bol

Gebruikers over webshop bol

Breed scala aan producten. Goede afspraken van Bol.com met de leveranciers. Ook de terugstuurservice en terugbetaling is goed geregeld als het product anders is dan je verwachtte.

Steeds snelle leveringen gehad. De aangegeven leveringsdatum werden eigenlijk bijna allemaal waargemaakt. En de enkele afwijking was niet onoverkomelijk voor mij.

Een enkele keer extra info van de helpdesk nodig gehad. Maar daar werd snel en adequaat op gereageerd.

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht! :)

Heb ik wat nodig kijken we eerst bij bol.com voor we verder kijken.we vind daar altijd wèl wat we nodig hebben

Altijd snelle levering en altijd goed verzorgd en altijd op tijd geleverd daar worden we erg blij van en die keer dat het nodig was werd ik perfect geholpen

Ook zeer goed heb ze eigenlijk bijna nooit nodig bijna niet nodig 1 x pas was correct

Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest! :)

Bol.com is betrouwbaar, correct, snel van bestelling tot ontvangst thuis.
Ik hecht veel belang aan de reviews alvore mijn keuze te maken. Meestal knn de pakjes als je wil afgehaald worden in een afhaalpunt. Hierdoor is het makkelijker voor de pakjesbezorger, ik kan er zelf omgaan wanneer het mij past en de ontvangst is hierdoor nog zekerder. Ook handig dat je pakjes mag retourneren maar mijn voorkeur is toch om dat te proberen vermijden. Ik voel mij daar toch altijd wat schuldig over dat het pakje dezelfde weg terug moet…

Standaard ben ik heel tevreden over de snelheid van levering en over hoe de producten verpakt zijn. Handig dat zware spullen zoals grote zakken diereneten aan de voordeur gebracht worden. Echt wel powertraining voor de pakjesbezorgers waarvoor oprechte appreciatie.

Ik vind het aangenaam dat bol.com telefonisch te bereiken is. Ik ben nog steeds voorstander van persoonlijk contact. Bij ieder telefoontje naar de klantendienst ben ik iedere keer heel snel, heel vriendelijk en heel goed en bevredigend geholpen.
Echt knappe service waarvoor grote dank en waardering.

Bedankt voor je vertrouwen en aankopen! :)

Van top naar flop. Jarenlang tevreden klant geweest, totdat iemand recent een account heeft aangemaakt met bijna hetzelfde mailadres (gmail adres zonder puntje ipv met). Hierdoor krijg ik de bestelbevestigingen te zien van die ander. Na contact met Bol wordt verwezen naar Google en aangegeven dat ik/we dan maar een ander mailadres moeten nemen. Verdere vragen worden genegeerd en Bol verwijst alleen maar naar hun eerdere antwoord, veranderen van mailadres.

Update 05-03-2024: medio februari heb ik nogmaals zelf contact opgenomen met Bol. Gelukkig trof ik deze keer een behulpzame medewerker van de klantenservice, en het probleem lijkt nu toch opgelost te zijn.

Matig, werd eersr niet teruggebeld, daarna wel netjes opgepakt, maar met de mededeling dat het aan Google ligt en niet aan Bol. Reageren nu niet eens meer op mails/vragen, maar krijg alleen de mededeling dat ik/wij het mailadres moeten veranderen.

Beste Diaantje,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Chantal van bol

Ondertussen reeds een aantal jaren klant bij bol, heel tevreden van. Bijna nooit iets moeten terug sturen, en die zeldzame keer ging ook dat prima.

Eigenlijk altijd mooi op tijd geleverd zoals aangekondigd. Kan er niets negatiefs over zeggen.
Verpakking meestal erg stevig, zelden een 'geplet' pakje.

Zeker die van bol zelf is absoluut prima.
Nooit problemen mee gehad.
Retourneren als dat dan eens nodig is gaat probleemloos.

We hopen dat je nog heel wat jaren klant bij ons blijft! :)

Super snelle levering, alles goed verpakt, track & trace om te volgen, geweldige nazorg mocht zich een probleem voordoen.

Goed verpakt, mooi in het huis geplaats naar de boven verdieping gebracht, wasmachine aangesloten en gecheckt of alles werkte.
Vriendelijke bezorgers

Zelden een lange wachttijd, altijd vriendelijke medewerkers achter de telefoon die tijd hebben om te luisteren en je niet afschepen met een of ander don verhaal.

Samen met de bezorgdiensten doen we onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd! :)

Je vindt heel snel wat je zoekt op de website en kan makkelijk prijzen vergelijken omdat er alternatieven en accessoires aangeboden worden. Betalen gaat snel en vlot.

Steeds heel snelle en correcte levering. Het bestelde product is exact zoals omschreven en stevig ingepakt (bij problemen kan je makkelijk dezelfde doos gebruiken om terug te sturen).

Indien er toch een klein probleem opduikt, krijg je heel snel antwoord van de de klantendienst en wordt alles snel opgelost.

Bedankt dat je bij ons winkelt! :)

Gemakkelijk online bestellen en meest tijdige bezorging vaak volgende dag of anders vermeld . De klantservice is uitstekend (voor mij geen chat = Bill) Telefoon dus meest direct opgelost. Uitstekende service . Uitstekende online winkel bij BOL.COM naar mijn uiterst ruim assortiment. Een ieder de zelfde ervaring gewenst . RR

Correcte levering indien niet ,klantenservice Bol.Com opgelost. Zoals vermeld in de bestelling . Dit was het

Uitstekend echt meedenkend en oplossend. Groet Telefonisch benaderd . Correcte benadering en weet dus niets meer dat was het

Je kan altijd rekenen op onze klantenservice! :)

Al jaren bestel ik bij Bol.com en dit tot grote tevredenheid.
Bestellingen komen steeds op tijd en mooi verpakt aan.
Bij eventuele problemen of retours nooit problemen ondervonden.
Ik ben lid van Select en dit levert me buiten gratis verzenden en retourneren ook nog eens punten op.
Deze punten geven na verloop van tijd recht op waardebon of kortingen bij bepaalde merken.
Ik kan enkel positief zijn over mijn relatie tot Bol.com.
Groeten van een trouwe en tevreden klant.

Steeds tijdig en keurig verpakt.
Worde er van ook goed op de hoogte gehouden.
Bol houd dit ook allemaal in het oog, gezien de mails die we ontvangen na beoogde leveringsdatum om na te gaan of het product al geleverd is.
Allemaal top.

Bij eventuele problemen, steeds een vlotte samenwerking en degelijke oplossing.
Eventuele retours zijn door mijn select dan ook gratis.

We waarderen je review enorm! Bedankt :)

Geen gedoe , bestellen een fluitje van een cent .(retours) ook geen probleem.
ik heb select, raad ik iedereen aan, meer, voor heel weinig.
Of het nu veel is wat je besteld of weinig maakt niets uit.
ik laat het wel bij ophaal punten bezorgen, (als het kan), hebben de buren ook geen last van mij.
Kortom BOL is prima.

---

ik heb er nog geen gebruik van hoeven te maken.
Dus geen problemen voor mij.(tot nu toe)

snelle bestelling en snel geleverd. Ook volgens afspraak geleverd.
allen op de verkeerde plek namelijk in de regen bij de voordeur door DHL.

Snel geleverd, maar slecht afgeleverd door DHL het pakje stond in de regen bij de voordeur, terwijl er andere afspraken zijn gemaakt.

Veel plezier met je bestelling! :)

Er is voor iedereen een manier van betalen. Bij retourneren wordt het bedrag zeer snel teruggeboekt. Artikel keuze is zeer ruim. Artikelbeschrijving heel duidelijk.

Pakketen worden snel en goed verpakt verzonden.
Levering loopt altijd goed. Nog nooit een probleem met bezorgen of retourneren gehad.

Samen met de bezorgdiensten doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! :)

Altijd naar alle tevredenheid kunnen "winkelen". Goede overzichten en klanten reviews erg welkom boij de artikelen.

Zelden is een pakketje vertraagd, keurige verpakt. Tsja wat moet je nog meer zeggen om telkens 15 worrden te MOETEN vullen ;)

1x een garantie moeten raadplegen. Keurig afgehandeld. Tsja wat moet je nog meer zeggen om telkens 15 worrden te MOETEN vullen ;)

Bedankt voor je review! :)

Bol.com, waar wij veel bestellen, voldeed weer aan onze verwachting. Geen klachten. Om aan het aantal woorden te komen deze tekst dan maar.

De bestelling werd netjes verpakt en op tijd geleverd. Om aan het aantal woorden te komen deze tekst dan maar.

Het doet ons goed om te lezen dat je zo blij met ons bent! :)

Over het algemeen krijg je meteen na je bestelling bericht dat deze is ontvangen. Vaak (75%) heb ik de volgende dag de bestelling al binnen, het weekeind uitgezonderd natuurlijk. Over het algemeen ben ik behoorlijk tevreden over de verleende service.

Het merendeel van de afzenders verpakt de bestelling op een goede en correcte manier. Zelf heb ik geen negatieve ervaringen voor wat de verpakking betreft.

Bedankt dat je klant bij ons bent! :)

Alles verloopt heel vlot, ik bestel regelmatig en alles verloopt correct. Vriendelijke correspondentie, geen problemen met bestelde producten gehad.

Binnen afgesproken termijn geleverd. Éénmaal probleem gehad met levering, was fout van Bpost, toch was het Bol die voor oplossing zorgde.

Bij probleem met levering (fout van Bpost) persoonlijke mail en bezorging van een attentie.
Bij betaling achteraf vergat ik eens te betalen, vriendelijke herinnering.

Doet ons goed om te lezen dat je dat zo tevreden bent! :)

Vele keren al besteld bij Bol.com artikelen besteld, altijd goede prijzen, nooit enig probleem mee gehad.

Binnen 24 uur bezorgd, op de aangegeven tijd, via de mail op de hoogte gehouden.

Niet vaak nodig gehad, de ene keer dat ik zonodig hebben ze mij goed en snel geholpen

Bedankt dat je kiest voor onze webwinkel! :)

Super behulpzaam als je een vraag hebt, goede prijs kwaliteit verhouding. Heb al veel besteld en nog nooit klachten gehad!

Komt meestal aan zoals ze aangeven (in de kerstperiode kan dat soms een dag later zijn, maar dat is logisch)super

Super vriendelijk, behulpzaam, rap geholpen. Heb wel gelukkig nog niet veel de klantendienst moeten gebruiken

Je kan altijd rekenen op onze klantenservice! :)

prima winkel nog geen problemen gehad en als er wat is wordt het opgelost ik bel gewoon en klaar .
dik tevreden over Bol.com

heb al diverse bestellingen gedaan en altijd goed is niet goed stuur ik het kosteloos terug en ik krijg een nieuwe toegestuurd

wordt prima geholpen en te word gestaan .en altijd voor een oplossing gekozen kreeg zelfs een keer korting .

We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Ik ben al jaren klant van Bol.com. Tot nu toe totaal geen problemen gehad met bestellingen en leveringen. Jammer ia alleen dat je bij vragen o.i.d. diect te maken krijgt met een chatbox. Volgens de wet moet er een telefoonnummer zichtbaar op de website staan.

Prima en volgens de afgesproken datum en tijd. DHL levert goed met betrouwbare medewerkers. Ervaringen met postnl zijn slechter: schofterige bezorgers, altijd haast, staan je te woord met telefoon aan een oor.

Jammer van die chatbox. Ik weet dat je na enkele vragen e.d. doorverbonden wordt met een medewerker, maar ik heb liever een telefoonnummer.

Heel erg bedankt voor je review en je feedback! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk