bol

Gebruikers over webshop bol

Ik heb nog nooit iets gehad wat kapot ging van bol.com, wat wel vaak gebeurt bij mediamarkt. Enigste nadeel is dat ze nooit echt goede aanbiedingen hebben.

Je kan het gratis laten bezorgen bij een AH bij je in de buurt: geweldig. Ook nog nooit een probleem gehad als je het thuis liet bezorgen als pakket of via de brievenbus

sorry, maar deze is echt niet goed:

Ik heb meer dan 50 bestellingen gedaan en altijd netjes betaald. Besteld de nieuwe bewoner en oplichter van mijn vorige adres onder mijn naam en bol.com sleept mij serieus voor de rechter. Na 1x bij de rechter te zijn geweest met stapel papieren, werd het pas ingetrokken. Had alles netjes en op tijd naar incassobureau gestuurd (net als naar ongeveer 8 andere incassobureau's). 2x een aangifte moeten doen bij de politie: om serieus gek van te worden. ZONDER maar enige coulance. Heeft me zeker 40uur gekost. Minstens een PS4!

Voor de rest: vaak standaard reacties of een snelle reactie waar je niets aan hebt. Met rechtszaak ook van kastje naar de muur gestuurd.

Beste Meneer/Mevrouw, dat klinkt niet zo best. Ik kom graag met je in contact om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Helaas heb ik te weinig gegevens van je om met je in contact te komen. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin je bestelnummer en een verwijzing naar deze review. Dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand contact met je op. Groet, Michelle webcare bol.com

Was goedkoopste prijs in alle winkels van een Canon PIXMA MG5751 - All-in-One Printer / Wit.

Vrijdag besteld en levering zaterdagmorgen. Perfect.

Via mail werd alles toegelicht.

Betalen gaat heel simpel en makkelijk met je creditcrad en mocht je het willen retouren, het bedrag wordt netjes en snel teruggestor.t

Afhalen wanneer het je uitkomt bij AH

Staan je perfect te woord

Breed assortiment en heel transparant. Altijd snelle bezorging en eventuele problemen worden adequaat opgelost. Ben al jaren tevreden klant van Bol.

Heb een Lacie Porsche disk gekocht. Goede stille backup disk en mooi ontwerp.

Goed bereikbaar via diverse media en snelle reactie met goede oplossingen

Een bestelling is gemakkelijk geplaatst , het is zeer simpel ook al ken je er niets van

De pakketjes zijn altijd op tijd , zijn nooit beschadigd

Klantenservice is gewoonweg uitstekend

Altijd goede spullen, snelle levering en hele goede garantie. De kwaliteit is altijd goed en de levering meestal gratis.

Meestal is de levering gratis, omdat ik meestal wel boven de €20.00 kom. Dat is prettig om te weten dat er geen bedrag bovenop komt.

Wij hebben een keer iets gekocht van een andere verkoper via Bol en die verkoper voldeed niet en de spullen voldeden niet. Toen heeft Bol ervoor gezorgd dat wij ons geld terug kregen en deze verkoper niet meer op de site kwam.

Ik ben al jaren fan van Bol, bestellen gaat makkelijk. Betalen erg gemakkelijk. De site is erg overzichtelijk. En er is heel veel keus.

Het is erg snel geleverd. Het is niet helemaal goed gegaan. Verkeerde artikel ingepakt. Kan gebeuren natuurlijk. Maar het was snel met een telefoontje prima opgelost.

Je wordt snel en erg vriendelijk geholpen door de klantenservice. Alle lof daarvoor.

Bestellen en laten bezorgen bij bol.com gaat altijd prima en heb zelden probleem gehad met de geleverde producten

Het is super makkelijk een bestelling te plaatsen bij bol.com.
Ze hebben een zeer ruim aanbod, en altijd scherp geprijsd.
Ook altijd leuk om je bestelling de dag nadien geleverd te hebben.

Een bestelling is altijd eenvoudig te plaatsen en, dat is net het leuke, ook snel geleverd. Vandaag op tijd bestellen is morgen aan je deur, in een verleidelijke doos die je gewoon meteen open wil maken. Net kerstmis! :)

Steeds prima verzonden. Nu nog kosteloze levering op zondag en ik ben niet 99% maar 100% fan! Wat ook erg leuk is, is dat je perfect op de hoogte wordt gehouden, zelfs wanneer je pakketje onderweg is met de bezorgen of bij de buren afgeleverd wordt.

Altijd vlot geholpen! (Maar heb ze ook nog maar amper nodig gehad.)

Bestellen gaat heel makkelijk. Verzending is,indien voorradig ook snel. Site is overzichtelijk en betalen gaat ook eenvoudig.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt slagen bij Bol.com. Snelle levering en makkelijke betaling.

Ik was op zoek naar specifieke Star Wars cadeautjes en vond ze bij Tweakers, TOP!

Ik had het binnen 1 dag, echt snel.

Betaling is snel en gemakkelijk. Je kan vooraf of achteraf betalen. Indien je terugzend, krijg je je geld terug.

Steeds op tijd.
Vooral pre orders

Nemen klachten serieus.
Per email wordt op korte termijn op de zaken en vragen geantwoord.

Snel, correct en kwaliteit. Wat zou een consument nog meer kunnen wensen? Tegenwoordig kijk ik eerst op jullie website alvorens ergens anders iets te kopen!

Zoals beloofd was mijn bestelling er 's anderendaags!

Bestel regelmatig bij bol.com Wasmiddel, cosmetica, speelgoed ect. En moet zeggen dat ik tot op heden altijd alles netjes op tijd geleverd kreeg.
Ik vind de site duidelijk en ze hebben vaak leuke aanbiedingen met wasmiddelen, met de bulk 6daagse bijvoorbeeld.

Ik heb het een keer meegemaakt dat de post het pakketje zonder aan te leveren gelijk weer retour aan
Bol.com heeft gestuurd. Hier kon Bol.com eigenlijk weinig aan doen, maar even contact opgenomen met
Bol.com en werd de volgende dag gelijk opnieuw verstuurd.

Altijd netjes en meedenkend.
Nooit geen problemen mee gehad en mocht het toch niet helemaal goed gaan,
Dan krijg je vaak een email voor het ongemak met bijv. 2,50 korting, altijd leuk.

Bij het zoeken naar wat voor product dan ook kom ik bijna altijd bij bol.com terecht voor de beste prijs of voorwaarden (leveringssnelheid). Overzichtelijke website, makkelijke betaal opties, snelle bevestiging en levering. Bij onvolkomendheden bij een bestelling of levering word je altijd netjes op de hoogte gehouden dmv diverse status emailtjes!

Altijd netjes en degelijk verpakt, nog nooit een artikel uitgepakt met transport schade of onvolledige leveringen. Mocht een artikel in een bestelling met meerdere artikelen niet op voorraad zijn, dan verzenden ze wel meteen de producten die wel voorradig zijn, en word het resterende product nageleverd!

Een aantal keren ook een retour zending moeten doen. Altijd snel en makkelijk te regelen vanuit je account. Een keer gehad dat een product wat retour ging zoek was geraakt tijdens transport, maar hier maakte ze geen probleem van en ik ontving gewoon de volledige creditering op mijn bankrekening. Superservice! Ook savonds laat gewoon nog contact gehad met de telefonische klantenservice, deze waren ook goed op de hoogte van hun assortiment en de vragen werden redelijk tot goed beantwoord!

Ik koop al jaren bij Bol en ben super tevreden. Nooit problemen gehad, alles wordt op tijd bezorgd en de prijs is prima. Kortom: aanrader.

Snelle levering en als een verzending langer duurt word je daar van te voren van op de hoogte gesteld.

Nog noot een echt probleem gehad bij Bol.com. Ik bestel er al jaren en eigenlijk gaat alles goed. En als er eens een keer iets niet helemaal goed gaat, wordt het prima opgelost door de klantenservice. Dus eigenlijk bestel ik nergens anders meer dan bij bol.com!

Lekker snel mijn boeken geleverd gekregen! Ik had ze eerder in huis dan bij de normale boekhandel, waar het haast een week ging duren eer ik het boek zou ontvangen!

Bij bol.com voel je je als klant gewaardeerd! Ze denken met je mee en zoeken samen met jou naar een oplossing. Helemaal perfect!

1x geval gehad dat de levertijd niet overeen leek te zijn met de leverancier. Dit werd aangepast. Achteraf bleek dit alleen voor de digitale versie te zijn. Ik kreeg dan ook excuses en korting op mijn bestelling.
Verder alle producten die ik besteld hebt op tijd en correct in huis

Alle verzending op tijd en volledig en heel in huis. Zoveel mogelijk in brievenbus formaat en anders netjes ingepakt in een pakketje.

Snelle afhandeling van mijn vraag. Na terugkoppeling van een fout bij de leverancier kreeg ik zelfs nog korting.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk