bol

Gebruikers over webshop bol

Ruime keuze van betaal mogelijkheden. Gemakkelijk en duidelijk weergegeven. Ook kan je nog vlug annuleren binnen een heel korte tijd.

Levering gaat steeds vlot. Jammer dat voor Belgische adressen geen mogelijkheid is om de tijd van levering aan te duiden. Dat zou het prfect gemaakt hebben.

Altijd bereid en vriendelijk.

Ruim aanbod, snelle leveringen, makkelijke website en zeer klantvriendelijk, ook als je klachten hebt of iets retour wilt sturen.)

zelfs een dag eerder geleverd dan op de website stond aangegeven!

Zeer klantvriendelijk, doen niet moeilijk over retourzendingen en staan je netjes te woord en helpen je goed.

Zeer eenvoudig te bestellen, hele ruim assortiment, betalen kan tot 14 dagen na aankoop. Ik bestel er al jaren. Zeer aan te raden!

ik heb nog nooit problemen met bol gehad ! altijd op tijd en correct geleverd en zonder schade

Alles duidelijk en makkelijk te bestellen, dit werkt tevens ook makkelijk met de mobiele versie

Al 2 keer gehad dat een product echt niet bestemd was voor een normale brievenbus en het wel als pakketje bestemd voor brievenbus was verzonden en dus niet in brievenbus paste, 1 keer een boek nooit ontvangen

Geld zonder problemen terug gestort gekregen toen boek verzonden was maar ik het nooit ontvangen heb

Prima geleverd volgens afspaak en product voldoet aan de eisen die wij er andere hebben gesteld

Nog nooit problemen gehad met bestellingen bij Bol.com. Altijd netjes op tijd geleverd in degelijke verpakkingsmaterialen.

De snelle levering van Bol is een goede reden om er een bestelling te plaatsen

Retourneren van een product gaat tot nu toe altijd soepel, met een vriendelijke klantenservice.

Het plaatsen van een bestelling is zeer eenvoudig, omdat je profiel op mobiel / desktop / app beschikbaar is. Betalen en retourneren tot nu toe altijd vlekkeloos verlopen.

Pakketten van bol.com komen altijd de volgende dag aan bij bestellingen in de avond.
Aangesloten partners hebben vaak een wat langere levertijd, maar de meeste partners zijn zich wel bewust dat de service top moet zijn.

Klantenservice is altijd vriendelijk, helaas wordt er soms nog wel eens wat vergeten door te geven.

Gebruiksvriendelijke site. Door het ruime aanbod en de snelle levering en gratis verzending boven de 20 euro bestel ik vaak bij Bol.com.

Uitstekende verzending. Snelle levertijd. Gratis verzending boven de 20 euro is ook ideaal.

Het personeel is erg vriendelijk en servicegericht.

Ben al jaren klant en het is elke keer weer gemakkelijk om iets te vinden os te bestellen.
Voor de eerste keer iets besteld zonder vooraf te betalen.
Ook dat verliep prima.
Bedankt voor het vertrouwen Bol.com

Geloof het of niet maar mijn bestelling werd geleverd op minder dan 12 uren tijd.
's Avonds laat besteld en 's morgens vroeg geleverd.
En zoals elke keer, alles netjes verpakt

Al jaren ben ik klant bij Bol.com en altijd tot volle tevredenheid. Zeer royaal aanbod van zeer uiteenlopende artikelen. Daarbij zijn de artikelen goed afgebeeld met heldere informatie. De artikelen worden altijd veilig verpakt en zeer snel geleverd. Levering via derden is helaas wel eens minder correct verlopen.

Levering door Bol.com verloopt altijd heel snel. De artikelen zijn altijd veilig en degelijk verpakt. Helaas is levering door derden wel een minder snel gegaan. Ook wel eens aan derden moeten retourneren, omdat de artikelen niet verpakt waren en daardoor beschadigingen opliepen..

De enkele keer dat ik contact had met de klantenservice, verliep uitermate prettig. De zaken werden snel en naar tevredenheid opgelost.

Gemak van het plaatsen van de bestelling en afhaalpunt is op mijn werk. Keuze van betaling

Je kan thuis laten leveren of in een bol.com punt, de levering is telkens snel

Ik had een klein probleempje maar de klantenservice is super vriendelijk

Ik ben erg tevreden over de producten en levering van Bol.com. De producten worden op tijd verzonden en zijn netjes verpakt.

Zeer uitgebreide keuze tegen interessante prijzen. Vlot bestellen en betalen. Vragen worden heel snel beantwoord.

Levering binnen de 24 uur.

Heel tevreden over bol.com, zowel over het aanbod, de betaling, de levering en de dienst na verkoop. Al vaak besteld en bol.com is echt één van mijn favoriete winkels.

uitgebreide website, niet erg overzichtelijk als het op pc onderdelen aankomt, makkelijk retourneren en eel betalingsmogelijkheden, duidelijke verzending en word goed op de hoogte gehouden

Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke site. Het aanbod is zeer ruim maar wat je nodig hebt is makkelijk te vinden.

Dag later geleverd, maar tijdig besteld dus geen punt.

Wanneer ik via een webshop koop, is dat meestal bij Bol.com. Goede aanbiedingen, regelmatig een kortingscode. Onwijs veel keus in allerlei producten. Van games tot horloges tot pannen. Bestellen gaat makkelijk. Betalen ook, en indien nodig retourneren is geen probleem. Voor een review kijk ik ook altijd even bij Bol.com.

Levering gaat altijd probleemloos.

Alles gaat altijd heel eenvoudig, ook betaling gaat heel snel eens je eerste keer betaling met je kredietkaart hebt gedaan. Je kan zo goed als alles wat je wil hebben vinden en de levering is altijd snel en altijd volledig en in orde.

makkelijk te bestellen en makkelijk betalingsproces, leveringsplaats vrij te kiezen, goede, zorgvuldige verpakking, correcte levering,

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk