Gebruikers over webshop bol
Review toevoegen+:
Groot assortiment;
Snelle levertijden;
Reviews op de site zijn vaak behulpzaam;
Degelijke klantenservice;
Gratis verzenden vanaf €20
Orders kunnen beter ingepakt worden en de dozen zijn scheise.
De verzending is snel en je krijgt gratis verzenden bij orders vanaf 20 euro maar ze moeten artikelen echt eens leren inpakken. Er wordt nooit geen verpakkingsmateriaal gebruikt en dat soort vaak voor lichte schade. Zonde.
KlantenservicePrima klantenservice die meestal behulpzaam is. Voor de chat moet je vaak wel lang wachten.
Hoi Henshin,
Wat een uitgebreide feedback heb je gegeven. Super, dank je wel. Zeker ook jouw opmerking over de lange wachttijden van de chat is erg waardevolle informatie voor ons.
Het verpakken van onze producten kan inderdaad beter, Het heeft onze aandacht.
Nogmaals dank en groet,
Floor van bol.com
Een mooie en zeer overzichtelijke site met een zeer uitgebreid aanbod. Voor elk wat wils.
Verzending's Avonds om 20.00 bestelt en de volgende ochtend werd het product al om 9.00u geleverd. Wat wil je meer.
Hoi Jos,
Wat geweldig he dat je je producten zo snel kunt ontvangen. Leuk dat je dit benoemd! Dank je wel.
Groet, Floor van bol.com
Ik ben over het algemeen zeer tevreden met Bol.com; vooral het erg ruime aanbod en de steeds correcte bestelling spreken me aan. Nog nooit problemen gehad.
VerzendingAlles perfect in orde, geleverd binnen de gestelde termijn en goed verpakt.
Hoi Diederik,
Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaringen. Geweldig om te lezen!
Fijne dag en groet,
Floor van bol.com
Vlotte site, enkel was het wat zoeken om mijn ssd schijf in een andere capaciteit te vinden
Hoi PCracer,
Is het intussen gelukt met het vinden van de juiste capaciteit? Zo niet, dan kan je ons altijd bellen he? We staan dag en nacht voor je klaar!
Groet, Floor van bol.com
Bestellingen gaan snel en gemakkelijk. Ik heb nog geen enkel probleem gehad met bol.com Alles altijd netjes op tijd. Veel betalings mogelijkheden end een goede klantenservice.
VerzendingAltijd op de tijd dat je het hebt gesteld.
KlantenserviceZe helpen je altijd graag met problemen en begeleiden je.
Hoi LovelyAbyss,
Mooi dat je ook met onze Klantenservice geode ervaringen hebt. Dat vinden we erg belangrijk en natuurlijk altijd leuk om te horen.
Groet, Floor van bol.com
Het proces verloopt erg vlot, is eenvoudig te doorlopen, zonder problemen naar de finale betaling
Hoi MaredsousMetHam,
Fijn dat de betaling zonder problemen is verlopen. Daar gaan we voor! Veel plezier met je aankoop.
Groet, Floor van bol.com
de betaling verliep vlot, duidelijke informatie over verzending en aankomst. ik ben telkens zeer tevreden.
Fijn dat je zo tevreden bent over ons, Charlotte. Super om te lezen!
Groet, Floor van bol.com
Bol.com is een duidelijke en overzichtelijke website. Alles is goed te vinden, en de prijzen zijn acceptabel.
VerzendingHet afhalen van mijn pakket bij de AH is echt geweldig. Je kan het gewoon halen wanneer jij tijd hebt, wat beter is dan de hele dag thuis wachten tot er iemand aanbelt.
Hoi Ruben,
Ja dat is echt een topservice he? Leuk dat dit zo goed werkt voor jou!
Fijne dag!
Groet, Floor van bol.com
Snelle levering, overzichtelijke facturen, goed klantencontact, makkelijk retourneren, ook verkoopmogelijkheden en tweedehandsboeken, ik ben zeer tevreden over de producten die geleverd worden.
VerzendingPakket wordt altijd netjes op tijd bezorgd.
KlantenserviceGoed telefonisch te bereiken en bereid om te helpen.
Hoi mvdb1992,
Hartelijk dank voor je positieve feedback! Erg blij mee.
Groet, Floor van bol.com
Ik bestel al jaren bij bol.com, goede service, altijd optijd gelevert, en uitstekende kwaliteit. Ben altijd tevreden
Hoi Xlilianefftink,
Drie keer 3 sterren. Een super beoordeling. Hartelijk dank!
Groet, Floor van bol.com
Als ik iets op internet zoek is het bijna altijd via Bol.com te bestellen.
En dan ook nog voor een goede prijs. Fijn dat een bedrijf als bol.com bestaat.
Makkelijk en vooral betrouwbaar.
De afgesproken levertijd wordt altijd nagekomen. Makkelijk te traceren waar het product zich bevindt en wanneer het geleverd wordt.
Hoi Willy B,
"Fijn dat een bedrijf als bol.com bestaat" Wow, dat is nog eens leuk om te lezen! Dank je wel.
Groet, Floor van bol.com
Ik bestel al enkele jaren bij Bol.Com. Sinds 2004 geloof ik. Slechts een enkele keer ging het fout, maar als ik bij Bol.Com bestel weet ik eigenlijk wel dat het altijd goed is. De product-en leveringsinformatie op hun website klopt en het verzenden als ook retourneren gaat prima. Ook het contact met de klantenservice is goed. Je krijgt altijd snel antwoord.
VerzendingDe artikelen worden altijd goed verpakt en de verzending is op tijd. Heel af en toe was dat anders, maar dat kan net zo goed aan de post liggen.
KlantenserviceAls je mailt naar de klantenservice krijg je meestal snel een antwoord. één keer kreeg ik wel een standaardantwoord waar ik niks mee kon en dat heb ik ook in een reactie daarop gezegd. Daarna kreeg ik van een klantenservice medewerker een uitgebreid antwoord.
Dank je wel voor je vertrouwen in ons Twen. Dat is heel belangrijk voor ons.
Groet, Floor van bol.com
Ik heb reeds enorm veel bestellingen bij bol.com gedaan en ik moet zeggen dat ik over het algemeen zeer tevreden ben. De uitzonderlijke keer dat er al eens iets misliep, werd ik telkens zeer goed geholpen door de klantendienst en was ik telkens tevreden met de oplossing.
Zeer ruim aanbod, makkelijk betalen, 30 dagen retourrecht. Super!
Ik heb een keer of 2 een probleem gehad en dat werd telkens zeer snel, vriendelijk en goed opgelost door de klantendienst.
Hoi Veerle,
Dank je wel voor je positiviteit! Leuk om te lezen dat ook de keren dat het misliep uiteindelijk tot een goed einde zijn gebracht. Daar gaan we voor!
Groet, Floor van bol.com
Bestellen en betalen is makkelijk maar ik vind het niet kunnen dat je van een lopende bestelling het afleveradres niet kunt (laten) aanpassen.
Kan alleen door je bestelling te cancelen en opnieuw op te voeren.
leven we nog in het stenen tijdperk of zo?.....
Maak het mogelijk om het afleveradres te wijzigen zonder de bestelling te hoeven cancelen en opnieuw opvoeren.
In de praktijk kan dit betekenen dat een prduct niet meer voor dezelfde aanbiedingsprijs besteld kan worden en dat kost je dan gewoon extra geld.
Konden mij ook niet verder helpen.
Beste Ton,
Ik kan me voorstellen dat je dit als vervelend hebt ervaren. Ik wil je wel heel erg bedanken voor het delen van je feedback. Dit is namelijk erg waardevol voor ons. We zijn een innovatief bedrijf en proberen alle ervaringen intern mee te nemen voor het verbeteren van processen. Mocht ik hier bovenop nog iets voor je kunnen doen, stuur je dan een e-mail naar klantenservice@bol.com? Graag ovv je bestelnummer en deze review.
Een fijne dag toegewenst!
Groet, Floor van bol.com
Ik had bij bol.com cardridge besteld makkelijk te vinden en waren goedkoper dan bij andere.....en altijd op voorraad.... Betalen is ook heel makkelijk en je kunt ook achteraf betalen is ook heel fijn.....De levertijd is prima de volgende dag al in huis.en je krijgt meestal van te voren nog een berichtje hoelaat ze ongeveer komen. Is helemaal perfect.....en was in goede staat afgeleverd.....ik ben zeer tevreden over bol.com...
Hoi Peetje1955,
Dank je wel voor het delen van je ervaringen met ons! Super dat je zo te spreken bent over alles omtrent je cardridge bestelling.
Fijne dag!
Groet, Floor van bol.com
helemaal blij met de snelle levering. en dit is niet de eerste keer. altijd zijn mijn pakketjes op tijd bezorgd.... op naar de volgende bestelling
Hoi Job,
"Op naar de volgende bestelling" Yes that's the spirit!! Leuk om te lezen .
Groet, Floor van bol.com
makkelijk te bestellen en een snelle levering de volgende dag al in huis en altijd op voorraad
Verzendinggoed verpakt op gestuurd niks beschadigd
Klantenservicezijn er altijd om je te helpen als je problemen hebt heb nog nooit problemen gehad
Hoi Lovetoyo,
Mooi dat je zo in ons gelooft. dat doet ons goed!
Groet, Floor van bol.com
Enorm veel verschillende producten en vrijwel alles op voorraad. Heb er altijd met veel plezier en gemak mijn producten besteld.
Hoi Ferdie,
Wat leuk om te horen, dank je wel voor je enthousiaste reactie! We blijven ons best doen.
Groet, Floor van bol.com
Je kunt echt werkelijk vrijwel alles krijgen en het komt zelden voor dat het niet op voorraad is.
Wat ook erg fijn is is dat het de volgende dag al gebracht wordt in een goede verzendverpakking.
De printer werd in een goed verzorgde verpakking geleverd en was in goede staat en daarnaast ook lekker snel. Je kan tegenwoordig zelfs de dag aangeven wanneer je geleverd wilt krijgen.
Hoi Halind,
Fijn he dat je nu je eigen bezorgmoment kan kiezen? Daar krijgen we veel goede reacties op. Leuk om ook de jouwe te lezen
Groet, Floor van bol.com
Makkelijk een bestelling te plaatsen, snel met verzenden, erg veel producten en een goede klantenservice.
Hoi KleineWimpie,
Wat leuk dat je zo'n positieve reactie wilt delen. Dank je wel!