Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenFijne shop, snelle levering. Veel keuze. Al meerdere keren besteld en tot nu toe geen slechte ervaringen!
RoHoi hoi,
We gaan voor 0 slechte ervaringen.
Dankjewel voor jullie review,
Jolanda bol.com
Zoals steeds een goede service en vlotte levering.
Wij zijn zoals altijd zeer tevreden over bol.com.
Dankjewel.
Ik wens jullie fijne feestdagen en een top 2016.
Jolanda bol.com
Ben al jaren grootverbruiker bij Bol.com. Bijna alles koop ik bij ze, puur vanwege de eenvoud, het gemak en de service.
VerzendingVerzending is altijd dik in orde bij Bol.com. Heb nog nooit beschadigde producten gehad, ook al waren de verpakkingen soms wel beschadigd (fout PostNL uiteraard, niet van Bol.com).
KlantenserviceAltijd goede ervaringen gehad met de klantenservice van Bol.com. Dan heb ik het over de direct klantenservice, niet over hun digitale assistent Billy (of hoe die ook heten mag. Die laatste is niet heel intelligent ;-)
HI Godjira,
Haha, niet zoveel vertrouwen in Billie, lees ik.
Genoeg andere mogelijkheden tot contact.
Goed te lezen dat je zo trouw aan ons bent.
Thanks,
Jolanda bol.com
Snelle levering, prima kwaliteit en goede service! Bol.com zegt wat ze beloven. Volgende keer zeker weer via Bol.com.
Je bent uiteraard altijd en ieder moment welkom bij ons.
Bedankt voor je beoordeling.
Jolanda van bol.com
Het proces verloop makkelijk, duidelijk en snel. Stap voor stap, een kind kan de was doen.
VerzendingDe verzending is correct!
KlantenserviceTOP SERVICE
We zijn helemaal blij met je beoordling.
Dankjewel,
Jolanda bol.com
heel veel keus,vaak goede prijzen in verhouding met de winkel.
duidelijke specificaties bij de producten en revieuws
9 van de 10 keer een snelle levering, 1x een bestelling gehad die was aangemeld als brievenbus pakket,terwijl het niet door de brievenbus past. heel soms komen ze de gemelde levertijd niet na
Klantenservicevriendelijke medewerkers die goed mee denken en komen met een passende oplossing
Dankjewel, Linda,
Fijne feestdagen.
Jolanda bol.com
Ik ben al jaren klant en tot volle tevredenheid. Duidelijke website, snelle levering, weinig of geen verzendkosten en gemakkelijk ruilen of geld retour bij eventuele problemen via de klantenservice.
VerzendingIk heb nu de nieuwe film van James Bond alvast gereserveerd. Uit ervaring weet ik dat ik er dan ook verder geen omkijken meer naar heb en dat de film keurig op de releasedatum in maart 2016 zal worden geleverd.
KlantenserviceAls je al jaren klant bent dan komt het wel eens voor dat je de klantenservice nodig hebt. De klantenservice is goed bereikbaar, vriendelijk en werkt klantgericht aan een oplossing.
Bedankt voor je mooie beoordeling.
Fijne feestdagen,
Jolanda bol.com
Ik kreeg een zwaar beschadigd product dat belabberd was verpakt en kreeg als compensatie een tegoedbon van 2,50. Dat is de prijs van de doos die ik moet kopen.. dus daar heb ik niets aan. Hier koop ik liever nooit meer wat, ik heb 1 week gewacht op een beschadigd product en krijg geen compensatie. Heel jammer.
VerzendingSlechter heb ik nog nooit meegemaakt. De doos was open bij ontvangst, het product er in was zwaar beschadigd en er was geen spoor te zien van opvulling (bijv. bubbeltjes plastic). Ik heb 1 week moeten wachten, wat opzich niet heel erg is dus daar doe ik niet moeilijk over, maar zo'n slechte verzending vind ik absurd.
KlantenserviceDe persoon die ik sprak was redelijk aardig en volgde volgens mij alleen een script want de compensatie was heel karig. Ik gaf de optie: ik hou mijn beschadigde product en krijg mijn geld terug in tegoed bonnen, aangezien ze het product anders toch weg kunnen gooien en d.m.v. tegoed bonnen alsnog de omzet hebben. Het antwoord dat ik kreeg was; nee dat kan niet. Alleen geld terug of omruilen. Zonde lijkt me, omdat alle partijen het voordeligst uit zijn in die situatie: bol.com heeft geen kosten aan verzending en het kopen van een nieuw product en naar mij te zenden + ik heb geen kosten voor de doos en hoef minder moeite te doen.
Ik gaf ook aan dat 2,50 de prijs van een doos is (heb er momenteel geen liggen en die van hen zelf is niet meer bruikbaar) en ik dat dus niet als compensatie kan zien. Daar werd niet op in gegaan, waardoor ik mij een beetje extra genaaid voel. Ik ben redelijk en verwacht echt niet 20 euro compensatie op een product van 50 euro, maar nu ben ik naast een slechte ervaring ook nog eens armer uit. En dan moet ik zeker van die 2,50 wéér bij bol.com wat bestellen? Man dat moet ik in ieder geval bijbetalen.. Niet logisch dus.
Jouw telerustelling begrijp. ik kom dan ook graag met je in contact. Als ik je gegevens had gevonden zou ik al met je hebben gebeld. Nu wil ik je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com. Als je naar dit bericht op tweakers refereert, neem ik contact met je op.
Jouw reactie zie ik graag tegemoet.
Jolanda bol.com
Het gezochte product is zeer gemakkelijk te vinden op een aantrekkelijke en verleidelijk uitziende website. Het bestellen zelf gaat ook snel en de bestelling wordt zoveel als kan ook op de aangegeven termijn, degelijk verpakt, thuis afgeleverd.
Ietwat merkwaardig doet alleen het feit aan dat de factuur regelmatig arriveert vóórdat het bestelde is ontvangen.
Jammer is dat producten bij Bol.com vaak duurder zijn dan bij andere webshops. Maar de betrouwbare en snelle levering doet mij toch eigenlijk altijd weer voor Bol.com kiezen.
Erg prettig is het dat Bol.com een mail stuurt met een verzendcode zodat de bestelling via Track & Trace te volgen is.
KlantenserviceMijn contact met de klantenservice betrof de bestelling van een smartphone. Toen de bestelling arriveerde vroeg ik me af of ik me nog eventueel kon bedenken. Na enige ruggenspraak met een collega wist degene die mij te woord stond dat dat inderdaad kon mits de verpakking nog geheel ONGEOPEND was, zoals ik dus vermoedde. Misschien handig dat Bol.com in voorkomende gevallen daar extra op wijst. Het kan verwarringen en teleurstellingen voorkomen.
Snelle levering. Een groot assortiment en een uitgebreide omschrijving om goed producten te kunnen vergelijken.
Snel en overzichtelijke site. Veel producten en veel keuze. Helaas niet altijd de goedkoopste site.
VerzendingTwee producten tegelijk besteld en aangegeven dat ik graag samen wilde ontvangen. Na een dag kreeg ik een bericht dat dit niet ging lukken. Een van de producten zou 3 weken duren. Andere product volgende werkdag aangeboden. Helaas was ik niet thuis, maar kon het de volgende avond ook laten bezorgen.
KlantenserviceBol.com via facebook gecontacteerd en gevraagd of ze het product niet sneller konden leveren. Er stond dan ook bij dat het product op voorraad was en de volgende dag kon worden geleverd. Bol.com reageerde zeer snel op mijn bericht en ging het uitzoeken. Dag later had ik het product al binnen en kreeg ik een bericht dat ze het product hadden gestuurd en dat ik het vandaag of morgen kon verwachten. Dus echt super service!
Zeer veel keuze, eenvoudig te bestellen, vanaf een laag bedrag gratis verzending en makkelijk retourproces
Duidelijke en overzichtelijke site en goede informatie over de betaling, is allemaal snel geregeld en je wordt goed op de hoogte gehouden.
VerzendingDe zending is makkelijk te traceren en is netjes afgeleverd
Ik heb al veel besteld bij bol.com en nooit problemen gehad. Altijd snel geleverd en goed verpakt. 1 ervaring met een retourzending gehad, ging ook prima.
VerzendingAltijd snel en goed verpakt en de communicatie is ook zeer adequaat.
KlantenserviceOoit eens een retourzending gedaan. Geen problemen ondervonden.
Ik vul dit in om 2,50 te krijgen en aan 15 woorden te komen dus mmmmmmn mmnnnnnnnnnn nn
Verzendingblablabla15 woorden zijn wel veel woorden dus verder geen mening over deze onzinnnnnnnnnnnnn bb bbnn
De keuze bij BOL is uitstekend, enorm assosrtiment tegen hele goede prijzen. Aanbiedingen zijn zeker de moeite waard. Zelfs tweedehands artikelen (boeken) zijn altijd prima.
VerzendingZoals ze zeggen doien ze het ook. snelle levering. "Vandaag besteld is morgen in huis" Ook de tweedehands artikelen worden ruim op tijd bezeorgd.
KlantenserviceHebben enkele jaren geleden! een probleempje gehad, Dit werd zeer efficient en snel opgelost.
De website van Bol.com is overzichtelijk en gemakkelijk doorzoekbaar. Het bestelproces is eenvoudig, en (deel)betaling met Airmiles is mogelijk. Gratis verzending > €20 is ook prettig.
VerzendingGoed verpakt.
Overzichtelijke website, idem voor app
Snelle bestelmodule
Levering binnen de vooropgestelde tijd. Laat een levering op zich wachten, dan krijg je netjes een mail die je hierover informeert.
Idem over de helpdeskmedewerkers, snelle reactie, vriendelijke behandeling en efficiënte afhandeling van het gevraagde.
Ik heb nog maar 1x een item teruggestuurd ... wegens dubbel gekocht
Overzichtelijke website/app met duidelijke product omschrijvingen, handige zoekfunctie en ruim product aanbod dat blijft groeien.
VerzendingAltijd netjes en op tijd geleverd, als iets niet op voorraad is of langere levertijd heeft staat dit duidelijk aangegeven
KlantenserviceBij retour zending wordt niet moeilijk gedaan, netjes retourbon ontvangen en snel antwoord terug.