Bytesatwork.be

Gebruikers over webshop Bytesatwork.be

Heel goede service en raadgeving. Bestelling was snel beschikbaar bij afhaling. Competitieve, goede prijzen, goed aanbod en zijn bereid om extra producten toe te voegen indien je dit nodig hebt.

Alle producten waren binnen de 3 dagen aanwezig in de winkel voor afhaling.

Via e-mail zeer goed geholpen door Ellen! Bij afhaling in de winkel zei Dave dat ik bij problemen altijd mocht bellen (systeem zelf geassembleerd).

2 geheugenmodules besteld via hun webshop. Snel bestelproces, correcte levering en vlotte RMA afhandeling .

Van de 2 geheugenmodules die ik bestelde was er eentje DOA, meteen mail gestuurd met de vraag hoe het RMA proces werkt. Snelle reactie dat het jammer is om te horen en dat ik steeds in de winkel kon langskomen om meteen nieuwe module op te halen. Dit is ook zo verlopen.

Ik heb bij bytesatwork een eigen gamepc samengesteld. Dave en Ellen hebben mij hierbij uitstekend geholpen. Ook toen de pc thuis geleverd was hebben ze me blijven helpen.

Na aan mijn kant toch heel lang wikken en wegen kwamen we uit op een configuratie. Nadat ik een offerte had aangevraagd kwam Ellen zeer snel met de prijsofferte. Om eerlijk te zijn, zeker geen slechte prijs. Maar aangezien ik budgettair toch iets moest inboeten kwam er zelfs nog een tweede/derde offerte aan te pas tot ik hem vorige week besteld heb.

Niets op aan te merken. Ik kan alleen subliem als woord naar boven brengen. Je zag alleen al van buitenaf dat er tijd en moeite was gespendeerd. Alle doosjes van moederbord, Spelers, ... hoe klein ook waren zeer praktisch in de doos gestopt met zeeer veel beschermingsmateriaal. Men gaat zelf zo ver dat er beschermingsmateriaal in de case zit om elk gemonteerde component op zijn plaats te houden. Hiervoor kan Bytesatwork alleen maar mijn welgemeende complimenten in ontvangst nemen!

Maandag kreeg ik van Ellen een mailtje dat er een probleem was opgetreden met de GPU. Deze was bij het testen stuk geraakt, maar men verwachtte dat het vervangtoestel reeds dinsdag zou aankomen. Vandaag, donderdag - en paar dagen later type ik deze review.. Elke communicatie met Ellen is zeer professioneel, snel en dit tegen een mooie prijs.

Side note: in de eerste offerte stond er een product vermeld, waar Ellen onmiddellijk aangaf dat ik ze best bij een "concurrent" haalde aangezien het verschil te groot was. Ze had in de mail dan ook de nodige informatie toegevoegd. Dit om maar aan te tonen dat men niet alleen maar focust op verkoop, zeker niet.. Mijn gevoel is tot op heden uiterst positief en ga dan ook iedereen aanraden bij hen langs te gaan - al is het maar voor een offerte.. Mijn volgende aankopen zijn alleen nog maar bij Bytesatwork.

Prachtige sevice! Ga zo door jongens..

Zeer goede service en advies. Bij elk onderdeel van mijn computer veel uitleg gekregen en altijd ingelicht geweest over wanneer de onderdelen binnen waren.

al meerdere goede ervaringen, heel deskundig en eerlijk aankoop-advies, aanrader voor zowel zelfbouwers als gewone gebruikers

alles compleet en zorgvuldig verpakt

prima opvolging van bestellingen en degelijke oplossing van eventuele problemen (ook die welke aan de gebruiker liggen)

Betaling verliep vlot, website is overzichtelijk. De bestelling is vlot verlopen. Zal zeker nog via Bytesatwork onderdelen kopen.

Na wat problemen met verzending (niet de schuld van Bytesatwork maar van het koeriersbedrijf) uiteindelijk de zending ontvangen. Goed verpakt en snel verzonden.

Enkele minuten na een vraag gesteld te hebben, kreeg ik al uitgebreid antwoord via mail.

Klantenservice zoals klantenservice zou moeten zijn!

gemakelijk een bestelling door te geven,vriendelijk contact,site steekt goed ineen en is overzichtelijk,zeer goed systeem

alles zeer goed verpakt

enkele keren contact gehad met ellen,alles vlot correct en goed toegelicht!!prima houden zo

BETROUWBAAR - SERIEUS - HOGE VAKKENNIS - UITSTEKENDE CONTACTEN - MOOI WERK - AANBEVOLEN

Na het lezen van al de lof in reeds verschenen beoordelingen, besloot ik toch een voorafgaand bezoek te brengen om even kennis te maken met het bedrijf en de grote lijnen voor te leggen van het project voor een nieuwe desktop.

De locatie van het bedrijf is amper te zien langs de baan en de winkel ligt wat verscholen, achteraan het huis..
De reclamevlag vooraan op de parking komt precies pas terug van een slagveld. Geen kat op de parking. De kleinste kamer zal ik niet beschrijven maar ik heb al erger gezien. Eens de spaarlamp eindelijk voldoende licht geeft om wat te kunnen zien, merk ik dat het toilet toch proper is. Kortom niet meteen wat ik verwachtte van een bloeiende computerwinkel.

MAAR,...
zoals het al dikwijls is gezegd " ware schoonheid is vanbinnen" ...en of dat hier bewaarheid wordt !?

Al snel snuift men de "bedrijfscultuur" aan van dit tweepersons-bedrijf. Ik voel me al vlug in volledig vertrouwen van bij het eerste contact. Geen snoeverige verkoopstechnieken, maar een.welwillende luisterbereidheid voor je aankoopwensen..
- Onthaal : kalm,vriendelijk, luisterbereidheid voor wat de opdagende onbekende komt vertellen.
- Efficiënt : Ik krijg meteen een analyse van mijn vereisten en een aansluitend een eerste benaderingsvoorstel.
- Al meteen 'de dag daarop per email bevestigd.

Mijn verhaal verloopt verder zoals bij alle andere positieve beoordelingen, waarmee ik al dat positieve stuk voor stuk kan bevestigen. Nooit "pushy" verkoopsargumenten, eerder voorstellen voor prijsbewuste componenten aangepast aan de beoogde toepassingen.

Alleen wens ik te benadrukken dat dit niet zonder grote inzet en hard "work" kan gebeuren.
Hoe BytesatWork het kan bolwerken is een echt voorbeeld. Hier is de klant geen nummer.
Dienstvaardigheid , luisterbereidheid, vakkennis dat alles plus nog sympathieke mensen !

De afhaling is pas gisteren gebeurd en alles naar wens. Voor dienst na verkoop heb ik volste vertrouwen dat dit even goed zal verlopen, zoals hier al gemeld in andere beoordelingen. .

Proficiat aan Bytesatwork. Uw sterren zijn dik verdiend. Nog een goede vaart gewenst.in uw onderneming..
Met dank voor de goede zorgen.

Ik heb deze webshop gekozen omdat hij zo overzichtelijk was, ook dat je alles kan filteren vind ik handig. Heb zelf een game computer samen gesteld zonder ook maar een probleem, ook de prijzen zijn zeer accepttabel. Heb zelf gekozen om de computer af te halen en daar heb ik geen spijt van. Ook de communicatie is perfect, je krijgt zeer snel antwoordt als je iets wilt weten. Zeer toffe en vriendelijke mensen, en dat de computer wordt getest als je hem gaat afhalen heb ik nog in geen enkele winkel meegemaakt. Kan deze webshop aan iedereen aanbevelen .

Ram besteld, ram toegekomen op datum. Zo moet het toch? 15 woorden vullen... nog te weinig

Betaling was gemakkelijk. Uiteindelijk verzendkosten terug gekregen omdat ik van gedacht was veranderd. Wilde het toch ophalen in de plaats van het te versturen.

Super service! Binnen de 5 minuten antwoord op mail tijdens de werkuren. Wou toch nog ophalen in de plaats van het te laten verzenden en dat was geen enkel probleem. Verzendkosten werden gewoon terug betaald. Heel sterk aan te raden!

Bestelling (Clevo P651SE) is heel netjes samengesteld en kreeg netjes mail als iets niet op voorraad was. Service is heel erg goed en zeer persoonlijk.

Verzending was binnen 4 dagen binnen vanuit België naar Drenthe.

Had een email gekregen dat 2 msata ssd's niet voorradig waren en mij werd gelijk twee vervangende ssd's aangeboden voor hetzelfde geld.

Ook bijna een 3 maand na aanschaf nog even contact gehad ivm usb2 speeds op usb3 poorten, na zeer persoonlijke support er achter gekomen dat een bios update alles heeft gefixt, thumbs up naar Dave :)

heb custom PC besteld, ze hebben goed op tijd geantwoord op mails, ze hadden goed advies en goede prijzen. ook was alles netjes afgehandeld toen ik het ging ophalen in de winkel. ben er zeer tevreden over en ga in de toekomst er ook zeker weer naartoe.

ze antwoorden netjes op tijd op e-mails en zijn ook zeer vriendelijk.

Dave en Ellen zijn altijd vriendelijk, hebben goede prijzen, slagen er in om de producten snel in hun winkel te krijgen (zelfs als deze moeilijk leverbaar zijn) en geven altijd deftige antwoorden op vragen.

De klant aanbieden om bvb. een grafische kaart - die bij een andere winkel is aangekocht - in je eigen testbank te hangen en eventueel in RMA op te sturen naar de leverancier geeft aan dat het bij deze mensen niet gaan om de snelle euro te verdienen, maar om de klant op lange termijn verder te helpen.

Deze visie wordt zeer gewaardeerd!

Goede en snelle antwoorden via e-mail of telefoon

Ik denk dat ik Dave in contact heb gebracht met het merk Clevo, hij had toen nog zijn winkel in Wijnegem. Het feit dat hij open stond voor opmerkingen van klanten vind ik zeer positief. Niemand heeft immers alle wijsheid in pacht.
Je voelt dat Dave moeite doet om zijn klanten te helpen en niet automatisch naar het duurste model leidt.
Dave is een kleine zelfstandige en die gaan altijd iets verder met hun service dan de grote merken.

Nog nooit eerder zo'n service gekregen!! Last minute game computer besteld voor de verjaardag van m'n zoon en alles is super vlot verlopen én de computer was op tijd klaar (zoals beloofd)! Het zal niet de laatste computer zijn die we hier gekocht hebben :-)!

Top!

De bestelling bestond uit vrij veel producten, maar kwam aan in een grote doos met veel luchtzakjes en papier om alles goed te beschermen, het enigste wat vreemd was is dat de voeding en ramgeheugen allebei in hetzelfde doosje waren zonder merk. Voor de rest is alles wel goed!

Ik ben een terugkerende klant bij Bytes@Work. Ook deze keer een uitstekende service en mijn nieuwe laptop is een ongelooflijke machine.

Ik heb gekozen voor de P771ZM met een intel I7 4790S. De rekenkracht van deze processor is gewoon schitterend. De drivers van CLEVO zijn uiterst stabiel, en Dave heeft kunnen zorgen dat mijn oude randapparatuur nog perfect kan aangesloten worden. Niets dan lof dus voor deze aankoop.

Ik ben geen gamer, maar gebruik deze laptop enkel voor muziekdoeleinden. (cubase) Hoewel het etikelt "gaming" hangt aan deze toetellen, kan ik met een gerust hart melden dat dit ook voor muziekdoeleinden een schitterende machine is. Geen glitches, geen spikes, loopt als een trein. En dank zij de S-versie wordt het toestel ook nooit warm. En ik hoor de fan ook niet eens draaien.

Doe zo verder by bytes@work en binnen een paar jaar zal ik er vermoedelijk weer staan.

Omdat ik aan een nieuwe PC toe was en ditmaal zelf de componenten wou samenstellen ben ik op zoek gegaan naar een winkel met goede prijzen en een goede service. Al snel kwam ik in mijn zoektocht bij Bytes@Work terecht. De huidige reviews trokken me over de streep om hier te bestellen en ik ben nog steeds blij met deze beslissing :)

De site is zeer overzichtelijk en heeft een goede zoekfunctie. Ook kun je filters instellen. Het samenstellen van de PC was dus ook snel geklonken.
Er zijn shops met een ruimer aanbod, echter bij Bytes@Work is de keuze doordacht, wordt het aanbod regelmatig aangevuld en geupdate en vind je geen rommel. Indien je een product zoekt dat niet op de site staat, twijfel ik er niet aan dat ze zeker zullen proberen om dit voor jou te bestellen of een degelijk alternatief kunnen voorstellen. De site geeft ook duidelijk aan welke merken ze verdelen.

Ook de levertijd was zeer goed.
Besteld op 10/06/2015 en afgehaald op 18/06/2015 (terwijl er producten waren die een langer geschatte levertijd hadden). Mijn bestelling was dus eerder klaar dan verwacht dus dat was mooi!

Geen klantenservice nodig gehad in verband met een defect product. Wel heb ik de dag na mijn bestelling nog zonder enig probleem een onderdeel kunnen aanpassen. Dit was rap geklaard via email.
De service van Bytes@Work was dus uitstekend, net als hun reactiesnelheid op mails en je krijgt goede uitleg over de producten. Je merkt dat Dave en Ellen weten waarover ze spreken en de klant goed willen informeren zonder je producten te willen aansmeren.

Scorekaart voor Bytesatwork.be