bol

Gebruikers over webshop bol

Betrouwbare fijne webshop, veel aanbod wat makkelijk te vinden is via de zoekfunctie, fijn bestel process.

Snelle levering, met meerdere lever/afhaal opties.

Nog geen problemen mee gehad.

Hi tuneboyhp,

Bedankt voor je positieve feedback.

Groet, Jade van bol.com

Zeer tevreden over Bol.com, altijd een snelle levering, je kunt achteraf betalen met een acceptgiro, prettige website en heel veel producten.

Mijn ervaringen zijn zeer positief over de levertijd van Bol.com, heb nog nooit meegemaakt dat een verzending te laat was.

1 artikel uit de bestelling was licht beschadigd, het beschadigde artikel mocht ik houden en het artikel werd de volgende dag opnieuw bezorgd, zeer tevreden over de afhandeling.

Hoi Thijs1979,

Dankjewel voor deze positieve review.

Groet, Jade van bol.com

Altijd de snelle levering die we van bol gewend zijn.
Ruime keuze aan artikelen, makkelijk te bestellen.

Hoi johnlenders,

Bedankt dat je een recensie hebt geschreven op Tweakers, fijn om te lezen dat je tevreden bent!

Groet, Jade van bol.com

goede info over status levering. Mooi op tijd geleverd. Alleen doos van gezelschapsspel had klein deukje opgelopen. Anders nog sterretje erbij gehad

Deukje in doss kan ook bij verzending gebeurd zijn

Hi peterkoeman.

Bedankt voor je feedback. De volgende keer gaan we voor 5 sterren! ;-)

Groet, Jade van bol.com

Bij Bol.com weet je dat je je bestelde artikelen netjes en op tijd geleverd krijgt. Qua kwaliteit en prijs kunnen ze zich wel verbeteren.

Verzending is altijd binnen 2 werkdagen.

Klantenservice staat je goed te woord en weet bijna altijd antwoord op je vragen.

Hi Sasha2006,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen op Tweakers.net!

Groet, Jade van bol.com

Snelle levering, goede service. Niet altijd de goedkoopste. Zeer goede klantenservice, ook als het probleem niet aan hun kant zit. Wordt zeer klantgericht meegedacht en gehandeld.

Makkelijk bij AH af te halen. Dus hoef je niet thuis te blijven.

e-mail met klacht over niet werkende couponcode gestuurd naar klantenservice, binnen 5 minuten werd ik al teruggebeld. probleem opgelost.

Beste Meneer/Mevrouw, leuk om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Makkelijk zoeken, snel laden van de pagina's en snel leveren( netjes en goed verpakt ) ook van de externe leveranciers

Snel leveren, goed verpakt

Hoi Jejaju, leuk om te lezen. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Pas een email gehad dat ik al 75 keer betseld had, geeft wel aan hoe tevreden ik ben!

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Wij zijn zeer tevreden met klanten zoals jij! Groet, Michelle van bol.com

Snel, duidelijk bestel proces. Snelle levering. Goed assortiment.
Kortom: fijn om hier met regelmaat te shoppen.

Tot nu toe heb ik nog nooit een defect of beschadigd product ontvangen

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Goed te lezen dat je tevreden over ons bent. Groet, Michelle van bol.com

Gaat bijna altijd perfect! Je word altijd goed op de hoogte gesteld van je bestelling.
Tot nu toe 1 keer een bestelling gehad, die ondanks voldaan aan de voorwaarden, niet de volgende werkdag in huis was.

Ook een keer iets vergeten mee te bestellen. Ik kreeg toen de verzendkosten gratis erbij door een medewerker. Super!

Beste Meneer/Mevrouw. Bedankt voor je beoordeling. Bijna altijd perfect klinkt ook heel goed. Groet, Michelle van bol.com

Er is veel te vinden op bol.com. Ik ben altijd blij met een cadeaubon want ik vind er altijd wel wat. Ook fijn om cadeautjes voor andere te kopen. Veel keuze en snel in huis.

Snelle levering en fijn dat het ook op een andere locatie geleverd kan worden.

Hoi Jenny, goed te horen dat je tevreden bent over onze winkel. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Al paar keer producten besteld en altijd blij geweest.Ik heb ook paar ebooks besteld en dat ging ook allemaal prima!

Vandaag besteld volgende werkdag in huis werkt echt!

Hoi Martah, bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te lezen dat je tevreden over ons bent. Groet, Michelle van bol.com

Fijnste internetwinkel met een enorm aanbod!! Ik denk dat er zowat alles
te verkrijgen is; van boek tot witgoed!!

Werkelijk; 's avonds voor 21.00u besteld; 's anderendaags 9u30 pakket
ontvangen!!

Na zoveel bestellingen toch één keer een mankement met een product;
binnen de 2 werkdagen alles geretourneerd en geregeld!! Prima en
sneller dan een grote electroketen ....

Hoi jaak, wat een prachtige complimenten. Dit lezen wij heel graag, bedankt. Groet, Michelle van bol.com

Prima webshop. Er is van alles te krijgen. Direct inzage of iets in voorraad is. Wanneer niet direct leverbaar, dan wordt aangegeven wanneer de bestelling verwacht kan worden.

Na plaatsen van de bestelling is direct inzichtelijk wanneer de het bestelde artikel geleverd wordt. Ook via track en trace is de levering te volgen, zodat je weet in welk tijdsblok de bestelling verwacht kan worden.

Bij klachten over de levering van de postbode wordt je vrijwel direct gebeld door klantenservice.

Beste Meneer/Mevrouw, wat een leuke reactie. Bedankt voor de mooie beoordeling! Groet, Michelle van bol.com

Snel, duidelijk bestel proces. Snelle levering. Goed assortiment.
Kortom: fijn om hier met regelmaat te shoppen.

Hoi ChristelC,

Dankjewel, wat leuk om te horen!

Groet, Floor van bol.com

Fijne internet winkel, veel variatie in producten en aanbod. Niet alleen boeken of dc's maar veel meer.

Snelle levering, bijna altijd de volgende dag in huis als je voor een bepaalde tijd besteld. Netjes verpakt

Niet vaak mee te maken gehad en wat ik dan wel voor contact had, was prima en werd een probleem goed opgelost

Hoi Sannie32,

Wat leuk dat je je positieve ervaringen met ons deelt!

Groet, floor van bol.com

Mooie aanbieding voor de Nintendo 2DS Handheld Console Bundel Zwart/Blauw + Mario Kart 7. Op dat moment nergens goedkoper te krijgen (79,- euro). Het bestellen via de website ging erg gemakkelijk. De website is erg overzichtelijk en loodst je stapsgewijs door het bestelproces heen.

Het pakketje werd op tijd bezorgd (volgende dag).

Hoi hostje,

Dankjewel voor je positieve feedback! En veel gameplezier!

Groet, Floor van bol.com

Prima ervaringen en producten worden goed geleverd.
Verzending vanaf € 20,- daar zit je zo aan. Bestellen ook luiers maandboxen, als ze in de aanbieding zijn, erg handig.

Verzending gaat tot nu toe altijd goed. Geen beschadigingen en meestal op tijd.

Een keer een chatsessie gehad en dit was echt onvoldoende. Ik had een vraag over de toren van pisa. Deze was in een etmaal 4 keer van prijs veranderd. De medewerker wist ook niet hoe dit kwam. Erg vreemd.

Hoi TweakersVries,

Dankjewel voor je feedback! De prijzen fluctueren inderdaad regelmatig, omdat ze zich automatisch aanpassen naar de marktwaarde. Mocht je nou behoefte hebben aan een wat uitgebreidere uitleg, laat het ons dat weten via een e-mail aan klantenservice@bol.com. Als je je bestelnummer vermeld en verwijst naar deze review, dan neemt een collega zo snel mogelijk contact met je op. We staan graag voor je klaar!

Groet, Floor van bol.com

Bol.com is voor mij een erg prettige webwinkel, ik kijk regelmatig op tweakers waar producten het voordeligst worden aangeboden maar kies dan vaak evengoed voor bol.com, niet altijd de goedkoopste maar goede service, snelle levering, fijne website en prettig om achteraf te kunnen betalen. De mogelijkheid om artikelen 2e hands aan te bieden werkt prima, al aardig wat boeken en spellen verkocht, alleen de kosten zijn wel wat hoog.

Snelle levering, goed verpakt en met track&trace. Bij retour zending, via de site of na contact met de klanten service altijd goed verlopen.

Een enkele keer een reeds gebruikt artikel als zijnde nieuw ontvangen, doos was al geopend. Na contact met klantenservice netjes afgehandeld.

Hoi Jgsr,

Wat leuk dat je je ervaringen met ons deelt. Hartelijk dank!

Groet, Floor van bol.com

Ik krijg alles dat ik bestel op tijd netjes verpakt toegestuurd. Indien een product niet leverbaar is ontvang je excuses en een kortingscoupon voor de volgende bestelling,

Ik krijg snel informatieve antwoorden op mijn vragen.

Hoi Anthony,

Wauw, 3 sterren! Dankjewel!

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk