Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGroot aanbod. Goeie prijzen, ook geregeld aanbiedingen voor bepaalde productcategorieën. Bol.com is de eerste plaats waar ik zoek wanneer ik een product nodig heb.
VerzendingLevering in afhaalpunt, super handig, ik laat steeds in een Albert Hein filiaal leveren. Objecten kunnen daar tevens geretourneerd worden.
KlantenserviceNog niet vaak nodig gehad. In het uitzonderlijke geval dat een object niet is zoals gewenst, kan het gratis geretourneerd worden.
Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
AlgemeenVia bol.com verschillende producten besteld ivm beste prijs die op dat moment gold. Bestelproces verliep soepel. Niks op aan te merken
VerzendingBestelling is netjes de volgende dag bezorgd. Minpuntje is dat het uit totaal 3 pakketen bestond (elk product een eigen pakket, waarvan één door een partner geleverd).
KlantenserviceEén product was defect bij aankomst. Na contact met de klantenservice werd dit keurig opgepakt en de volgende dag had ik een vervangend product in huis. Erg blij mee!
Heel fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je feedback, we gaan ermee aan de slag!
AlgemeenProduct is geleverd binnen de beloofde tijd, was het juiste product en voor een goede prijs. maar de verzending is (wederom slecht). Niet alleen met elektronica heb ik deze ervaring, ook boeken en LP's verpakken ze minimaal. Echt heel erg jammer dat ze zo omgaan met de producten.
Tot ze dit beleid aanpassen zal ik hier niet meer bestellen en ook andere adviseren dat niet te doen.
EDIT: Reactie gehad op mijn klacht. De klantenservice neemt het serieus en gaan het door spelen aan het hoofdkantoor. Bol.com heeft een goede klantenservice in huis, nu hopen dat ze echt iets gaan doen.
Het product was los in een te grote doos gedaan. Geen enkele vorm van vulling om te voorkomen dat het kon bewegen. Zeer slecht en dit moeten ze echt gaan veranderen.
KlantenserviceVia chat contact opgenomen, vriendelijk maar uiteindelijk kunnen ze niets doen. Moet een officiële klacht in dienen via een brief (gaat er ook komen).
EDIT: Na contact gehad te hebben met de klantenservice ben ik er van overtuig dat als bol.com mijn bestelling met de zelfde aandacht had verpakt voor verzending deze klacht er nooit was gekomen.
Beste SirTF,
Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.
Chantal van bol.com
AlgemeenVeel keuze en beste service!
Regelmatig mooie kortingen en met de select altijd gratis verzending.
Verzendingen van bol.com zelf zijn altijd in orde! Helaas zijn de partners die verkopen op bol.com niet altijd correct met hun beloften, zo heb ik al enkele keren gehad dat het de volgende dag zou geleverd worden, maar mijn bestelling bleef langer weg.
KlantenserviceAltijd correct ! Als je zelf redelijk bent kan hier niets slecht over gezegd worden.
AlgemeenBol.com biedt een ruime keuze uit betalingsmogelijkheden, inclusief achteraf betalen zonder extra kosten of kredietaanvragen.
VerzendingIk bestel al jaren allerlei verschillende produkten bij Bol.com. Over het algemeen ben ik zeer tevereden over de kwaliteit. De levering is veelal zoals aangegeven en als het met 'Select' bezorgd wordt, altijd snel en zonder bijbetaling.
KlantenserviceTot nu toe altijd goede ervaringen met de klantenservice. Ze zijn goed bereikbaar en sturen je niet met een kluitje in het riet.
Enorm bedankt dat je al zoveel jaar klant bij ons bent! Dat waarderen we!
AlgemeenMijn favoriete webwinkel. Zeer goede service, steeds op tijd ! Groot assortiment en redelijke prijzen!
VerzendingNog nooit problemen gehad met een levering! Steeds op tijd en altijd correct afgehandeld!
KlantenserviceDit is vlg mij het paradepaardje van bol.com! Steeds heel vriendelijk, gemakkelijk bereikbaar via diverse kanalen: telefonisch, per mail of chat! Altijd bereikbaar voor antwoord op vragen of zoeken naar het gepast product bij twijfel. Vandaar dat ik steeds in volle vertrouwen bij bol.com bestel omdat ik weet dat ik altijd vriendelijk geholpen wordt!
Mijn oprechte dank aan alle mensen van de klantendienst! Zij verdienen een dikke pluim!
AlgemeenI.v.m. de huidige gasprijzen ben ik overgestapt naar koken op inductie en moest ik een aantal nieuwe pannen aanschaffen. Deze op de zeer overzichtelijke site van Bol.com besteld.
VerzendingDe pannen waren op voorraad en werden de volgende werkdag keurig op tijd door post.nl afgeleverd. Ik werd d.m.v. mail goed op de hoogte gehouden van het bezorgmoment.
AlgemeenVorige week een een monitor besteld bij Bol.com. De website is overzichtelijk en heeft een ruim assortiment (ook buiten elektronica). als je specifieke elektronica producten zoekt kan je beter naar een andere webshop gaan. Maar voor algemenen elektronica producten zoals televisies, monitoren, tablets en laptops zit je bij Bol.com goed. Ik heb al vaker bestellingen gedaan bij hun en zal de website zeker aanraden aan anderen!
VerzendingIk had al snel een bevestigingsmail gekregen over mijn bestelling en had de bestelling netjes optijd in huis! de monitor was met eigen doos geleverd.
KlantenserviceDeze week zag ik bij Pricewatch dat Mediamarkt nu de monitor goedkoper verkopen dan dat ik hem had gekocht bij Bol.com. Hiervoor met ik gaan chatten met de klantenservice (De wachttijd was kort en de reactietijd ook!). Ik had graag als oplossing gezien dat ik een cadeabon kreeg met het prijsverschil als tegoed, maar helaas kon de medewerker dat niet geven omdat het prijsverschil extern was. De medewerker had als oplossing mij aangeraden om het het artikel te retouren en bij de concurrent te bestellen.
Bedankt voor je review. Heel veel plezier met je nieuwe monitor!
AlgemeenGeen technische kennis aanwezig betreffende het gekochte. Was wel bereid het product terug te nemen en het aankoop bedrag terug te storten. De fabrikant Netatmo wees in de eerste instantie naar de leverancier (Bol.com) maar was na aandringen toch bereid technische informatie met mij te bespreken.
Fijn dat je toch uiteindelijk van de juiste informatie bent voorzien!
AlgemeenGroot assortiment tegen aanvaardbare prijzen. Makkelijk bestellen en betalen. Goede service na aankoop. Makkelijk contact met klantenservice.
VerzendingVia select altijd gratis verzending en levering ook 's avonds en in het weekend.
KlantenserviceZelfs bij problemen met externe verkoper doet Bol het uiterste voor een oplossing.
AlgemeenSuper geregeld snelle levering en super tevreden
Goeie en corecte Klantenservice kunnen er een hoop een voorbeeld aan nemen
Gewoon SUPER Snel gebracht wij zijn zo wie zoo erg tevreden over de leveringen van Bol.com
KlantenserviceSuper geregeld snelle levering en super tevreden
Goeie en corecte Klantenservice kunnen er een hoop een voorbeeld aan nemen
AlgemeenDe bestellingen zijn zelfs voor mij ( een leek op dit vlak) gemakkelijk te plaatsen.
AlgemeenAltijd tevreden met mijn aankopen via bol.com
Ruim assortiment en duidelijk wanneer iets niet op voorraad is of wel.
De leveringen zijn duidelijk te volgen. Je wordt tijdig geüpdatet.
KlantenserviceTop service voor klanten. Ik heb een keer iets gekocht welke een week later €20 af werd geprijsd. Ik heb dit verschil zonder probleem in vorm van een cadeaubon mogen ontvangen!
Fijn dat je zo tevreden bent. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit zo blijft!
AlgemeenSoms zijn de artikelen elders wel eens goedkoper. Dan is het even voor jezelf de keuze maken, bestellen en via select keuze opties wanneer het artikel geleverd wordt zonder verzendkosten of elders bestellen, wellicht in een fysieke winkel.
VerzendingNetjes op tijd geleverd wat daarom de reden is om via Bollie (zo noemen wij bol.com) te bestellen
KlantenserviceKklachten en aanbieden voor reparatie is binnen een week afgehandeld
Doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
AlgemeenIk kreeg een email van bol.com om een review te schrijven op tweakers, hoe ze weten dat ik een account heb; Joost mag het weten, nog nooit iets gekocht via tweakers bij ze.
maar goed.
prijzen zijn vaak hoger dan gemiddeld. als je de tijd (en risico) neemt om andere webshops te bezoeken vind je vaak dezelfde artikelen maar goedkoper.
artikelen zoeken waar je niet specifiek de naam van weet is een hel. door slechte controle op wat andere verkopers op de site zetten, (vaak ongerelateerde) gesponsorde artikelen, en een buitengewoon klote zoekmachine moet je eerst door paginas meuk waden voordat je iets vind van wat je zoekt.
de filters werken niet omdat de 3rd party verkopers zelf geen idee hebben of het ze niks kan schelen.
eerlijke verzendkosten, gratis retour, the gold standard.
de levertijden kloppen meestal; zolang het niet "voor 23:59 besteld, morgen in huis" is en de klok op 17u+ staat, die krijg je altijd een dag later.
pakketjes retourneren is een eitje en kan je zelfs laten ophalen.
om in contact te komen met klantenservice moet je eerst worstelen met een chatbot, als je geluk hebt wordt je doorverwezen naar een pagina met opties; bellen, chatten of email.
maar als je eenmaal contact hebt, zijn je problemen vaak snel opgelost. ze doen niet moeilijk over retourneren.
AlgemeenRuime keus en vaak snel geleverd. Goede producten en zorgvuldig verpakt. Select is een goede aanvulling.
VerzendingSnelle en nette bezorging via postnl
AlgemeenSinds oprichting klant van Bol.com en bevalt me uitstekend. Snelle leveringen, prima prijzen. Ik blijf voorlopig nog klant.
VerzendingAltijd snel, voor 23:59 besteld volgende dag in huis, mits PostNL het goed verwerkt.
Ontzettend bedankt dat je al zo lang klant bij ons bent. Dat waarderen we enorm!
AlgemeenBestellen gaat altijd soepel. Goede kwaliteit van site en producten, veel mooie aanbiedingen. Leverdatum bij andere partijen niet altijd precies, maat zelden echt te laat. Ik ben selectklant: kost €10,- per jaar, maar erg handig; de bijbehorende aanbiedingen zijn ook aantrekkelijk.
VerzendingZo goed als altijd volgens afspraak.
Doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met onze Select service!
AlgemeenGoede retourservice. Het duurde deze keer dan wel de maximale 5 dagen (maar daarbij is achteraf betalen dan weer handig), maar zonder problemen terug kunnen sturen en geld terug.
VerzendingTot nog toe altijd snel, of in ieder geval overeenkomstig met tijdsindicatie verzonden.
AlgemeenBol.com bestellen betekent voor mij ontspannen bestellen, zonder angst om te worden bedonderd. Ik betaal liever iets meer om er zeker van te zijn dat het goed komt met de bestelling en dat ik altijd terug kan vallen op een fijne goede service als er een keer iets minder gaat. Bol.com is mijn nummer 1.
VerzendingDe tijdsindicatie klopt bijna altijd. Verzending is meestal super snel en eventueel retour sturen ook lekker eenvoudig.
KlantenserviceIs er een keer iets mis, dan wordt het meestal snel opgelost, zonder teveel moeilijk gedoe.