Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenGemakkelijk met betalen, IDEAL, accept giro, vooruit betalen enz enz enz enz enz enz enz enz
VerzendingSnelle verzending
KlantenserviceKlantenservice is netjes en leveren een goede service
Wat een goede beoordeling, dankje!
Groet, Margot van bol.com
Bestellingen gaan altijd zonder problemen. Heb het afgelopen jaar 5 bestellingen gedaan. Geen problemen gehad. Keurig bevestigd, niets aan op te merken.
VerzendingIk heb het afgelopen jaar enkele keren iets besteld. Was er meestal de volgende dag. De laatste levering via CentralPoint besteld ca 23.00 u) werd na 33.00 uur afgeleverd. Prima volgens opgave voor 17.00 besteld volgen de dag geleverd. Was er dus al voor 10.00 uur via UPS.(In dit geval door CentralPoint verzonden)
Bedankt voor de goede review, fijn dat je bestellingen zo op tijd aankomen. Ik wens je er veel plezier mee
Groet, Margot van bol.com
Prima winkel, hebben soms leuke aanbiedingen en goede service. Nooit echt problemen gehad met verzending.
Leuk dat onze service en aanbiedingen je zo bevallen!
Groet, Margot van bol.com
Het is een betrouwbare winkel. Snelle levering. Leuke acties. Goede service. Goede productuitleg. Heel handig.
VerzendingHet is snel en goed ontvangen.
Wat een prachtige review, dankjewel!
Groet, Margot van bol.com
Regelmatig bij Bol besteld en zelfs eigen boeken verkocht. Altijd een goede en snelle levering!
Fijn dat je zo tevreden bent Stef en leuk dat je ook zelf verkoopt!
Groet, Margot van bol.com
Snelle levering. Als een artikel niet op voorraad is en het kan niet binnen de gestelde termijn worden geleverd dan word je netjes op de hoogte gehouden.
Goed om te horen dat je helemaal op de hoogte bent gehouden. Bedankt voor de mooie beoordeling!
Groet, Margot van bol.com
ik had het binnen 3 dagen in huis ! het was in zeer goede staat kortom zeer tevredeb
Verzendingperfect
Klantenserviceheel goed
Mooi, is altijd goed te lezen dat men tevreden is met de aankoop.
Ik wens je veel plezier van je bestelling.
Jolanda
Loopt altijd vlekkeloos bij bol.com betrouwbare partij. Ook assortiment is uitgebreider en via stopzetting.nl krijg je extra korting!
VerzendingHandig dat ik mijn bestelling kan ophalen bij de AH!
Die ophaalpunten zijn zeker handig.
Je hebt je weg al gevonden, zie ik.
Ik wens je nog een fijne dag toe.
Jolanda
duidelijk overzicht, snelle zending en alles werd duidelijk weergeven in de emails.
Bol is zeker een aanrader
Erg snelle zending
Dankjewel. Zegt het voort. :-)
Met vriendeljike groet,
Jolanda
Betrouwbaar, snel, laat ook sites zien waar het product goedkoper is dan bij bol.com oftewel ze zijn eerlijk.
VerzendingHet is altijd binnen de aangegeven tijd bezorgt.
KlantenserviceJe krijgt een beloning als je klant bent. En verder heb ik nooit de service nodig gehad en dat is op zig zelf al een pluspunt
Beste Jeroen,
En heb je ooit service nodig, dan doen we naturlijk ons uiterste best je naar tevredenheid te helpen.
jolanda
Veel producten overzichtelijk weergegeven. Veel betaalmogelijkheden, goede verzending en retour mogelijkheden zonder dat daarvoor kosten gemaakt hoeven te worden.
VerzendingVerzendingen zijn altijd keurig op tijd zoals weergegeven tijdens bestelproces.
KlantenserviceKlanten service is goed geregeld. Na retour zending vlotte afhandeling.
Hi Kegeltje,
Jij blij, wij blij, iedereen blij.
Bedankt dat je je tevredenheid met ons gedeeld hebt.
Jolanda
Mooie webshop waar alles prima te vinden is. Gode info over de producten.
Gewoon leuk online shoppen zoals het hoort.
Super strakke verzending, altijd op tijd vaak eerder dan de opggeven datum.
De verzending van de derde partijen die via bol versturen is ook prima( was vroeger minder.)
In een woord - fantastisch- op eenzame hoogte. 24 uur per dag een aardig iemand aan de lijn. Geen gezeur en je bent als klant nog echt koning.
Wat zal ik zeggen, een voorbeeld voor alle webshops, zo hoort het.
Hi brugj03,
Al met al een tevreden klant, lees ik. Zo horen we het graag.
Dankjewel voor je review.
Jolanda
Bol.com is mijn absoluut favoriete webshop. Zeer snelle tot op heden steeds de juiste levering. De leveranciers zijn altijd vriendelijk. Persoonlijk heb ik echt geen negatieve commentaar of werkpuntjes te melden. Doe zo voort, Bol!
VerzendingSteeds op tijd en steeds correct.
KlantenserviceLeveranciers steeds vriendelijk. Indien er toch problemen zijn met de zending, is het terugsturen eenvoudig en zonder problemen.
Beste SvenCuyt69,
En zie je toch ooit nog iets wat verbeterd kan worden, staan wij daar altijd voor open.
Jolanda
Overzichtelijk en duidelijke site. De klantenservice is top bij Bol.com, enige verbeterpunten zijn hun leverancier(en die hun nevensites) beter controleren op goede levering en de beste prijs garanderen.
Bol.com doet wat je er van verwacht. Wat ook een goede services is van bol.com is dat je nieuwe producten gemakkelijk terug kunt sturen (studieboeken)
VerzendingNiks op aan te merken. Het ging goed.
Beste Rijnald,
Weet je dat je je gebruikte studieboeken kunt verkopen via bol.com. Hoe?
Check deze link: http://www.bol.com/nl/verkopenviabol/index.html
Jolanda
Prima webshop, af en toe aan de hoge kant van het prijzenspectrum maar levering is wel altijd op tijd
Gewoon alles wat je in een webshop wilt. Enorme keus, vrijwel alles de volgende dag leverbaar, zelfs als je om 22.55 uur besteld.
Achteraf betalen (ook via ideal), track en trace. Kortom enorm makkelijk, snel en goed.
Bestellingen zitten altijd keurig verpakt. Ruim voldoende beschermingsmateriaal.
Hi Kornalt,
Super om te lezen dat je blij met ons bent. Dankjewel.
Jolanda
Zeer uitgebreide keus en zeer snelle levering en mogelijkheid om te betalen achteraf. Als oude klant krijg je ook af en toe een extra korting.
VerzendingLevering goed en snel probleemloos en zoals beloofd
KlantenserviceAfwikkeling van klachten werkt ook erg goed, product kostenloos terug te sturen en binnen redelijke termijn vervangen door een nieuw product. Dus probleemloos tot nu toe.
Je kunt heel makkelijk bestellen. Het is heel betrouwbaar. Als er eens iets mis zou zijn met de levering (wat heel zelden is), dan wordt dat direct in orde gemaakt.
VerzendingDag na de bestelling wordt het product geleverd.
KlantenserviceZe helpen direct, zijn heel klant vriendelijk.