bol

Gebruikers over webshop bol

Zeer makkelijk te bestellen, een heel groot assortiment waar je alles makkelijk kan terug vinden!

De dag erna geleverd zoals gezegd, super service!

Je word zeer goed geïnformeerd via mail over alles en voor meer heb ik de klantenservice nog niet nodig gehad, dat zegt al veel ;-)

Goedemorgen Gert,

Dank voor de goede beoordeling. Fijne dag, Tony

Behalve 1 á 2 keer mislukte annulering pogingen in het verleden, doordat de klantenservice niet op hun gewende snelheid mijn verzoek had afgehandeld, ben ik een zeer tevreden klant van Bol.com. Producten altijd van top kwaliteit, zowel de nieuwe als de gebruikte. Service en de rest ook allemaal top. Zoals mijn laatste bestelling ook super snel en uitstekend is geleverd.

Hoi Dreamer :-) Fijn dat je ons ondanks een paar missers heel erg kunt waarderen, dat doet ons goed! Fijne dag, Tony

De bestelling wordt snel geleverd ik betaal altijd achteraf dat vind ik fijn en dat kan bij bol.com aLS JE WAT RETOURSTUURT IS DE PROCEDURE DUIDELIJK EN HET GELD WEER SNEL TERUG OP DE REKENING

Dat klinkt heel goed allemaal, ontzettend bedankt dat je dit deelt. Fijne dag & groet, Tony

ik vind de algemene beoordeling over het proces t/m de betaling best wel oké. soms als je internet het niet doet wel is problemen

Soms niet goed geholpen in de bol.com chat

Beste Niels, dank voor je beoordeling. Is het inmiddels wel goed opgelost? Indien je nog hulp nodig hebt, kun je een bericht sturen naar klantenservice@bol.com en dan refereren aan je bericht hier op Tweakers.
Fijne dag, Tony

prima website, alles snel gevonden. Soms wat aan de dure kant, maar ook vaak goede aanbiedingen

snelle verzending, tot nu toe al mijn bestellingen binnen de beloofde termijn geleverd (behalve een door hun geannuleerde bestelling)

Snelle reactie, helaas soms wel een erg standaard reactie

Dank voor de vele sterren! We zijn op de achtergrond al bezig met de manier van antwoorden :-) Fijne dag, Tony

De website is erg duidelijk, ook is de mobiele website heel goed. Het is fijn dat je gelijk met je bankier app kunt betalen

Ik was niet thuis op de dag dat het bezorgd werd, maar alsnog wordt het in de brievenbus afgeleverd, het is altijd op tijd

Zou wat sneller kunnen/online chatten

Beste Maartje, dank voor je goede beoordeling, je punt over het sneller chatten geef ik door aan betrokken collega's.

Dank en fijne dag,
Tony

Bestel al sinds het begin bij bol.com
Ben altijd te vreden geweest, gewoon goed.
of het nu om een CD, game, TV of een pak luiers gaat, ze hebben vrijwel alles.

PostNL laat nog wel eens te wensen over.

Paar keer nodig gehad, 24h per dag bereikbaar.

Dank voor je positiviteit! Dat doet ons goed, Fijne dag Tony

Duidelijke website en het is erg gemakkelijk iets te bestellen. Super webshop met veel keuze en goede bezorging!

Hoi Frenkie, dank voor het delen van je beoordeling, fijne dag Tony

ik vind het een prima website, hij is goed overzichtelijk, en makkelijk te zien in het winkelwagentje

korte levertijd

Het gaat gesmeerd, lees ik. Top. Bedankt voor het delen.

Tony

Snelle levering en zeer goede service! Vrijwel alleen maar goede ervaring met de site Bol.com

Bij Bol.com is het product in 99% van de gevallen binnen de afgesproken tijd in huis.

Zeer vriendelijke klantenservice

Hoi, bedankt voor de goede beoordeling! Tot ziens weer in onze winkel, fijne dag Tony

Bestellen gaat makkelijk, de volgende dag in huis, en regelmatig de goedkoopste in prijs dus erg tevreden😄

Nooit geen problemen gehad!

Heb nooit geen problemen dus ook geen contact gehad met klantenservice

Een en al positiviteit. Super dat je doorgeeft tevreden te zijn.
Tony

Je hoeft de deur niet uit, om fijn te winkelen. En geen parkeerkosten! Dát is helemaal plezierig.

Verloopt probleemloos.

Geen idee. Nog nooit nodig gehad. Mooier kan eigenlijk niet.

Wauw dat klinkt goed! dank je wel :-) Groet Tony

De website is duidelijk en zeer overzichtelijk. Goede onderverdeling in rubrieken en de zoekfunctie werkt ook erg goed.

Wat ik een groot voordeel vind is de mogelijkheid om de bestelling te laten afleveren bij een afhaalpunt bij mij in de buurt zodat ik die kan afhalen wanneer het mij uitkomt. Daarnaast ook gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in de ochtend te bestellen en diezelfde middag nog af te halen bij een afhaal punt. Geweldige service!

Nu een aantal maal de klantenservice via de chat op de site gesproken over vragen met betrekking tot een levering of een product. Ze nemen goed de tijd voor je en zoeken ook zaken uit zonder je af te schepen met een smoes.

Hoi Raffy, bedankt voor de goede beoordeling :-) Fijne dag, Tony

goedkoopste prijs met beste leveringstijd voor hetzelfde product binnen alle on line winkels in Benelux

correcte naleving van de gedane beoftes

uitstekende en volledige informatie bij vragen

Beste Dirk,
Bedankt voor de vele sterren :-)
Fijne dag, Tony

Ik was op zoek naar een USB3.0 memory stick en die was gemakkelijk gevonden op Bol.com.

Aflevering dezelfde dag op het WTC in Utrecht bij de AH to Go, dus ik kon 's avonds gelijk ermee aan de gang.

Beste Jan, dat klinkt allemaal positief, dank je wel! Tony

Dit is hoe bol.com omgaat met een prijsklacht. Bijna 40 Euro meer vragen voor een Senz paraplu en dan zo reageren. Heb er zelfs de bon bij gedaan.
Voelt ongeveer het zelfde als oplichting. Zoiets nog nooit eerder meegemaakt.

Beste heer Maes,
Wij hebben het volgende voor u nagekeken:
Helaas hebben wij geen invloed op de prijzen die de mediamarkt aanbiedt, daarbij zie ik die actie bij media markt nu niet meer; ik kan dus niet checken of dit wel dezelfde paraplu is geweest.
Ook bieden we niet de laagste prijsgarantie. Ukunt het product wel retourneren.
Boutaina

bol.com Klantenservice
www.bol.com

Goedemorgen, dat klinkt vervelend. Helaas kan ik je aan de hand van deze gegevens niet vinden. Wil je zo vriendelijk zijn om een mail te sturen naar klantenservice@bol.com en dan te refereren naar deze review? Dan kom ik hopelijk snel met je in contact.

Bedankt & groet,
Tony

Ik bestel al jaren bij Bol.com en altijd snelle levering. Ook de prijzen zijn altijd scherp.

Verzenden gaat altijd super snel omdat de voorraden in orde zijn.

Dank je wel Olivier :-)

Ik bestel al jaren bij bol.com Hoofdzakelijk BluRay's, DVD's en cd's omdat die hier in de stad niet meer te verkrijgen zijn, behalve dan bij de dependance van de FRS. Ook andere artikelen besteld, alles wordt perfect verpakt en over eventuele retournering wordt niet moeilijk gedaan.
Zes sterren. Maar dat kan niet.

Afgeleopen week bestelde dochterlief op haar account een HDMI kabel maar kreeg The Sims 4 geleverd. De HDMI kabel is de daarop volgende dag ontvangen de de Sims mocht gewoon retour. Telefonisch contact gehad.

Beste Ton, super bedankt voor al je positiviteit, fijne dag & groet, Tony

Product gezocht via de pricewatch en kon ik bestellen op Bol.com. Bestelproces bij Bol.com gaat snel en vertrouwd en de mogelijkheid om achteraf te betalen is toch wel handig.

Product zat goed stevig verpakt in een goede kartonnen envelop!

Bedankt voor je goede beoordeling, onze dag kan niet meer stuk :-)
Tony

Voor mijn verjaardag een kortingscode gekregen, ik had gekozen voor de optie vandaag afhalen, meteen die avond het pakket meegenomen.

Goede levering en zelfs een mogelijkheid tot afhaalpunt op diezelfde dag!

Nog gefeliciteerd met je verjaardag en veel plezier van je bestelling.
Jolanda

Scorekaart voor bol