Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede webwinkel waar echt ontzettend veel te bestellen is .Met select heb je geen verzendkosten meer en ook op zondag geleverd.Ik bestel er de laatste tijd veel!
VerzendingMeestal is het snel verzonden, met uitzondering van een enkele keer dat ze zondag zeggen te leveren maar je het uiteindelijk maandag pas krijgt.
AlgemeenHeel grote keuze aan meestal goede prijzen. Je aankopen komen zo goed als altijd, tijdig aan en zijn steeds goed verpakt. Een heel beperkt deel van het aanbod is wel een flink pak duurder dan de concurrentie.
VerzendingZeer goed verpakt en geleverd zoals er beloofd wordt.
AlgemeenWij gaan altijd naar Bol vanwege de goede service en je betaald er nooit de hoofdprijs, en select dat is ook top 1 maal in het jaar betalen en alles wordt gratie verzonden en select heeft ook nog eens hele mooie aanbiedingen, dus Bol.com is echt de winkel van ons zou het ook aanraden bij iedereen kijk eerst eens bij Bol
VerzendingEventjes lid worden van select kost maar 10 euro per jaar en alles komt altijd gratis en op tijd binnen
KlantenserviceEcht een klantenservice die echt naar je luistert
AlgemeenDe meeste producten die ik heb aangekocht via Bol.com waren TOP.
heb een paar keer een miskoop gedaan maar dit was rechtgezet. Zonde van de tijd.
---
Niets op aan te mrken
Verzending meestal binnen termijn.
KlantenserviceNiets op aan te mrken
AlgemeenBetrouwbaarheid is een groot goed, en Bol.com levert dat, kan niet anders zeggen. Hun prijzen zijn wellicht niet de allerlaagste in de markt, maar wel zeer redelijk en tja, service en betrouwbaarheid hebben nu eenmaal hun prijs. Maar ze maken het absoluut niet te gek.
VerzendingBestellingen worden stipt op tijd en altijd volgens afspraak bezorgd, en je wordt met track & trace altijd goed op de hoogte gehouden.
KlantenserviceService bij eventuele problemen, van welke aard dan ook, is adequaat en netjes. Geen gemopper en altijd redelijk.
Heel erg bedankt voor je mooie woorden. Doet ons goed om dit te lezen!
AlgemeenGroot assortimenr,goede service en vaak snelle levering.Je vind op trefwoord gelijk verschillende winkels met aanbiedingen
Verzendingvaak snel netjes en goed verzorgd
Klantenservicegaat er wat fout word het direct opgelost
Voor al je vragen en problemen kan je terecht bij onze klantenservice!
AlgemeenVeel keuze in producten, snelle levering en goede klantenservice (ook snel)! Daarnaast een 10x zoveel betere website dan de Amerikaanse concurrent
Verzending is altijd snel en prompt. Ook de track en tracé is altijd goed op orde.
Klantenservice1x contact gehad met de klantenservice omdat mijn item stuk was, zonder problemen gemaakt zonder wat te hoeven betalen.
AlgemeenAltijd snel en correct bezorging van de bestelling. Ruime keuze in het aanbod en dit in verschillend prijsklasse.
---
nog niet echt nodig gehad.
De mogelijkheid van afhaalpunten is mijn voorkeur. Ik kies dus meestal een artikel als deze keuze mogelijk is. Je hoeft niet thuis te blijven.
Klantenservicenog niet echt nodig gehad.
Algemeensuper goed bedrijf altijd op tijd geleverd soms een dag eerder en vriendelijke klanten serves
Verzendingaltijd optijd en stevig verpakt en soms eerder dan beloofd
Klantenservicealtijd vriendelijk en oplosing gericht ook al is het niet hun fout
AlgemeenIk koop al sinds 1994 producten via internet. Onder andere bij Bol.com. Deze laatste bevalt me uitstekend. Door gebruikmaking van ‘Select’ betaal je nooit verzendkosten en heb je nog meer voordelen. Ik gebruik altijd betaling achteraf, zodat ik eerst kan kijken of het product is wat ik inderdaad hebben wil. Mocht er wat verkeerd zijn stuur ik het (zeer af en toe!) retour en betaal dan niet.
Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment producten en ik ben tot op heden erg tevreden met het bedrijf.
Levering verloopt (vrijwel) altijd heel soepel.
KlantenserviceAls er eens iets een beetje fout loopt helpt de klantenservice je snel en tot tevredenheid.
Ontzettend bedankt dat je al zo lang klant bij ons bent! Dat waarderen we enorm
AlgemeenKan alles makelijk vinden en doen wat ze beloven.
En als het via een partner gaat,vragen ze altijd of je het hebt ontvangen.
Ze zijn toch afhankelijk van de vervoerder die hun partner heeft.
Maar nooit geen problemen
Altijd heel netjes en correct en denken in oplossingen.
AlgemeenAl heel wat bestellingen geplaatst bij bol.com.
Tevreden over deze webwinkel met ruime assortiment
Snelle levering,kortom heel tevreden.
Netjes geholpen door de klantenservice altijd,zeer tevreden hierover
Bedankt voor al je bestellingen en vertrouwen in ons!
AlgemeenBol.com heeft werkelijk bijna alles wat je wenst, de prijzen zijn concurrerend, de bezorging is snel en de klantenservice is goed.
VerzendingBol.com bezorgd snel, het is altijd goed verpakt met oog voor het milieu. Deze bestelling is deels op tijd geleverd en deels te laat, dit komt door PostNL.
KlantenserviceIn het verleden meermaals gebruik van de klantenservice en altijd naar wens geholpen.
Onze klantenservice staat dag en nacht voor je klaar als ons nodig hebt!
AlgemeenPrima internetwinkel, goed en overzichtelijk. Erg prettig om spullen uit te zoeken en te bestellen
VerzendingVerzending is even afhankelijk van de leverancier maar doorgaans erg snel
KlantenserviceVolgens mij ooit (lang geleden)eens een mailtje naar toe gestuurd met een vraag en die werd per ommegaande beantwoord
Algemeentop winkel bestel er al jaren als er wat fout gaat altijd de goede oplossing.
Verzendingaltijd netjes oprijd bezorgd als je niet thuis bent kan je het een anderen dag laten bezorgen anders bij een winkel
Klantenservicealtijd goede klantenservice als er wat is word het op de juiste manier opgelost
Algemeenbol is n winkel die ook nog wat doet met klachten
zie hieronder met ervaring daarmee.
snel, op tijd, en betalen achteraf is echt handig soms :-)
mooie aanbieding kon ik nemen dankzij "betaal later"
met een andere aankoop had ik met een oplichter te maken, uiteindelijk mijn geld van Bol terug gekregen en oplichter is van site verwijderd :-)
AlgemeenIk ben al jaren een (trouwe) klant, ook al kijk ik vaak genoeg bij andere webshops.. 9 van de 10 keer kom ik bij Bol.com uit. Volop breed en divers assortiment.
Leuke acties die goed bij mij passen qua aankoopkeuze.
Leveringen keurig op tijd en de status is 100% nauwkeurig.
KlantenserviceNetjes en vriendelijk, met een retour aanmelden loopt alles zeer soepel.
Trouwens prima gevoel voor humor op social media.
AlgemeenBen al jaren klant bij Bol, achteraf betalen, ideaal.
Meestal prijstechnisch de voordeligste, zeker met gratis verzending
Handig om pakketjes op een afhaalpunt te laten afleveren, kan niet bij alles jammer genoeg
KlantenserviceNiet vaak nodig gehad, maar zijn zeer behulpzaam, denken in oplossingen.
Ontzettend bedankt dat je al jaren klant bij ons bent. Dat waarderen we enorm!
AlgemeenAl jaren fan van bol. Bol past ook accounting toe. Zo doen ze voor vaste klanten iets extra’s. Al geruime tijd sluit bol veel nieuwe verkopers aan om het platform te laten groeien. Op zich prima maar voorzichtigheid is geboden. Veel verkopers rekenen hun bezorgkosten in de prijs. Indien je dan select lid bent (met gratis verzending) betaal je deze onderwater toch. Vroeger kon je blind op de prijzen gaan. Tegenwoordig check ik deze. Mijn ervaring is dat niet alle artikelen scherp zijn. Met name bij externe partijen wil dit nogal flink schelen. Over het algemeen snelle levering goede service en scherpe prijzen. Al met al prima club waar wij graag bestellen !
VerzendingVaak erg snel. Helemaal als het van bol zelf komt. Helaas werken ze ook met DHL. Verzending door hen vind ik een heel stuk minder.
KlantenserviceIn al die jaren is er weinig misgegaan, bij incidenten lossen ze dit supersnel op.
En wij zijn fan van jou! Bedankt dat je al zo lang klant bij ons bent. Dat waarderen we enorm!
Algemeenaltijd optijd geleverd en staan altijd open voor een vraag ook al kunnen ze het probleem niet verhelpen
Verzendingtwee dagen te vroeg heerlijk toch en op de afgesproken tijd
Klantenservicezeer vriendelijk als ik ze spreek via te chat dus ga zo door