bol

Gebruikers over webshop bol

Ruim assortiment, als een product niet meer leverbaar is, denken ze me je mee voor alternatieve producten. De prijs is goed. De levering is altijd volgens afspraak.

Levering is altijd volgens afspraak.

Heb nog geenn contact met de klantenservice nodig gehad.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons! 😊

Ja, alles is perfect geregeld, snelle bestellingen en leveringen, snel kunnen retourneren, heel veel keuze, ik ben heel tevreden bij Bol.Com, gewoonweg fantastisch.

Leveringen worden altijd voorzien zoals afgesproken en je wordt heel goed op de hoogte gehouden.

De klantendienst is heel vriendelijk en zeer behulpzaam.

Wij vinden jou ook fantastisch, Rudi!

Enorm kwalitatief aanbod, goede prijs en goede zaakjes doen mogelijk (vergelijk maar eens met prijzen in België), snelle en over het algemeen correcte zending met opvolging via track en trace, klantendienst komt tussen bij geschillen met verkoper, veel voordelen bij select voor weinig geld, betrouwbare aan te raden webshop. Wij hebben er al veel tevreden goedkoper gekocht.

Bestellingen worden meestal via PostNL op tijd geleverd. Het kan wel eens voorvallen dat je zending 1 dag later is dan aangegeven. Maar dat ligt dan niet aan Bol.com zelf, maar aan de drukte bij de leverancier of de pakjesdienst. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zendingen komen verzorgd verpakt aan.

Je weet maar wat je aan een klantendienst hebt als je ze nodig hebt. Zo had ik eens een geschil met een verkoper via Bol.com over een terug gestuurde zending. Bol.com vraagt steeds om eerst geschillen op te lossen met de verkoper zelf, maar komt tussen als dit niet lukt. Zo ook bij mij is Bol.com moeten tussen komen. Resultaat: heb mijn geld terug gekregen van Bol.com zelf, niet van de verkoper. Ze gaven mij gelijk vanwege een correcte procedure, ook al poogde de verkoper via vals bewijs het tegendeel te doen.

Heel erg bedankt voor je mooie woorden! :)

Zeer snel en makkelijk om een bestelling te plaatsen. Retourneren eenvoudig en qua prijs uitstekend.

Bedankt dat je kiest voor onze webwinkel! :)

Op de website staat voor 23:59 besteld morgen in huis. Echter bezorgt postnl geen brievenbuspakketten op maandag. Je krijgt dus van post gewoon terug dat het dinsdag geleverd wordt. Dit is gewoon misleiding.

Zoals hierboven staat. De leveringsbelofte kunnen ze niet halen. Verwijzen vervolgens naar de disclaimer.

Klantenservice verwijst naar de disclaimer. Echter is dit gewoon misleiding.

Bedankt voor je review en je feedback. We gaan ermee aan de slag!

Op 8 December 5litre castrol motor olie gekocht via bol.com voor mijn bmw die nu bij een garage zit te wachten voor dit olie. Na 10 dagen later eindelijk antwoord van bol.com .Meneer u krijt u geld terug want DHL heeft de pakket kwijt geraakt. En wij hebben deze artikel niet meer op voorraad.Volgens de meneer had bol.com eentje van die olie en die hebben ze kwijt kunnen raken.Ik heb gekeken of die echt niet meer op voorraad was en dat klopt niet. Het wordt nog steeds door hun verkocht.Echt verschrikkelijk ik ga bol.com niet meer gebruiken.

Hoe kan je als een DHL een pakket kunnen kwijt raken waar een 5 Litre olie in zit. En ook niet eens kunnen achterhalen met aldie barcodes die ze op plakken.

Ik begrijp niet waarom Bol.com klantenservice bestaat,hebben ze ooit een klant kunnen helpen met het oplossen van hun problemen?

Update: Bol.com heeft deze probleem na het melden van mijn klacht goed op gepakt en behandeld.Ze hebben ook netjes uitgelegd dat die olie wat ik nog op voorraad zag,dat het van een andere verkoper is. Ik ben tevreden hoe het is afgelopen. Goed gedaan bol.com

Beste Musti28,

Bedankt voor je review. We hebben je klacht al in behandeling genomen via andere kanalen.

Chantal van bol.com

Slechte klantenservice. Bestelling geplaatst tijdens Black Friday maar door drukte is het pakket kwijtgeraakt. Ik ben 3x bij het pick-up point geweest maar daar was het pakket niet. Al die tijd stond bij PostNL de T&T op “Bezorging onbekend”. Gebeld en meneer gaf aan dat het waarschijnlijk kwijt was en ging onderzoek instellen. Daarna al snel geld terug ontvangen. Nu zeggen ze dat het pakket er wel lag maar dat ik het niet op heb gehaald. Ik kan naar de bestelling fluiten, of, als ik er nog interesse in heb, het opnieuw bestellen maar dan zonder korting.

Pakket is nooit aangekomen omdat het door PostNL is kwijtgeraakt. Bol.com weigert het opnieuw te leveren.

Die is er niet. Ze wimpelen je af en zeggen dat je het maar op nieuwe moet bestellen zonder korting. De korting bij bestelling kunnen zij niet meer leveren.

Beste ggj87,

Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

Klant is niks waard wanneer er door de bezorgdienst een pakket kwijt raakt. In een week tijd is de status van mijn laptop gegaan naar
> kwijt geraakt
> retour gestuurd
> verkeerd huisnummer
> onderweg
> onbekend

Keer op keer wordt me iets anders verteld door de klantenservice. En nu moet ik maar wachten tot dinsdag (2 weken verder) op het resultaat van een volgend onderzoek. Terwijl er gisteren al een uitkomst van een onderzoek was dat het pakket kwijt is. Iets met een kastje en de muur. Elke dag contact met de klantenservice en elke dag een ander smoesje.

Mocht het pakket retour gaan naar Bol.com, zonder dat dit mijn schuld is, moet ik nog eens wachten tot Bol het pakket heeft ontvangen en dan nog 5 dagen tot ik mijn geld terug krijg.

Bol.com klantvriendelijk? Zeker niet! Dit was dan ook gelijk mijn laatste bestelling. De service van Coolblue en Amazon is vele malen beter. Bedenk je goed wanneer er iets is met je bestelling dat Bol.com niet wil helpen en zich verschuilt achter de onderzoeken van DHL.

Niemand die weet waar mijn bestelling is?! Maar een oplossing wordt niet geboden.

Geen concrete oplossing, maar alleen smoesjes. En iedereen spreekt elkaar tegen bij het vragen naar de status van mijn pakket.

Beste Pascal2187,

Bedankt voor je review. Ik heb je een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

Ik bestel hier vrijwel altijd. Voor de (klanten) service die ze hebben, levertijden, achteraf betalen, makkelijk en gratis retourneren.

Voor 2359 besteld, morgen in huis!
Bezorging daadwerkelijk binnen gekregen

Altijd goed bereikbaar en bereid om je een oplossing te bieden

Enorm bedankt voor je vertrouwen en je aankopen! :)

Prima site, veel keus, goede prijzen en zeer snelle leveringen. De communicatie over de status van het product is uitstekend.

De leveringen zijn uitstekend. De informatie is uitstekend.

Ik heb pas 1 x gebruik gemaakt van de klantenservice en dat is uitstekend afgehandeld.

We vinden het erg fijn dat je zo tevreden bent! :)

Bol.com heeft een grote website. Veel is er te verkrijgen. De wachttijden zijn kort.
De verzending is accuraat. Alles is goed verpakt! Weinig tot geen verzendkosten.

Heel goed. Snelle levering!

Voor ieder wat wils kan je terecht bij onze webwinkel! :)

Als je iets zoekt kan je 't hier gemakkelijk vinden. Veel keuze en vergelijkingsmateriaal. Goede prijzen.

Correcte levering en goed verpakt.

Eenmaal een produkt gehad dat na 14 dagen stuk was. Zonder problemen een nieuwe ontvangen.

Bedankt voor je aankopen! :)

Makkelijk te vinden wat je zoekt. Veel keuze en vergelijkingsmateriaal. Vlotte bestelprocedure en snelle levering. En met Select het hele jaar gratis bezorging.

Snel geleverd en goed verpakt. Bol doet het goed. Met alweer: Select.

Eerst even moeilijk te vinden, de robot kan niet met alles helpen ( logisch). Daarna: oplossingsgericht en bereid tot helpen. Goed gedaan!

Samen met de bezorgdiensten doen we onze best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt :)

Bij Bol.com kun je altijd op een makkelijke manier iets bestellen en als het niet goed is, dan stuur je het makkelijk terug. Ik heb zelfs een keer meegemaakt dat een postorderbedrijf het pakketje helemaal niet had afgeleverd; ik kreeg toen gewoon mijn geld terug. Ze zijn nooit moeilijk en de Klant is écht Koning; ook hebben ze een leuke spaaractie als je Select-lid bent; altijd leuk ! Ik ben vaste klant van Bol.com en je kunt er veel vinden en heel veel bedrijven zouden kunnen leren van deze manier van met klanten omgaan !!! Ga zo door !!

