Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenBol.Com is een zeer betrouwbaar bedrijf met een prima bestelsite met dito informatie. Ook met de mogelijkheid om achteraf te betalen is het bedrijf onderscheidend.
VerzendingGoed verpakt en prima op de hoogte gehouden van de status van het pakket.
Wat een mooie complimenten Hans, dat is super om te horen.
Makkelijk bestelling geplaatsten goedkoop en snel geleverd.
En makkelijk online betalen gratis geleverd.
Voor herhaling vatbaar.
Geweldig product om te spelen met camera.
Met heel veel extra populaire en nieuwe songs.
Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent, bedankt voor de mooie beoordeling!
Ik heb bij Bol.com de Kobo Glo HD besteld. Na aanleiding heb ik besloten nooit meer electronische apparaten bij Bol.com te bestellen, omdat ze het product zo aanpassen dat op het lockscherm reclame van Bol.com komt te staan, zonder de optie om dit aan te passen, een beetje vergelijkbaar met 'Offers' op de Kindle, maar dan zonder de reductie in prijs.
VerzendingVerzending was prima.
KlantenserviceIk heb mijn klacht gemeld via de klantenservice van Bol.com, voor een oplossing. Hierbij kreeg ik te horen dat ze een goede samenwerking hebben met Kobo, en daarom het lockscherm vervangen hebben met een Bol.com lockscherm. En dat was het.
Ik ben heel tevreden over bol.com. Snellee gratis verzending.
EN ze hebben heel veel keus. Ik bestel er graag.
Had twee producten besteld bij Bol.com. Playstation plus abonnement en Uncharted the Nathan Drake Collection. Bestelproces ging erg makkelijk.
Helaas vond ik Uncharted niet echt een spel voor mij, nadat ik deel 1 had uitgespeeld. Dit was binnen de 30 dagen, dus kon ik kosteloos retourneren. Ook dit ging heel makkelijk. Op de site aangegeven dat ik het product wilde retourneren. De papieren uitgeprint die erbij moesten en product opgestuurd. 1 dag nadat zij het pakket hadden ontvangen, stond het geld terug op mijn rekening. Top service.
Bestelling was volgende dag in huis.
Goed om te horen Tjerko, fijn dat je zo tevreden bent!
Snelle bevestiging van de bestelling en daarna voldoende updates. Het product werd ook vlot en netjes verpakt afgeleverd.
VerzendingPakketje werd netjes door post.nl afgeleverd en alles voldeed aan de verwachting / afspraak.
Ik vind bol.com een van de betere web winkels zeer goede service en betaalbare prijzen .ik bestel er altijd games en speelgoed.
VerzendingHeb er zeer goede ervaring mee.
Klantenservicegeen
Bedankt voor de goede beoordeling Threa en veel gameplezier!
De betalingsmogelijkheid via Paypal zou een welkome aanvulling zijn. Maak daar zelf regelmatig gebruik van bij andere internet aankopen.
Bedankt voor je advies, dat geven we door aan de betreffende afdeling!
Altijd goede ervaring met bol. Goede website en app en altijd makkelijke bestelprocedure en levering. Hoeveelheid verpakking is wel een minpunt.
VerzendingPuntje van verbetering: De hoeveelheid verpakkingsmateriaal die soms gebruikt wordt. Een te grote doos voor een kleine bestelling waarin dan extra plastic 'ballonzakjes' zitten zodat het kleine bestelde product dan alsnog niet gaat bewegen in de doos is echt zonde!
KlantenserviceTot nu toe altijd prima te woord gestaan.
Fijn dat je zo tevreden bent over de app en de website. Bedankt voor je feedback, daar kunnen we mee aan de slag!
makkelijk bestellen, goede prijzen. Soms wordt de lever tijd enkele dagen langer dan beloofd. prima overal.
Verzendingvertraagd. mijn bestelling en zjn meerdere kleren later aangekomen dan beloofd. maar nogsteeds redelijk snel.
Jammer dat we je pakketje te laat geleverd hebben. Als je wilt kun je het bestelnummer (of nummers) doorgeven in een e-mail aan klantenservice@bol.com met een referentie naar deze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Heldere handleiding bij bestellen, goed afgewikkeld en correct binnen de afgesproken tijd bezorgd bij het aangegeven afhaalpunt.
VerzendingWel een puntje van aandacht: het bestelde artikel was een tonercartridge voor een kleine printer en zat in een Heel Grote Envelop. Misschien een idee om dit soort verspilling te verminderen....
Bedankt voor de beoordeling en de duidelijke feedback. We proberen het inpakken en verzenden zo optimaal mogelijk te doen, dus goed om te weten!
Makkelijke bestelling en betaling. Ik koop vaker bij bol.com en ik ben er echt tevreden over
VerzendingGoede levering, vandaag besteld en morgen in huis.
Fijn dat je zo tevreden bent Nasira, dankjewel!
Makkelijk om te bestellen en betalen en de levering is heel snel. Ik ben tevreden
VerzendingDe levering was uitstekend
Fijn dat je zo tevreden bent Nasira, dankjewel!
Altijd snelle levering. Ook als het via een reseller is, gaat de levering altijd vlot.
VerzendingDe verpakking voor CD/DVD is soms wel lastig, zeker als je het terug wilt sturen.
Fijn dat je zo tevreden bent over onze leverservice en bedankt voor de feedback!
Beste prijs online, makkelijk bestellen en betalen. Zelden te kloppen in deals, en bundels. Top!
VerzendingBestellinen zijn altijd snel.
Klantenserviceretours en vragen worden goed en snel afgehandeld
In alles met vijf sterren beoordeeld is een prachtig compliment, bedankt voor de review!
zoals altijd bij bol.com uiterst tevreden: snelle levering, uitstekend verpakt en concurrerende prijs van het artikel.
Producten snel te vinden, een heel overzichtelijke website, en alles wat ik nodig heb vind ik hier
VerzendingDe levering gaat supersnel
Klantenservice1x gehad dat product niet vooradig was voor de kerst, een excuusbrief voor ontvanger + cadeautje. Had het liever anders gehad maar de afwikkeling was goed
Leuk dat je zo tevreden bent over onze website! Bedankt voor de goede review.
Via pricewatch tot bij het artikel gekomen op bol.com. Het was niet de goedkoopste uit de lijst maar de prijs was scherp en ik betaal graag enkele euro's meer voor de perfecte service. Evenals de no-nonsense politiek bij eventuele problemen.
VerzendingPerfect geleverd de volgende dag
Bedankt voor deze super beoordeling! Goed om te horen dat onze service zo bevalt!
Snel gevonden, snel besteld EN snel thuis geleverd! Vooral de “vóór 23:00 besteld, morgen in huis” is erg handig! Wie heeft er overdag de tijd om iets te bestellen... ik niet in elk geval.
VerzendingPrima verpakt, snel in huis.
Leuk dat je zo te spreken bent over onze bestelservice! Bedankt voor de mooie beoordeling.
zoals altijd een goede service. snelle levering, de andere dag al thuis. makkelijk zoekprogramma en doorverwijzing naar betaalsysteem.
Verzending's avonds besteld, de andere dag al thuis. Fantastisch
Fantastisch is een prachtbeoordeling, dankjewel!