bol

Gebruikers over webshop bol

Over het algemeen best tevreden over bol.com, vanaf begin al klant, maar de laatste tijd heb ik de indruk en ook zelf ervaren dat de service niet meer is wat het was. Ook een beklag gedaan in augustus jl. over een bestelling, geen enkele reactie terug gehad, zeer spijtig en niet des bol.com

Bestelling tot twee keer toe niet afgeleverd omdat de bezorger schijnbaar geen zin meer had
En dan afdoen dat we niet aanwezig waren, totale onzin!

Wat de betreffende bestelling in augustus was de service van de klantenservice erg slecht

Beste Hanssie,

Bedankt voor je review. Ik heb je een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

Bol.com vind ik echt een wereldwinkel! Heel veel polrodukten te vinden en altijd heel snel binnen!

wat ik bestel is altijd heel snel binnen! Binnen 1 of 2 dagen...

Bij bol.com helpen ze je goed...Ik kreeg een keer een verkeerde bestelling binnen en ze hebben me goed geholpen.

Heel erg bedankt voor je mooie woorden! :)

In een mail wordt ik gevraagd naar een review omdat ik Bol.com de laatste tijd vaak kan vinden. klopt helemaal niets van. Als motivatie kan niet gekozen worden dat ik door Bol.com benaderd ben!

Het artikel was defect. Kon het terugsturen en kon het bedrag terug gestort krijgen.

Kreeg wel mijn geld terug maar het artikel kon niet omgeruild worden terwijl het artikel nog wel op de website staat.

Beste DJFolie,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Chantal van bol.com

Ruime keuze, duidelijke website, prijzen ov der het algemeen erg goed en de controle over de verzending is perfect.

Er is controle over de verzending, is er iets, dan wordt dat weer hersteld

Bedankt voor je review! :)

Zeer uitgebreid aanbod, snelle en flexibele leveringen. Vlot betaalproces. Indien foutief besteld ook gemakkelijk terug te zenden.

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht :)

Snelle overzichtelijke zoek info.
Goede alternatieven zichtbaar.
Degelijke product informatie.
Als levering niet door Bol rechtstreeks wordt verzorgd, kan veelal uit verschillende leveranciers worden gekozen.

---

ik heb nog geen klachten hoeven uiten.

Ik heb nog niet ervaren dat leveringen niet op tijd aankwamen.

ik heb nog geen klachten hoeven uiten.

Bedankt voor de complimenten! :)

Snelle levering, goede prijsvergelijk en fijn dat er bijna overal reviews bij staan. Het is een fijne webshop waar ik al jaren (sinds 2008) bestel, heel fijn dat ik nu via mijn werk hier met 5% korting met cadeaubonnen kan kopen dus ik kom er nu vaker. Als er iets is wordt het ook goed opgelost.

Bijna altijd heel
Snel in huis

Goede respons

Fijn dat je zo tevreden met ons bent! :)

Makkelijk om te bestellen
Duidelijke info op website
Contactgegevens makkelijk te vinden
Wel altijd prijzen vergelijken via Tweakers

Levering steeds zoals vermeld op website

Omruilen gaat zonder probleem.

Bedankt voor je review! Dat waarderen we enorm :)

Bestel soms via bol.com, tot dus ver altijd een goede service en contact zoeken gaat erg gemakkelijk.

De producten worden altijd snel verstuurd en snel geleverd. Meestal binnen de verwachte levertijd.

Contact zoeken gaat erg gemakkelijk, ook word je via de chat en telefonisch netjes te woord gestaan.

We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Wasmachine en droger besteld op zondag, staat mooi bij "Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.", inmiddels op woensdag zijn de producten nog niet geleverd.

Dinsdag door Dynalogic aangegeven dat we niet thuis zijn om 19:00 terwijl we aan de eettafel zaten

Iedere keer klantenservice nabellen, totaal geen oplossing geboden. Uiteindelijk maar bestelling geannulleerd en bij CoolBlue hetzelfde besteld.

Beste Helox-in-a-box,

Bedankt voor je review. Zojuist heb ik je een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

Ik bestel al heel veel jaren bij Bol.com en tot nu toe altijd tevreden ook al is eens iets niet goed dan gemakkelijk terug sturen.

---

Heb ik nog geen ervaring mee gehad daarom een voldoende

In de meeste gevallen 1-3 werkdagen geleverd

Heb ik nog geen ervaring mee gehad daarom een voldoende

Bedankt dat je al zo lang klant bij bent! :)

Ik bestel al jaren bij bol.com. Altijd op tijd geleverd zoals toegezegd. Ruime assortiment. Heel erg tevreden.

Goede verpakking en afhankelijk van de vervoerder meestal op de toegezegde bezorgtijd.

Niet vaak nodig gehad maar de keren dat ik ze nodig had altijd erg tevreden met de behandeling.

Mocht je onze klantenservice nodig hebben, dan kan je altijd op ons rekenen! :)

Veel keuze, snelle levering en handige chat. Ik zal hier nog vele jaren blijven bestellen.

Altijd snel geleverd en veel opties zoals thuis of op het werk leveren, in een postpunt, pakjesautomaat, avondbezorging, ...

De chat is super handig. Super snel antwoord en altijd vriendelijk.

Enorm bedankt voor de mooie woorden! :)

Een brede waaier aan producten, duidelijke omschrijvingen, correcte prijzen, gemakkelijk te maken lijstjes, vlot te bestellen en duidelijke info.
Gemakkelijke manier van betalen.

Zeer snelle levering, bijkomend voordeel als select lid je de levering gemakkelijk kan bepalen.

Heb die klanten service nog maar één keertje nodig gehad , een product door mij foutief besteld is gemakkelijk teruggestuurd geraakt en een paar dagen nadien de centen terug op mijn rekening.

Dank dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen! :)

Superhandige app, steeds wanneer je iets snel nodig hebt, even bestellen, andere dag(meestal) binnen. Super wanneer je geen tijd hebt om te shoppen (zoeken) voor een verjaardag of zo…..

Snelle levering aan huis, of bij een afhaalpunt wanneer dat beter uitkomt…

Fijn dat je zo te spreken bent over onze app! :)

Uiterst betrouwbare internet partner . Maar soms gaat er iets fout, dan wordt je perfect telefonisch geholpen door de klantenservice. Deze is zeer goed bereikbaar.

Laatste keer na een kleine misser, goed gecorrigeerd door klanten service en perfect afgeleverd.

Super deskundig, is overigens niet altijd zo, soms krijg je een medewerker van niet Hollandse afkomst, wel uiterst vriendelijk, maar helpen gaat niet goed. Zijn erg rechtlijnig en nemen/of durven geen verantwoordelijkheid te nemen, kan te maken hebben dat ze anders gediscrimineerd worden. Baan verlies.We bellen dan nog een keer, dan wel oké. Sorry maar eerlijkheid duurt het langst.

Dank voor je vertrouwen en je aankopen! :)

Ik koop al vele jaren bij Bol.com en alleen al daaruit blijkt dat ik het een top-adres vind. Altijd was de aankoop goed van kwaliteit en snel bezorgd. Nog nooit voelde ik me ‘gepakt’. Integendeel: geen fout gezien en nog nooit iets hoeven terug sturen.

Altijd op de verwachte levertjes, geen enkele misser, en nog nooit iets hoeven retourneren. En goedkoop, dankzij het Select systeem

Geen enkele klacht, integendeel

We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je zo tevreden blijft! :)

makkelijk te bestellen, achteraf betalen is gemakkelijk en goede hulpverlening indien er een probleem is

goed, met select kan je vaak eigen bezorgmoment kiezen maar dit gaat niet bij onafhankelijke verkopers

je wordt goed geholpen als je een probleem hebt d

Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar :)

Snel bestellen en snelle levering, altijd top👌
Veel producten hebben ze en bijna altijd op voorraad.

Snelle levering

Als er iets mocht zijn wat niet vaak is gebeurt word je goed en snel geholpen.

Heel veel plezier met je bestellingen! :)

Altijd goede service en snelle levering. Als iets niet goed is makkelijk te retouneren. Heel tevreden over Bol.com

Mediabox

Het doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met onze service! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk