Gebruikers over webshop Bytesatwork.be
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSuper tevreden! Pakket was goed ingepakt. Had een vraag en ze zijn super vriendelijk. 10/10 ik bestel daar zeker nog.
VerzendingGeleverd via DPD. Pakket was op tijd. En goed ingepakt. Geen schade 10/10
KlantenserviceHeel snel geholpen bij mijn vraag dat ik had. Super vriendelijke mensen. 10/10
AlgemeenIk heb recent een desktop door BytesatWork op maat laten samenstellen,
De bestelling via de website verliep uiterst vlot. Het feit dat er een aantal prototypes op de website worden voorgesteld die je zelf kunt uitbreiden is voor een hardware-leek toch wel handig,
Bovendien kijken ze bij Bytesatwork alles nog eens goed na.
Ook telefonisch had ik een vlot contact om de levering af te spreken,
Ik ben nu in het bezit van een uitgebreide Photoshop PC zoals op de website stond, waarmee werken echt een plezier is. Een supersnelle machine voor een betaalbare prijs.
Voor mij is Bytesatwork voor hardware een echte aanrader.
Levering prima zoals telefonisch afgesproken met eigen vervoer. Niet alleen de geassembleerde desktop maar ook de verpakking en documentatie van alle onderdelen.
KlantenserviceDe klantenservice bij Bytesatwork, zowel via mail als telefonisch is zeer vriendelijk en flexibel.
AlgemeenSnel en goed verder geholpen met het oog op de toekomst in functie van andere pc. Blij dat er nog kleine zelfstandigen zijn die een snelle en correcte service/uitleg geven. Aanrader !
VerzendingNieuwe monitor was op stock, da neem je wat beschikbaar is. Als kleine zelfstandige heb je geen mega magazijn.
KlantenserviceOnmiddelijk geholpen. Ben heel tevreden over de geleverde service, top !
AlgemeenHerstelling laten doen aan mijn gps, een reparatie op het moederbord. Nieuwe connector erop micro solderen.
VerzendingEen zeer snelle service, mocht na afspraak het product de zelfde dag terug ophalen.
KlantenserviceHet zijn zeer vriendelijk mensen, en een snelle en goede communicatie.
AlgemeenIk heb bij deze shop 4 stuks Kingston RAM-geheugen aangekocht met 15% korting. Als ik mijn factuur bij Kingston valideerde met de EAN codes van de aangekochte modules kreeg ik op het totaal nog eens 10% korting.
Ik moest enkel €4,95 verzendkost betalen.
Verzending gebeurde snel en is toegekomen zonder schade. Levering gebeurde via Bpost.
KlantenserviceIk werd up-to-date gehouden per mail als ze de betaling hadden ontvnagen en wanneer er werd verzonden. Alles is correct en perfect werkend toegekomen, dus heb geen contact moeten opnemen met hun klantendienst.
AlgemeenVoor de mensen van Bytesatwork zou deze review-site wel een zesde ster mogen toevoegen!
To-the-point informatie, waardevolle tips, méédenken met mijn vragen - en dat allemaal met de glimlach!
AlgemeenWat een topservice! Je krijgt hier een zeer goede begeleiding bij je samenstelling en aankoop van je hardware. Ze nemen hier uitvoerig de tijd om alles met je door te nemen in functie van je wensen en behoeften. Ook bij de aflevering krijg je uitgebreide uitleg.
Kortom je koopt hier in een 1000% betrouwbare zaak, en krijgt topklasse service!
Als je hardware nodig hebt… dit is het adres!
Topklasse! Precies zoals afgesproken! Alles erop en eraan! Volledige uitleg en prima verpakt. Ik twijfel geen seconde voor een volgende aankoop!
KlantenserviceHeel vriendelijke ontvangst. Begeleiding op maat. Prima toelichting en advies bij je aankoop, rekening houdend met beschikbare budget.
Algemeenduidelijk communicatie
correct in uitleg en reparatie
zeer goede prijs kwaliteit
duidelijke uitleg en verduidelijking
dus weder een aanrader
klant vriendelijk
top
AlgemeenSODIMM DDR4 stick besteld + 1 TB SSD. was gewoon top! Snel verzonden ook. Voor herhaling vatbaar.
AlgemeenHeel makkelijk systeem kunnen samenstellen op de website.
En ze houden je op de hoogte.
Bij het afhalen word je vriendelijk ontvangen en word samen met je het systeem overlopen. Ze overlopen ook wat ze hebben gedaan en welke tests ze hebben uitgevoerd zodat je een optimaal systeem in handen krijgt.
KlantenserviceUitstekende klanten service zoals ik al zei heel vriendelijk ontvangen.
Zou zeker nog eens hier kopen maar ik koop niet elk jaar een nieuw systeem
AlgemeenRAM kit besteld omdat deze één van de betere prijzen hadden.
De bestelling was goed ingepakt en binnen de vermelde periode geleverd.
Hun gekozen verzendpartner DPD vind ik niet zo geweldig ivm mijn verleden met DPD. (bestellingen bij andere verkopers in het verleden)
Maar deze keer werd het mooi binnen de vermelde tijdslot van 1u geleverd.
In de toekomst overweeg ik zeker om opnieuw bij BytesAtWork te bestellen.
AlgemeenTwee keer ram geheugen besteld.
Twee keer alles perfect verlopen.
Mooi ingepakt en voor de levering een tijdslot toegestuurd van 1 uur 👍🏻
Verzending telkens zoals vooropgesteld. Goed ingepakt
AlgemeenProduct besteld met de kennis dat de levertijd 10-30 dagen zou zijn. Uiteindelijk na 20 dagen in goede staat geleverd. Prima webshop en fijne klantenservice
VerzendingProduct is goed verpakt en na 2 werkdagen vanuit België op het adres in Nederland geleverd. Niets op aan te merken
KlantenserviceProduct raakte bij alle andere webshops uitverkocht en bij sommigen werd op de productpagina EOL vermeld. Na bestelling bij BytesAtWork via Facebook Messenger gevraagd of dit hier ook het geval is en er werd me verteld dat het product op een specifieke datum bij hun werd geleverd. Rond deze datum kreeg ik nog een extra berichtje dat het product vanaf de leverancier naar hun onderweg was en dat het zsm zou worden verstuurd. Tof dat ze hier nog aan hadden gedacht!
AlgemeenBytesatwork heeft een uitstekende service naar hun klanten toe. Ze verschaffen uitgebreide feedback over aankopen, welke mij enorm hebben geholpen (niet-compatibele onderdelen). Verder zijn de prijzen ook zeker competitief.
Een jaar na mijn aankoop kon ik nog steeds genieten van directe opvolging voor het vervangen van mijn grafische kaart.
Alles was snel voorhanden en stevig ingepakt. Na het melden van kapotte onderdelen zijn vervangstukken meteen opgestuurd geweest.
AlgemeenIk was op zoek naar een geschikt moederbord voor mijn Ryzen 5600x, ik werd vriendelijk verder geholpen door de eigenaars van Bytesatwork met het supergoede avies en hulp[, een echte topzaak voor iederen pc gaming liefhebber.
KlantenserviceDe klantenservice was gewoon uitstekend bereikbaar via Facebook, binnen enkele minuten werd ik verder geholpen
Algemeen“Jongens”, dit hebben jullie al zo lang tegoed van mij ……
Ik was bezig met het bouwen van “een monstermachine” en had meerdere kleine onderdelen bij Byresatwork besteld. Op een gegeven moment liep ik tegen een probleem aan en ben ik vanuit Zuid Holland naar Bytesatwork gereden. Ik kreeg superveel bruikbare informatie, maar er was ook ruimte voor mij vrijgemaakt om mijn “monster” te optimaliseren en de bekabeling opnieuw te doen! Super gastvrij, relaxed, professionele hulp kwam ik tegen bij jullie. Top!!!! Zo, heb ik het alsnog goed gemaakt. Jullie zijn top!
Keurig netjes, kan niet anders zeggen!
KlantenserviceIk heb meerdere keren gebeld en hele nuttige tips gekregen, zodat ik zelf verder kon.
AlgemeenZeer goede en duidelijke communicatie bij offerte en afhandeling van de bestelling.
Alweer een top product in huis van Bytes@Work.
Algemeenje werd meteen geholpen en bijgestuurd waar nodig
ook waren ze altijd zeer vrijndelijk en leverden ze de juiste onderdelen
het duurde exact 14 dagen zoals afgesproken jammer dat het niet sneller kon maar in tijden van een wereldwijd chiptekort kan het ook niet anders
Klantenservicetoen ik een extra SSD bijkocht en vergeten was dat je dit in schijfbeheer moest aangeven hielpen ze meteen
AlgemeenZeer goed en duidelijk geholpen.
Levering was er sneller dan wat is afgesproken was.
Ik kan deze winkel zeker aanraden om mee samen te werken.
Ben het product gaan afhalen. Maar dit was sneller dan de eerst aangegeven afhaal datum.
KlantenserviceGoed, duidelijk en correct geholpen
AlgemeenIk heb nu al een aantal keren iets gekocht bij hen. De communicatie is vlekkeloos. Ik word uit eigen beweging op de hoogte gehouden van mijn bestelde producten. Iets dat ik enorm apprecieer. Ze doen geen valse beloftes en doen wat ze zeggen.
VerzendingDe levering was exact zoals ze me hadden gezegd. Niks op aan te merken dus.