Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenOverzichtelijke site met duidelijke specs van het produkt, direkt bestellen en pas achteraf betalen. Snelle levering.
VerzendingSnelle levering in prima verpakking, soms wat groot maar dan goed opgevuld.
KlantenserviceNa terugsturen geld terug gestort gekregen, duurt wel even maar komt uiteindelijk wel
Uiteindelijk komt het goed, Joost.
Er is altijd wat tijd nodig voor en retourtraject.
Jolanda bol.com webcare
Goed overzicht van productspecificaties. Snel besteld, betrouwbare levering. Kortom: bol.com is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.
VerzendingDe levering was volgens planning geleverd en netjes verpakt. Geen klachten.
Hoi Ronald, leuk om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
VerzendingIn een klik besteld en de volgende dag tegen de middag al thuis geleverd. Sneller kan niet !
KlantenserviceIn een klik besteld en de volgende dag tegen de middag al thuis geleverd. Sneller kan niet !
Hoi San, bedankt voor je leuke en mooie beoordeling! Groet, Michelle van bol.com
Makkelijke website, overzichtelijk orderscherm en goede levering. Als je de klantenservice belt reageren ze over het algemeen goed.
KlantenserviceAls je ze belt staan ze je keurig te woord en helpen je zo goed als ze kunnen
Beste Renate,
Fijn dat je je goede ervaring deelt met ons.
Dankjewel.
Jolanda bol.com webcare
Goeie website, makkelijk zoeken en makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen. (Veel en goeie betaalopties)
VerzendingSnel verzonden, de volgende dag binnen
KlantenserviceHebben altijd juist gehandeld.
Veel keuze, snelle levering, af en toe persoonlijke korting en vanuit huis te bestellen wat wil je nog meer.
VerzendingSnel op te halen bij diverse afhaallocaties.
Beste Liz23,
Dankjewel en fijn dat je zo blij bent met ons.
Met vriendelijk egroet,
Jolanda bol.com webcare
Voor een goede prijs gekocht en dan ook met een tijdelijke persoonlijke korting nog beter zelfs. Ben tevreden!
VerzendingLevering op tijd, en dan nog met keuze mogelijkheden voor verzending/bestemming, prima!
Beste Cookaburra,
Super bedankt voor de goede beoordeling.
Groet en een fijn weekend gewenst,
bol.com webcare
Bol.com heeft altijd een zeer snelle levering. Ook de producten van derde partijen zijn tot nu toe netjes afgeleverd binnen korte tijd en met nette verpakking van bol.com. ook zijn de regelmatige kortingscodes een leuk bedankje en stimulans om vaker via Bol te kopen.
Beste Evah,
Hartelijk dank voor de 5 sterren :-)
Fijn weekend & groet,
bol.com webcare
Ruime keuze , overzichtelijk , gewoon thuis vanuit mijn luie stoel.Volgende dag keurig geleverd en achteraf betalen mogelijk.
Zoals altijd niets op aan te merken dus.
Snelle levering , en product was goed verpakt.
Beste Reno65,
Dat klinkt allemaal helemaal goed, dank je dit deelt. We blijven onze best doen.
Fijn weekend,
bol.com webcare
Deze stofzuiger was hier het voordeligst. Snel en eenvoudig besteld. De volgende dag om 09.45 stond de besteller al voor de deur.
VerzendingDe doos met stofzuiger zat in een extra bol.com doos. Netjes dus.
KlantenserviceVragen per e-mail worden redelijk vlot beantwoord.
Beste Bas_buyandsell,
Dat is goed nieuws, dank dat je dit deelt.
Hartelijke groet,
Uitstekende webshop.
Veel keuze in verschillende produckten, die tevens zeer goed en uitgebreid beschreven zijn.
Verzending altijd zoals beloofd de dag nadien.
KlantenserviceLeveren hoge kwaliteit's produckten.
De nodige uitleg vind je terug op de site
Beste JanDeBaere,
Hartelijk dank voor de goede beoordeling. Fijne dag.
Groet Tony
bol.com webcare
Bestelling plaatsen en producten vinden vind ik altijd makkelijk bij Bol.com. Tot nu toe zijn de producten altijd op tijd geleverd en ik heb nog nooit een fout product ontvangen. Retour zenden is ook eenvoudig.
VerzendingSnelle levering, prima verpakking en alles naar wat ze beloven op de website.
Beste Shauny1994,
Bedankt voor je mooie review, dat doet ons goed.
Fijne dag,
bol.com webcare
Retourzending van een defect artikel heel makkelijk geregeld via de site met goede hulp van een medewerker
KlantenservicePerfekte ondersteuning
Beste Mailman57,
Bedankt voor de goede beoordeling, fijn om te vernemen dat de klantenservice je goed van dienst te geweest.
bol.com webcare
Er is heel veel keus en altijd een snelle levering! Goede kwaliteit.
Nieuwe cd's heb je op de releasedatum in huis. Geweldig!
Levering is altijd snel en goed.
KlantenserviceBij vragen, krijg je snel en op een goede manier antwoord.
Beste Trijntje71,
Dank voor je fijne review.
Met muzikale groetjes,
bol.com webcare
Wij hebben meerdere malen bij Bol.com besteld. Normaal worden bestellingen keurig de volgende dag geleverd. Ze zijn goed ingepakt. Ook het terugleveren van artkelen gaat eenvoudig. Wij hebben het een keer meegemaakt dat op de site stond dat een artikel leverbaar was, maar dat het maar niet geleverd werd door hu leverancier. Het cancellen van de order was geen probleem, het geld werd netjes terug gestort.
VerzendingGoed verpakt en op 1 ervaring na keurig op tijd. E-mails houden je op de hoogte van de status van de bestelling
KlantenserviceRond de bestelling die niet geleverd werd heb ik veel contact gehad. Er was veel onduidelijkheid.
Beste Renate,
Spijtig dat er bij die ene misser zoveel onduidelijkheid is geweest. Indien je het op prijs stelt om hierover nog telefonisch contact te hebben, verneem ik dat graag. Daarvoor heb ik je gegevens nodig en die kan ik aan de hand van deze review niet vinden. Indien je dit wenselijk vindt, wil je dan een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en refereren aan je review hier? Daarna kom ik met je in contact.
Wellicht spreken we elkaar nog, in ieder geval dank voor je review.
Met vriendelijke groet, Tony - bol.com webcare
zeer uitgebreid gamma en de prijs is ook heel goed, een echte aanrader voor al die dit nog nooit gedaan hebben
---
nog geen beroep moeten doen op de klantendienst, alles is steeds al prefect verlopen
snel, vriendelijk en goed te volgen via de pc
Beste Inge,
Bedankt voor de beoordeling, 5 sterren nog wel :-)
Groet
bol.com webcare
Goede prijs betrouwbaar maak inmiddels al jaren gebruik van bol.com en zal er nog velen jaren gebruik van maken nooit problemen gehad
VerzendingAltijd snelle levering gehad op 1 bestelling na die werd jammer genoeg eindeloos vertraagd uiteindelijk maar bij de concurrent besteld voorderest altijd prima
Beste Dennis dg,
Tof dat je ons ondanks die ene misser toch trouw blijft.
Ik wens je een fijne dag.
Groet,
bol.com webcare
Snel gevonden wat ik zocht. Bestelling van een Pioneer versterker geplaatst bij Kinorama via Bol.com. Laagste prijs van NL!
VerzendingPakket netjes op tijd afgeleverd. Echter de originele doos van de versterker was verpakt in een dun velletje papier. De boel was heel, maar wat er wel schade geweest was dus meteen de bescherming van de doos van Pioneer zelf aangesproken. Beetje knullig, ik ben gewend mijn bestelling in een stevige omdoos te krijgen. Hier kan Bol niet veel aan doen, behalve hun subsellers erop wijzen de boel goed te verpakken.
Beste Rincewind74,
Dat is heel vervelend om te vernemen. Graag wil ik dan wel even checken of deze verkoper hierop al is aangesproken. Daarvoor heb ik je gegevens nodig en die kan ik aan de hand van deze review niet vinden. Stuur alsjeblieft even een e-mail naar klantenservice@bol.com. Als je in die mail refereert naar deze review, wordt jouw mail naar het hoofdkantoor gestuurd en neem ik contact met je op.
Met vriendelijke groet, Tony - bol.com webcare
Sony PlayStation Dualshock Dubbel Docking Station (PS4) aangeschaft, nette prijs en op voorraad. Gewoon netjes de volgende dag ontvangen top dus!
Beste Andso,
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Groet en fijne dag,
bol.com webcare
Een televisie bestelt bij bol.com, overzichtelijke site en snelle verzending via PostNL
Helaas televisie kapot geleverd (software probleem), dezelfde avond nog een retoursformulier aangemaakt, hoop op een snelle afhandeling
Edit: binnen een week terug gestuurd en het geld terug, top werk bol.com!
Beste MisterJack41,
Dat is heel vervelend om te vernemen. Graag kijk ik even met je mee of alles in orde komt. Daarvoor heb ik je gegevens nodig en die kan ik aan de hand van deze review niet vinden. Stuur alsjeblieft even een e-mail naar klantenservice@bol.com. Als je in die mail refereert naar deze review, wordt jouw mail naar het hoofdkantoor gestuurd en neem ik contact met je op.
Hallo Tony,
Ik heb de mail gestuurd maar een vreemde reactie gekregen dat de klantenservice er niks vanaf wist, verder nog niks.
Mvg Niels, aka Misterjack41