bol

Gebruikers over webshop bol

Super webshop met super snelle levering super service
Heel groot assortiment voor ieder wat wils

Altijd de dag erna geleverd goed verpakt zeker een aanrader

Zeer vriendelijk

Hoi Mangu, leuk om te lezen dat je geniet van ons assortiment. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Snelle en probleemloze levering, uitgesteld betalen, retourneren of ophalen via AH of PostNL servicepunt, nooit gezeik. Vrij perfect voor zover webwinkels gaan.

Flexibel, ook hier nooit gezeik. Goed bereikbaar. Online informatie klopt niet altijd met wat de medewerkers aan de telefoon zeggen (die zijn flexibeler). Dat online hulpje Billie is een slechte grap.

Hoi Niels, bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen waar je tevreden en minder tevreden over bent. Groet, Michelle van bol.com

Veel te vinden en snelle levertijden. Ideaal met kerst, snel en geen hectiek voor kerstshopping

Een product niet geleverd maar door klantenservice goed geholpen en opgelost

Hoi Puck, goed te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Ik koop al jaren regelmatig bij BOL.com. Tot nog toe zijn ze bijna altijd hun leveringsafspraken nagekomen. Ook over retouren wordt niet moeilijk gedaan.

Over het algemeen worden de bestelde artikelen binnen de gestelde levertermijn afgeleverd. Een minpuntje is dat ik al een aantal keren heb gehad dat ik in één bestellingen meerdere artikelen haar en dat die over meerdere pakjes verspreid dezelfde dag werden afgeleverd. Niet echt milieuvriendelijk

De keten dat ik contact heb gehad met de klantenservice ben ik altijd netjes te woord gestaan en is mijn vraag altijd naar tevredenheid behandeld.

Hoi Poppo, leuk om te horen dat je al jaren klant van ons bent. Goed ook dat je tevreden bent over onze klantenservice. Bedankt hiervoor. Groet, Michelle van bol.com

Zeer uitgebreid aanbod. Zeer handige website waar je eerdere aankopen moeiteloos kan terugvinden. Reviews van producten door andere gebruikers. Zéér snelle levering. Retourzendingen worden op heel correcte manier aanvaard en verwerkt. Slechts één minpunt: bol.com is niet altijd de goedkoopste. Ergens logisch: deze perfect geoliede machine kost ook geld.

Hoi Filip. wat een leuke reactie. Bedankt voor deze beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Topshop snelle levering, vriendelijke klantendienst. Heel goed geholpen en fijne medewerkers ! Zeker een aanrader. Ik bestel zeker nog opnieuw bij jullie!

Zeer snel

Vriendelijk

Hoi Dirk, volgens mij heb ik net al op een andere reactie van jou gereageerd. Als dat zo is, dubbel dank hiervoor. Groet, Michelle van bol.com

Bestellingen plaatsen is makkelijk, maar vaak heb ik problemen met het net niet aan de twintig euro komen, waardoor ik vaak verzendkosten moet betalen of iets extras koop terwijl ik maar twee of drie cent te weinig heb. Ook is Bol.com de laatste tijd, naar mijn gevoel, een stuk duurder geworden, wat ik erg jammer vind aangezien ik er vroeger altijd veel bestelde.

Producten komen altijd goed ingepakt en heel aan. Nog nooit problemen gehad met de levering.

Je krijgt altijd snel antwoord op een vraag en de antwoorden zijn ook altijd heel netjes

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Mocht je nog een keer een paar cent tekort komen, er zijn artikelen van 5 cent te koop waardoor je net genoeg hebt om geen verzendkosten te hoeven betalen (e-books bijvoorbeeld). Groet, Michelle van bol.com

Alles is meestal op voorraad en snel te leveren. Goede kwaliteit spullen voor goede prijs

Volgende dag is het in huis

word netjes behandeld

Hoi Linda, bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden over ons bent. Groet, Michelle van bol.com

Ik heb al verschillende bestellingen geplaatst en ik ben steeds zeer goed en snel geholpen.

Steeds een snelle levering (of een verwittiging bij problemen).

Steeds vlot en correct. Zowel telefonisch als via chat.

Hoi Majalo, leuk om te lezen dat je geniet van onze snelle service. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Enige tijd geleden een poging gedaan 2 artikelen te bestellen waar er maar 1 van voorradig was, dan opeens verzendkosten voor 1 moeten betalen terwijl dat bij 2 stuks niet had gehoeven. Na telefonisch contact met Bol schijbaar opgelost maar helaas niet werkelijk vanwege foutmeldingen bij bestelling. Diverse pogingen gedaan om dit op te lossen, screenshots gestuurd melding doorgegeven, Bol geeft geen reactie meer. Slechte zaak dus,

zie mijn relaas in de toelichting. Als ze er niet uitkomen, dan laten ze het gewoon liggen, slechte zaak dus.

Beste Meneer/Mevrouw, vervelend dat je nog geen reactie hebt gehad van ons. Helaas heb ik op deze manier ook te weinig gegevens van je om in contact te komen. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin je bestelnummer én een verwijzing naar deze review. Dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand van het hoofdkantoor contact met je op. Groet, Michelle

Je kan ontzettend veel producten vinden op bol.com, welke ook zeer overzichtelijk worden aangeboden! Verder is er een snelle service en levering + zijn de producten steeds goed ingepakt.

Ook als er vragen of bedenkingen zijn, krijg je snel een antwoord.

Topsite!

Beste Meneer/Mevrouw, wat leuk om te lezen dat je onze winkel top vindt. Bedankt voor de mooie complimenten. Groet, Michelle van bol.com

super snelle levering, en mocht er een keer iets fout gaan dan word het in record tijd opgelost.

als er een bestelling kwijt raakt of beschadigd aankomt word het binnen no time opgelost, super tevreden.

vriendelijke, hulpvaardige en goede probleem oplossers

Hoi Jetje, leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Bol.com is 'mijn warenhuis’.

Wat je ook voor artikel zoekt, het is er eigenlijk altijd. Ben onder de indruk van de razendsnelle levering en de communicatie hierover. Altijd up to date.
Ze zijn mijn warenhuis…en vast adres geworden.

Tip voor bezorging (hoewel dat waarschijnlijk buiten bol.com omgaat): zou mooi zijn als je als klant nog iets preciezer wordt geïnformeerd over tijdstip bezorging. Gaat al veel beter met de post.nl app, maar de marges zijn nog wel erg ruim

Perfect!

Beste Meneer/Mevrouw, leuk om te lezen dat we jouw warenhuis zijn. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Topshop, zeer snelle service en vriendelijke klantenservice. We zullen zeker nog bestellen in de toekomst!!

Werkt perfect

Snelle levering, vriendelijke klantenservice !

Hoi Dirk, goed om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Bestel de laatste tijd heel vaak bij Bol.com. Op de vele bestellingen nog maar zelden een foutje gehad, en als het toch voorvalt, wordt dat steeds snel en heel vriendelijk rechtgezet!

Levering is bijna steeds zoals opgegeven bij de bestelling. Zo niet krijg je daar onmiddellijk melding van.

Echt perfect. Zowel telefonisch als met de chat-optie!!!

Beste Meneer/Mevrouw, leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Vooral over de service. Bedankt hiervoor. Groet, Michelle van bol.com

Ik koop al jaren met plezier bij Bol.com snel en vertrouwd en alles is mits vooradig op tijd binnen.

Je hebt vinnen mum van tijd je bestelling binnen.

Je wordt netje geholpen door de klantenservice.

Hoi Mark, leuk om te lezen dat je geniet van onze service. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Ik koop al jaren bij Bol.com van boeken en games tot aan mijn wasmiddel: ideaal en goede aanbiedingen! Ze zijn erg veelzijdig en het makkelijk te regelen

je wordt goed op de hoogte gehouden en zelfs als een bestelling een langere levertijd heeft, is het er vaak eerder :-)

als er dan wel eens niet helemaal naar tevredenheid gaat, wordt het keurig opgelost! ik ben een zeer tevreden klant!

Hoi Inge, leuk om te lezen dat je al jaren een zeer tevreden klant bent. Laten we dat zo houden. Dankjewel! Groet, Michelle van bol.com

Duidelijke en overzichtelijke website, veel aanwezig en vaak ook voor de laagste prijs. Goede service.

Over het algemeen goed 1x is het verkeerde bezorgd, daar een melding van gemaakt en aangegeven dat ik het juiste product alsnog wilde hebben. Helaas werd het juiste product toen pas opgestuurd toen ze het 1ste geleverde pakket terug hadden, dit stond niet op de site vermeld. Volgende keer geef ik aan dat ik mijn geld terug wil en bestel ik het juiste artikel opnieuw zodat je het de volgende dag in huis hebt,

Altijd bereikbaar en behulpzaam

Hoi Peter en Lizette, bedankt voor de mooie beoordeling. Goed te horen dat je over het algemeen tevreden bent. Groet, Michelle van bol.com

Goede site die nagenoeg alles heeft en je zit al snel aan het minimale bedrag voor gratis verzending.

Sinds de overname door ahold is superhandig dat ik mijn pakjes bij de albert heijn kan ophalen, zit in de buurt en is 's avonds tot acht uur open, dus ik hoef niet bij één van mijn buren langs waar het pakket is afgegeven in de hoop dat ze thuis zijn.

De geautomatiseerde klantenservice laat nogal te wensen over maar op mijn mail heb ik correct antwoord gekregen.

Hoi Seloh,

Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Ik hoop dat we je snel weer terug zien op bol.com.

Groet, Jade van bol.com

2de keer dat ik bij bol wat bestel en ze hebben 1 keer is het goed gegaan de 2de keer niet.

Ik heb bij bol een HDD besteld die kwam in een veels te grote doos zonder enig vul middel. Dit is natuurlijk niet de bedoeling...

Beste Jajoh,

Dat klinkt inderdaad niet best. Als je een mail stuurt naar klantenservice@bol.com met daarin je bestelnummer en een verwijzing naar deze review, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Groet, Jade van bol.com

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk