bol

Gebruikers over webshop bol

Gebruiksvriendelijke site. Door het ruime aanbod en de snelle levering en gratis verzending boven de 20 euro bestel ik vaak bij Bol.com.

Uitstekende verzending. Snelle levertijd. Gratis verzending boven de 20 euro is ook ideaal.

Het personeel is erg vriendelijk en servicegericht.

Ben al jaren klant en het is elke keer weer gemakkelijk om iets te vinden os te bestellen.
Voor de eerste keer iets besteld zonder vooraf te betalen.
Ook dat verliep prima.
Bedankt voor het vertrouwen Bol.com

Geloof het of niet maar mijn bestelling werd geleverd op minder dan 12 uren tijd.
's Avonds laat besteld en 's morgens vroeg geleverd.
En zoals elke keer, alles netjes verpakt

Al jaren ben ik klant bij Bol.com en altijd tot volle tevredenheid. Zeer royaal aanbod van zeer uiteenlopende artikelen. Daarbij zijn de artikelen goed afgebeeld met heldere informatie. De artikelen worden altijd veilig verpakt en zeer snel geleverd. Levering via derden is helaas wel eens minder correct verlopen.

Levering door Bol.com verloopt altijd heel snel. De artikelen zijn altijd veilig en degelijk verpakt. Helaas is levering door derden wel een minder snel gegaan. Ook wel eens aan derden moeten retourneren, omdat de artikelen niet verpakt waren en daardoor beschadigingen opliepen..

De enkele keer dat ik contact had met de klantenservice, verliep uitermate prettig. De zaken werden snel en naar tevredenheid opgelost.

Gemak van het plaatsen van de bestelling en afhaalpunt is op mijn werk. Keuze van betaling

Je kan thuis laten leveren of in een bol.com punt, de levering is telkens snel

Ik had een klein probleempje maar de klantenservice is super vriendelijk

Ik ben erg tevreden over de producten en levering van Bol.com. De producten worden op tijd verzonden en zijn netjes verpakt.

Zeer uitgebreide keuze tegen interessante prijzen. Vlot bestellen en betalen. Vragen worden heel snel beantwoord.

Levering binnen de 24 uur.

Heel tevreden over bol.com, zowel over het aanbod, de betaling, de levering en de dienst na verkoop. Al vaak besteld en bol.com is echt één van mijn favoriete winkels.

uitgebreide website, niet erg overzichtelijk als het op pc onderdelen aankomt, makkelijk retourneren en eel betalingsmogelijkheden, duidelijke verzending en word goed op de hoogte gehouden

Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke site. Het aanbod is zeer ruim maar wat je nodig hebt is makkelijk te vinden.

Dag later geleverd, maar tijdig besteld dus geen punt.

Wanneer ik via een webshop koop, is dat meestal bij Bol.com. Goede aanbiedingen, regelmatig een kortingscode. Onwijs veel keus in allerlei producten. Van games tot horloges tot pannen. Bestellen gaat makkelijk. Betalen ook, en indien nodig retourneren is geen probleem. Voor een review kijk ik ook altijd even bij Bol.com.

Levering gaat altijd probleemloos.

Alles gaat altijd heel eenvoudig, ook betaling gaat heel snel eens je eerste keer betaling met je kredietkaart hebt gedaan. Je kan zo goed als alles wat je wil hebben vinden en de levering is altijd snel en altijd volledig en in orde.

makkelijk te bestellen en makkelijk betalingsproces, leveringsplaats vrij te kiezen, goede, zorgvuldige verpakking, correcte levering,

Alles wat ik besteld heb, al heel veel, werd binnen een dag bij mij bezorgd. Na bestelling een overzicht met afdruk van artikel per mail. Geweldig. En blijvend overzichtelijk. Ik heb nog nooit iets negatiefs beleefd bij Bol.com

Snel en accuraat!!!

Een keer een medewerker aan de lijn gehad. Binnen no time op vriendelijke en professionele geholpen naar volle tevredenheid

Goeie website, heel makkelijk alles terug te vinden
Vlotte betaling
Correcte levering
Goede dienst naverkoop

Steeds correct

Erg vlot, makkelijk te bereiken

Bestellen is gemakkelijk, overzichtelijk en snel gedaan. "Achteraf betalen" is een zeer eenvoudige manier om eerst je bestelling te zien en daarna gemakkelijk te betalen via een Ideal linkje.

Bestellingen zijn altijd op tijd binnen. Ligt natuurlijk wel aan het product wat je hebt besteld, maar dit staat altijd aangegeven bij het product.

Ik heb tot nu toe nog maar 1 keer gebruikt gemaakt van de klantenservice.
Een factuur was nog niet verwerkt, waardoor ik herinneringskosten in rekening werd gebracht (terwijl de factuur wel betaald was). Dit was zeer correct en netjes afgehandeld.

Het kan vaak niet duidelijker. Het is overzichtelijk, je krijgt je bestelling nog een keer te zien of het echt goed is. En ik ben blij met de betaalfunctie "achteraf betalen"

Ik heb altijd mijn product op tijd binnen. Heel enkel is het niet de volgende dag in huis,
Meeste keren wel.

Uitstekende service.

Al 190 probleemloze bestellingen geplaatst bij Bol.

Samen mijn studie met Bol gevolgd, vele verjaardagen gevierd en zelfs een kerst weten te redden. Bol heeft mij nog nooit teleurgesteld.

Altijd op tijd. Ook goede follow-up waar je bestelling uithangt.

Ook als eens iets niet bevalt zonder gezeur retour.

Lees ook meerdere slechtere beoordelingen over Bol, maar ik bestel er al vele jaren en heb nog nooit een probleem gehad. Altijd geleverd zoals beloofd.

Dik in orde, altijd volgens afspraak. Soms iets sneller dan gepland, maar ja dat ligt aan de bezorger.

2 keer mee te maken gehad, en beide keren keurig opgelost.

Bol is door zijn grote een van de beste online warenhuizen. Heel stipt met levering.

top alles goed en keurig verpakt en geleverd, op het afgesproken tijdstip.

Alles is makkelijk, snel en betrouwbaar. Ruime keuze in producten en snelle levering. Top service!!

Snel en het is netjes verpakt.

Zelden nodig gehad.

Scorekaart voor bol