Wordt altijd goed geleverd, behalve door postbode van Postnl maar daar kan Bol.com niets aan doen; ook wordt je goed op de hoogte gehouden via mail.

Altijd vriendelijk ook aan de telefoon en ze proberen altijd een goede oplossing te vinden als er iets misgaat, zelfs een cadeaubon krijgen is geen probleem; netjes hoor, ga zo door Bol.com !!

Bedankt voor je mooie worden! :)

Site geeft prima informatie over de gewenste artikelen.
De prijs is vaak wat hoger, maar dan wel inclusief verzendkosten.
Ondanks dat bestellingen vaak via partner bedrijven verlopen, worden afspraken goed nagekomen. Bol.com heeft duidelijk uitstekende controle over hun partners en goede afspraken.

Snel en (soms te) goed verpakt.

Laptop verzonden voor reparatie (gratis) werd binnen de aangegeven termijn gerepareerd teruggestuurd.

Bedankt dat je kiest voor onze webwinkel! :)

Product besteld bij partner en een verkeerd product geleverd gekregen. Bol.com doet niets en wimpelt je af naar de partner die vervolgens ook niets doet.

Goed verpakt verstuud, met bubbel rommel erbij. Wel veel plastic wat beter papier zou kunnen zijn.

Geen enkele vorm van verantwoording nemen, nog even wijzen dat je een overeenkomst hebt met een partner en geen enkele vorm van hulp bieden. Dermate schaamteloos dat ik mijn account laat opheffen, ik wil echt nooit meer iets met dit bedrijf te maken hebben. De boodschap is: "Zoek het maar fijn zelf uit"

Beste Houtenklaas,

Dank voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie. Graag wacht ik je reactie af.

Chantal van bol.com

TV kopen met zuurverdiende geld bij de grootste webwinkel van NL, maar indien je service nodig hebt, word je van kasje naar muurtje gestuurd.

Ik had een tv gekocht en deze is binnen 2 jaar defect geraakt. Vervolgens bij bol.com gemeld en zij hebben me doorverwezen naar CE Repair. De klacht is ingediend in juli 2022 en NU pas stuurt CE Repair de volgende:

Klachtomschrijving : PICK UP:
Eerst was geen wifi verbinding mogelijk. Nu gaat de tv helemaal niet meer aan! - Mogelijke oorzaak: Eerst was geen wifi verbinding mogelijk. Nu gaat de tv helemaal niet meer aan!, BCL51408412

Werkzaamheden :
Het door u aangeboden product kan helaas niet gerepareerd worden. Een andere oplossing kan niet aangeboden worden omdat het product niet verkocht is via Samsung Electronics Benelux B.V. Gaarne contact opnemen met uw verkooppunt voor een andere oplossing. Excuses voor het ongemak.

Vervolgens weer 10x contact opgenomen met bol.com, maar ze doen alsof hun neus bloed. Dit soort bedrijven moeten kei hard aangepakt worden! Een klant kan toch niet bijna half jaar op een reparatie wachten? Het product is gewoon bij bol.com zelf gekocht en niet bij hun partners!

En aub ga hier geen reactie plaatsen om met jullie webcare contact op te nemen omdat ik dat al 10x gedaan heb!

Ordernummer: 1211684306

Beste Tyrone2015,

Bedankt voor je review. We nemen je klacht in behandeling via de Thuiswinkel.

Chantal van bol.com

Goed overzicht. Het is makkelijk zoeken naar iets. Duidelijke info. De website zit goed in elkaar.

Snel en correct.

Super. Klantvriendelijk. Behulpzaam.

Enorm bedankt dat je kiest voor onze webwinkel! :)

Met Bol.com alles in orde.Betrouwbaar en correct. correct Kan niet beter. Goede partnerAltijd positief voor de klant

Correct en volgen alles op

Volgen alles op en hulpvaardig

Je kan altijd op ons rekenen! :)

Je ontvangt de bestelling wanneer je het wil, soms de zelfde dag. Dit vind ik zeker een pluspunt, nooit problemen met retour zendingen. Het gemak bij Bol. is dat je alles kan bestellen, dus je hoeft nooit naar een andere aanbieder

Bestellingen zijn altijd op tijd en de bezorger is altijd vriendelijk.

De service is altijd perfect en goed te gebruiken

Bedankt voor je review en de complimenten! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk