Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk begon vorig jaar met bestellen en ben zelf gek op lezen. Ik heb al mijn Engelstalige boeken van bol.com en ben erg verrast over het brede aanbod aan Engelse boeken
VerzendingIk bestel regelmatig producten van de webshop en deze komen altijd optijd en goed aan. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat ik een product beschadigd binnen kreeg
KlantenserviceIk had de klantenservice kort geleden nog nodig vanwege een probleem met de Sims 4, ik ben toen goed geholpen en het is uiteindelijk gelukt dankzij de doorverwijzing naar EA.
Beste Baileybraam,
Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent!
bol.com
Algemeenbestelling plaatsen ging super makkelijk in een paar muisklikken.
Volgende dag al in huis. SUPER.
voor 23:59 uur besteld volgende dag in huis.
KlantenserviceGewoon goed.
Beste Remko2106,
Bedankt voor je review en fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je nog een heel fijne dag!
bol.com
Algemeengeen hulp en weinig verantwoordelijkheid ,betalingsproblemen,no respons emails en zeer onbeleefde mensen op de klantenservice
VerzendingHet product werd nooit geleverd,ze gaan terugbetalen en ik dus een week voor niets gewacht ,emails onbeantwoord enz
Klantenserviceschuiven de verantwoordelijkheid steeds af en zeer onbeleefd emails onbeantwoord en de fout ligt bij automatismen ,grappig .... deze levering werd geleverd ...helemaal niet
Beste Patje07,
Goed dat je hier een melding van maakt. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Zou je een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com en verwijzen naar deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.
bol.com
AlgemeenHet nieuwe winkelen ONLINE ideaal, de volgende dag thuis en betalen gemakkelijk via ideal. Voor mij 73 jaar zeer gemakkelijk en hoef mijn huis niet meer uit en geen winkel in en winkel uit. Top bedrijf
Beste wiloosterhuis,
Bedankt voor jouw positieve review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent.
bol.com
AlgemeenHet was een makkelijke verzendig, met veel kortng dus daar was ik blij mee. Goed prijs, goede service. De cadeaukaarten mogen wat beter weergegeven worden.
VerzendingNiet de fout bol.com, maar ik moest een dag wachten omdat ik heel even niet thuis was, maar de buren waren dat wel...
Beste Lars_Dekkers,
Bedankt voor jouw feedback.
bol.com
AlgemeenDe bestelling plaatsen was makkelijk en snel, de producten waten ook snel te vinden en het betalen was simpel en goed aangegeven
Beste Timo4105,
Bedankt voor je positieve review!
Groet,
bol.com
AlgemeenDe laptop werd niet de dag erna geleverd, zoals werd geafficheerd en beloofd.. Toch heeft Bol.com een mooie service geleverd. (heeft telefonisch correct uitgelegd wat er aan de hand was, en ook naar een oplossing gezocht)
Verzendingproduct was goed verpakt, doch was de levering niet op tijd..
Beste Jensdecuyper,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je goed verder geholpen bent wanneer de bezorging vertraagd was. Weet dat onze klantenservice altijd voor je klaar staat!
Charlotte van bol.com
AlgemeenZeer goed boek, in goede staat, van Saunders, Lewis en Thornhill over methoden en technieken van onderzoek, en nergens goedkoper. 4de editie, niet de laatste, maar nog steeds actueel.
VerzendingSnelle levering door Michaël Vijfvinkel.
Beste Edward2018,
Bedankt voor deze goede review!
Charlotte van bol.com
AlgemeenBol.com is een zeer betrouwbare partner. Info op de site is actueel en zeer compleet.
Bestelproces zeer helder, levertijden goed.
Beste jeroenvroos,
Fijn dat je bestellingen bij bol.com zo goed verlopen zijn. We zien je graag binnenkort terug in onze winkel.
Charlotte van bol.com
AlgemeenSnelle levering, goede service, goede klantenservice, Ik werd duidelijk en heel erg goed geholpen! Was echt TOPPIE
VerzendingProduct is goed, en wordt dagelijks door mij (ons) gebruikt!
KlantenserviceGoede ervaring via e-mail; duidelijke uitleg per e-mail
Beste RobbieLodder,
Wat fijn om te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt met bol.com!
Charlotte van bol.com
AlgemeenWIj zijn al vanaf het begin klant van Bol.com, eerst erg veel cd's en boeken, nu nog steeds veel boeken maar ook huishoudelijk spullen.
VerzendingWIj zijn al vanaf het begin klant van Bol.com, eerst erg veel cd's en boeken, nu nog steeds veel boeken maar ook huishoudelijk spullen. Altijd netjes geregeld, snel bezorgd en als er iets is wordt het netjes opgelost.
KlantenserviceMen denkt altijd mee en lost het altijd netjes op
Beste mrz82,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met bol.com. We zien je graag binnenkort terug op onze website.
Charlotte van bol.com
AlgemeenBestellingen altijd de volgende dag in huis. Geen gezeur. Als dit niet mogelijk is wordt dat vooraf aangegeven
VerzendingBoek kwam de volgende dag keurig verpakt door de brievenbus
Beste Jansen-nl,
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedeankt voor je review en nog een fijne dag gewenst.
bol.com
AlgemeenVeel producten voor over het algemeen goede prijs. Genoeg betaal en lever mogelijkheden. Producten retourneren is geen probleem.
VerzendingZoals op bij het bestellen beloofd werd het product gelijk de volgende dag geleverd
KlantenserviceRetourneren van producten was geen probleem en binnen de aangegeven tijd geld weer terug op mijn rekening
Hi Jelle,
Fijn te lezen dat je tevreden met ons bent.
Groetjes,
Jolanda van bol.com
AlgemeenVeel keuze op de site van bol.com, betaling kan achteraf en dat vind ik er fijn.
VerzendingPrecies geleverd toen zij dit aangaven.
KlantenserviceGeen contact gehad
Beste Janeylangenberg,
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel Nog een fijne dag!
bol.com
AlgemeenEen erg duidelijke site, breed en gevarieerd assortiment, scherpe prijzen en snelle levering. Goede after-service/klantenservice
VerzendingAfhankelijk van PostNL, die missen nog wel eens kun genoemde aflevertijd
KlantenserviceMakkelijk te benaderen, vriendelijk en duidelijk in oplossingen
Hi Frank,
We zijn blij dat jij blij bent.
Groetjes,
Jolanda van bol.com
AlgemeenJe kan heel goed zien wat voor informatie de bestelling heeft en dat is duidelijk geschreven .
Ook is de keuze van betaling aan jou en de manier van doen goed uitgelegt
Wordt goed verpakt en met zorg
KlantenserviceDe medewerkers zijn altijd even aardig en luisteren goed naar wat je vraagt of wil weten Maar zoeken ook samen naar een oplossing
We gaan hier een beetje van blozen. Dankjewel, Jolanda van bol.com
AlgemeenGebruik gemaakt van de dagdeal en dankzij Select de bestelling 's avonds nog in huis. Eerst de verkeerde besteld, maar deze retour gestuurd en geld snel weer terug ontvangen.
Bedankt voor deze positieve review, _superboer_! Mochten er iets zijn, we staan voor je klaar. Fijne dag, Roos van bol.com
AlgemeenVriendelijke klantenservice, steeds tot uw dienst, gemakkelijk te bestellen en te betalen en levert (in 99% van de gevallen) op tijd
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met ons, estherwijnens! Mochten we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, we staan voor je klaar. Met vriendelijke groet, Roos van bol.com
AlgemeenMakkelijk te bestellen, goed product en zeer snelle communicatie naar de klant toe en makkelijke betaling
Verzendingsnel op tijd
KlantenserviceBezorger bracht schade toe aan pakket, volledig vergoed door Bol.com
Beste pgeven240,
Mooi dat je zo goed geholpen bent en bedankt voor je review!
Ik wens je nog een fijne dag!
bol.com
AlgemeenGoede en snelle service van bol.com. Prijzen zijn ook vaak het meest gunstig. Pakket wordt geleverd in brievenbus, pakketdienst of af te halen bij een naar jou gekozen punt.
VerzendingVerzending is snel, geleverd door Post NL, of af te halen bij een gekozen punt
Beste ndenobel,
Bedankt voor je review! Hopleijk heeft onze klantenservice je goed geholpen ondanks dat je het nummer uit je hoofd kent Ik wens je nog een fijne dag!