bol

Gebruikers over webshop bol

Goede website, zeer overzichtelijk en de optie om 2e hands artikelen aan te schaffen is erg prettig.

Beste Rietjuh1995,

Dank voor je positiviteit en het feit dat je dit deelt. Zelf ben ik ook een veelkoper van 2ehandsboeken.

Fijne dag nog & groet,
Tony
bol.com webcare

ik ben wel te vrede over de bestellingen maar als je voor je verjaardag 2,50 korting krijgt en je besteld voor 20 euro dan heb je geen verzendkosten maar dan gaat de korting er af en dan zit je er weer onder de 20 en dat vind ik niet kloppen want dan moet je meer dan 20 bestellen en dat is belachelijk is het nog geen cadeau

de bestellingen worden altijd goed geleverd

Beste Arjan,
Dank voor je review. Graag kom ik hierover nog even met je in contact. Zou je daarvoor, indien wenselijk, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com met je bestelnummer en te refereren aan je review hier? Alvast dank en wellicht tot snel. Groet Tony - bol.com webcare

Veel keuze, goede prijs en snelle levering. Ook producten niet uit eigen voorraad is kwalitatief in orde.

Hoi Verba092,

Bedankt voor de fijne beoordeling. Fijne dag nog. groet Tony

prima website, artikelen zeer eenvoudig te vinden, snelle verzending, prima verpakking,ik koop graag bij bol.

Beste Annechien, dank voor de vele sterrren :-)

Fijne dag nog, groet Tony

Fijne goede service is ooit een keer iets fouts gegaan hun lossen het altijd perfect op betere winkel is er eigenlijk niet

Verzending super en altijd snel
Ook fijn dat je achteraf kan betalen scheelt je hoop vooral als je bang bent dat je artikel niet ontvangt als je vooraf betaald dus nu voor iedereen een uitkomst

Vriendelijk personeel

Beste Kelsii.....WAUW! en bedankt, dat is een groot compliment. Fijne dag nog, groet Tony - bol.com webcare

Al een tijdje klant bij bol.com ben zeer tevreden over alles eigenlijk je wordt keurig geïnformeerd over de bestelde producten en over eventueele vertragingen ook is de staat waarin het wordt geleverd goed.

Wat ik al zei gaat gewoon altijd goed.

N.V.T

Hoi Natas42,

Super de puper bedankt voor je mooie beoordeling.

Groet Tony bol.com webcare

Hier een razer goliathus extended mouse pad gekocht en Tesa montagetape (om kabels onderaan het bureau vast te maken). Prijs was OK. Bestelling plaatsen verliep erg vlot, fijn werken met het winkelmandje! Filters zijn uitstekend te noemen, vele verkoopsites kunnen hier wat van optrekken... Prijzen zijn correct, alhoewel ik ook al anders heb gezien op bol.com. Dit lag echter niet aan bol.com zelf, maar aan de leverancier. Betaling verliep ook prima met ideal of gewoon bancontact. Muismat is prima, maar de tape vind ik persoonlijk niet goed. Het geeft een foute indicatie om op de site te melden dat deze tape 'ultra strong' is. Met een hefkracht van 100kg/m2 denk je toch een krachtige tape te hebben ontvangen? Niet dus, de tape kan ongeveer de helft van deze kracht aan (50kg/m2). De tape blijft wel zitten, maar ben wel een beetje ontgoocheld hierin, gezien ik er meer van had verwacht gezien de specificaties. De tape voelt helemaal niet plakkerig aan, maar werkt wel. Was wel even aan het klungelen voor het gebruik gezien er niet duidelijk wordt gemeld hoe te bevestigen. Al bij al dus een positieve ervaring met bol.com, alhoewel de beschrijving bij een product nog beter kan, zodat iedere koper weet wat hij kan verwachten.

Levering gebeurde zeer keurig en tijdig. De levertijden worden zeer stipt nageleefd, geen aanmerkingen daarover. Binnen de 24h heb ik het product ontvangen, waarbij er zelfs een zondaglevering heeft plaatsgevonden. Verpakking was wel niet wauw en kan beter (briefenveloppe).

Beste Dietaahhhpro,

Dank voor je review en je beoordeling. Helaas kan ik je gegevens aan de hand van deze review niet vinden. Wil je anders een email sturen naar klantenservice@bol.com met je bestelnummer en te refereren aan je review hier? Dan kunnen we je feedback aan de juiste collega aangeven.

Alvast dank, Tony - bol.com

Echt een super fijne webwinkel. Ik heb mijn bestellingen altijd netjes, compleet en op tijd ontvangen! Als ik iets online bestel, doe ik het dan ook bijna altijd op Bol.com.

Ik heb altijd al mijn producten netjes en goed verpakt opvangen.

Toen ik een artikel wilde ruilen werd ik uitstekend geholpen door de klantenservice via de live chat. Erg goed afgehandeld dus!

Hoi Mandy,
Dat klinkt heel goed allemaal, ontzettend bedankt dat je dit deelt. Fijne dag & groet, Tony

Altijd kunnen vinden wat ik zocht en dat bij snelle levering. Reviews altijd behulpzaam zoals ook de klantenservice. Levertijd altijd zoals aangegeven (anders wordt er contact opgenomen en over vetraging geinformeerd). Alles lekker makkelijk!

Beste Law16,

Bedankt voor je goede beoordeling. Fijn om te lezen en hele gezellige dag gewenst, groet Tony - bol.com

zeer goed de bestelling was makkelijk te plaatsen en de betaling ging goed en de aflevering ook

was goed

ben goed behandeld

Goedemorgen Mariette,

Dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat je dit deelt, bedankt! Fijne dag & groet Tony bol.com

Paar dagen voor de release Gravity Rush Remastered gepreorderd.

Heb hem netjes op de releasedag ontvangen

Beste ExquisiteSteez,

Fijn dat we je niet teleurgesteld hebben, dank dat je dit deelt.

Fijne dag,
Tony bol.com

Van tevoren wordt er duidelijkheid gegeven over het proces, de kosten, de verwachte levertijd etc.

Levering op tijd, netjes ingepakt.

Beste Ilja,

Dank voor de goede beoordeling. Fijne dag, Tony
bol.com webcare

Bestelling plaatsen en betalen via iDeal was eenvoudig. Levering was drie dagen in plaats van een en de klantenservice deed geen poging dit te voorkomen of op te lossen.

Om in het weekend een gecrashte pc te kunnen herbouwen werd op vrijdag een SSD (Crucial MX200 500GB) besteld, deze zou volgens de 24hrs service zaterdagmiddag binnen moeten zijn. Planning: zaterdag afbouwen, zondag installeren en testen, maandag een tevreden gebruiker.

Zaterdagmiddag kwam er niets. Geïnformeerd, was wel verzonden, misschien maandag. Maandag niets. Gebeld, lag nog in het sorteercentrum, eind van de dag nog maar eens checken, misschien dinsdag. Toen even boos geworden op zowel Bol als bezorger Parts Express. Alsnog maandagmiddag geleverd. Bol had deze wachttijd kunnen bekorten door zaterdagmiddag een koerier te regelen.

Conclusie: 24 uurs service in combinatie met bezorger Parts Express is niet betrouwbaar genoeg, volgende keer vermijden.

Twee keer contact gehad, resp. e-mail en telefoon. Beide keren snel gereageerd. Maar de klantenservice kwam niet verder dan 'ja vervelend later nog maar eens checken'. Terwijl ik verwacht dat ze niet alleen het juiste product sturen maar ook alles op alles zetten om het binnen de beloofde 24 uur te kunnen leveren. Deze 24hrs service was namelijk de reden dat het bij Bol kocht. Bol heeft dus een deel van het beloofde niet geleverd.

UPDATE
Bol boodt excuses aan en een waardebon.

Beste Kalief,

Dat klinkt vervelend. Zeker als je op een artikel rekent. De 24 uur is overigens een verwachting, er kan in de praktijk helaas vertraging ontstaan. Spijtig dat dat dit net met jouw bestelling is gebeurd. Graag kom ik alsnog even persoonlijk met je in contact. Indien je dit ook wenselijk vindt, wil je dan een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en dan te refereren aan je review op Tweakers? Dan neem ik spoedig contact met je op. Op basis van deze gegevens kan ik je account niet vinden namelijk.

Dank & groet,
Tony - bol.com

Op 03-02-2016 bestelling geplaatst met een levering tijd van 7-9 dagen
bestellen en betaling ging vlot en gemakkelijk.

product zou op 12-2-2016 geleverd worden,
Dit was perfect aangezien het een kado was.
op de lever dag zelf zie ik dat het in een keer een maand uitgesteld is.
Hierover contact gehad met de klantenservice die me hier helaas niet mee kon helpen. (Ze hebben wel een kabo bon van 5 euro aangeboden)
ok jammer maar dan moeten we maar even geduld hebben.

Als ik later in de avond nog een keer inlog om wat anders te bestellen zie ik dat ze mijn bestelling geanuleerd hebben zonder hier ook maar een mail over te sturen.
nogmaals contact opgenomen, en nu is het ineens dat ze het artikel niet meer kunnen leveren.
Ik mag toch aannemen dat ze een koppeling tussen webshop en magazijn hebben.

Prettig dat we nog even persoonlijk contact hebben gehad, hopelijk kan de inkoop afdeling nog iets voor me betekenen.

Update 26-2-2016
Tony heeft het voor mij netjes opgelost.
Nogmaals bedankt voor de moeite.

Beste Patrick,

Fijn dat we elkaar even gesproken hebben.
Ik laat nog van me horen.

Groet Tony - bol.com webcare

Je bestelling wordt op tijd bezorgd en bij retour kun je zonder problemen je produkt terugzenden.

Hoi Fred,

Fijn dat je zulke goede ervaringen met ons hebt gehad en top dat je het deelt!

Groet, Floor van bol.com

Bol.com heeft een heel groot assortiment wat ik heel fijn vind, de prijzen zijn er heel scherp en de bestelling gaat geweldig.
Ik heb zelf nooit problemen gehad met bol.com en vind het een uitstekende webshop!

Gaat snel en heb er geen problemen mee gehad!

Ook hier weer zeer tevreden: zeer klantvriendelijke klantenservice!

Hoi Damien,

Wauw drie keer 5 sterren! Super, dankjewel. En leuk dat je het deelt.

Groet, Floor van bol.com

Bol.com is een toffe webshop. Ook het feit dat Tony actief aan het reageren is op de reviews is een goed teken. Persoonlijk ben ik niet zo fan van het 3rd party verkoop waardoor je soms ronduit namaak producten koopt.

Pakketjes van Bol.com zelf zijn snel verzonden en zorgvuldig verpakt.

Klachten worden professioneel verholpen en als er iets is doen ze niet moeilijk ;)

Hoi Job,

Wat leuk om te horen. Ik heb je compliment zojuist doorgegeven aan mijn collega Tony.

Groet, Floor van bol.com

ik ben heel erg tevreden over bol.com. veel keuze en snelle levering. wel vervelend dat ik meestal een dag na een bestelling een kortingscode ontvang

Beste Miranda, dank voor je review.

Helaas kan ik je account op basis van deze gegevens niet vinden. Toch kijk ik graag even met je mee, als je dit ook op prijs stelt, wil je dan een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en dan refereren aan je review op tweakers? Dan kom ik spoedig met je in contact.

Dank & groet, Tony bol.com

Oh Bol.com. Waarom jullie niet de .nl domein gebruiken is een vraag waarop ik te lui was om op te zoeken. En hoewel het een goede site is voor letterlijk(en dit is voor een keertje niet ironies bedoelt) alles.

Maar waarom dan maar 4 van de 5? Voornamelijk omdat ik vind dat bol slecht omgaat met hun database. Er staat eigenlijk te veel oude producten in die toch echt wel eens eruit geramt mogen.

Hoi Jan,
Bedankt voor je review. Helaas kan ik je account aan de hand van deze gegevens niet vinden. Indien je hierover nog persoonlijk contact wenst, wil je dan een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en refereren aan deze review op Tweakers? Dan kom ik spoedig met je in contact. Fijne dag Tony

Betrouwbaar, groot bedrijf, fijne betalingsvoorwaarden, goed retourbeleid, groot assortiment. Ook zondaglevering te kiezen. Wie kent BOL niet?

Goedemorgen,

Wat een leuke afsluitzin, die houden we erin :-) Fijne dag, Tony