Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet plaatsen van een bestelling is super gemakkelijk. Zeker via de app van Bol.com. Ik ben erg tevreden met de service en ook de diversiteit van producten en artikelen. Vaak met goede reviews erbij. Daarom is Bol.com de eerste die ik check als ik iets nodig heb. Bestellingen die direct van Bol.com komen zijn écht heel snel binnen. Via de partners kan dat soms wat langer duren. Op zich heb ik daar geen probleem mee, mits het wordt gecommuniceerd. Ik ben al 22 jaar klant bij Bol.com en ik weet dat omdat ze me dit lieten weten. Leuk hoor.
Doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met onze service. We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat er nog meer jaren bij komen!
AlgemeenIk koop al heel lang bij Bol.com en nog steeds erg tevreden over het aanbod, prijsstelling en afhandeling van eventuele problemen. Het aanbos is zoveel dat zoeken af en toe wat uitdagend is. De bezorging is altijd op tijd ook dankzij onze perfecte bezorger maar de dozen mogen af en toe wel wat meer aangepast zijn op de inhoud.
VerzendingDe producten die ik bestel komen vrijwel altijd in goede staat aan. In geval iets niet voldoet is retourneren absoliuut geen probleem en wordt je geld ook zeer snel teruggestort.
KlantenserviceDe enkele keer dat ik een klacht had is deze zowel door Bol.com als de leverancier supersnel en goed verholpen. Twee keer betrof het overigens een fabricagefout van een onderdeel.
Fijn dat je zo tevreden bent! We nemen je feedback mee!
AlgemeenEigenlijk altijd goed gegaan, en als er problemen zijn is de klantenservice goed bereikbaar. Snelle levering en een groot aanbod. Zoekopties blijven altijd lastig met zo'n groot aanbod, dus dat werkt toch niet altijd even prettig.
VerzendingLevering bijna altijd wel de volgende dag, met goede communicatie per e-mail. Vreemd genoeg ondersteunt bol.com pakket- en briefautomaten van PostNL (nog) niet, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Coolblue.
KlantenserviceAltijd snel contact mogelijk, zowel via de chat, telefoon als e-mail. Beloftes worden nagekomen.
AlgemeenEenvoudiger kan het niet en mogelijkheden genoeg om te kunnen betalen voor ieder watt wils.
VerzendingDe verpakkingen mogen best kleiner a rato grote van product.
Heel erg bedankt voor je review en je feedback!
AlgemeenIk maak regelmatig gebruik van Bol.com omwille van het uiteenlopende assortiment, de gunstige prijzen en de uitstekende service.
VerzendingTot nu toe, en dat is reeds een heel ruime tijd, nog nooit problemen gehad.
Algemeenerg handig kan altijd vinden wat ik nodig heb en kan kiezen uit verschillende verkopers en bij een misverstand word het netjes opgelost klantenservice is altijd bereikbaar
Verzendingproducten komen netjes op de afgesproken datum en het is duidelijk via welke vervoerder ze komen
KlantenserviceMet vragen of problemen kan je ze bellen zijn er dag en nacht en helpen echt met een oplossing
AlgemeenAl jaren koop ik via Bol.com. Altijd alles netjes op tijd en snel geleverd. De enkele keer dat er een probleem met een product was, is dit ook erg klantvriendelijk en professioneel opgelost.
Vaak zijn de prijzen ook goed, een enkele keer daar gelaten....
Kortom, alleen maar tevreden!
Bedankt dat je al jaren klant bij ons bent! Dat waarderen we enorm! 😃
AlgemeenFijne winkel waar ik toch een paar keer per maand koop.
De prijzen zijn concurerend al betaal je voor bijzondere items vaak de hoofdprijs ( vaak aangeboden door 3e partijen).
Betalen doe ik achteraf, dus een bestelling is zo gedaan.
Tot nu toe werd alles met zorg verpakt en het is eigenlijk altijd binnen op de voorspelde dag.
AlgemeenSuper eenvoudig te bestellen, ruime keuze. Nadeel alleen dat ik “vroeger” achteraf mocht betalen en hoewel ik altijd direct betaald heb, ik nu alleen nog maar via vooruitbetaling kan kopen.
VerzendingAltijd keurig binnen de aangegeven tijd. En mocht er al een keer iets misgaan dan wordt het keurig opgelost.
KlantenserviceGeen afdoende antwoord op de vraag waarom ik nu altijd vooruit moet betalen
AlgemeenBij Bol.com zitten veel externe verkopers. Als er iets mis is, dan lost bol.com het altijd keurig op
Verzendingpostnl doet het wonderbaarlijk redelijk goed. DHL duurt soms iets langer. Verzenden door de verkoper gaat altijd snel
KlantenserviceAltijd vriendelijk, behulpzaam en doen hun best voor het zoeken naar oplossing
AlgemeenDoor de duidelijke website en bestelproces nooit problemen gehad met bestellen. Betaling gaat snel en veilig of via iDeal of via creditcard.
VerzendingLevering meestal heel snel. Een enkele keer niets ontvangen en ook herhaaldelijk later dan aangegeven. Dat laatste bleek meestal te gaan om brievenbuspakketjes die door PostNL wel zijn aangekondigd maar door drukte oid een of twee dagen later worden bezorgd.
KlantenserviceTwee keer defect product ontvangen. Teruggestuurd (opgehaald omdat je selectklant bent) en binnen enkele dagen geld terug. Nooit discussies gehad maar door grote aantal toeleveranciers kan ik me voorstellen dat er meer klachten gaan ontstaan.
Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
AlgemeenWe kennen allemaal Bol ondertussen wel, je vind er zowat alles wat je kan nodig hebben. Ikzelf bestel in alle categorieën, van wasproduct tot elektronica. Alles verloopt steeds lekker vlot alleen het leveren gaat soms iets minder. (dagje of 2 later dan voorzien bij bestelling). Dit zal wel meer aan de bezorger en hun overvloed aan werk liggen dan aan Bol.
Zeker een aanrader.
Beloofde bezorgdatum is steeds vaker niet correct, vertragingen van minstens 1 extra dag moet je erbij nemen
AlgemeenAl tamelijk veel aangekocht via Bol.com en steeds naar tevredenheid besteld geweest. Bol vind ik een goede uitgebreide webshop met meestal de laagste prijs die ik kan vinden voor een gewenst product.
Van mij krijgen ze tot op heden een tien op tien.
Producten zijn steeds naar behoren en stevig verpakt en komen op de beloofde datum aan.
Algemeenbol.com is mijn favoriete web winkel gedurende de afgelopen jaren en ik heb nog nooit klachten gehad
Enorm bedankt! We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je zo tevreden blijft!
AlgemeenAls select-voordeel gebruiker is het altijd gratis verzending. De site en app zijn allebei erg duidelijk. Efficiënt filter systeem vergemakkelijkt het zoeken en uitsluiten. Sterke klantenservice en het assortiment is echt mega groot geworden.
Fijn dat je zo blij bent met onze Select service!
AlgemeenIk kocht originele Xiaomi oortjes, maar ontbind oortjes in een merkloze verpakking met daarop afbeeldingen die exact zo zijn overgenomen van de foto’s die op de doosjes van Apple EarPods staan…
Bol.com doet zaken met onbetrouwbare partners en verwijst vervolgens door naar die partner als de klant daar boos en ontevreden over is.
Aanvulling: Bol.com geeft aan dat de partner ter compensatie graag gratis oortjes had willen opsturen. Ze konden of wilden echter niet de originele oortjes leveren voor de prijs waar ze eerst voor werden aangeboden, alvorens de advertentie werd verwijderd. Nu ik al elders oortjes heb besteld is het achteraf natuurlijk makkelijk zeggen..! Blijft dat het een namaakproduct was dat mij werd toegestuurd en dat ik vind dat Bol.com daar tegen moet optreden. Dat doen ze niet.
Bol.com verwees naar de partner. Die gaf aan per abuis de verkeerde oortjes gestuurd te hebben. Ik mocht de oortjes terugsturen. Bol.com blijft gewoon zaken doen met deze leverancier die gewoon nepproducten levert, voor een prijs van het originele product.
Beste HJvB,
Dank voor je review. Op 5 februari heeft de partner je een e-mail gestuurd met meer informatie en een voorstel om de kwestie naar tevredenheid op te lossen. De partner had graag de juiste oortjes naar je opgestuurd en het aankoopbedrag gecrediteerd zodat je de oortjes gratis mocht houden voor het ongemak. Je hebt aangegeven al elders oortjes te hebben besteld.
Chantal van bol.com
AlgemeenLaatst kreeg ik een mail van Bol.com, bedankt dat je al 20 jaar klant bent! Dan denk je dat je iets opgebouwd hebt met elkaar. Niets is minder waar. De service van Bol.com is echt beroerd. Als je elkaar echt een keer nodig hebt dan laten ze je vallen als een baksteen. Begin januari heb ik een dure espressomachine gekocht bij Bol.com. Na welgeteld 1 kop koffie gaf de machine de geest. Na contact met de verkooppartner van Bol.com werd me een nieuwe machine beloofd. Die is er nog steeds niet. Ik ben nu 4 weken bezig om de klantenservice van Bol.com te bereiken. Ik heb inmiddels 6! verschillende medewerkers gesproken en het is elke keer hetzelfde liedje. Ze hebben me allemaal beloofd dat de 'afdeling bemiddeling' binnen 2 werkdagen contact met me opneemt. Tot op heden heb ik helemaal niks gehoord. Ik voel me als klant radeloos en verloren. Ruim 800 euro kwijt, geen koffie en Bol.com die helemaal niks voor me doet. Het lijkt echt niemand bij Bol.com iets te interesseren. Wat een enorme teleurstelling na 20 jaar 'trouwe dienst' als klant. Bol.com is echt een Bollentent!
KlantenserviceIk ben nu 4 weken bezig om de klantenservice van Bol.com te bereiken. Ik heb inmiddels 6! verschillende medewerkers gesproken en het is elke keer hetzelfde liedje. Ze hebben me allemaal beloofd dat de 'afdeling bemiddeling' binnen 2 werkdagen contact met me opneemt. Tot op heden heb ik helemaal niks gehoord.
Beste Crossmountain75
Bedankt voor je bericht. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.
Chantal van bol.com
AlgemeenIk vind het een uitstekende webshop en ik koop er dan ook heel graag. Er is één keer geen bestelling aangekomen maar ik heb het daarna alsnog gekregen. Uitstekende service!
VerzendingNiets dan goeds over de verzending en practisch altijd op tijd. Ik ben blij met Bol.com en naar een andere webshop ga ik nauwelijks. Bol.com heeft eigenlijk alles!
KlantenserviceZe zijn eigenlijk altijd vriendelijk maar ik heb ze zelden nodig!
AlgemeenVeel keuze met goede informatie en beoordeling d.m.v review en betrouwbaar.
En nette, concurrende prijzen.
Super, volgens opgave. Wanneer levering verlaat en contact met klantenservice hebt wordt dit correct opgelost.
KlantenserviceWordt snel, goed en vriendelijk geholpen. Compliment voor de medewerkers.
Algemeenregelmatig bestellingen geplaatst, leveringen altijd correct en optijd geleverd.
betalingen worden netjes verwerkt je wordt via email goed op de hoogte gehouden
optijd en snel geleverd
Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent!