Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenIk heb een verjaardagscadeautje besteld en ondanks dat ik een beetje laat was met bestellen had ik het keurig op tijd binnen.
Verzendingsnelle levering, netjes verpakt.
Beste Marjo,
Fijn dat je ons het vertrouwen hebt gegeven. Ik hoop dat diegene voor wie het cadeautje was er blij mee was . Groet, Jade van bol.com
Top winkel, ze hebben zoveel. Als ik wat nodig heb, kijk ik altijd eerst bij Bol.
VerzendingAltijd snel geleverd, vaak al de volgende dag. Ook de tracking is goed.
KlantenserviceIk krijg meestal snel en goed antwoord, zowel via de chat als per e-mail.
Hoi Aubrieta,
Wat een super positieve beoordeling! En heel leuk dat je het wilt delen.
Groet, Floor van bol.com
Nooit problemen met bol.com gehad. Altijd de volgende dag geleverd. Bestel al mijn boeken daar en soms als ik een game op de release datum moet hebben.
Hoi Muscleman,
Wat leuk dat je al je boeken bij ons besteld. Dat zien we natuurlijk graag
Mocht je inspiratie nodig hebben voor een volgend boek, kijk dan eens bij onze expertlijsten:
Veel plezier!
Groet, Floor van bol.com
de site werkt prima altijd klant vriendenlijk krijg netjes antwoord
heb hier zo vaak besteld nooit problemen
de levering is netjes op tijd
Klantenserviceals ik vraag had werd ik netjes geholpen binnen een uur
Hoi Christiaan WWE,
Wat een positiviteit. Super, dank je wel!
Groet, Floor van bol.com
Je klikt aan wat je nodig hebt. De winkelwagen pagina is overzichtelijk en duidelijk. Klik en bestel.
VerzendingJe besteld en je hebt het de volgende dag in huis. Perfect!
KlantenserviceTop
Hoi Moon4059,
Driemaal 5 sterren, YESS!!
Groet, Floor van bol.com
Ik bestel zelden bij Bol.Com.
Simpelweg omdat het nog te vaak goedkoper is
om via andere websites te bestellen.
Hoi Carla1963,
Hartelijk dank voor je feedback. Dit punt heeft onze aandacht.
Fijne dag!
Groet, Floor van bol.com
Bol.com heeft een zeer uitgebreid assortiment artikelen waar bijna altijd het gezochte artikel tussen zit. Mijn ervaring met het bestellen van boeken, ebooks, CD's en computer randapparatuur is uitstekend.
VerzendingVerzending is vanaf €20,- gratis, en levering is, mits voor een bepaald tijdstip besteld, bijna altijd de volgende dag!
KlantenserviceSnelle terugkoppeling bij vragen of onduidelijkheden.
Hoi Bran-Ruz,
Mooi dat ook de keren dat je echt hulp van ons nodig had, een goede indruk heeft achtergelaten.
Groet, Floor van bol.com
Bij bol.com kun je makkelijk van alles bestellen en altijd snel geleverd.
Leuke koopjes en goed service.
Meestal op de juiste datum en tijd geleverd.
KlantenserviceGewoon goed, makkelijk en snel.
Leuk dat je je review deelt Reemen. Altijd fijn om een compliment te krijgen!
Groet, Floor van bol.com
We bestellen regelmatig producten bij Bol.com en zijn erg tevreden. Bestellen is makkelijk, het assortiment is groot en er zijn goede dag- en weekaanbiedingen.
VerzendingLeveringen zijn altijd op tijd en goed verpakt.
Hoi Rumpelbumpie,
Top dat je zulke goede ervaringen met ons hebt!
Groet, Floor van bol.com
Bestelling verliep zonder problemen en in een mum van tijd stond mijn boek op de e reader
---
Niet nodig gehad
Binnen enkele minuten op de e reader
Hoi Louellestoel,
Dank je wel voor je review! Fijn zijn die e-readers he?
Groet, Floor van bol.com
Het bestellen bij bol.com is zeer gemakkelijk en erg klantvriendelijk. Ook is alles vrijwel altijd op tijd geleverd.
VerzendingVerzending is snel, maar de producten zijn vaak in een kartonnen envelopje gestopt. Ik heb een aantal keer een nat of gekreukeld boek binnen gekregen. Bubbelenveloppen zou een stuk beter zijn. Voor de rest is de verzending prima!
KlantenserviceDe virtuele assistent helpt mij erg goed als ik een vraag heb. Als ik een ander probleem heb staat de telefonische klantenservice altijd klaar. Ook vind ik het goed dat bol.com erg actief is op twitter en hier ook op klachten reageert.
Hoi Kimbolie12,
Je hebt toch wel meteen contact met ons opgenomen toen je je bestelling in die staat ontving he? Dan lossen we dat namelijk meteen voor je op.
Leuk dat je nog refereert naar ons Twitter kanaal. Ik zal de complimenten doorgeven.
Groet, Floor van bol,com
Je kunt dingen rap zoeken en vinden en het is makkelijk dat je het eerst mag bestellen en daarna moet betalen als het goed is
Hoi Astridtobe,
Ja dat is zeker een groot voordeel! Dat horen we meer
Groet, Floor van bol.com
Makkeliik, overzichtelijk, voldoende keus qua assortiment en aflever en betalingsmogelijkheden. Alles wijst op zichzelf. Koopjes spotten is ook erg leuk.
VerzendingEen HP Stream 11-r002nd - Laptop besteld, was zoals verwacht, volgende dag netjes bezorgd met prima verpakking.
KlantenserviceVia FB chat een vraag gesteld, werd netjes te woord gestaan en follow up.
Hoi Wasabi!
Leuk dat je zo te spreken bent over bol.com.
Groet, Floor van bol.com
Ps. Koopjes spotten is THE BEST!
Bestellen gaat gemakkelijk en vlot en de betaling via ideal kost eveneens geen enkele moeite.
VerzendingBestelling werd reeds de volgende dag bezorgd
Hoi Bep,
Hartelijk dank voor je review! Leuk dat je deze wilt delen.
Fijne dag!
Groet, Floor van bol.com
Duidelijke website, heel erg veel keuze. Ook veel producten die in de gewone winkel niet tevinden zijn, zoals Engelse Kleurboeken en Boeken-box sets.
VerzendingSnelle levering, goed en veilig verpakt. Helaas wel een aantal keer een gescheurde verpakking ivm slecht weer buiten. Maar dat ligt denk ik ook aan de postbode
KlantenserviceVriendelijk, en goede service.
Hoi MJJB,
Leuk dat je ons ook voor zulke bijzondere bestellingen weet te vinden!
Ik hoop trouwens dat je wel contact met ons hebt opgenomen naar aanleiding van die bestellingen die niet goed zijn gegaan? We helpen je namelijk graag!
Groet, Floor van bol.com
Heb bol.com een paar jaar geleden leren kennen via een reclamespot op Spotify .Sindsdien regelmatig bestellingen geplaatst ( notebook ; fietstas ; netwerkkabel .:USB-stick ; router ; e.d.) . Zeer tevreden klant . Firma maakt belofte steeds wààr . Bestelling steeds ontvangen binnen de 24 uur . Gratis verzending naar België vanaf 20 euro is mooi meegenomen .
VerzendingLevering steeds mooi op tijd , zoals overeengekomen .
KlantenserviceToen ik een probleem had met mijn notebook werd ik eerst vriendelijk te woord gestaan door iemand van de helpdesk van bol.com en vervolgens doorverwezen
naar de technische dienst van de producent waardoor het gerezen probleem
nog dezelfde dag gratis kon worden opgelost .
Beste Van Duffel,
Wat leuk dat je zoveel verschillende producten in onze winkel weet te vinden. En helemaal dat je zo'n tevreden klant bent!
Mooi ook dat je onze Klantenservice zo goed hebt ervaren. Dat horen we graag!
Fijne dag! Groet, Floor van bol.com
Bij Bol.com is er een grote verscheidenheid aan spullen; ikzelf koop vooral boeken en elektronica. De verzendkostendrempel (20 euro) is meestal zo laag dat je het vrijwel altijd zonder verzendkosten kan versturen. