bol

Gebruikers over webshop bol

snel en gemakkelijk bestellen. Makkelijk zoeken. Veel keuze. Veel betaalmogelijkheden. Goede service. Veel kortingen. Goed dus

volgende dag geleverd zonder kosten

Goei website, scherpe prijzen, snelle service, noot geen gedoe met terugsturen, prima service ... gewoon goed.

snel en goed

nog niet dikwijls nodig gehad

Het artikel was makkelijk op de site te vinden, het afrekenen gaat snel en eenvoudig.

De leertijd was zoals aangegeven. Verstuurd naar een AH filiaal, ideaal als het een kado betreft voor een van je huisgenoten.

Nog nooit problemen gehad met Bol.com. Feit dat je ook bij AH kan laten bezorgen maakt Bol.com de ideale online webshop voor mij.

De spullen komen bijna altijd binnen de afgesproken periode aan. Ik heb eenmaal een dag langer moeten wachten, omdat de spullen niet op voorraad waren.

Besatel regelmatig bij Bol.com. Bestellingen worden altijd zeer nauwkeurig en snel verzorgd. Inwisselen cadeaubonnen nooit geen probleem

Het motto vandaag besteld, morgen geleverd gaat altijd op. Mocht een product onverwacht niet voorraDIG ZIJN ONTVANG JE METEEN BERICHT.

Altijd snel en correct antwoord als je een vraag/opmerking hebt

Uitstekende klantenservice, leveren altijd op tijd en hebben een ruim assortiment. Ook zeer betrouwbaar. Je kan hier gerust wat bestellen!

Lekker vertrouwd winkelen bij Bol.com. Super snelle levering en nog tot 21:00 uur kunnen bestellen maakt dit tot een van de beste webwinkels binnen Nederland. De prijzen zijn scherp en doen niet onder voor andere winkels.

Bedankt voor je positieve review.
Je kunt ook vaak tot 23:00 uur bestellen en dan heb je bestelling ook de volgende dag in huis.
Fijne dag nog.
Joland

Makkelijk en overzichtelijk in gebruik. Juiste service welke nagekomen wordt. Heldere en duidelijke uitleg over het product.

Duidelijk wanneer je artikel bij je wordt geleverd.

Hi Karin,
Fijn dat je met ons deelt dat je blij met ons bent. Dankjewel.
Jolanda

Voldoende keus uit het product dat ik zocht, voor ieder wat wils. Ben erg tevreden met mijn aankoop.

Product was goed verpakt en keurig op tijd geleverd, in goede staat

Beste micragirl72,

Goed te lezen dat je blij bent met je aankoop.
Ik wens je nog heel veel plezier van je aankoop.
Groetjes,
Jolanda

Eenvoudig om te bestellen, vlot met leveren wanneer in voorraad!
Soms iets duurder, maar binnen 24h leveren en veel uit voorraad is ook prettig.
Evenals goede acties !

Levering is eigenlijk bijna altijd uitstekend, kreeg maar 1x een harde schijf in een zgn bubbeltjes envelop. Hierop ene klacht ingediend die goed werd ontvangen.

Na de bovenbeschreven klacht een waardebon teruggekregen, wel eens vaker gebeld met een vraag of zo. Altijd top en beleefd geholpen. Prima dus !

Het product (game pre-order) was gemakkelijk te vinden en was volledig beschreven. De prijs was duidelijk en eenduidig aangeduid en betaling ging vanzelf.

Voor verzending werd gezegd dat het 5-7 werkdagen ging duren, mijn pakje was er echter al de dag nadien (pre-order van een game). Dat was best een leuke verassing :P

Producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen,Mits optijd besteld de volgende dag in his.

Fijn dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Dankjewel.
Jolanda

Het was wel wat lastig om het artikel te vinden, omdat er soms teveel zoekresultaten worden getoond en eerdere zoekresultaten soms weer verdwenen. Het switchen tussen winkelwagentje en artikelen ging ook niet altijd goed, waardoor het redelijk wat tijd heeft gekost om het gewenste artikel te kunnen bestellen. Toen ik bij de betaling een cadeaubon in wou leveren, kreeg ik tot een paar keer toe een foutmelding, maar gelukkig is het uiteindelijk gelukt.

Het product was goed verpakt en is onbeschadigd afgeleverd. In het verleden heb ik ook wel eens een kapotte verpakking opgehaald bij het afleverpunt Albert Heijn, waarbij thuis bleek dat er een artikel verloren was gegaan. Keurig opgelost door Bol.com en een nieuw artikel gekregen en een kleine cadeaucode.

Jammer dat de klantenservice niet 24/7 te bereiken is en de "computer" niet alles begrijpt, maar over het algemeen goede ervaringen met de klantenservice en altijd het gevoel dat er wordt meegedacht met de klant. In het verleden heb ik ook wel eens een kapotte verpakking opgehaald bij het afleverpunt Albert Heijn, waarbij thuis bleek dat er een artikel verloren was gegaan. Keurig opgelost door Bol.com en een nieuw artikel gekregen en een kleine cadeaucode.

Hallo,
Er zijn een aantal keer dingen niet goed gegaan. Die zijn uiteindelijk opgelost, geef je aan. Ik maak uit je bericht op dat je over het algemeen tevreden bent.
De klantenservice is 24/7 bereikbaar. Zie: https://www.bol.com/nl/m/klantenservice/contact/index.html
Fijne dag,
Jolanda

Levertijd op de website voldoet niet. Bijv. direct leverbaar, maar in principe hebben zij het product helemaal niet en moet het nog besteld worden.
Verder is de website prima.

Verzending word via PostNL gedaan en dat ging prima.

Meerdere bestellingen gedaan afgelopen periode.
Artikelen staan op direct leverbaar. Ja niet dus, het duurde een paar dagen dat ik binnen had.
Eenmaal het product binnen is het defect, ja dat kan gebeuren, maar niet als de klantenservice tegen je zegt dat het niet hun zorg is.
Dit gaat om een principekwestie hoe de klanten service met klanten om gaat en niet om die paar Euro. Voor mij geen Bol.com meer.

Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent als je een defect artikel ontvangt en wanneer er gezegd wordt dat dit kan gebeuren. Natuurlijk kan het gebeuren, dat heb je zelf ook gemerkt.
Ook schrijf je dat de levertijden niet altijd kloppen.
Helaas kan ik aan de hand van deze review, geen gegevens in ons systeem achterhalen. Als je contact op prijs stelt, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bol.com. Als je in die mail refereert naar deze review, neemt iemand van her hoofdkantoor contact met je op.
Jolanda

Ik ga mijn handen niet meer vuil maken aan jullie (vat dit zeker niet persoonlijk op). Ik heb het product al bij een ander bedrijf besteld het gaat ten slotte maar om een paar euro. Hoezo zou ik jullie nu nog moeten mailen als ik al eerder meerdere malen heb gemaild en steeds krijg ik de deksel op mijn neus, zou het nu wel lukken door deze beoordeling??? Misschien ooit in de toekomst dat ik nog bij jullie iets ga bestellen mits ik genoeg positieve reacties krijg in mijn kring.
Ik wil het hierbij laten.

Makkelijk bestel proces en ook snel geleverd. Prijs is goed en veel artikelen op voorraad.

Snel en zorgvuldig

prima

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, bedankt voor de review!

Al mijn bestellingen bij Bol.com zijn tot nu toe goed verlopen. gemakkelijk besteld snel in huis en relatief goedkoop.

Dank je wel voor je recensie MissE!

het was gewoon goed! verliep allemaal vlekkeloos. de prijs was ook voordeliger als een andere winkel

netjes ingepakt

We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen, dankjewel!

Bestellingen zijn te volgen via track and trace, alle producten zijn makkelijk te vinden en altijd razend snel bezorgd .

PS4 besteld met black ops 3 die pas op 06-11 uit kwam. Dezelfde dag dat het spel uit kwam en in de winkels lag kreeg ik mijn pakket thuisgestuurd.

tot laat in de avond bereikbaar, zeer handig voor eventuele vragen.

Leuk om te horen en natuurlijk veel gameplezier toegewenst!

Het betalingsproces is zeer vlot gelopen en was gemakkelijk te gebruiken, zonder de minste problemen.

De bestelling werd netjes geleverd binnen de (korte) termijn.

Goed dat de betalingsservice zo bevalt Thomas, bedankt voor je review!

Bestelling geplaatst en de afhandeling is ook uitstekend verlopen. De site is makkelijk te navigeren en informatie voorziening is ook OK. Meestal zijn de prijzen zeer concurrerend en door de lagere verzendkosten is het compleet.

Levering was precies zoals verwacht dus ook hier geen slechte ervaring mee. Prima verpakt tov wat er geleverd wordt.

Kan uitstekend doen maar ik heb geen klachten gehad.. maar weet zeker dat als er wat er is dit adequaat wordt afgehandeld.

Bedankt voor het vertrouwen, goede service en betrouwbaarheid is wat we je willen bieden!

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk