bol

Gebruikers over webshop bol

Besteld en de volgende dag al geleverd bij bol.com. De volgende werd het thuis op een goede manier geleverd.

Doos goed verpakt en volgende dag in huis. Doos in goede conditie thuis geleverd.

Bol is veruit de beste webshop die er is.
Vergeet Amazon en Aliexpres, er is maar weinig dat zij aanbieden en niet bij Bol te koop is.
Alle leveringen, ook die door derden worden gedaan worden door Bol begeleid en je betaald ook aan Bol.
Retourneren gaat via Bol en de terugbetaling laan nooi lang op zich wachten.
Door mij wordt Bol gewaardeerd met een dikke 9

Verzending met PostNL altijd op tijd.en je wordt vooraf goed geïnformeerd

Altijd bereikbaar en ze hebben altijd een antwoord
Bovendien kun je zelf ook veel opzoeken

Soms wel duurder dan concurrent maar het gemak voert de boventoon! Vrijwel altijd op voorraad en correcte levering. Het achteraf betalen vind ik essentieel. Ik betaal direct als het artikel aan mijn verwachtingen voldoet.
Jammer dat je voor problemen naar de partner wordt verwezen.
Gelukkig komt dit niet vaak voor.

Correct en met zorg verpakt. Post NL past de aflevering die bijv dinsdag had moeten plaatsvinden nog wel eens naar woensdag aan omdat dit hen logistiek beter past. Maar dat is voor alsnog geen probleem maar houd ik wel rekening mee.

Zoals reeds benoemd de onmiddellijke verwijzing naar de partner. Het betrof hier een kledingrek.

De afgelopen jaren heb ik tientallen producten gekocht bij/via Bol; van € 5,00 tot € 1.000,00. Tot dusver is dit altijd tot volle tevredenheid gegaan. Ook de gratis achteraf betalen optie is erg fijn!

De verzendingen gaan nagenoeg altijd correct en aflevering vindt plaats binnen de afgesproken levertijd. Varieert wel per reseller.

Een enkele keer heb ik contact gezocht met de klantenservice. Prima geholpen!

We hopen dat er nog vele jaren bij komen! :)

Ik bestel al jaren bij Bol. Meestal gaat dat goed. Artikelen voldoen aan de beschrijving. Ze worden in goede staat binnen aangegeven tijd geleverd. Wanneer het niet goed gaat wordt dat door de klantenservice goed opgelost.

Artikelen die ik bestel worden in goede staat binnen aangegeven tijd geleverd.

De klantenservice neemt je klacht serieus. Ze luisteren goed naar je en komen met eengoede oplossing.

Bedankt dat je al jaren klant bij ons bent! :)

Ik bestel al sinds 2009 op regelmatige basis allerlei producten bij Bol en betaal ook al enkele jaren voor Select.

Ik had eind juli nieuwe pc onderdelen nodig en via Select was een videokaart plots goedkoper dan bij pc componenten retailers. Hetzelfde voor een pc behuizing en een externe harde schijf.

Verder kan ik zeggen dat de kwaliteit van andere artikelen ook altijd beter is dan in andere webshops. Boeken zijn ongekreukt en bevatten nooit vuile vlekken op de pagina's.

Ik had de videokaart en behuizing om 17u besteld in België en de volgende dag om 9u werd alles al geleverd via de Belgische Bpost. Dat heb ik nog niet veel meegemaakt bij andere webshops. Alles werd ook keurig verpakt zoals altijd het geval is.

De klantenservice is altijd correct en zeer beleefd. Ik heb op al die jaren nog maar een drietal zaken geretourneerd en nooit werd daar moeilijk over gedaan, omdat het ook terecht was (bijvoorbeeld een boekcover die gescheurd was tijdens transport). Het geld werd in deze gevallen ook altijd netjes terug gestort. Doe zo verder Bol!

Fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent! :)

Zeer tevreden, ze houden zich aan beloftes en ik vind er alles wat ik nodig heb !

Bestel al jaren heel veel en nog nooit een klacht gehad. Maar 1 keer iets terug gestuurd en toen het wat langer duurde voordat het bedrag terug gestort werd gemaild. Binnen 1 dag werd het bedrag terug gestort, echt geweldig !

Er wordt meteen actie ondernomen bij een klacht of vraag, Echt top !

We hopen dat er nog vele jaren bij komen! :)

Ben erg tevreden over Bol.com alles netjes en snel geleverd. Gelijk betaald vis Ideaal. Klasse.

Levering snel geleverd en netjes bezorgd Zeer tevreden en bestel gauw weer.

Heb via de site besteld alles makkelijk te vinden zeer tevreden.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je zo tevreden blijft! :)

Ik ben Bol select vermits ik vaak bestelde bij Bol. Ik ben al jaren een gebruiker en tot hiertoe nooit een slechte ervaring gehad met zowel Bol als plaza items de ik kocht.
Een maal een item aangekregen dat defect bleek te zijn, contact opgenomen met de verkoper en per kerende een zelfde item terug ontvangen. Het defecte heb ik niet moeten terugsturen vermits ik foto's had opgestuurd waaruit bleek dat het niet meer te herstellen was.
Topservice ook altijd, op tijd en altijd heel goed verpakt.

Alles wordt altijd heel goed verpakt, van LP's over toiletpapier tot wasmiddel toe.
Ook altijd correcte meldingen wanneer iets verwacht kan worden.

Eenmaal een defect item aangekregen, na contact met de klantendienst van die leverancier (op een zondag overigens) en het opsturen van foto's kreeg ik een nieuw item opgestuurd, vermits dat niet op stock was duurde dat iets langer maar altijd correcte informatie over gekregen. Jammer dat het item stuk was maar met zo'n klantenservice is dat helemaal niet erg

Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze Select service! :)

Ik kocht bij BOL twee items, 1 x via Bol zelf en een ander item via Plaza.
Scherpe aanbiedingen en de volgende dag in huis met een prima verpakking.
Voor herhaling vatbaar dus,

De volgende dag in huis met een goede verpakking.
Het ging om een gecombineerde bestelling van Bol zelf en plaza.
Alles is goed verlopen.

Superfijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

We geven Bol. een compliment omdat onze ervaring leert dat je bestelling in goede handen.is. Meestal wordt gevraagd of je de bestelling hebt ontvangen.
Dat is uniek want bijna niemand van de leveranciers neemt de moeite om dat na te volgen.

Bedankt voor je review! :)

We zijn erg blij met Bol omdat we aan huis gebonden zijn. Ze leveren alles wat je maar nodig hebt en met Select worden de artikelen die je terug wilt sturen opgehaald. Bol is inmiddels voor ons onmisbaar!

Slechts een keer werd een product verkeerd geleverd, maar dat lag aan Post.nl. Bol beloofde meteen het product te vervangen. Super!

De klantenservice is heel erg goed. Ze beantwoorden al je vragen en lossen klachten naar behoren op.

En wij zijn blij dat je klant bij ons bent! :)

Vreselijk geautomatiseerd systeem! Altijd iets mis nadat je iets besteld hebt. Altijd wel iets van:
1) Budbee heeft weer eens vertraging: Zegt het uiterlijk morgen te leveren, dan is het weer overmorgen en dan weer de dag daarna!
2) Gehele bestelling geannuleerd omdat er een product uit je bestelling toch niet geleverd kan worden!
3) Gehele account geblokkeerd omdat een geautomatiseerd systeem een willekeurig niet onderbouwde error heeft ondervonden!

PS: Contact opnemen met klantenservice heeft geen zin. Geautomatiseerd error systeem is de baas! Niet de klantenservice!

Beste Daanbas,

Bedankt voor je review. We willen je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bol

Handige site en producten vaak goedkoper dan in de winkel. Ook de reviews bij de producten zijn handig bij je beoordeling iets aan te schaffen.

Meestal zijn de producten goed verpakt. Nog nooit iets beschadigd ontvangen.

Ik heb een paar keer iets teruggestuurd en afhandeling gaat bijzonder snel

Bedankt voor je review! :)

Zeer eenvoudig bestelproces met zeer goede concurrerende prijzen. Zeer snelle en goed verpakte bezorging. Goede overzichtelijk website met een gemakkelijk betalingsproces en mogelijkheden.

Al jaren vaste klantnummer bol.com door hun brede assortiment en goede prijzen. Daarnaast ook bijna altijd de volgende dag bezorgd. Prijzen zijn te vergelijken bij verschillende leveranciers.
Producten altijd goed en stevig verpakt. Al jaren top service en betrouwbaar

Al jaren klant en pas 1 keer contact gehad met de klantenservice. Goed, professioneel en kundig te woord gestaan en een oplossing gezocht.

Bedankt dat je klant bij ons bent! :)

Ik bestel al jaren bij bol.com en ben altijd tevreden geweest. Nu dat het aanbod nog groter, bestel ik ook andere artikelen dan boeken en dvd’s. De website is duidelijk, je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de producten zijn vlug in huis.

De leveringen zijn over het algemeen vlug in huis en worden keurig verpakt afgeleverd.

We hopen dat er nog vele jaren bij komen! :)

Mijn dochter moest voor haar 3de leerjaar, voor technisch tekenen een USB stick hebben, haar bij bol.com de Kingston - 64GB DT Exodia M USB 3.2 Gen Zwart-Blaauw voor een hele mooie prijs gekocht. Deze voldoet aan alle eisen, betaalbaar en voelt degelijk aan.

Het stickje werd snel verzonden, zat in een mooie en klein bubbel envelopje,. Hierdoor was hij beter beschermd tegen val schade en had hij geen ruimte om te schuiven.

Bedankt voor je review! :)

Ik vind het prettig om bij Bol bestellingen te plaatsen het gaat makkelijk en er wordt snel geleverd, en omdat ik select heb ook gratis verzending.

Altijd snel en correct geleverd en door select ook gratis.

Een paar keer mee te maken gehad en er werd snel voor een oplossing gekozen.

Bedankt dat je bij ons winkelt! :)

Omdat ik bol.com select heb, besteld mijn vrouw ook standaard op mijn account. Ze had voor haar vrienden een LEGO Creator 3in1 Wilde dieren: pandafamilie besteld, omdat ze panda's erg leuk vond. Deze was de dag erna netjes en keurig geleverd. Via de mail netjes op de hoogte gehouden worden.

Verzending was in het algemeen prima, alleen had de doos flink wat speling, waardoor de inhoud vrij kon bewegen. Nu kan aan LEGO zelf niet veel kapot gaan, maar omdat dit een cadeau was, wil je natuurlijk zo min mogelijk beschadigingen aan de LEGO doos zelf hebben, dus een kleine opvulsel zou welkom geweest zijn.

Hopelijk is de ontvanger van het artikel er blij mee! :)

Ik had het spel Mafia The Old Country voor de Playstation 5 besteld, deze netjes op release binnen gekregen. 1 dag voor release via de mail een melding gekregen dat hij op de post was.

De kartonnen envelop dat bol.com gebruikt had bij het versturen van de game, was veel te groot, dit was meer een verpakking die je zou gebruiken bij het versturen van meerdere games. De game had veel te veel speling, dus hij zat niet stevig vast. Gelukkig was deze keer de disc niet losgeschoten, en het doosje niet beschadigd. Ik snap dat ze kartonnen doosjes willen gebruiken vanwege minder plastic, maar pak dan een formaat die ook perfect past, iets dat vorige keer wel het geval was.

Bedankt voor je review en feedback. Veel game plezier gewenst :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk