Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenDe website is duidelijk en zeer overzichtelijk. Goede onderverdeling in rubrieken en de zoekfunctie werkt ook erg goed.
VerzendingWat ik een groot voordeel vind is de mogelijkheid om de bestelling te laten afleveren bij een afhaalpunt bij mij in de buurt zodat ik die kan afhalen wanneer het mij uitkomt. Daarnaast ook gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in de ochtend te bestellen en diezelfde middag nog af te halen bij een afhaal punt. Geweldige service!
KlantenserviceNu een aantal maal de klantenservice via de chat op de site gesproken over vragen met betrekking tot een levering of een product. Ze nemen goed de tijd voor je en zoeken ook zaken uit zonder je af te schepen met een smoes.
Hoi Raffy, bedankt voor de goede beoordeling :-) Fijne dag, Tony
goedkoopste prijs met beste leveringstijd voor hetzelfde product binnen alle on line winkels in Benelux
Verzendingcorrecte naleving van de gedane beoftes
Klantenserviceuitstekende en volledige informatie bij vragen
Beste Dirk,
Bedankt voor de vele sterren :-)
Fijne dag, Tony
Ik was op zoek naar een USB3.0 memory stick en die was gemakkelijk gevonden op Bol.com.
VerzendingAflevering dezelfde dag op het WTC in Utrecht bij de AH to Go, dus ik kon 's avonds gelijk ermee aan de gang.
Beste Jan, dat klinkt allemaal positief, dank je wel! Tony
Dit is hoe bol.com omgaat met een prijsklacht. Bijna 40 Euro meer vragen voor een Senz paraplu en dan zo reageren. Heb er zelfs de bon bij gedaan.
Voelt ongeveer het zelfde als oplichting. Zoiets nog nooit eerder meegemaakt.
Beste heer Maes,
Wij hebben het volgende voor u nagekeken:
Helaas hebben wij geen invloed op de prijzen die de mediamarkt aanbiedt, daarbij zie ik die actie bij media markt nu niet meer; ik kan dus niet checken of dit wel dezelfde paraplu is geweest.
Ook bieden we niet de laagste prijsgarantie. Ukunt het product wel retourneren.
Boutaina
bol.com Klantenservice
www.bol.com
Goedemorgen, dat klinkt vervelend. Helaas kan ik je aan de hand van deze gegevens niet vinden. Wil je zo vriendelijk zijn om een mail te sturen naar klantenservice@bol.com en dan te refereren naar deze review? Dan kom ik hopelijk snel met je in contact.
Bedankt & groet,
Tony
Ik bestel al jaren bij Bol.com en altijd snelle levering. Ook de prijzen zijn altijd scherp.
VerzendingVerzenden gaat altijd super snel omdat de voorraden in orde zijn.
Ik bestel al jaren bij bol.com Hoofdzakelijk BluRay's, DVD's en cd's omdat die hier in de stad niet meer te verkrijgen zijn, behalve dan bij de dependance van de FRS. Ook andere artikelen besteld, alles wordt perfect verpakt en over eventuele retournering wordt niet moeilijk gedaan.
Zes sterren. Maar dat kan niet.
Afgeleopen week bestelde dochterlief op haar account een HDMI kabel maar kreeg The Sims 4 geleverd. De HDMI kabel is de daarop volgende dag ontvangen de de Sims mocht gewoon retour. Telefonisch contact gehad.
Beste Ton, super bedankt voor al je positiviteit, fijne dag & groet, Tony
Product gezocht via de pricewatch en kon ik bestellen op Bol.com. Bestelproces bij Bol.com gaat snel en vertrouwd en de mogelijkheid om achteraf te betalen is toch wel handig.
VerzendingProduct zat goed stevig verpakt in een goede kartonnen envelop!
Bedankt voor je goede beoordeling, onze dag kan niet meer stuk :-)
Tony
Voor mijn verjaardag een kortingscode gekregen, ik had gekozen voor de optie vandaag afhalen, meteen die avond het pakket meegenomen.
VerzendingGoede levering en zelfs een mogelijkheid tot afhaalpunt op diezelfde dag!
Nog gefeliciteerd met je verjaardag en veel plezier van je bestelling.
Jolanda
hele goede en overzichetlijke website.
top website ik bestel altijd bij bol.com
ze verkope echt mega veel
veel automatische goede antwoorden.
Hartelijk bedankt voor je review. Leuk dat enthousiasme van je.
Jolanda
Overzichtelijke website. Levertijd tot nu toe altijd zoals vermeld. Vriendelijke service op helpdesk. Fijn ook dat cadeau verpakt kan worden.
VerzendingVtech-speelgoed: zoef zoef dieren... Dolle pret thuis voor de kinderen. Gekocht voor dochter van net 2, maar oudste van 5 speelt er ook nog mee.
KlantenserviceVriendelijke man die ik nodig had toen ik zelf wat wilde plaatsen op bol.com op de tweedehands afdeling (boeken).
Leuk he de zoef zoef dieren........
ik wens je veel succes met de verkoop van jouw spullen via onze website.
Jolanda
Goede service, Verzending altijd op tijd( volgende dag) Vertrouwde winkel waar ik graag bestellingen plaats.
VerzendingVerzending altijd goed verpakt.
KlantenserviceVia de chat klacht besproken en opgelost. top service.
Snelle service, vaak de volgende dag al geleverd. Klantvriendelijk en een heel erg groot assortiment
Een en al positiviteit. Super dat je doorgeeft tevreden te zijn.
Jolanda
de bestelling via Bol.com was probleemloos; betrof wel een produkt via een externe verkoper Van gils Electronica
Verzendinger werd per vergissing een verkeerd artikel afgeleverd, welke wij moesten retourneren. Pas na extra klacht werd het juiste artikel door de externe verkoper een week later geleverd. Nu 2 weken later krijgen wij bericht van de externe verkoper als zou het verkeerd geleverd en door ons teruggestuurd artikel niet bij hen teruggekeerd zijn. gelukkkig kunnen wij via de website van DPD bewijzen dat zij deze wel degelijk terug ontvangen hebben.
Klantenservicede service en inlichtingen via Bol.com zijn correct; echter niet via de externe verkoper
Oeps, wat vervelend. Is het intussen al goedgekomen? Zo niet, neem dan even contact op met onze klantenservice en refereer naar dit bericht, dan zorg ik dat er een oplossing komt.
Jolanda
Zoals gewend snelle bestelling met dadelijke betaling en levering binnen èèn dag,
ook dat is gebruikelijk bij Bol.com
Bol.com heeft een enorme aanbieding wat erg handig is! Het is jammer dat vaak als je een product koopt deze daarna snel véél goedkoper word aangeboden. Ik bestel altijd super veel bij bol.com en zou het zelf leuk vinden als ze met een hogere korting zouden komen i.p.v. de €2,50 bij hele grote bestellingen! Verder is het een handige site, overzichtelijk en duidelijk!
VerzendingSoms komen artikelen wat beschadigd aan, ik denk dat dit de maken heeft met de verpakkingen. Vaak zitten gekochte artikelen in of véél te grote dozen of juist véél te kleine dozen. Verder is er een snelle verzend datum, duidelijke richtlijnen en je weet goed wat je kunt verwachten.
KlantenserviceDe mensen die ik tot nu toe aan de telefoon hebben gehad waren erg vriendelijk en niet te beroerd om je te helpen! Goede klantenservice dus!
Hartelijk bedankt voor jouw feedback. Dit neem ik mee en leg het bij de juiste afdeling neer. Hoe meer feedback, hoe beter wij de wensen van onze klanten leren kennen en daarop kunnen anticiperen.
Jolanda
Bestelling gemakkelijk betaald en besteld goede webshop, snelle verzending, de klantendienst nog niet nodig gehad
Het gaat gesmeerd, lees ik. Top. Bedankt voor het delen.
Jolanda
Ik ben altijd zeer tevreden met de service en het aanbod van bol.com, voordelige prijzen zijn ook mooi.
VerzendingGratis verzending is top.
Fijn dat je aangeeft dat je ons waardeert.
Jolanda
gebruiksvriendelijke site, goede prijs/kwalitiet verhouding. veel productkeus, hoewel alles behalve boeken vrij prijzig is (bijv woon assecoires etc)
Verzendingmeestal op tijd binnen, soms vertraging
Klantenserviceniet altijd even vriendelijk of kundig personeel. Als je klachten hebt worden ze niet echt serieus genomen, en afgedaan als lastig of gezeur.
Over het algemeen tevreden, begrijp ik. Je voelt je alleen niet altijd goed geholpen door onze klantenservice. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling.
Zijn er nog vragen of opmerkingen over onze klantenservice wat je graag met ons wilt delen, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bol.com. Als je refereert naar deze review, wordt jouw bericht doorgestuurd naar het hoofdkantoor en nemen wij contact met je op.
Jolanda
Producten zijn goed te vinden op de website. Er is voldoende keus aan producten. Snelle levertijden.
VerzendingTot nu toe elk besteld product geleverd volgens afspraak
Ruime keus in de producten. Producten vaak de volgende dag al in huis. Bekend en vertrouwd om bij Bol.com te bestellen.
VerzendingDe levering is meestal al de volgende dag, en anders binnen 2 dagen. Erg snel en betrouwbaar
KlantenserviceIk heb wel eens een vraag gesteld, en heb direct goed antwoord gekregen. Prima klantenservice.