bol

Gebruikers over webshop bol

Bestellen gaat zonder problemen, super snel zaken te vinden en duidelijk aangegeven levertijden. Ook het betalingsprocess en het retour geld process zijn snel en precies

Super snelle bezorging, avond bezorging is ook 99% avond bezorging. Prima ondersteuning bij retour sturen van zaken die niet goed zijn. Groot assortiment

Bijna altijd bereikbaar zelfs 'savonds heel laat, altijd vriendelijk en correct

Website/app zijn erg overzichtelijk met een goede zoekfunctie. Ze hebben werkelijk bijna alles. Daarnaast wordt grotendeels binnen 1 a 2 dagen geleverd. Kortom, bol.com is zeker mijn favoriet!

Bol.com heeft een overzichtelijke site met een zeer ruim aanbod aan verschillende artikelen.
Navigeren door de site is makkelijk, hoewel de zoekfunctie niet altijd de gewenste relevante artikelen oplevert. Dit is een punt voor verbetering.
De artikelen zijn overzichtelijk gerangschikt en worden tegen concurrerende prijzen aangeboden. Leveringsopties en kosten staan duidelijk vermeld.
Het betalingsproces is makkelijk.
Bol.com heeft een uitstekende klantenservice en problemen met artikelen en leveringen worden altijd goed opgelost.

Leveringen zijn doorgaans op tijd met duidelijke informatie en in goede staat.

Klantenservice is goed bereikbaar en klant gericht voor het vinden van een passende oplossing.

Grote variatie in producten en vaak ook interessante prijzen.
Steeds vlotte afhandeling van de bestellingen.
Bij eventuele problemen word steeds een oplossing geboden.
Met select kan je ook nog mooie beloningen krijgen.
Overzichtelijke site met steeds degelijke uitleg.
Kortom voor mij is BOL.Com mijn favoriete bestelkanaal

Steeds goed verpakt en toch rekening houdend met het Milieu.

Bij problemen, staan ze steeds klaar om je de nodige info te geven en een oplossing aan te bieden.

Houd van "act Local buy local" , klein dorp onvoldoende aanbod en als ........ helaas kleine voorraden waardoor ik steeds vaker via bol.com bestel, ze hebben echt alles, zeer snel in huis!

Great place to buy a big variety of items at good prices.
Much easier to search and find items, than Amazon.

Customer service needs definitely improvement when it comes to delivery issues. My recent experience showed me that there is still room for improvement in solving these issues and empathising with the customers.

Altijd gemakkelijk om dingen bij Bol te kopen. Snel bestellen, eenvoudig betalen en snelle levering. Retourzendingen altijd zonder problemen

---

Klantenservice niet nodig gehad dus geen oordeel over deze dienst.

Binnen 2 dagen in huis, wat wil je nog meer?

Klantenservice niet nodig gehad dus geen oordeel over deze dienst.

De fijnste website die er is! Snel betrouwbaar ruime keuze!
Ben al jaren klant van Bol en zal dit ook blijven! Goeie klantenservice niet te vergeten, dat is ook belangrijk!

Wij bestellen al jaren bij Bol.com altijd een betrouwbare levering, keurig op tijd en zelfs met select heel erg snel. Prima! En je kan altijd terug zien wanneer en wat je in het verleden hebt gekocht erg handig soms! Zeer tevreden met Bol.com Ook de klantenservice, als je die een keertje nodig hebt, is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Snel en betrouwbaar.

Vriendelijk en behulpzaam.

Voor mij is Bol.com de winkel online waar ik het meeste bestel. De enigste reden waarom ik niet bij hun bestel is vanwege de prijs die soms aan de dure kant is. Reden waarom ik wel veel bij hun bestel is omdat bol.com snel levert. Afgesproken leverdag wordt vrijwel altijd gehaald. Hun assortiment is heel breed. En als ik dan hel soms een probleem heb met een artikel is de klantenservice goed bereikbaar en helpen ze met een oplossing.

Bestellen is gemakkelijk voldoende keus
Retourneren is ook gemakkelijk iets niet aan je wensen voldoet.
Overzichtelijke website met uitgebreide spullen.
Lijkt soms op een marktplaats met veel leveranciers mischien een dingetje.

Vandaag besteld morgen geleverd .soms zit er een dag tussen maar is dit aangegeven.

Bol vroeg mij hen te reviewen, maar ik krijg er verder niks voor.
Over het algemeen goede shop, snelle levering en makkelijk retourneren.
Waar bol de laatste jaren wel echt mee achteruit gaat is het aanbieden van spullen via derden. Verzending duurt altijd langer, productbeschrijvingen kloppen meestal niet of maar half, en als je iets bestelt krijg je van die derde partij tig mails waar je niet op zit te wachten. Ik probeer me dus vooral te beperken tot Bols eigen spullen

Van bol producten uitstekend, van derden voldoende

Je komt er uiteindelijk meestal wel uit, maar je moet eerst de chatrobot verslaan, dat is echt irritant

Zeer goed geholpen via klantenservice ivm een retournering wat deels mijn eigen fout was, supergoed geholpen.
Superfijn systeem! Meteen iemand aan de lijn en hielp me vriendelijk.

Altijd snel in huis, eigen bezorg moment kiezen, soms extra voordelen van het Select abonnement.
Super!

Vriendelijk, meedenkend, oplossingsgericht.

Zelfs bij zelfgemaakte fouten helpen ze goed verder, bij een retour zending nemen ze snel contact met je op om alles te regelen.

In normale omstandigheden de dag nadien in huis, zelden later dan voorzien.

Indien men contact opneemt met Bollie is er vrij direct een juiste en gericht antwoord voorhanden.

Het hele proces verloopt eenvoudig, soepel en zoals verwacht. Grote plus van Bol is daarnaast dat de verzendkosten inclusief zijn.

Snel en zoals afgesproken.

Al enige jaren klant en nog nooit problemen of klachten gehad in alle opzichten dus gewoon top

Prima bezorging vandaag besteld is in de meeste gevallen morgen in huis, en met select zelfs de zelfde dag nog in huis mits voorradig.

Klanten service goed bereikbaar en vriendelijke mensen nog nooit problemen gehad.

ben al jaren klant bij bol en mijn kids ook gewoon super goed compleet en gemakkelijk uitermate tevreden

nou heel simpel het werkt precies zoals ik het wou dus zeer tevreden

nou tot nu heb ik maar 1 keer gebeld over een bestelling en dat werd meteen correct opgelost ik ken bedrijven daar moet je vaker bellen of de afhandeling is waardeloos

Zeer ruim assortiment en bezorgmoment is vaak zelf te bepalen. Producten worden vrijwel altijd in goede staat afgeleverd. En als er toch iets mee aan de hand is, dan werd ik tot nu toe altijd goed geholpen.

Bezorgmoment vaak zelf in te plannen (wel via Select van Bol) en wordt ook vrijwel altijd nagekomen

Wordt vriendelijk, snel en goed verder geholpen

Gemakkelijk bestellen, meestal erg snelle levertijden, dit ligt natuurlijk aan het product dat je besteld. Door gebruik te maken van het SELECT abo, krijg nog betere voorwaarden.

Goed verpakt, snel geleverd. Binnen de afgesproken tijd.

Produkten goed te vinden en te bestellen. Duidelijke omschrijving helaas niet altijd kloppend. Dit ligt waarschijnlijk aan leverancier

Snelle levering zonder beschadigingen

Snel en duidelijk acuraat