bol

Gebruikers over webshop bol

na enkele technische vragen zeer snel en correct verder geholpen. Sneller en duidelijker dan de concurrentie waardoor ik het scherm via hun heb aangekocht. Na een fout bij de specificaties hebben ze dit meteen aangepast.

zeer goed en snel levering besteld tweede dag meteen thuis
ook achteruit betaald na het testen van het product

Van alle bestellingen die ik bij Bol.com gedaan heb ben ik zeer tevreden. Wanneer er iets niet helemaal in orde is, denk aan levertijd of beschadiging wordt hier goed op ingespeeld.

Nog nooit een bestelling die niet gekomen. Soms een pakketje een dag later ontvangen maar vaak lag dit probleem niet bij Bol.com

Altijd snelle reacties.

Over het algemeen kan ik alles vinden en de bezorgtijd is 9 van de 10 keer op tijd.

Mogelijkheid om pakketjes ergens anders af te leveren

Nooit problemen gehad en altijd goed geholpen.

Er werd veel meer gevraagd dan de prijs die werd weergegeven in de Tweakers Pricewatch.

helemaal prima. bestellen via bol is altijd gemakkelijk via je eigen acocunt. niks op aan te merken.

flinke doos, verder niks op aan te merken :)

overzichtelijke site. makkelijk te bestellen en goede keuze uit betaling mogelijkheden en verzenden. levertijd zoals afgesproken.

netjes en op tijd geleverd

gebeld met een vraag over mijn retourzending.
goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
mijn vraag is ook goed beantwoord

RDR2 voor de PS4 besteld, volgende dag in huis. Achteraf betalen is ook altijd handig!

makkelijk te betalen via creditcard. Hoef je niet telkens je bankpas erbij te pakken! Makkelijk en toch veilig.

Wordt altijd snel geleverd. Wat ook makkelijk is, is dat je de spullen kan laten bezorgen bij Albert Heijn.

1 keer contact mee gehad. Werd begripvol gereageerd en voor het ongemak kwam er gelijk een compensatie in de vorm van een cadeaubon. Daar kwam Bol.com zelf mee. Top service

Heel veel keuze aan betaalmogelijkheden zoals paypal, QR-code scannen... Allemaal zeer vlot en zeer snel afgehandeld.

Goede prijs voor goede kwaliteit

Vriendelijk, behulpzaam en zeer origineel op facebook ;)

Goede service en de producten worden erg snel geleverd. Daarom geef ik het vier sterren.

De producten worden heel snel bezorgd, ook komt het in goede staat aan bij je huis.

Als je vragen hebt dan bel je de klantenservice en die helpen je altijd goed.

Bestelling plaatsen gaat heel makkelijk, de mogelijkheid om achteraf te betalen is ook heel fijn. De leveringstijd klopt ook vrijwel altijd.

Product is netjes de volgende dag bezorgd, ook van de leverancier kreeg ik een mail met wat ik had besteld.

Ik ben tot nu toe altijd heel tevreden geweest met bol.com nog nooit een defect of beschadigd product gekregen.

Soms krijg ik producten niet oprijd maar dit is meestal als ik producten koop bij partners van bol.com

De klantenservice helpt je altijd heel goed ben daar heel tevreden over.

Ik had de roidmi F8 gekocht bij bol.com na uitpakken bleek de handvat los te zitten en zag je de electronica. Na hem terug gestuurd te hebben kreeg ik me geld terug, kreeg ik een mailtje dat het een fabriek fout was. Ik heb hem opnieuw besteld deze was wel goed.

Doos in doos met vullingen met andere worden top,, goed beschermd.

Zeer vriendelijk geholpen.

Ik zag afgelopen zaterdag 30-03-19 bij de producten met de grootste prjjsdaling een extreem scherp geprijsde macbook air te koop staan bij bol.com. Eenmaal op de site van bol, zag ik dat het om een ‘derden’ leverancier ging. Ik heb voor aanschaf daarom contact met bol.com opgenomen. daar werd mij verzekerd dat het geen probleem zou opleveren. Om een lang verhaal wat korter te maken. dat werd het wel. De ‘derde’ was dus een door bol.com gefaciliteerde fraudeur. Ik heb mijn geld inmiddels terug, maar mijn vertrouwen in bol.com is weg.....

geen verzending, er is helemaal nooit iets verzonden, want de leverancier was een fraudeur. Alle artikelen stonden zaterdagmorgen op tweakers

ik heb er 4 telefoontjes aan gewaagd en heb gepoogd duidelijk te maken dat het aan bol.com was, om mij en de andere klanten op de hoogte te brengen en niet andersom. Ik heb inmiddels zelfs een 2e betaalverzoek van de fraudeur gehad, maar nog geen enkele reactie van bol.com

erg gemakkelijk manieren om te betalen, simpel en meerdere keuzes waar je mee wilt betalen.

prima geregeld en op tijd

geen klachten

Uitgebreide keuze op de Bol.com site, makkelijke bestel- en betaalwijze.
Keurige afhandeling van orderbevestiging, verzending en factuur.

Artikel is netjes afgeleverd op afgesproken dag en aangegeven tijdsbestek.

Eerder contact met klantenservice verliep prima, ik ben goed geholpen.

je kan het product makkelijk vinden ze zijn makkelijk te bestellen en de prijs is ook goed bij het product

de levering was goed optijd en verpakt zoals hij moet zijn

klantenservice is goed bereikbaar en lossen goed de problemen op

Steins;Gate Elite voor PS4 aangeschaft bij Bol. Game werd keurig op tijd verzonden en was netjes verpakt. Voordeel was dat het een brievenbuspakketje was dat door de brievenbus past, waardoor ik niet thuis hoefde te zijn.

Aanrader. :)

Het product was makkelijk te vinden en de betaling ging vlekkeloos (en het product was ook nog is in de aanbieding!).

Ik kon kiezen op welke dag het artikel geleverd werd en het product kwam goed ingepakt en onbeschadigd thuis!

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk