Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenPlaystation plus abonnement besteld via bol.com. Zoals gewoonlijk een gemakkelijk verlopend bestelproces. Hier nooit iets op aan te merken.
VerzendingPrima levering. Verwachte levertermijn was 5 - 10 dagen. Had het product uiteindelijk al voor de 5 dagen binnen. Niets op aan te merken.
Hoi Psychodude,
Dankjewel voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Playstation!
Groet, Floor van bol.com
Goede service, uitgebreide zoekfunctie, snelle levering, netjes verpakt en goede betaalmogelijkheden, nog nooit geen problemen gehad met bol.com dus ik blijf klant!
VerzendingGoed verpakt, snel geleverd en op de verwachte leverdatum binnen.
Hoi Cherity,
Wat fijn dat je klant bij ons blijft! Dankjewel voor je beoordeling.
Groet, Floor van bol.com
Steeds uitstekende service. Supersnelle levering en altijd erg goed verpakt. Bol.com heeft ook een ruim aanbod en de meeste zaken zijn ook direct leverbaar uit stock.
Hoi Kevin,
Leuk om te horen, dankjewel!
Groet, Floor van bol.com
Ik heb door enquêtesites vaak tegoedbonnen voor bol.com, dus ik ben hier regelmatig klant. Ze hebben hier van alles, van make-up en sieraden tot elektronica en boeken. Verzending is gratis vanaf €20,- en anders kost het ongeacht grootte en gewicht maar €1,99, wat ontzettend goedkoop is vergeleken met andere webwinkels. Je hebt alles wat je bij bol.com bestelt meestal binnen twee dagen in huis, vaak al de volgende dag, en je krijgt ook te weten hoe laat je pakketje ongeveer bezorgd wordt. Ik heb zelf nog nooit problemen gehad met bol.com. Met de klantenservice heb ik dan ook geen ervaring. Wel heb ik gemerkt dat een aantal artikelen op bol.com iets duurder zijn dan op andere websites, maar daar staat dan wel uitstekende service tegenover en zekerheid dat je wat je koopt zo snel mogelijk in huis hebt.
VerzendingAlles wordt heel snel bezorgd, verzendkosten zijn ontzettend laag en wat er wordt aangegeven qua bezorgtijden is in mijn ervaring altijd accuraat. Alles is netjes en stevig verpakt.
Hoi Emm0100,
Leuk dat je zo regelmatig bij ons koopt. En dankjewel voor je uitgebreide feedback.
Groet, Floor van bol.com
Ik koop zo goed als al mijn boeken, films en games hier. De prijzen zijn goed en evenwaardig aan de kwaliteit die je krijgt. Er zijn altijd wel een of andere promoties te vinden en alles wordt zo goed als altijd op tijd geleverd.
Hoi Paulien,
Dankjewel voor je leuke en goede beoordeling!
Groet, Floor van bol.com
Over het algemeen hebben ze alles wat ik zoek in huis. De prijzen zijn redelijk marktconform, soms iets duurder dan bij andere winkels, maar dat heb ik op momenten ook over voor een snelle en duidelijke verzending, want: De voorraadindicatie en verzendingsopties zijn erg duidelijk en meestal realistisch.
VerzendingDegelijk verpakt, snelle verzending
Hoi Ralph,
Dankjewel voor je feedback. Die nemen we zeker mee.
Groet, Floor van bol.com
kan altijd laat betalen zonder problemen, zal het alleen wel fijn vinden als de betaling een dag later dan de leverdag binnen zal komen. dit door een vergeetachtigheid waar je gek van word
Klantenservicegeen bullshit policy > i love it
Hoi Nylad,
Dankjewel voor je waardevolle feedback. Dit nemen we mee.
Groet, Floor van bol.com
erg makkelijk bestellen, zeer goedkoop en erg snelle levering. het is prettig bestellen op deze site.
Hoi Rick,
WOW drie keer de maximale score, super! Dankjewel voor je beoordeling .
Groet, Floor van bol.com
Koop al regelmatig mijn spullen bij Bol.com en ben daar zeer tevreden over.
Snelle levering en meestal geen verzendkosten, zoals andere dit wel rekenen
Snelle leveringen, dezelfde dag besteld (voor ... uur) dan volgende dag in Huis
Hoi Geert,
Dankjewel voor je melding. Leuk om te lezen!
Groet, Floor van bol.com
Eigenlijk is Bol gewoon altijd goed. Ik kon dit keer profiteren van een supermooie actie op de PS4 i.c.m. wat games en mijn cadeaukaart. Gewoon een goede webshop, duidelijk, inzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Opvallend was wel dat ze vaak kortingen claimen die in totaliteit misschien niet eens zo voordeliger zijn dan b.v. een losse console met de bundle games los. Desalniettemin, gewoon goed.
VerzendingVolgende dag in huis, netjes verpakt in een grote doos met bubble wrap en gewoon netjes. Zo zouden veel meer hard/software zaken hun verzending moeten regelen. Tip voor verzending (gejat van Highflow.nl): doe wat leuks in de doos i.p.v. een dom foldertje die iedereen wegknikkert. Snoepje o.i.d., whatever. Save the environment dudes. Think about the children.
Hoi Mark,
Dankjewel voor je waardevolle feedback. Dit zijn echt goede concrete tips om onze klanten een nog betere ervaring te geven. En om goed voor de toekomstige generaties te zorgen inderdaad.
Veel gameplezier!
Groet, Floor van bol.com
Webshop is duidelijk in gebruik, geen onnodige reclames, verwijzingen of andere afleidingen bij het winkelen.
Hoi Mascaraud,
Dankjewel voor je positieve beoordeing. Leuk om te lezen!
Groet, Floor van bol.com
Al heel veel bestellingen geplaatst bij Bol.com en altijd tevreden! Makkelijk bestellen, snelle levering, duidelijke communicatie en gemakkelijk achteraf betalen. Ook het kosteloos terugsturen van producten gaat altijd super. Daarbij een groot assortiment aan producten, van make-up tot dvd's, van sieraden tot elektronica. Een enkele keer is een product ergens anders goedkoper, maar vaak genoeg is Bol.com ook juist goedkoper dan andere verkopers. Kwestie van zelf even een snelle vergelijking uitvoeren.
VerzendingAltijd een snelle en goede levering, bijna altijd de volgende dag je product al in huis.
KlantenserviceEr zijn wel eens wat dingetjes mis gegaan met kortingscodes oid, maar altijd snel en soepel geholpen door Bol.com. Ook de online assistent werkt gemakkelijk.
Hoi Eline,
Heel veel dank voor je uitgebreide feedback. Daar hebben we zeker wat aan! Fijn dat ook onze klantenservice je een geode ervaring heeft gegeven.
Groet, Floor van bol.com
Ik zou eigenlijk graag een 4,5 willen geven aangezien het hele proces erg gemakkelijk en snel is. Mijn enige minpunt is dat ze niet altijd de laagste prijs hebben. Gelukkig is het prijsverschil niet super groot, maar een tientje is toch een tientje.
Hoi Marketler,
Dankjewel voor je beoordeling. Een 4.5 is een prachtige score en biedt bovendien ruimte voor ons om voor de 5 sterren te gaan.
Groet, Floor van bol.com
Al vaak besteld bij Bol.com. Goede webshop, overzichtelijk en artikelen snel thuisbezorgd. Alleen is het soms goed kijken of het artikel niet via een externe verkoper komt, dit kan namelijk iets langer duren.
VerzendingSnel thuisbezorgd. Via externe verkoper kan het iets langer duren.
Hoi Alex_T,
Dankjewel voor je beoordeling en waardevolle feedback (ook voor de overige lezers zeker een handige tip).
Groet, Floor van bol,com
Makkelijk een bestelling te plaatsen, maar niet het product wat afgebeeld stond werd niet geleverd, maar een goedkope replica. Betaling ging makkelijk. Vragen stellen via de site is bijna onmogelijk.
VerzendingLevering stond 1-8 werkdagen, hij kwam binnen een week. Echter werd het rond half 11 's avonds geleverd.
Hoi Moniek,
Ik kan me goed voorstellen dat je dit vervelend vond. Om uit te zoeken wat er precies mis is gegaan bij jouw bestelling heb ik iets meer informatie nodig. Zou je een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@bol.com met daarin een verwijzing naar deze recensie op Tweakers en je bestelnummer? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Groet, Floor van bol.com
Erg goede webshop, duidelijk snel en geen bezorgkosten. Alleen jammer dat ze niet altijd de laagste prijs hebben. De webshop met de meeste potentie
VerzendingAltijd gratis en bijna altijd de volgende dag in huis.
Hoi Christoph,
Wow wat een groot compliment: 'De webshop met de meeste potentie'
Dankjewel!
Groet, Floor van bol.com
Een goede webshop. Producten zijn makkelijk om te zoeken. Meerdere malen besteld bij bol.com. Goede levering en een goede service. Top kwaliteit!
VerzendingPrima verpakt in een envelop. De snelheid is ook absurd snel.
KlantenserviceSnel contact als je een probleem hebt.
Hoi FMAmaze,
Dankjewel voor je positieve beoordeling! Leuk om te lezen.
Groet, Floor van bol.com
Een duidelijke en handige website met ruime keuze, zeer snelle levering en regelmatig de scherpste prijs.
Hi Erik,
Leuk dat je een beoordeling achter hebt gelaten. Dankjewel!
Groet, Floor van bol.com
goede site, en service waarborging perfect, ze leveren ook op tijd en geld word gewoon terug gestord bij niet nakomen levering
Verzendinghet is pas vanaf 20 euro gratis verzenden, ik zie liever altijd gratis...
Klantenservicegoed geholpen bij terugsturen
Hoi Sander,
Dankjewel voor je reactie, Altijd gratis zou inderdaad nog mooier zijn!
Groet, Floor van bol.com
De benodigde informatie staat goed op de site over de laptop met een scherpe prijs. Ook nog andere producten kunnen bestellen voor de laptop. Handige site!
VerzendingDenk dat ze als een van de snelste zijn in NL met verzenden en leveren, en boven 20 euro gratis. Daarnaast altijd goed verpakt.
Hoi Mitchell, leuk om te lezen dat je geniet van onze website. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com