bol

Gebruikers over webshop bol

Al jaren Select klant, maar dat ga ik binnenkort opzeggen. Je besteld iets met de optie Vandaag Nog Bezorgd, de verzending is nog niet de deur uit of ik ontvang een tracking met de boodschap dat het pas de volgende dag bezorgd wordt.

Je betaald dus voor een snellere optie, die wordt meteen niet nagekomen en niemand bij de klantenservice kan er wat mee (ik heb geopperd om anders een tweede bestelling met een andere dienst te laten leveren). Enige oplossing, gewoon wachten tot morgen en sorry...

Ik herken mij volledig in de verhalen van andere Tweakers hier. Vroeger was Bol.com een zeer betrouwbare partij met uitstekende klantenservice. De laatste tijd is die echt dramatisch aan het verslechteren.

Iets wordt aangeboden als Vandaag Nog Bezorgd, en dit wordt gewoon vanaf moment verzenden al meteen niet nagekomen.

Klantenservice kan er niets mee, komt zelf ook niet met verdere oplossingen. Enige antwoord, "Select" biedt ook nog andere voordelen....

Beste Flight777,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Chantal van bol.com

Op zaterdag 30 september heb ik tijdens de Bol 7-Daagse meerdere Philips Hue bewegingssensoren besteld. Tijdens deze 7-Daagse was er een 2+1 gratis actie voor dit product. Dit zou mij tientallen euro's schelen. Ik heb vaker bij Bol.com besteld. Ze hebben een duidelijke website, de prijzen zijn goed en het bestellen is zo gepiept.

Dit is eerder een klacht richting PostNL. Op maandag 2 oktober zou ik de bestelling ontvangen. PostNL gaf aan dat de bezorging tussen 08:00u en 10:30u zou plaatsvinden. Tussen deze tijden werd gemeld dat er vertraging was. De nieuwe bezorgtijd zou nu tussen 13:00u en 15:00u zijn. Vervolgens kreeg ik rond 14:30u de melding van PostNL dat het opgegeven adres onjuist is en het pakketje retour ging naar Bol.com. Wij wonen ongeveer 28 jaar op dit adres en hebben geen wijzigingen aangebracht in ons account bij Bol.com.

Poging 2: Na contact te hebben gehad met de klantenservice van Bol.com hebben ze het vervangende product verzonden. Ditmaal ging het via DHL. Het pakketje kwam netjes aan op de volgende dag.

Vervolgens op maandag 2 oktober in de avond contact opgenomen met de klantenservice van zowel Bol.com als PostNL.

Bol.com: Voor een chat met een medewerker van de klantenservice hoefde ik vrijwel niet te wachten. Bol.com stond helemaal klaar om me te helpen. Ik deed mijn verhaal en dat een familielid ook diezelfde dag een product had besteld die retour was gegaan. De medewerkster van de klantenservice was erg vriendelijk en zorgde ervoor dat het product (ook die van het familielid) opnieuw zou worden verstuurd. Niet veel later ontving ik een bevestiging dat er een vervangend product was besteld.

PostNL: Ik heb vervolgens contact opgenomen met PostNL. De wachttijd voor de chat was 10-15 minuten. Bij PostNL gaven ze aan dat mijn adres gewoon klopte en dat dit intern zou worden besproken. De klacht zou vanuit de opdrachtgever (Bol.com) moeten komen voordat er echt iets aan gedaan kan worden. Ik vond dit eigenlijk een slap excuus van PostNL. Bol, mochten jullie meelezen, dien de klacht maar gewoon in bij PostNL ;)

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! :)

Breed georiënteerde website. Helder en duidelijk.
Courante prijzen. Vooral de service (goed telefonisch bereikbaar) en het gemakkelijk gratis kunnen retourneren is een groot voordeel.

Helaas loopt het bij PostNL niet altijd zoals in de APP aangegeven, maar dat is niet de schuld van BOL.

Goed telefonisch bereikbaar, en behulpzaam. Altijd een oplossing gevonden.
De chat werkt niet zo goed voor mij.

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht! :)

Zeker de laatste tijd veel bij Bol.com besteld.
Heldere website, redelijke prijzen, snelle levering.
Heel prettig is de 30 dagen bedenktermijn. Die hoop je niet te gebruiken, maar is echt prettig alleen artikel tegenvalt.

Snelle levering en prima track & tracé. Bezorger leverde keurig af in appartement (al kost dat meer tijd).

Slechts één keer gebruik van gemaakt toen leverancier in gebreke bleef.
Keurig opgelost door bol.com.

We vinden het fijn dat je zo blij bent met ons! :)

snelle levering. Nooit gezeur gehad met bol.
Wanneer er iets mis is gegaan wordt het snel opgelost door hun

Zeer snelle levering vanuit bol.com
Product was goed verpakt en geen beschadigen. Bezorger was ook gewoon prima(gls) alleen op de website van gls was slecht

altijd goed en persoonlijk contact Zeer snelle levering vanuit bol.com
Product was goed verpakt en geen beschadigen.

Superfijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent! :)

Webshop erg breed assortiment en goede gebruikersinterface, zowel op web als app. Betalingsproces gaat heel soepel.

Alle leveringen zijn keurig op tijd en tijdens het verzendproces word je goed op de hoogte gehouden van de status.

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht! :)

snelle levering. Nooit gezeur gehad met bol.
Wanneer er iets mis is gegaan wordt het snel opgelost door hun

Zeer snelle levering vanuit bol.com

Fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent! :)

Bestel- en betaalproces is erg eenvoudig en verloopt eigenlijk altijd soepel. Levering is ook altijd wel vlot en handig dat er direct bij de AH kan worden afgeleverd (ben vaak niet thuis).

Zodra de bestelling bij een 'partner' van Bol.com plaatsvindt gaat Bol.com buiten beeld. Ik ben opgelicht door een firma die een tweedehands product als nieuw verkocht en die niet wensen te reageren. Mijn zeer negatieve review op dat 'bedrijf' had Bol m.i. best mogen triggeren om contact op te nemen en voortaan geen zaken meer te doen met ze.

Bol.com zou beter moeten kijken met welke vage firma's (dozenschuivers) ze zaken doen. Voor mij ook de laatste keer dat ik bij zo'n 'partner' bestel via Bol.com.

Bedankt dat je bij ons winkelt! :)

Was erg makkelijk te zoeken en te vinden.
Vind Bol.com erg klantvriendelijk en de betaling gaat simpel.

In de meeste gevallen komt de bestelling op tijd.
De verpakking is met zorg gedaan.

De klantenservice is héél goed, je wordt vriendelijk en is erg behulpzaam! Ze nemen alle tijd voor je fantastisch!

Op Bol is het meestal makkelijk zoeken naar producten en ook het bestellen en betalen is zo gedaan.

De 2e bestelling kwam de volgende dag al aan. Wel was de doos met daarin de hoofdtelefoon niet in een omdoos geplaatst (vandaar één ster er af).

De klantenservice hielp mij om een vertraagde bestelling te annuleren zodat ik een nieuwe kon bestellen, dat de volgende dag direct geleverd werd ^^

Je kan altijd rekenen op onze klantenservice! :)

Het doet me pijn om te moeten constateren dat mijn ervaringen met bol.com de afgelopen tijd aanzienlijk zijn verslechterd, ondanks dat ik vroeger een loyale fan was van hun diensten. De recente reeks bestellingen is een ware nachtmerrie geworden.

Om te beginnen werden mijn bestellingen herhaaldelijk later bezorgd dan beloofd, wat leidde tot ongemak en frustratie. De betrouwbaarheid die ik ooit associeerde met bol.com lijkt volledig verdwenen te zijn. Daarnaast was de communicatie met hun klantenservice ver beneden peil. Mijn pogingen om opheldering te krijgen over vertraagde leveringen of ontbrekende informatie werden met trage reactietijden en onvoldoende antwoorden beantwoord.

Maar het dieptepunt kwam met mijn meest recente bestelling. Ik ontving een product dat essentiële onderdelen miste, waardoor het volledig onbruikbaar was. Helaas was de respons van bol.com op deze situatie uitermate teleurstellend. Ze leken niet bereid om verantwoordelijkheid te nemen of om een passende oplossing aan te bieden, wat mijn vertrouwen in hun klantenservice volledig heeft ondermijnd.

Na deze opeenstapeling van negatieve ervaringen kan ik met spijt in mijn hart zeggen dat ik nooit meer bij bol.com zal winkelen. Voorheen was het mijn eerste keuze, maar nu zal ik elders op zoek gaan naar betrouwbare en klantgerichte retailers.

Waardeloze service. Totaal niet klantvriendelijk en zelfs een giga bedrijf als Amazon scoort hier wat mij betreft beter op.

Beste Hjalmr,

Chantal van bol.com

Alles altijd netjes en snel bezorgd, bij problemen word het altijd super opgelost daar kunnen sommige wel een voorbeeld aan nemen

Snelle en goede bezorging, netjes verpakt dus niets op of aan te merken met de verzending

Altijd vriendelijk en word altijd netjes opgelost klant is koning dat dat merk je aan hun klantvriendelijkheid

Samen met de bezorgdiensten doen we ons best om je bestelling zo snel mogelijk! 💪

* Grote diversiteit producten, zowel nieuw als 2e kans of hands.
* Uitgebreide informatie/beschrijving van het product.
* Betrouwbare recensies
* De mogelijkheid om max. 4 artikelen met elkaar te kunnen vergelijken.
* 30 dagen standaard ruil- e/o retourperiode.
* Betaalgemak
* Track&trace

Als ik iets zoek, dan kijk ik eerst op Bol.com

Meestal is het goed, hoewel de postbezorgers (Post.nl e/o DHL) soms een zooitje ervan kunnen maken. Maar daar kan je niet altijd Bol.com verantwoordelijk stellen.

De klantservice is heel vriendelijk, professioneel en ze hebben me altijd goed geholpen met mijn vragen, verzoeken, enz.

Bedankt voor je vertrouwen in ons en je aankopen! :)

De bestelde producten worden in goede staat en conform afspraak op tijd afgeleverd. Ik ben zeer tevreden hierover.

Veel plezier met je bestellingen! :)

Prima producten met een goede service. Door select is verzenden altijd gratis. Het is puur het gemak dat je snel hij bol besteld.

Verzending wordt bijna altijd de volgende dag geleverd. En mocht het anders zijn dan wordt het duidelijk aangegeven

Klantenservice denkt altijd met je mee. Zijn zeer oplossingsgericht. Wanneer je belt met een probleem of chat wordt direct naar een oplossing gezocht.

Fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service! :)

Heel gebruikersvriendelijk met ruim assortiment, tot op heden probleemloos en aangezien ik lid ben van Bol Select zijn er geen leveringskosten. Retourneren gaat ook probleemloos. Kortom heel blij met Bol.com.

Levering is meestal keurig op tijd, zo niet dan ontvang je een vertragingsmailtje. Altijd goed verpakt.

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht! :)

Wij kopen graag bij BOL om de volgende redenen: Eenvoudig bestelproces, eenvoudig retourneren, (vaak) de mogelijkheid om achteraf te betalen, controle op de juiste levering, en wanneer het een derde partij betreft, een belangrijke rol in het oplossen van een e.v.t. nalatigheid in de levering. Mocht er iets aan de levering mankeren, dan wordt dat, tot nu toe, altijd naar tevredenheid opgelost. Jammer dat het lang niet altijd de laagste prijzen betreft, maar soms wel leuke prijsdaling bij afname van meerdere stuks.

Prima verpakt, snel en op tijd geleverd, en ditmaal een concurrerende prijs, maar geen korting voor 3 stuks, beetje jammer. Ik bestel soms ook voor vrienden, zoals meerdere deurbellen met camera,meerdere horloge's, of meerdere spelletjes.

Klacht over het missen van een onderdeel, direct nagestuurd. Klacht over retourbeleid van derde partij, direct voor ons in de bres gesprongen.1

Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest! :)

makkelijk om te bestellen correcte levering volgens afspraak reeds meerdere bestellingen via bol .com gedaan was altijd correct mocht ik nog wat nodig hebben kijk ik bij bol.com als eerste

levering op tijd volgens aangegeven correct was brievenbus post dus ik hoefde ook niet thuis te zijn alleen maar tevreden

Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest! :)

Bol com maakt het o s gemakkelijk om te bestellen en geeft vaak een goede prijs. Er zijn veel verkopers via bol.com waardoor het eenvoudig is de juiste produkten te vinden. We hebben gelukkig nooit meegemaakt dat iets niet aan kwam. Zelfs toen ik zelf een verkeerd hoesje had besteld werd alles snel afgehandeld en terug betaald.
Enige minpuntje vind ik dat ze soort van stunten met korting op de adviesprijs wat eigenlijk vaak neerkimt op de reguliere verkoop prijs.

Vaak word de geadverteerde verzendtijd gehaald. En anders een dag later. Bol.com checkt altijd of het produkt is aangekomen.

We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Algemeen zijn de bestellingen uitstekend geregeld m.n. als het bol.com zelf verzorgd. Met partners verloopt het soms moeilijker. Betalingen verlopen vlekkeloos. Bezorging uitstekend alhoewel dit de laatste tijd vaker te laat wordt bezorgd.

Wij hebben doorsnee genomen geen klantenservice nodig. Maar soms wel, m.n. als het wat ingewikkelder product betreft in meer of soms veel inspanning nodig op de juiste informatie in te winnen. Onlangs hebben wij een losstaande oven gekocht. Ik heb veel moeite moeten doen om aan de binnenmaten te komen i.v.m. het plaatsen van te bereiden voedsel. Zelfs de fabrikant kwam met moeite met de juiste gegevens boven water.

Bedankt dat je bij ons winkelt! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk