bol

Gebruikers over webshop bol

Bol.com doet datgene voor mij waar ze voor staan. Overzichtelijke site. Producten makkelijk te vinden en te bestellen. Levertijd is altijd op het moment dat aangeven wordt. De kwaliteit van de producten is in ons geval altijd goed geweest.

Altijd op tijd. In goede conditie. Zorgvuldig verpakt.

Hebben tot nog toe nooit klachten gehad

Over het algemeen is het een goede en betrouwbare site. Sommige van de externe verkopers zijn wat minder goed.

Meestal word het goed verpakt, snel verzonden en voorzien van een track en trace.

Een paar keer contact op moeten nemen in verband met een leveringsprobleem. Word snel opgepakt en verholpen

Mooie professionele stekkerdoos besteld. Het was even afwachten en toeslaan bij de juiste prijs door fluctuaties.

Op de zondag bestelt, en inderdaad maandag in huis.

Mijn ervaring met bol.com zelf erg goed. Vooral als je bij bol.com zelf koop (meer bezorg opties niet altijd beschikbaar bij 2de partijen)

Goede prijzen van producten, snelle verzending, en een goede klantenservice, ook met verkoopaccount goede ervaringen

Snelle levering

Als producten vertraging opgelopen hebben lossen ze het snel op

Ik heb een chromebook gekocht in de aanbieding. Deze was bij bol de goedkoopste. De informatie die op de productpagina werd weergeven was in dit geval breder dan op tweakers zelf dus daar was ik met name uiterst tevreden over. Verder bestel ik wel vaker bij bol en ik vind het hele proces van bestellen tot leveren altijd erg fijn en duidelijk.

Eigenlijk nog nooit problemen gehad met de verzending, de informatie wordt altijd juist weergeven wat de bezorgtijd is en is in een enkel geval zelfs sneller geweest dan werd aangegeven. Ook altijd netjes ingepakt. Enige minpuntje vind ik persoonlijk onder de 20 euro 2,50 verzendkosten.

Klantenservice niet veel nodig gehad maar die keer die ik het nodig had ben ik vriendelijk geholpen. Ik wilde wat retourneren wat eigenlijk al meer als 30 dagen geleden is (wat normaal dus eigenlijk niet kan), maar in overleg met de medewerker van de klantenservice mocht ik het toch retourneren.

bol.com is een overzichtelijk, daar ligt het niet aan. De prijzen schommelen wel vaak en vertraging bij levering heeft ook niet mijn voorkeur.

Heeft een dag vertraging opgelopen, dus ben teleurgesteld. Bij de laatste paar bestellingen elke keer wel wat. Ik geef bol.
com lang voordeel van de twijfel, maar het houdt een keer op.

Komen altijd met een goede oplossing dat moet gezegd worden. Het zou alleen wel eens leuk zijn dat het een keer in één keer goed gaat.

De meeste bestelling bij BOL.com gaan goed, enige nadeel is dat ze bij sommige "vage"wederverkopers niet snel genoeg ingrijpen als je vraagt om actie.

De levering is altijd goed. Tot nu toe geen beschadigingen of defecten. Verpakkingen zijn prima en de opties om het ergens anders op te halen zijn heel goed.

Had een airfryer via bol.com besteld maar de lade heeft veel speling, dit is niet goed opgelost naar mijn mening. De reparateur vond blijkbaar dat het goed was, niet echt klantgericht. Terwijl je hoort dat bij een mediamarkt de airfryer wordt vervangen door een nieuwe bij dit soort gevallen.

Ik maak gebruik van het Select abonnement en heb hiermee ook meerdere aankopen gedaan. De service van bol.com is ideaal (dmv livechat) en nog nooit problemen gehad met bezorging of de producten zelf.

Daarnaast is het ook ideaal dat niet alleen producten van bol.com zelf op de website staan, maar ook van externe verkopers met dezelfde service als bol.com zelf.

Belabberde aftersales!
Ben al jaren trouwe klant maar heb nu zo’n slechte ervaring dat ik denk ik wegblijf.
3 bestellingen zijn juist geplaatst. Netjes aangevinkt dat het factuuradres gelijk is aan de verzending. Krijg ik toch de factuur verkeerd geadresseerd. Maar dat gaat Bol dus niet aanpassen want daar kunnen ze niet aan beginnen zeggen ze als ik daarom vraag. Nu kan ik de btw niet terugvragen. Echt serieus veel over gemaild, temeer omdat er iets in hun systeem misgaat, maar nee hoor. “ Stuur maar terug en bestel het dan opnieuw” was de reactie. Dan kan de factuur wel worden aangepast. Zoooo lekker verspilling van benzine, verpakking en waarschijnlijk gaat de inhoud ook in kliko dan. Waardeloos antwoord. En dan zegt een andere medewerker, ja ik zou u heel graag helpen maar dat kan gewoon niet. Tja...ik zou ook heel graag batlen maar dat gaat ook niet dan...ohh wacht dan komt het incassobureau zeggen ze bij bol...dat kan dan wel.
Jammer.

Verzending oke, rest was waardeloos deze keer.

Belabberde aftersales!
Jammer.

Ik koop het liefst bij bol.com vanwege de goede service, want kopen bij zaakjes uitgebaat door harries vergroot de kans op een fiasco.

Bol.com verzend vrijwel altijd alles snel en goed. Heb de laatste 8 jaar weinig te klagen gehad ;-)

Met de klantenservice heb ik vrij regelmatig contact, en dat verloopt in de meeste gevallen soepel :-)

Fijne webshop met heel veel producten. Ze hebben goede betaalmogelijkheden en leveren snel. Ze hebben een goede klantenservice die helpt bij vragen en problemen. Zelf heb ik Bol.com Select, waardoor er nog vele voordelen bijkomen, zoals: Gratis bezorging op dezelfde dag, avonden en op zondag. Gratis retour ophalen extra kortingen.

Alle producten die ik besteld heb waren goed verpakt en werden snel verzonden. Mogelijkheid om producten op dezelfde dag, avond of op zondagen geleverd te krijgen. Ook is het mogelijk om producten bij een pick-up point af te laten leveren.

De klantenservice probeert je zo goed mogelijk te helpen met de vragen die je hebt. Een keer heb ik een probleem gehad met een product, dat werd netjes en snel opgelost.

Ben tot nu toe altijd tevreden over bol.com. Ze hebben een goede klantenservice, reageren altijd zeer snel als je een vraag hebt. Bestellingen komen ook altijd op tijd aan.

Prima webshop, snelle levering en goede klantenservice. Ik ben erg goed opweg geholpen bij het maken van een keuze voor een beeldscherm en die is ook snel geleverd nadat ik mijn keuze had gemaakt.

Snel bezorgd ook s avonds. Erg handig omdat ik overdag werk

Zeer goede webshop met veel keuze, correcte prijs en snelle levering.
Ik heb al ongeveer 100 bestellingen en ben zeer tevreden.

Levering meestal binnen de 24u

Makkelijk betaalt en snel binnen en goedkoop en zal vaker iets halen op bol.com 👍

Had het op beloofde dag binnen gekregen

Tot nu toe zijn alle bestelde producten goed en zijn de verzendingen vlekkeloos verlopen, tevreden dus.

Louter enthousiast.

24/7 goed en snel bereikbaar, zelfs telefonisch!

Product was makkelijk te vinden en te bestellen. De 'retourdeal' tekst mag groter gemaakt worden.

Goede betaalmogelijkheden.veel en Zelfs op betaling na levering. Nooit geen problemen mee gehad. En vergeet je het een keer krijg je een herinnering. Goed overzicht op.de site.

Fijne levering bij AH dus boodschappen doen en gelijk je bol pakketje meenemen.

Lossen problemen op. Vriendelijk. Snel. Goede ervaringen mee.

Artikel niet ontvangen; krijg wel betalingsherinneringen. Vervolgens via klantenservice geprobeerd om hierover een bericht te sturen. (Je krijgt echter alleen zo'n irritante "assistent"; zeer klantonvriendelijk.)

Het artikel is nooit geleverd. Bericht sturen aan bol.com kan niet; dus waardeloos.

Geen contactformulier of email mogelijkheid. Zoals hierboven al aangegeven beneden alle peil.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk