bol

Gebruikers over webshop bol

Alles, d.w.z. aanbod, verzending en after-sales werkt perfect! En dat is al over heel wat jaren het geval.

Verpakking, communicatie en supersnelle levering is over gehele traject van bestelling tot ontvangst perfect.

Gelukkig nog steeds snel per telefoon te bereiken met voor die paar keren dat het nodig was een vlotte, bevredigende gang van zaken.

Je kan altijd op ons rekenen! :)

Snelle levering, betrouwbaar, mogelijkheid om achteraf te betalen (zonder extra kosten). Ik ben een heel tevreden klant.

Snelle levering

Heel erg bedankt voor je review. Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Oplichters.
Ik heb op 5 juni artikelen retour gestuurd, maar heb mijn geld nog steeds niet terug. Ik heb diverse keren naar de klantenservice gebeld. deze zijn erg onbeleefd. Ze helpen je totaal niet. Enige wat ze zeggen is "ja mevrouw we hebben het momenteel erg druk met de retouren u moet nog even geduld hebben". Straks mag ik ook fluiten naar mijn geld. maar dat ga ik niet pikken. Als bol.com bij niet terug betaald ga ik mail sturen naar TROS RADAR. Ik raad mensen die problemen ervaren met Bol.com ook mail te sturen naar TROS RADAR. Zij gaan er zeker werk van maken, want bol.com is al eens op Radar geweest . Ik ben ze echt beu. Voortaan maar bij Coolblue bestellen. Als je via de bol.com site wilt chatten lukt dat dus ook niet. De chatbox sluit automatisch af. Ik ben al jaren trouwe klant van bol.com, dan vind ik dat je zo niet om moet gaan met je klanten. En neem dan op zijn minst goede personeel aan bij de klantenservice. Stuk voor stuk zijn ze onbeleefd en begrijpen je probleem niet

De klanten service neemt je probleem niet serieus. het lijken wel stuk voor stuk goed opgeleide oplichters. Ze zeggen allemaal hetzelfde verhaal. Goed ingestudeerd! Bol kan ze beter gaan opleiden om klantvriendelijk te zijn.

Beste Sandra,

Bedankt voor je review. Zojuist heb ik je een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

Zoeken naar een product is makkelijk en er is over het algemeen veel keus te maken,

De levering is over het algemeen zeer snel en mocht hetvlanger duren wordt je daarover keurig geïnformeerd,

Enorm bedankt voor je review! :)

Bol.com is altijd Klantvriendelijk, zij hebben een hele snelle levering, hebben gevarieerde en leuke artikelen die van goede kwaliteit zijn.

De levering gaat altijd goed en snel en goed verpakt.

De klantensservice is altijd heel goed, ben zeer tevreden.

Je kan altijd rekenen op onze klantenservice! :)

Ben aardig Bekend bij bol.com heb het zelf ontdekt bij het zoeken via Google en Reclame en springt er uit als 1 van de beste Webwinkels bij mij Het Leveren en Bestellen is een Dikke Pluspunt waard

Gewoon Top Ondanks de Crisis !

Service is goed ik heb nog geen Problemen ondervonden

Doet ons heel goed om te lezen dat je zo tevreden bent! 😃

Het gaat vreselijk gemakkelijk om te bestellen, je vindt er alles en het wordt ook nog stipt geleverd altijd!!

stipt zoals altijd

een vraag en onmiddellijk het juiste antwoord

Heel erg bedankt voor je review! :)

Je vindt er echt alles. De beschrijving klopt en er zijn bruikbare reviews van andere kopers.

De levering is meestal stipt. Wanneer het van een andere winkel komt, is het soms wat later dan beloofd, maar daar kan Bol op zich weinig aan doen, neem ik aan.

Goede service.

Enorm bedankt voor je vertrouwen en je aankopen! :)

Duidelijke website..alles goed te vinden.
Bestellen is simpel .
Alles gaat zoals het zou moeten.
Heb geen negatieve ervaringen met Bol.com .

Altijd alles volgens afspraak geleverd gekregen.
Gewoon Perfect!

Heel fijn om te lezen dat je geen negatieve ervaringen hebt. Wij doen er alles aan om dit zo te houden! 😃

Net als velen hieronder heb ook ik weer een waardeloze ervaring met bol.com
Ik heb een order geretourneerd en is volgens de track en trace bij bol bezorgd, deze ligt nu al 3 weken ergens bij bol.
Heb meerdere keren gebeld met de vraag wanneer de verwerking zou plaatsvinden. Werd letterlijk elke keer afgewimpeld met ''U moet nog even wachten''.
Nu gisteren heeft bol gewoonweg de status gezet op te laat voor inleveren en dus nu ben ik zowel mijn Mac kwijt als ook €1000.

Kijkend naar mijn en vooral de onderstaande tientallen slechte ervaringen van de laatste paar maanden is het mij duidelijk geworden dat bol niet meer het bedrijf is dat het ooit was. Jammer.

Heb totaal 5 (!!) medewerkers gesproken afgelopen weken, letterlijk elke keer werd mij iets anders beloofd. Uiteindelijk is mijn retour nooit opgelost en tot nu toe kan ik dus fluiten naar mijn €1000.

edit:

Als reactie zoals bij velen die hier een shopreview achterlaten bij bol.com, word er gezegd dat er een privé bericht verstuurd is.
Dit is dus ook hier weer NIET (!!) het geval. Waarschijnlijk gewoon een auto reply.

Beste _Bailey_,

Fijne website
Veel artikelen en gemakkelijke betaalmogelijkheden
Als selectlid geen verzendkosten en extra mogelijkheden
Keurige klantenservice

Snelle levering en bericht als er een probleem is

Helaas een paar keer nodig geweest maar correcte afhandeling

Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Zeer slechte klantenservice. Projector gekocht op vrijdag. Bevestiging gekregen dat het zaterdag toekomt per e-mail. Mijn zending geraakt verloren in hun magazijn. Maandag nog geen nieuws. Ze sturen een e-mail dat als er tegen 18u geen update is dat ze nieuwe sturen. Om 18u bevestigen ze dit nogmaals en zeggen ze een nieuwe te sturen. Dan krijg ik e-mail zegt dat het toch niet waar is dat in nog een dag moet wachten. Ik wacht nog een dag en dan is alles eindelijk ok en bevestigen ze dat het goed komt. Dan bellen ze... Er is geen stock meer bij bol. Wel nog bij andere partners van bol maar daar mogen ze niet zelf bij bestellen want dat is extern... Ze stellen voor mij terug te betalen en als ik klaag dat ik niets met cadeau bonnen kan doen en cash wil kan dit natuurlijk niet en hoor ik dat ze toch wel niet zo een grote aankopen met cadeau bonnen zouden doen. Ik hoop dat ze beseffen bij bol.com dat ze echt een slechte service dienst hebben dat op geen ballen trekt en constant verkeerde info geven.

Zie de toelichting hierboven. De klantenservice was net het probleem

Beste Safke83,

Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie. Graag wacht ik je reactie af.

Chantal van bol.com

Meerdere malen artikelen besteld en soms ook retour gestuurd.
Een dikke pluim voor zowel het bestellen alsmede het afhandelen van een retourzending.

c.f de leveringstijden die door Bol.com zijn aangegeven en tevens zijn de artikelen netjes verpakt en bezorgd

gelijk antwoord en doelgerricht zoeken naar een oplossing, klasse....

Heel erg bedankt voor je review! :)

Ik heb nu al zeer vaak bij Bol dingen besteld en altijd tot tevredenheid.
Snelle service
Garmin besteld en ontvangen maar was defect
gebeld en meteen een nieuwe verzonden

Een aantal keren had ik vragen en die werden tot tevredenheid beantwoord

Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Groot assortiment, wordt zelfs steeds groter. Mooie aanbiedingen en regelmatig leuke akties, goede service en snelle levering.

Status van de levering wordt steeds doorgeven. Werd zelfs een dag eerder geleverd door DPD. Helaas bij de voordeur achter gelaten zonder berichtje. Bij toeval ontdekt dat het pakket er stond. Beetje slordig.

Dank voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie omtrent het pakket dat bij de voordeur is neergelegd.

Chantal van bol.com

Bestel hier al 20 jaar tot grote tevredenheid. Liefst bij Bol.com zelf dan ben ik zeker van uitstekende voorwaarden (denk aan retourneren, garantie etc) al hebben ze sinds kort ook de wederverkopers op Bol.com gedwongen dezelfde service aan de klanten te bieden en dat was wel nodig! Voor 10 euro per jaar altijd gratis verzending en retour ook onder de 20 euro en kortingen op vele producten.

Ik bestel er van alles maar de kwaliteit van het product zelf heeft niets met Bol.com te maken maar met de fabrikant zelf ,uiteraard kunnen ze bij Bol.com ook een doos inpakken en snel verzenden! Vaak tot 23.00 uur bestellen en volgende dag geleverd hoe en waar je wil.

Als er iets mis is krijg ik altijd mijn geld terug, ze doen nooit moeilijk en zijn ook in de avond bereikbaar.

Heel er bedankt dat je al zo lang klant bij ons bent, Martin! Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat er nog meer jaren bij komen :)

het artikel selecteren, bestellen betalen en leveren gaat zeer vlot.
er is alleen het verkeerde artikel geleverd., waardoor je naar een postnl-punt moet om het artikel aftegeven.

verkeerd artikel geleverd gekregen. duurt 1 week voordat je geld wordt over gemaakt. Dan kun je weer het hele proces doorlopen op het artikel te bestellen.

geprobeerd contact te maken via Chatbot "Billie".
vind dit er lastig. waardoor je uitkomt omzelf aan de slag te gaan.

Bedankt voor je review! :)

Het bestellen was snel, overal stond "nu extra voordeel" en "pak je deal nu"....
Begrijp me goed, DAT WAREN BOL banners, en het hele proces ging ook via BOL.com, de fraudelente "AMAWINKEL.NL" heb ik in HET HELE AANKOOPPROCESS niks mee te maken gehad, alleen BOL!
Ik heb via Ideal naar wat is hett "Polly huppeldepup tav BOL" een substantieel bedrag verstuurd, wat ik nooit naar "amawinkel.nl"gestuurd zou hebben, had ik geweten dat dat de eigenlijke winkel was.
Maakt niet uit, overeenkomst met BOL, niet met hun subcontracters.

Geen levering van het product, omdat hun subcontractor niet kan leveren, en BOL te beroerd is om het product dan nog steeds te sturen voor het overeenkomend bedrag,

Waardeloos dekt de lading niet, crimineel mensen geld aftroggelen en vervolgens een shell company verwijten die door jou zelf aangesteld is als "trusted partner", maakt BOL nog schuldiger dan de winkel die zijn afspraken niet nakomt, want BOL dient die leveranciers te schuwen, en anders hun afspraken over te nemen.

Zeg het niet vaak, maar Billie (de auto-bot) misschien wel slimmer dan de daadwerkelijke consumentendesk (ik wil niet liegen, dus ik kan het geen klanten/klachtenservice noemen, die zouden namelijk defacto een service aan een klant of klacht geven, deze consumentendeck deed precies het tegenovergestelde...
Stelling 1. Ik heb telefoon niet, wanneer levering?
> U heeft uw telefoon niet ik zal ff bellen...
> U heeft uw telefoon niet, ik krijg ze niet te pakken, sorry
IK: Ok wanneer dan wel?
> U heeft uw telefoon niet, ik kan uw geld terugstorten, dan kunt u een andere kopen
IK: ik wil geen andere, ik wil deze met deze specs, en deze korting.
>Ja, die website is er niet meer, u kan uw geld teuggeven
IK: ik wil geen adere, ik wil deze met deze specs, als niet van uw subcontractor dan wel van u als BoL zijnde..
> Ja wij van BoL hebben deze telefoon niet voor deze prijs
IK: nee het was een aanbieding, maar wil nog steeds mijn bestelde item die ik gekocht heb op uw site.....
> maar die hebben we niet voor die prijs op de site...
IK: ok, bedankt voor de hulp, fijne avond.

Beste Zion,

Bedankt voor je bericht. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

Product gekocht, direct betaald via ideal. Aankoop ontvangst ontvangen, zonder Track & Trace, aflevertijd tussen 3 tot 7 juni. Geen bericht.
Contact gehad 10 Juni, geen terug bericht.
Contact gehad 14 Juni,
BOL: "Ja sorry, we kunnen niet leveren,we storten het geld wel terug"
IK: ik wil het product, zoals afgesproken, en betaald en u bent leveringsplichtig...
BOL: Sorry, u krijgt u geld wel terug dan kunt u het ergens anders kopen.
IK: maar ik wil het product wat ik al gekocht en betaald heb, voor de prijs die ik er voor betaald heb.
BOL: Sorry wij kunnen het niet leveren voor die prijs.
Ik: Maar u hééft het al verkocht voor die prijs, en die wil ik graag hebben.
BOL: we kunnen uw geld terugstorten....

Met andere woorden, BOL komt zijn (wettelijk verplichte) leveringsplicht niet na, en ik heb niet de advocaten om ze het te verplichten... dus ze komen er mee weg... BOL.. Bijdehande Onbetrouwbare Lieden....

30-5 besteld, beloofd 3-7 juni, niks binnen, gemaild 10-6 geen antwoord, gemaild 14-6 "sorry, niet verkrijgbaar, u krijgt geld wel terug zodat u een andere kan kopen" maar gekocht in aanbieding dus KAN hem nu niet meer kopen.
Helpdesk ZEER hostile/onmeewerkzaam. Helaas geen punt onder waardeloos.

Klantenservice behandelde me na 5 keer nog steeds als klein kind, ondanks dat ík alle nummers, data's en alles bij me had, zij konden dat echter maar moeilijk vinden dus ze alles voor moeten kauwen, incl. alle klachten die ik al eerder gemaakt had.
Het advies: u krijgt u geld terug, terwijl ik mijn product wilde die ik al gekocht, en betaald had. Ze hebben dus unilateraal het contract ontbonden wat volgens de wet niet mag... enige tegenspraak was echter niet gewenst, en ik wacht op mijn product nog een paar dagen voordat ik aangifte ga doen.

En in dit klachtenformulier missen een paar cruciale dingen onder "levertijd"
eerder
op tijd
te laat geleverd
Niet geleverd
Wenst niet te leveren <- dat is mijn optie dus dan.

Beste Zion,

Chantal van bol.com

Ondanks defect product binnen garantie termijn en het zou allemaal mijn schuld zijn, ook geen enkele coulance. Geen klantvriendelijke instelling.

De klantenservice vertrouwt blind op hun technische dienst. Geen coulance, zelfs niet in de garantietermijn. Mijn ervaring is anders bij de andere wereldwijde webshop.

Beste No_way_today,

Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk