Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenIk heb reeds enorm veel bestellingen bij bol.com gedaan en ik moet zeggen dat ik over het algemeen zeer tevreden ben. De uitzonderlijke keer dat er al eens iets misliep, werd ik telkens zeer goed geholpen door de klantendienst en was ik telkens tevreden met de oplossing.
Zeer ruim aanbod, makkelijk betalen, 30 dagen retourrecht. Super!
Ik heb een keer of 2 een probleem gehad en dat werd telkens zeer snel, vriendelijk en goed opgelost door de klantendienst.
Hoi Veerle,
Dank je wel voor je positiviteit! Leuk om te lezen dat ook de keren dat het misliep uiteindelijk tot een goed einde zijn gebracht. Daar gaan we voor!
Groet, Floor van bol.com
Bestellen en betalen is makkelijk maar ik vind het niet kunnen dat je van een lopende bestelling het afleveradres niet kunt (laten) aanpassen.
Kan alleen door je bestelling te cancelen en opnieuw op te voeren.
leven we nog in het stenen tijdperk of zo?.....
Maak het mogelijk om het afleveradres te wijzigen zonder de bestelling te hoeven cancelen en opnieuw opvoeren.
In de praktijk kan dit betekenen dat een prduct niet meer voor dezelfde aanbiedingsprijs besteld kan worden en dat kost je dan gewoon extra geld.
Konden mij ook niet verder helpen.
Beste Ton,
Ik kan me voorstellen dat je dit als vervelend hebt ervaren. Ik wil je wel heel erg bedanken voor het delen van je feedback. Dit is namelijk erg waardevol voor ons. We zijn een innovatief bedrijf en proberen alle ervaringen intern mee te nemen voor het verbeteren van processen. Mocht ik hier bovenop nog iets voor je kunnen doen, stuur je dan een e-mail naar klantenservice@bol.com? Graag ovv je bestelnummer en deze review.
Een fijne dag toegewenst!
Groet, Floor van bol.com
Ik had bij bol.com cardridge besteld makkelijk te vinden en waren goedkoper dan bij andere.....en altijd op voorraad.... Betalen is ook heel makkelijk en je kunt ook achteraf betalen is ook heel fijn.....De levertijd is prima de volgende dag al in huis.en je krijgt meestal van te voren nog een berichtje hoelaat ze ongeveer komen. Is helemaal perfect.....en was in goede staat afgeleverd.....ik ben zeer tevreden over bol.com...
Hoi Peetje1955,
Dank je wel voor het delen van je ervaringen met ons! Super dat je zo te spreken bent over alles omtrent je cardridge bestelling.
Fijne dag!
Groet, Floor van bol.com
helemaal blij met de snelle levering. en dit is niet de eerste keer. altijd zijn mijn pakketjes op tijd bezorgd.... op naar de volgende bestelling
Hoi Job,
"Op naar de volgende bestelling" Yes that's the spirit!! Leuk om te lezen .
Groet, Floor van bol.com
makkelijk te bestellen en een snelle levering de volgende dag al in huis en altijd op voorraad
Verzendinggoed verpakt op gestuurd niks beschadigd
Klantenservicezijn er altijd om je te helpen als je problemen hebt heb nog nooit problemen gehad
Hoi Lovetoyo,
Mooi dat je zo in ons gelooft. dat doet ons goed!
Groet, Floor van bol.com
Enorm veel verschillende producten en vrijwel alles op voorraad. Heb er altijd met veel plezier en gemak mijn producten besteld.
Hoi Ferdie,
Wat leuk om te horen, dank je wel voor je enthousiaste reactie! We blijven ons best doen.
Groet, Floor van bol.com
Je kunt echt werkelijk vrijwel alles krijgen en het komt zelden voor dat het niet op voorraad is.
Wat ook erg fijn is is dat het de volgende dag al gebracht wordt in een goede verzendverpakking.
De printer werd in een goed verzorgde verpakking geleverd en was in goede staat en daarnaast ook lekker snel. Je kan tegenwoordig zelfs de dag aangeven wanneer je geleverd wilt krijgen.
Hoi Halind,
Fijn he dat je nu je eigen bezorgmoment kan kiezen? Daar krijgen we veel goede reacties op. Leuk om ook de jouwe te lezen
Groet, Floor van bol.com
Makkelijk een bestelling te plaatsen, snel met verzenden, erg veel producten en een goede klantenservice.
Hoi KleineWimpie,
Wat leuk dat je zo'n positieve reactie wilt delen. Dank je wel!
hallo beste bol .com
wat is het toch heerlijk om bij jullie te kunnen bestellen ,
de site overzichtelijk alles ik wat zoek ,is er
,mijn account staat alles in, en up to date
en de bestelde artikelen uit de vele en grote keuze bij jullie zijn altijd snel en keurig hier in huis aangekomen heerlijk om bij jullie te MOGEN winkelen
en we gaan lekker door met shoppen ....
tot laters
mario schils
een mooie lamp wat we hadden uitgezocht als leeslamp en schilderij verlichting voldoet aan alle eisen en wederom snel en accuraat in huis
net als de onlangs bestelde printer van HP een goede prijs en goede printer
en wederom snel hier voldoet aan mijn verwachtingen doeiiiiiiiiiii
ff bellen en de medewerkers weten veel of zoeken het op
niks is te veel voor hun dus vraag maar raak
Hoi Mario,
Wat is het HEERLIJK om een review als deze te lezen. En wat zijn we blij dat we jou als klant MOGEN hebben bij bol.com. We zien je gauw terug!
Groet, Floor van bol.com
Heel aangename website om naar een ruim aanbod van artikelen te zoeken. De bestelling plaatsen, verliep ook heel vlot.
VerzendingEerder geleverd dan verwacht
Hoi pietsvv,
Wat mooi dat je we je hebben kunnen verrassen door nog sneller te leveren!
Groet, Floor van bol.com
Ben heel blij met bol.com Ze leveren heel snel en het product was netjes ingepakt.
VerzendingDe nieuwe pannen dop paste door de brievenbus en was de volgende dag al in huis.
Hoi Adelkelke,
Leuk om te lezen dat we zo goed bevallen. En fijn dat de pannendop door de brievenbus paste. Veel kookplezier dan maar
Groet, Floor van bol.com
goede overzichtelijke site. Makkelijk te vinden waar je naar zoekt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Echt klasse.
Hoi Prinshanze,
Wat een mooie beoordeling! Hartelijk dank voor je positieve feedback. Dat vinden we natuurlijk heel leuk om te horen.
Fijne dag!
Floor van bol.com
Eenvoudig en intuïtief. Ruime verzend- en betaalmogelijkheden. Zeer snelle levering. Goede, meestal zeer interessante prijzen.
VerzendingSnelle levering, ruime keuze.
Hoi Eve55,
Wat super dat je deze ervaringen wilt delen. We hopen je nog lang als klant te kunnen bedienen met alles wat je nodig hebt.
Groet, Floor van bol.com
Het is een overzichtelijke site/ app. Je kan alles heel makkelijk vinden en de stappen t/m betaling zijn heel gemakkelijk.
VerzendingDe service voor de leveringen zijn erg goed. Je krijgt altijd een verwachte data van verzending en het klopt altijd. De verzending is erg snel.
KlantenserviceDe klantenservice is erg goed! Ze zijn 24/7 bereikbaar en helpen je altijd erg goed. Over retour doen ze helemaal niet moeilijk.
Hoi Wanisha,
Wat een mooie complimenten, dank je wel! We geven het door ook aan onze Klantenservice. Dat waarderen ze vast enorm.
Groet, Floor van bol,com
Vrij wel alles wat je nodig hebt. Vaak goedkoper dan bij andere winkels. En sneller bezorgd dan bij andere online winkels.
VerzendingHeb al een aantal keer bij bol.com spullen besteld en ik moet zeggen 9/10 keer heb je het daadwerkelijk de volgende dag gratis bezorgd.
Hoi Jessenl93,
Top dat onze snelle levering zo goed bevalt! En we blijven ons best doen om 10/10 te halen!
Groet, Floor van bol.com
Hele duidelijke en goed georganiseerde webshop. Ze hebben er heel veel producten, en meestal heel snel geleverd.
KlantenserviceIk had een windows 10 kopie gekocht via bol.com, maar kon hem uiteindelijk ergens voor niks krijgen. Na een bericht gestuurd te hebben, kreeg ik snel een bericht terug dat de order gecancelled was. Zeer snel en goed.
Hoi Ibazzpro,
Leuk dat onze Klantenservice heeft bijgedragen aan je goede ervaringen.
groet, Floor van bol.com
Het is altijd makkelijk bestellen bij bol.com vooral als je snel even iets moet hebben heb je het ook snel in huis. En als je eenmaal veel hebt besteld krijg je steeds meer korting.
Verzendingsupersnel binnen.
KlantenserviceSupergoed en helpen me met elk probleem, bijna gelijk aan de beurt. De langste tijd dat ik moest wachten was 5 minuten.
Hoi Manon,
Wow 3x vijf sterren, dank je wel! Leuk dat je je positieve ervaringen deelt.
Groet, Floor van bol.com
Ze hebben een prima, duidelijke, website. Mijn bestelling heb ik vlotjes kunnen plaatsen. Daarop zoals "beloofd" op tijd afgeleverd. Zou er zo weer iets bestellen.
VerzendingGoed verpakt, bon aanwezig en op de beloofde dag (en tijd in dit geval, avond levering) afgeleverd.
Hoi Tijmen,
Top! Heel erg bedankt voor je review :-)
Groet en alvast fijn weekend,
Tony bol.com
Ik bestel al ruim 10 jaar bij Bol.com en het is daarmee na de uitbreiding vanuit boeken naar andere media mijn eerste keuze qua check. Het is ook niet vaak zo dat als je verder zoekt zaken veel goedkoper zijn elders (online speciaalzaken daargelaten).
VerzendingLevering gaat per post altijd goed. Soms met bezorging op pick-up point een dag vertraging.
Beste Cas, dank voor je positiviteit. Op naar de 20 jaar :-)
Dank & groet,
Tony bol.com
Reeds vele jaren en tientallen bestellingen klant van Bol. Ooit begonnen met de boeken maar ondertussen ook diverse andere artikelen besteld en ontvangen.Prijzen zijn goed en afwikkeling van bestellingen uitstekend. Zelfs in de zeldzame keren dat er iets misging alles naar volle tevredenheid opgelost.
VerzendingSoms, heel soms, gaat er iets mis met een levering. Een paar keer een bestelling niet of laat ontvangen, een keer een item niet bij de bestelling of juist erg beschadigd. Maar op het totaal aantal bestellingen echt minimaal. Wel altijd naar volle tevredenheid opgelost.
Hoi Looike,
TOP!! super bedankt dat je dit deelt.
Fijne dag,
Tony