Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeenna enkele technische vragen zeer snel en correct verder geholpen. Sneller en duidelijker dan de concurrentie waardoor ik het scherm via hun heb aangekocht. Na een fout bij de specificaties hebben ze dit meteen aangepast.
Algemeenzeer goed en snel levering besteld tweede dag meteen thuis
ook achteruit betaald na het testen van het product
AlgemeenVan alle bestellingen die ik bij Bol.com gedaan heb ben ik zeer tevreden. Wanneer er iets niet helemaal in orde is, denk aan levertijd of beschadiging wordt hier goed op ingespeeld.
VerzendingNog nooit een bestelling die niet gekomen. Soms een pakketje een dag later ontvangen maar vaak lag dit probleem niet bij Bol.com
KlantenserviceAltijd snelle reacties.
AlgemeenOver het algemeen kan ik alles vinden en de bezorgtijd is 9 van de 10 keer op tijd.
VerzendingMogelijkheid om pakketjes ergens anders af te leveren
KlantenserviceNooit problemen gehad en altijd goed geholpen.
AlgemeenEr werd veel meer gevraagd dan de prijs die werd weergegeven in de Tweakers Pricewatch.
Algemeenhelemaal prima. bestellen via bol is altijd gemakkelijk via je eigen acocunt. niks op aan te merken.
Verzendingflinke doos, verder niks op aan te merken
Algemeenoverzichtelijke site. makkelijk te bestellen en goede keuze uit betaling mogelijkheden en verzenden. levertijd zoals afgesproken.
Verzendingnetjes en op tijd geleverd
Klantenservicegebeld met een vraag over mijn retourzending.
goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
mijn vraag is ook goed beantwoord
AlgemeenRDR2 voor de PS4 besteld, volgende dag in huis. Achteraf betalen is ook altijd handig!
Algemeenmakkelijk te betalen via creditcard. Hoef je niet telkens je bankpas erbij te pakken! Makkelijk en toch veilig.
VerzendingWordt altijd snel geleverd. Wat ook makkelijk is, is dat je de spullen kan laten bezorgen bij Albert Heijn.
Klantenservice1 keer contact mee gehad. Werd begripvol gereageerd en voor het ongemak kwam er gelijk een compensatie in de vorm van een cadeaubon. Daar kwam Bol.com zelf mee. Top service
AlgemeenHeel veel keuze aan betaalmogelijkheden zoals paypal, QR-code scannen... Allemaal zeer vlot en zeer snel afgehandeld.
VerzendingGoede prijs voor goede kwaliteit
KlantenserviceVriendelijk, behulpzaam en zeer origineel op facebook
AlgemeenGoede service en de producten worden erg snel geleverd. Daarom geef ik het vier sterren.
VerzendingDe producten worden heel snel bezorgd, ook komt het in goede staat aan bij je huis.
KlantenserviceAls je vragen hebt dan bel je de klantenservice en die helpen je altijd goed.
AlgemeenBestelling plaatsen gaat heel makkelijk, de mogelijkheid om achteraf te betalen is ook heel fijn. De leveringstijd klopt ook vrijwel altijd.
VerzendingProduct is netjes de volgende dag bezorgd, ook van de leverancier kreeg ik een mail met wat ik had besteld.
AlgemeenIk ben tot nu toe altijd heel tevreden geweest met bol.com nog nooit een defect of beschadigd product gekregen.
VerzendingSoms krijg ik producten niet oprijd maar dit is meestal als ik producten koop bij partners van bol.com
KlantenserviceDe klantenservice helpt je altijd heel goed ben daar heel tevreden over.
AlgemeenIk had de roidmi F8 gekocht bij bol.com na uitpakken bleek de handvat los te zitten en zag je de electronica. Na hem terug gestuurd te hebben kreeg ik me geld terug, kreeg ik een mailtje dat het een fabriek fout was. Ik heb hem opnieuw besteld deze was wel goed.
VerzendingDoos in doos met vullingen met andere worden top,, goed beschermd.
KlantenserviceZeer vriendelijk geholpen.
AlgemeenIk zag afgelopen zaterdag 30-03-19 bij de producten met de grootste prjjsdaling een extreem scherp geprijsde macbook air te koop staan bij bol.com. Eenmaal op de site van bol, zag ik dat het om een ‘derden’ leverancier ging. Ik heb voor aanschaf daarom contact met bol.com opgenomen. daar werd mij verzekerd dat het geen probleem zou opleveren. Om een lang verhaal wat korter te maken. dat werd het wel. De ‘derde’ was dus een door bol.com gefaciliteerde fraudeur. Ik heb mijn geld inmiddels terug, maar mijn vertrouwen in bol.com is weg.....
Verzendinggeen verzending, er is helemaal nooit iets verzonden, want de leverancier was een fraudeur. Alle artikelen stonden zaterdagmorgen op tweakers
Klantenserviceik heb er 4 telefoontjes aan gewaagd en heb gepoogd duidelijk te maken dat het aan bol.com was, om mij en de andere klanten op de hoogte te brengen en niet andersom. Ik heb inmiddels zelfs een 2e betaalverzoek van de fraudeur gehad, maar nog geen enkele reactie van bol.com
Algemeenerg gemakkelijk manieren om te betalen, simpel en meerdere keuzes waar je mee wilt betalen.
Verzendingprima geregeld en op tijd
Klantenservicegeen klachten
AlgemeenUitgebreide keuze op de Bol.com site, makkelijke bestel- en betaalwijze.
Keurige afhandeling van orderbevestiging, verzending en factuur.
Artikel is netjes afgeleverd op afgesproken dag en aangegeven tijdsbestek.
KlantenserviceEerder contact met klantenservice verliep prima, ik ben goed geholpen.
Algemeenje kan het product makkelijk vinden ze zijn makkelijk te bestellen en de prijs is ook goed bij het product
Verzendingde levering was goed optijd en verpakt zoals hij moet zijn
Klantenserviceklantenservice is goed bereikbaar en lossen goed de problemen op
AlgemeenSteins;Gate Elite voor PS4 aangeschaft bij Bol. Game werd keurig op tijd verzonden en was netjes verpakt. Voordeel was dat het een brievenbuspakketje was dat door de brievenbus past, waardoor ik niet thuis hoefde te zijn.
Aanrader.
AlgemeenHet product was makkelijk te vinden en de betaling ging vlekkeloos (en het product was ook nog is in de aanbieding!).
VerzendingIk kon kiezen op welke dag het artikel geleverd werd en het product kwam goed ingepakt en onbeschadigd thuis!