bol

Gebruikers over webshop bol

Altijd goede prijzen en geweldige helpdeskmedewerkers! Met achteraf betalen kan je altijd direct bestellen en later betalen!

Altijd een snelle en betrouwbare levering. En zonder vertel uiteraard!

Ik ben hier altijd tevreden over. Ze helpen altijd net wat meer dan nodig.

Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Alle bestellingen en communicatie is zeer prettig bij bol. Bij problemen altijd een snelle oplossing. Medewerkers zijn meelevend en oplossingsgericht. Ik ben zeer tevreden!

Je bent altijd op de hoogte wanneer je bestelling aankomt. Meestal een zeer snelle levering

Je kan altijd rekenen op onze klantenservice! 😁

Producten zoeken, producten bestellen, producten ontvangen, communicatie rondom bestelling en levering, het verloopt allemaal uitstekend!

Producten worden tijdig geleverd, goed verpakt, soms zelfs te goed verpakt, en je weet wanneer ze komen.

Eigenlijk heb ik geen mening over de klanten service van Bol, want ik heb ze nog niet nodig gehad. Dus kan ze ook niet echt beoordelen, maar ik maak hier een eigen inschatting.

Bedankt voor je review! :)

Bolcom maakt het leven makkelijker door adequate levering van goede producten en betrouwbare service bij eventuele retouren

Snel en accuraat plus het gemak van "select" soms zelfs op dezelfde dag

Snelle en adequate antwoorden bij vragen of problemen. Chatbot werkt prima

Bedankt voor je vertrouwen in ons! :)

Alles wat ik inmiddels bij Bol.com heb aanbesteed was met de grootste zorg geleverd. Alle nazorg en service uitmuntend gedaan. Bol is altijd snel en accuraat.
Hele goede communicatie die ik erg waardeer. Superieure prestige van bestelling tot levering en daarna.

Goede communicatie. Altijd op de hoogte gebracht worden van belangrijke zaken.

Superfijn dat je zo tevreden bent! 😃

Het werkt heel goed. Bestellingen worden snel geleverd. Loze beloftes dat het morgen geleverd is zijn het niet.

Werkt heel goed. Als ze zeggen dat de bestelling morgen wordt geleverd dan wordt het ook geleverd.

Je wordt meteen doorgestuurd naar de leverancier die doorgaans alles goed afhandelt.

Samen met de bezorgdiensten doen we ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd 💪

Wat valt er te zeggen gewoon een goede webshop heel veel keuze aan spullen en snele levering.

Bol heeft de bestelling optijd geleverd maar post.nl heeft er 3 dagen overgedaan om af te leveren.

Wij kopen al sinds 2004 bij Bol.Com. Sinds een paar jaar gebruiken we ook Select. Bol is een prettige webwinkel vanwege de volgende punten:
- ruime sortering spullen; we hebben oa boeken, huishoudelijk, media, onderdelen voor apparaten en luxe-artikelen gekocht.
- betaalgemak; alles wordt duidelijk en eenvoudig gepresenteerd en betalen gaat eenvoudig.
-snelle en nette verzending.
-zeer snelle en soepele afhandeling van retouren.

Verzending is altijd goed en snel

Zelden nodig gehad, maar adequaat geholpen.

Fijn dat je zo blij bent met onze Select service! :)

Bol.com is één van de meest efficiënte websites die ik ken. Zeer makkelijk vinden van de potentiële items voor aankoop. Goede beschrijving van de items. Makkelijk bestellen. Zeer snelle levering. En vooral: alles wordt overzichtelijk bijgehouden. Ik kan moeiteloos een item terugvinden dat ik jaren geleden besteld heb. Ook de retourprocedure is snel en efficiënt. Nooit geen problemen gehad met het retourneren.

We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je geen problemen zult ervaren! :)

Al jaren kopen wij via Bol.com. Voor ons zelf of familie leden. Blij mee weer

De aangegeven leveringsdatum is een goed handvat. Blij mee.

Elke mail wordt beantwoord.

Bedankt dat je al jaren bij ons bent! Dat waarderen we :)

Bol.com is vaak mijn vaste webshop en krijg altijd goede service en snelle bezorging. Ik ben zeer tevreden.

We vinden het fijn dat je zo blij bent met onze service! :)

Het is helemaal prima bij Bol.com.
Zowel de verzending als de prijs.
Het is allemaal prima.
Picobello.

De verzending is ook prima.
Helemaal Toppie.

De klantenservice is ook goed.
Ze staan goed ter woord.
Helemaal Top.

Bedankt voor de complimenten! :)

Ze hebben bijna alles en bijna altijd de optie om de volgende dag te leveren

Bijna altijd de volgende dag geleverd, als dat niet zo is komt het door PostNL

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht :)

Ik bestel best veel bij Bol.com. Eigenlijk nooit problemen. Retouren worden ook snel afgehandeld. Prima service.
Niet de goedkoopste, maar over het algemeen prima prijzen.

Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest! :)

Via Bol een fietsdrager gekocht. Deze is wel bij post.nl toegekomen, maar nooit afgeleverd. 2 dagen na aankoop is dit artikel € 60 duurder bij Bol.com. Simple deals maakt zich er eenvoudig van af met een mailtje: jammer, maar gezien we deze niet meer op voorraad hebben, kunnen we niet helpen. Post.nl stuurde me door naar Bol.com. Bol zegt dat ik bij de leverancier moet zijn. Ik kan wel mijn geld terug krijgen, maar wil ik dezelfde fietsdrager, moet ik maar opnieuw bestellen voor € 60 extra. Zo simpel als dat.
Datum van ervaring: 13 januari 2023

Pakket is op 16 januari 2023 nog steeds niet toegekomen. Besteld op 30 december 2022.
Ze bieden dr wel nieuwe aan bij Bol, maar die komen volgens hen van een andere leverancier, dus wassen zij hun handen in onschuld. Ook de leverancier kan me niet helpen, want die zijn uitverkocht.

Wel steeds vriendelijk behandeld nadat je het geluk hebt om voorbij de chatbot te geraken.
Maar, sorry meneer, wij kunnen je niet helpen.

Beste PVP,

Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een privé bericht gestuurd voor meer informatie.

Chantal van bol.com

Veilig, betrouwbaar en met de juiste service. Ook bij resellers hebben ze de juiste tools om deze goed te laten presteren. Prijstechnisch is het ook in orde, dus wat mij betreft een uitstekende keuze

Meestal de volgende dag geleverd , op enkele resellers na, die toch ook snel uitleveren in het algemeen.

Geen klachten, alles wordt netjes opgelost

Bedankt voor je vertrouwen en je aankopen! :)

Uitgebreide keus, snelle levering, vaak al de volgende dag. Goede service.
Bijna alles is verkrijgbaar op website. Makkelijk retourneren.

Altijd snel geleverd, vaak al de volgende dag.

Klantenservice is uitstekend, goed meedenken en voor oplossing zorgen.

We zijn blij om te lezen dat je onze service goed vindt! 😃

Producten goed altijd te vinden, tegen een fijne prijs en meestal de volgende dag geleverd.

Goed verpakt en meestal gelukkig geleverd door Post.nl

We vinden het heel fijn dat je zo tevreden bent! :)

Heel vlotte website, zowel om te vinden en te vergelijken.
Voorraad heel duidelijk, bestelling kan vlot geplaatst worden en bij verschillende artikels word ook duidelijk vermeld welke datums er geleverd kan.
Betaling verloopt secure en ook kan er soms achteraf betaald worden.
Als kleine meerprijs per jaar kan ook voor select gekozen worden (aanrader).

Na bestelling komt er direct een follow-up mail met bevestiging.
Melding dat product onderweg is en ook een duidelijke track & trace.
Meestal komt het product de dag erna of 2 dagen erna toe.
Vlotte levering en vermelding per mail dat ook het product geleverd werd.

Meerdere malen gebruik van helaas iets dat niet klopte, en ook hier de beste opvolging. Vlotte afhandeling van retour en in mijn geval gewoon op locatie het product afgeven in een afhaalpunt. Vlugge label ontvangen per mail voor retouraanvraag.
Hierook een vlotte afhandeling en follow-up van retour. Alsook van bedrag terug gestort. Maw. De Nr 1 = Bol.com

Bedankt dat je kiest voor onze webwinkel! :)

filteren en sorteren van zoekresultaten (levering) op de website mogen van mij wat nauwkeuriger, het wil namelijk niet altijd kloppen of het dezelfde dag nog te leveren is. verder goede services, uitstekende marketing, fijne klantservice en gemakkelijk retourneren.

soms leveren derde partijen zijn spullen in de doos van het product zelf, dit beschadigd het product. echter word het soms ook verpakt in een extra bol.com doos, met extra bubbeltjes plastic.

tl;dr leveringen variëren van kwaliteit

chatten met de bot of chatten met een persoon, je word snel en compleet geholpen.

Heel erg bedankt voor je review en je feedback! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk