersnelle en goede evering. Supersnelle en goede evering. Supersnelle en goede evering. Supersnelle en goede evering.
KlantenserviceGeen ervaring nodig geweest met klantenservice. Geen ervaring nodig geweest met klantenservice. Geen ervaring nodig geweest met klantenservice. Geen ervaring nodig geweest met klantenservice.
De allegoedkoopste en volgende dag geleverd. Klantenservice heb ik nog niet nodig gehad en kan ik niet beoordelen.
De goedkoopste aanbieder die ik kon vinden voor de printer die ik zocht. Netjes verpakt, snelle levering. Op de site werd melding gemaakt van verzendkosten (2.95?) maar heb deze nooit hoeven te betalen.
Mijn printer is op tijd geleverd zoals afgesproken en goede prijs. Met de klantenservice heb ik nog geen ervaring.