bol

Gebruikers over webshop bol

Ik zocht een muis zonder klik geluid en kwam via via terecht op een touchmuis. Via de pricewatch bleek deze bij bol het goedkoopste te zijn.

Product werd de volgende dag, netjes verpakt, geleverd.

Beste Commentator,

Dank voor je positieve review. Fijne dag.

Groet
Tony

De betalling gebeurt op een veilige manier zelfs als alles het niet in keer kan verstuurd worden gebeuren er op dat vlak geen fouten .

de produkten worden altijd goed verpakt en afgeleverd

Ik had een tijd geleden een dvd bestelt met een verschijndatum die werdt niet gehalt maar als je info vroeg via de bol helper zegde hij wat er mis was en dat de datum gewoon was verschoven ja eerlijk zijn ze wel bij bol

Beste Annick,

Bedankt voor je fijne review, fijn dat je ons waardeert. We blijven onze best doen om jou happy te houden.

Groetjes, Tony
bol.com

De beste winkel die er is altijd op voorraad nooit klachten gehad altijd netjes opgelost ga zo door bol.com

Perfect netjes op tijd

Zijn klant vriendelijk en lossen probleem op

TOP!! super bedankt voor je positiviteit!

Groet Tony
bol.com

Goede en handige site, alles perfect omschreven zoals het hoort en goede foto's bij de artikels

Goede en snelle levering spijtig dat er niet op maandag wordt geleverd

Graag ook levering in het weekend en op maandag

Hoi Christophe77,

Bedankt voor je goede beroodeling. Je feedback over weekendleveringen geef ik door aan betrokken collega's.

Groet en fijne dag,
Tony

Grote keuze, voordelige prijzen. Zeer snel opgestuurd. Product was wel wat beschadigd maar dat zal aan post.nl liggen.

Beste js03032000,

Top dat je dit deelt, mocht je omtrent je beschadigde bestelling nog contact op prijs stellen, stuur dan even een bericht naar klantenservice@bol.com met je bestelnummer, dan neem ik contact met je op.

Wellicht tot snel en fijne dag nog,
Tony

Het is spectaculair hoeveel Bol.com te bieden heeft.
De prijzen zijn voordelig en vaste klanten worden steeds beloond.

De levering was tot nu toe steeds op tijd en de levering is te volgen via mail! (handig)

Nooit in contact geweest met de klantenservice. Dit zegt genoeg over hun kwaliteit van leveren. (positief)

Hoi Tercept, dank je wel. Sinds vandaag ook zwangerschapskleding :-)

Fijne dag nog & groet,
Tony bol.com webcare

Bestellen bij bol.com is supermakkelijk! Alles is er te vinden en je hoeft zelf niet meer naar de winkel: ideaal.

Levering is meestal op tijd en gebeurt snel. Als het niet op tijd geleverd kan worden, wordt je verwittigd en ontvang je een korting op de volgende aankoop.

Hoi BoDD, dank je wel voor de 5 sterren, kan niet beter! Groetjes Tony bol.com

Gewoon prima, direct toen ik betaald heb met iDeal kreeg ik een mail dat de betaling binnen was.

Het product werd gewoon de volgende dag geleverd zoals op de website stond. Gewoon goed.

Zo mag ik het horen Rosalyn, dank je wel en fijne dag nog. Groet Tony

Goede website, zeer overzichtelijk en de optie om 2e hands artikelen aan te schaffen is erg prettig.

Beste Rietjuh1995,

Dank voor je positiviteit en het feit dat je dit deelt. Zelf ben ik ook een veelkoper van 2ehandsboeken.

Fijne dag nog & groet,
bol.com webcare

ik ben wel te vrede over de bestellingen maar als je voor je verjaardag 2,50 korting krijgt en je besteld voor 20 euro dan heb je geen verzendkosten maar dan gaat de korting er af en dan zit je er weer onder de 20 en dat vind ik niet kloppen want dan moet je meer dan 20 bestellen en dat is belachelijk is het nog geen cadeau

de bestellingen worden altijd goed geleverd

Beste Arjan,
Dank voor je review. Graag kom ik hierover nog even met je in contact. Zou je daarvoor, indien wenselijk, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com met je bestelnummer en te refereren aan je review hier? Alvast dank en wellicht tot snel. Groet Tony - bol.com webcare

Veel keuze, goede prijs en snelle levering. Ook producten niet uit eigen voorraad is kwalitatief in orde.

Hoi Verba092,

Bedankt voor de fijne beoordeling. Fijne dag nog. groet Tony

prima website, artikelen zeer eenvoudig te vinden, snelle verzending, prima verpakking,ik koop graag bij bol.

Beste Annechien, dank voor de vele sterrren :-)

Fijne dag nog, groet Tony

Fijne goede service is ooit een keer iets fouts gegaan hun lossen het altijd perfect op betere winkel is er eigenlijk niet

Verzending super en altijd snel
Ook fijn dat je achteraf kan betalen scheelt je hoop vooral als je bang bent dat je artikel niet ontvangt als je vooraf betaald dus nu voor iedereen een uitkomst

Vriendelijk personeel

Beste Kelsii.....WAUW! en bedankt, dat is een groot compliment. Fijne dag nog, groet Tony - bol.com webcare

Al een tijdje klant bij bol.com ben zeer tevreden over alles eigenlijk je wordt keurig geïnformeerd over de bestelde producten en over eventueele vertragingen ook is de staat waarin het wordt geleverd goed.

Wat ik al zei gaat gewoon altijd goed.

N.V.T

Hoi Natas42,

Super de puper bedankt voor je mooie beoordeling.

Groet Tony bol.com webcare

Hier een razer goliathus extended mouse pad gekocht en Tesa montagetape (om kabels onderaan het bureau vast te maken). Prijs was OK. Bestelling plaatsen verliep erg vlot, fijn werken met het winkelmandje! Filters zijn uitstekend te noemen, vele verkoopsites kunnen hier wat van optrekken... Prijzen zijn correct, alhoewel ik ook al anders heb gezien op bol.com. Dit lag echter niet aan bol.com zelf, maar aan de leverancier. Betaling verliep ook prima met ideal of gewoon bancontact. Muismat is prima, maar de tape vind ik persoonlijk niet goed. Het geeft een foute indicatie om op de site te melden dat deze tape 'ultra strong' is. Met een hefkracht van 100kg/m2 denk je toch een krachtige tape te hebben ontvangen? Niet dus, de tape kan ongeveer de helft van deze kracht aan (50kg/m2). De tape blijft wel zitten, maar ben wel een beetje ontgoocheld hierin, gezien ik er meer van had verwacht gezien de specificaties. De tape voelt helemaal niet plakkerig aan, maar werkt wel. Was wel even aan het klungelen voor het gebruik gezien er niet duidelijk wordt gemeld hoe te bevestigen. Al bij al dus een positieve ervaring met bol.com, alhoewel de beschrijving bij een product nog beter kan, zodat iedere koper weet wat hij kan verwachten.

Levering gebeurde zeer keurig en tijdig. De levertijden worden zeer stipt nageleefd, geen aanmerkingen daarover. Binnen de 24h heb ik het product ontvangen, waarbij er zelfs een zondaglevering heeft plaatsgevonden. Verpakking was wel niet wauw en kan beter (briefenveloppe).

Beste Dietaahhhpro,

Dank voor je review en je beoordeling. Helaas kan ik je gegevens aan de hand van deze review niet vinden. Wil je anders een email sturen naar klantenservice@bol.com met je bestelnummer en te refereren aan je review hier? Dan kunnen we je feedback aan de juiste collega aangeven.

Alvast dank, Tony - bol.com

Echt een super fijne webwinkel. Ik heb mijn bestellingen altijd netjes, compleet en op tijd ontvangen! Als ik iets online bestel, doe ik het dan ook bijna altijd op Bol.com.

Ik heb altijd al mijn producten netjes en goed verpakt opvangen.

Toen ik een artikel wilde ruilen werd ik uitstekend geholpen door de klantenservice via de live chat. Erg goed afgehandeld dus!

Hoi Mandy,
Dat klinkt heel goed allemaal, ontzettend bedankt dat je dit deelt. Fijne dag & groet, Tony

Altijd kunnen vinden wat ik zocht en dat bij snelle levering. Reviews altijd behulpzaam zoals ook de klantenservice. Levertijd altijd zoals aangegeven (anders wordt er contact opgenomen en over vetraging geinformeerd). Alles lekker makkelijk!

Beste Law16,

Bedankt voor je goede beoordeling. Fijn om te lezen en hele gezellige dag gewenst, groet Tony - bol.com

zeer goed de bestelling was makkelijk te plaatsen en de betaling ging goed en de aflevering ook

was goed

ben goed behandeld

Goedemorgen Mariette,

Dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat je dit deelt, bedankt! Fijne dag & groet Tony bol.com

Paar dagen voor de release Gravity Rush Remastered gepreorderd.

Heb hem netjes op de releasedag ontvangen

Beste ExquisiteSteez,

Fijn dat we je niet teleurgesteld hebben, dank dat je dit deelt.

Fijne dag,
Tony bol.com

Van tevoren wordt er duidelijkheid gegeven over het proces, de kosten, de verwachte levertijd etc.

Levering op tijd, netjes ingepakt.

Beste Ilja,

Dank voor de goede beoordeling. Fijne dag, Tony