Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNice warenhuis! Voordeel is dat je verschillende 'winkels'/verkopers hebt waardoor er altijd wel 1 de (bijna) goedkoopste is. Heel soms is de webwinkel van de verkopende partij net een paar cent goedkoper, maar dan weet je nooit hoe het zit met retourneren en eventuele klachten. Als er eens een keer wat is (meerdere malen gehad, maar nooit de schuld van bol vooralsnog) lossen ze het ook direct en netjes op. Topbedrijf!
VerzendingDe levertijden staan precies goed omschreven en klippen ook altijd! Wel eens wat bij andere grote ketens online besteld met "volgende dag geleverd" waar ik vervolgens een halve week op moest wachten. Bij bol nog nooit gehad. Het is wel eens dat je een halve week wachten moet, maar dan staat het er netjes bij en weet je wat je kunt verwachten . Wel eens problemen met PostNL gehad dat een pakketje zoek is geraakt en dat ze wel eens bezorgen bij de buren zonder dat het in de track & trace staat, maar dat is buiten de macht van Bol om. Ja, theoretisch kunnen ze DHL gaan gebruiken, maar dat is me pas een drama. Als dat de verzendoptie wordt, bestel ik überhaupt niets meer.
Enige wat ze kunnen verbeteren is leveren bij PostNL pakket automaten. Er staat al meer dan een jaar en PBA vlak bij ons, maar kan bijna nooit kiezen om rechtstreeks naar de pakketautomaat te bezorgen. Lijkt alsof de lijst met PostNL locaties nog niet geüpdatet worden.
Eenmaal een vermist pakketje gehad. Bol heeft netjes een onderzoek ingesteld bij PostNL, maar nadat die aangaven dat het idd vermist was heeft bol ook direct een nieuw artikel verzonden. Netjes!
Heel erg bedankt voor je review! Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent
AlgemeenBol.Com
is voor mij een van de beste online warenhuisketens die er is ze hebben namelijk alles wat je maar verzinnen kan ! De levering is super snel ! De prijs is altijd scherp omdat ze met verschillende partners werken en toch zelf het heft in eigen hand houden ! En de Garantie is Super goed 👍. Dus al met al een top online warenhuis.
Ik spreek voor me zelf goed !
KlantenserviceGoed.
AlgemeenDit is de enige online winkel waar ik iets bestel, heel af en toe kijk ik misschien op sites als amazon en coolblue om te kijken of de prijzen beter zijn wat zelden t geval is. Altijd goede prijzen en leveringen gaan nooit fout. Zo en nu en dan krijg je perongelijk zelfs teveel van wat je besteld hebt en dan kun je dat op marktplaats zetten of aan vrienden geven.
VerzendingVrijwel alles heeft een leveringstijd van 1 dag en het komt altijd goed aan.
AlgemeenPrima marktplaats voor een groot assortiment aan producten. Maar, meestal ben je beter af direct via de site van de verkoper zelf te bestellen omdat je bijvoorbeel makkelijker verschillende procuten kan combineren.
Levering en afhandeling van Bol.com producten is prima. Maar realiseer je wel dat je bij Bol.com bijna altijd 10-20% meer betaalt dan bij een andere webwinkel.
Algemeennooit zo gemakkelijk producten opgezocht als bij bol.com, meestal zijn producten op tijd geleverd, zo niet laat bol.com weten dat het een dagje uitgesteld is
SUPER
wordt steeds verzorgd en meestal op tijd geleverd
Klantenservicezijn steeds beleefd en geduldig aan telefoon
Vanuit je luie stoel kan je zorgeloos en gemakkelijk bij ons bestellen!
AlgemeenBol heeft een zeer uitgebreid assortiment dat makkelijk terug te vinden is. Betalen kan ook zeer gemakkelijk met de Payconiq Bancontact app (wat vaak op vele andere webshops nog niet kan - daar moet het nog met het bakje en de kaart)
VerzendingDe verzending is meestal op tijd en wordt verzorgd door PostNL.
KlantenserviceWauw wat een uitstekende klantendienst. 2 maal is het voorgevallen op al die jaren dat we wat aan de hand hadden: levering niet op tijd de eerste keer en de tweede keer een pakje dat beschadigd was. Telkens heeft de klantendienst het zeer netjes en vriendelijk opgelost. 1 keer hebben we zelfs een smakelijk cadeautje van hen in de brievenbus ontvangen. Deze klantendienst verdient echt al haar sterren!
AlgemeenBij Bol kocht ik een aantal producten met korting en zonder korting.
De website is overzichtelijk en bestellen is makkelijk.
Boven de 20 euro is verzenden gratis.
Waar het misgaat is bij het Plaza gedeelte. Dat is helaas erg onbetrouwbaar.
De prijzen kloppen daar niet en retour producten gaan als nieuw in de verkoop.
Ik blijf dus voortaan weg bij Plaza maar Bol zelf is prima.
Snel, goed verpakt en gratis boven de 20 euro, helemaal goed dus.
Bij Plaza verkopers wegblijven ook voor de verzending.
AlgemeenBol.com is een betrouwbare organisatie om zaken goed mee te regelen. Zowel het laten verzenden als het terugsturen is geen probleem. Ook de partners waar zij mee samenwerken zijn over het algemeen goed te noemen.
VerzendingDe verzending laat soms te wensen over. Ik heb er wel eens over geklaagd dat er teveel, of slechte verpakking om het produkt heen zat. Daar zijn ze gelukkig goed mee omgegaan. De verpakking hoeft niet altijd een Bol.com verpakking te zijn.
KlantenserviceAltijd goed te woord gestaan. Ze hebben verstand van zaken.
AlgemeenBol is mijn favoriete winkel. Ze hebben bijna altijd waar ik naar op zoek ben, in verschillende kwaliteiten en prijzen. Dus ik slaag altijd. Naast de grote keuze en de fijne bezorging, ook de mogelijkheid om achteraf te betalen, zonder extra kosten. Ik betaal altijd meteen als ik mijn bestelling binnen heb en weet dat ik het houd. Soms wordt de prijs van iets wat ik kort ervoor besteld heb, ineens (een stuk) lager. Een telefoontje naar de klantenservice zorgt er dan voor dat ik zonder enig probleem, het meer betaalde terug ontvang.
Ik ben echt heel enthousiast over bol. Al vele jaren tot volle tevredenheid vaste klant!
Tevoren hoor je precies wanneer je je bestelde artikelen uiterlijk ontvangt. En dat klopt. Altijd.
KlantenserviceAardige en bekwame mensen die je duidelijk antwoord kunnen geven en tevens heel hulpvaardig zijn
AlgemeenDe artikelen waarna ik op zoek was, heb ik op Bol.com kunnen vinden. De slagzin Vandaag besteld morgen in huis maakt Bol.com altijd waar. Ik word goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
VerzendingWordt op tijd bezorgt, Helemaal TOP
Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht!
AlgemeenBetalen kan via IDEAL wat ik het makkelijks vind, ook achteraf betalen kan.
Achteraf betalen kan handig zijn als je twijfels hebt over een product want dan kan je het retour zenden zonder transactie
Verzending is goed en snel , de verpakking is soms minder. De brievenbus post is vaak te groot voor mijn brievenbus waardoor ze hem erin moeten proppen. De pakketen zijn soms aan de onderkant niet helemaal gesloten.
De service Select is een goede om te nemen, want als je er vaak besteld, zo kan je een afspraak kan maken over de bezorging en ook sávonds en op Zondag plus je krijgt maandelijkse kortingen op verschillende producten.
Altijd behulpzaam en vriendelijk personeel, ik heb er in alle jaren nooit klachten over gehad
Het doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met onze service!
AlgemeenMakkelijk bestellen en achteraf betalen vind ik super, bijna alles is te vinden op de site.
Je word fantastisch geholpen als err wat is , straalt vertrouwen uit.
Goed verpakt en in een nette doos zodat niemand ziet wat je besteld , komt ook keurig op aangegeven tijd !
KlantenserviceVerkeerd bestellen kan iedereen gebeuren , hier wordt niet moeilijk over gedaan.
AlgemeenMakkelijk bestellen, altijd een concurrerende prijs (vaak de laagste) en vrijwel altijd snel. Nog nooit problemen gehad. Toevallig recentelijk voor het eerst dat een product niet 100% overeenkwam met de omschrijving/foto's, dat kwam omdat het om een nieuwere versie ging. Samsung oplader met USB-C naar USB-C ipv USB naar USB-C. Dat maakte voor mij niets uit; nog steeds niets te klagen dus.
AlgemeenVan Bol kun je op aan. Duidelijkheid over bezorgdag, afhankelijk van de tussenpartij.
Achteraf betalen en daardoor geen gedoe als je iets wil retourneren wat gelukkig niet vaak gebeurd omdat we meestal tevreden zijn.
Hier een zéér tevreden klant!
Nog nooit meegemaakt dat de verpakking niet oké was en bij ons meestal bezorging door DHL door een uiterst correcte persoon.
Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
AlgemeenAltijd op tijd.... Afspraken nakomen en als het bestelde niet goed is kan je altijd gelijk retour melden...
Algemeencorrecte en slimme site met een enorm aanbod en meestal prijsbewust en de zorg voor een stipte levering
Verzendingcorrecte levering , steeds redelijk op tijd met een geode tijdsaanduidling
Samen met onze bezorgdiensten doen we ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd!
Algemeen| 2 MAANDEN VERDER EN NOG GEEN OPLOSSING |
Wij hebben 24 februari 2022 kroonluchters besteld via Bol.com. Deze zijn nu defect, dit hebben wij 17 december 2022 gemeld bij Bol.com. De partner van Bol.com zou gestopt zijn, Bol zou spoedig met een gepaste oplossing komen. Helaas is Bol tot op heden niet met een gepaste oplossing gekomen. Wij hebben meerdere e-mails verstuurd en meerdere keren gebeld met de klantenservice. Er wordt beloofd dat er contact wordt opgenomen, echter bellen ze ons niet terug en krijgen geen reacties op onze e-mails. Vandaag nogmaals contact opgenomen met de klantenservice, de medewerkster geeft aan dat de hoofdkantoor heeft aangegeven dat de klantenservice niet meer meldingen mogen maken. Beloftes worden niet nagekomen en er wordt niet gereageerd. Het is triest, we zijn nu 2 maanden verder en ik weet nog steeds niet in welk tijdsbestek er een oplossing komt.
| 2 MAANDEN VERDER EN NOG GEEN OPLOSSING |
| 2 MAANDEN VERDER EN NOG GEEN OPLOSSING |
Beste Omer,
Bedankt voor je review. We nemen je klacht in behandeling via Trustpilot.
Chantal van bol.com
AlgemeenBestellingen bij zeg de echte Bol is gewoon goed bij de andere partijen varieert tussen slecht en goed. Het vervelende vind ik dat via bol.com teveel andere partijen verkopen en dat de kwaliteit niet overal hetzelfde is. Kortom wat we vroeger wel deden "blindelings" bestellen is nu eerst nagaan wie de verkopende partij is. Voor de rest gaat het proces gewoon goed.
VerzendingTot op heden was de levering perfect soms niet op de afgesproken dag maar waar mensen werken worden fouten gemaakt. Punt van aandacht is misschien dat er wat zorgvuldiger moet worden gekeken naar de verpakking (soms staat dat niet in verhouding met het te leveren product).
Bedankt voor je review en je feedback. We gaan ermee aan de slag!
AlgemeenKom steeds weer uit bij Bol vanwege aanbod, informatie, redelijke prijs (waarbij je weet dat verzendkn zijn inbegrepen), meestal snelle levering en verder geen gedoe met eventuele retourzendingen.
---
"Uitstekend" aangeklikt, maar ik heb ze eigenlijk nooit nodig gehad. Zegt ook wel wat natuurlijk
Meestal snel.