Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenBestelling plaatsen en betalen via iDeal was eenvoudig. Levering was drie dagen in plaats van een en de klantenservice deed geen poging dit te voorkomen of op te lossen.
VerzendingOm in het weekend een gecrashte pc te kunnen herbouwen werd op vrijdag een SSD (Crucial MX200 500GB) besteld, deze zou volgens de 24hrs service zaterdagmiddag binnen moeten zijn. Planning: zaterdag afbouwen, zondag installeren en testen, maandag een tevreden gebruiker.
Zaterdagmiddag kwam er niets. Geïnformeerd, was wel verzonden, misschien maandag. Maandag niets. Gebeld, lag nog in het sorteercentrum, eind van de dag nog maar eens checken, misschien dinsdag. Toen even boos geworden op zowel Bol als bezorger Parts Express. Alsnog maandagmiddag geleverd. Bol had deze wachttijd kunnen bekorten door zaterdagmiddag een koerier te regelen.
Conclusie: 24 uurs service in combinatie met bezorger Parts Express is niet betrouwbaar genoeg, volgende keer vermijden.
Twee keer contact gehad, resp. e-mail en telefoon. Beide keren snel gereageerd. Maar de klantenservice kwam niet verder dan 'ja vervelend later nog maar eens checken'. Terwijl ik verwacht dat ze niet alleen het juiste product sturen maar ook alles op alles zetten om het binnen de beloofde 24 uur te kunnen leveren. Deze 24hrs service was namelijk de reden dat het bij Bol kocht. Bol heeft dus een deel van het beloofde niet geleverd.
UPDATE
Bol boodt excuses aan en een waardebon.
Beste Kalief,
Dat klinkt vervelend. Zeker als je op een artikel rekent. De 24 uur is overigens een verwachting, er kan in de praktijk helaas vertraging ontstaan. Spijtig dat dat dit net met jouw bestelling is gebeurd. Graag kom ik alsnog even persoonlijk met je in contact. Indien je dit ook wenselijk vindt, wil je dan een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en dan te refereren aan je review op Tweakers? Dan neem ik spoedig contact met je op. Op basis van deze gegevens kan ik je account niet vinden namelijk.
Dank & groet,
Tony - bol.com
Op 03-02-2016 bestelling geplaatst met een levering tijd van 7-9 dagen
bestellen en betaling ging vlot en gemakkelijk.
product zou op 12-2-2016 geleverd worden,
Dit was perfect aangezien het een kado was.
op de lever dag zelf zie ik dat het in een keer een maand uitgesteld is.
Hierover contact gehad met de klantenservice die me hier helaas niet mee kon helpen. (Ze hebben wel een kabo bon van 5 euro aangeboden)
ok jammer maar dan moeten we maar even geduld hebben.
Als ik later in de avond nog een keer inlog om wat anders te bestellen zie ik dat ze mijn bestelling geanuleerd hebben zonder hier ook maar een mail over te sturen.
nogmaals contact opgenomen, en nu is het ineens dat ze het artikel niet meer kunnen leveren.
Ik mag toch aannemen dat ze een koppeling tussen webshop en magazijn hebben.
Prettig dat we nog even persoonlijk contact hebben gehad, hopelijk kan de inkoop afdeling nog iets voor me betekenen.
Update 26-2-2016
Tony heeft het voor mij netjes opgelost.
Nogmaals bedankt voor de moeite.
Beste Patrick,
Fijn dat we elkaar even gesproken hebben.
Ik laat nog van me horen.
Groet Tony - bol.com webcare
Je bestelling wordt op tijd bezorgd en bij retour kun je zonder problemen je produkt terugzenden.
Hoi Fred,
Fijn dat je zulke goede ervaringen met ons hebt gehad en top dat je het deelt!
Groet, Floor van bol.com
Bol.com heeft een heel groot assortiment wat ik heel fijn vind, de prijzen zijn er heel scherp en de bestelling gaat geweldig.
Ik heb zelf nooit problemen gehad met bol.com en vind het een uitstekende webshop!
Gaat snel en heb er geen problemen mee gehad!
KlantenserviceOok hier weer zeer tevreden: zeer klantvriendelijke klantenservice!
Hoi Damien,
Wauw drie keer 5 sterren! Super, dankjewel. En leuk dat je het deelt.
Groet, Floor van bol.com
Bol.com is een toffe webshop. Ook het feit dat Tony actief aan het reageren is op de reviews is een goed teken. Persoonlijk ben ik niet zo fan van het 3rd party verkoop waardoor je soms ronduit namaak producten koopt.
VerzendingPakketjes van Bol.com zelf zijn snel verzonden en zorgvuldig verpakt.
KlantenserviceKlachten worden professioneel verholpen en als er iets is doen ze niet moeilijk
Hoi Job,
Wat leuk om te horen. Ik heb je compliment zojuist doorgegeven aan mijn collega Tony.
Groet, Floor van bol.com
ik ben heel erg tevreden over bol.com. veel keuze en snelle levering. wel vervelend dat ik meestal een dag na een bestelling een kortingscode ontvang
Beste Miranda, dank voor je review.
Helaas kan ik je account op basis van deze gegevens niet vinden. Toch kijk ik graag even met je mee, als je dit ook op prijs stelt, wil je dan een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en dan refereren aan je review op tweakers? Dan kom ik spoedig met je in contact.
Dank & groet, Tony bol.com
Oh Bol.com. Waarom jullie niet de .nl domein gebruiken is een vraag waarop ik te lui was om op te zoeken. En hoewel het een goede site is voor letterlijk(en dit is voor een keertje niet ironies bedoelt) alles.
Maar waarom dan maar 4 van de 5? Voornamelijk omdat ik vind dat bol slecht omgaat met hun database. Er staat eigenlijk te veel oude producten in die toch echt wel eens eruit geramt mogen.
Hoi Jan,
Bedankt voor je review. Helaas kan ik je account aan de hand van deze gegevens niet vinden. Indien je hierover nog persoonlijk contact wenst, wil je dan een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en refereren aan deze review op Tweakers? Dan kom ik spoedig met je in contact. Fijne dag Tony
Betrouwbaar, groot bedrijf, fijne betalingsvoorwaarden, goed retourbeleid, groot assortiment. Ook zondaglevering te kiezen. Wie kent BOL niet?
Goedemorgen,
Wat een leuke afsluitzin, die houden we erin :-) Fijne dag, Tony
Zeer makkelijk te bestellen, een heel groot assortiment waar je alles makkelijk kan terug vinden!
VerzendingDe dag erna geleverd zoals gezegd, super service!
KlantenserviceJe word zeer goed geïnformeerd via mail over alles en voor meer heb ik de klantenservice nog niet nodig gehad, dat zegt al veel ;-)
Goedemorgen Gert,
Dank voor de goede beoordeling. Fijne dag, Tony
Behalve 1 á 2 keer mislukte annulering pogingen in het verleden, doordat de klantenservice niet op hun gewende snelheid mijn verzoek had afgehandeld, ben ik een zeer tevreden klant van Bol.com. Producten altijd van top kwaliteit, zowel de nieuwe als de gebruikte. Service en de rest ook allemaal top. Zoals mijn laatste bestelling ook super snel en uitstekend is geleverd.
Hoi Dreamer :-) Fijn dat je ons ondanks een paar missers heel erg kunt waarderen, dat doet ons goed! Fijne dag, Tony
De bestelling wordt snel geleverd ik betaal altijd achteraf dat vind ik fijn en dat kan bij bol.com aLS JE WAT RETOURSTUURT IS DE PROCEDURE DUIDELIJK EN HET GELD WEER SNEL TERUG OP DE REKENING
Dat klinkt heel goed allemaal, ontzettend bedankt dat je dit deelt. Fijne dag & groet, Tony
ik vind de algemene beoordeling over het proces t/m de betaling best wel oké. soms als je internet het niet doet wel is problemen
KlantenserviceSoms niet goed geholpen in de bol.com chat
Beste Niels, dank voor je beoordeling. Is het inmiddels wel goed opgelost? Indien je nog hulp nodig hebt, kun je een bericht sturen naar klantenservice@bol.com en dan refereren aan je bericht hier op Tweakers.
Fijne dag, Tony
prima website, alles snel gevonden. Soms wat aan de dure kant, maar ook vaak goede aanbiedingen
Verzendingsnelle verzending, tot nu toe al mijn bestellingen binnen de beloofde termijn geleverd (behalve een door hun geannuleerde bestelling)
KlantenserviceSnelle reactie, helaas soms wel een erg standaard reactie
Dank voor de vele sterren! We zijn op de achtergrond al bezig met de manier van antwoorden :-) Fijne dag, Tony
De website is erg duidelijk, ook is de mobiele website heel goed. Het is fijn dat je gelijk met je bankier app kunt betalen
VerzendingIk was niet thuis op de dag dat het bezorgd werd, maar alsnog wordt het in de brievenbus afgeleverd, het is altijd op tijd
KlantenserviceZou wat sneller kunnen/online chatten
Beste Maartje, dank voor je goede beoordeling, je punt over het sneller chatten geef ik door aan betrokken collega's.
Dank en fijne dag,
Tony
Bestel al sinds het begin bij bol.com
Ben altijd te vreden geweest, gewoon goed.
of het nu om een CD, game, TV of een pak luiers gaat, ze hebben vrijwel alles.
PostNL laat nog wel eens te wensen over.
KlantenservicePaar keer nodig gehad, 24h per dag bereikbaar.
Dank voor je positiviteit! Dat doet ons goed, Fijne dag Tony
Duidelijke website en het is erg gemakkelijk iets te bestellen. Super webshop met veel keuze en goede bezorging!
Hoi Frenkie, dank voor het delen van je beoordeling, fijne dag Tony
ik vind het een prima website, hij is goed overzichtelijk, en makkelijk te zien in het winkelwagentje
Verzendingkorte levertijd
Het gaat gesmeerd, lees ik. Top. Bedankt voor het delen.
Tony
Snelle levering en zeer goede service! Vrijwel alleen maar goede ervaring met de site Bol.com
VerzendingBij Bol.com is het product in 99% van de gevallen binnen de afgesproken tijd in huis.
KlantenserviceZeer vriendelijke klantenservice
Hoi, bedankt voor de goede beoordeling! Tot ziens weer in onze winkel, fijne dag Tony
Bestellen gaat makkelijk, de volgende dag in huis, en regelmatig de goedkoopste in prijs dus erg tevreden😄
VerzendingNooit geen problemen gehad!
KlantenserviceHeb nooit geen problemen dus ook geen contact gehad met klantenservice
Een en al positiviteit. Super dat je doorgeeft tevreden te zijn.
Tony
Je hoeft de deur niet uit, om fijn te winkelen. En geen parkeerkosten! Dát is helemaal plezierig.
VerzendingVerloopt probleemloos.
KlantenserviceGeen idee. Nog nooit nodig gehad. Mooier kan eigenlijk niet.
Wauw dat klinkt goed! dank je wel :-) Groet Tony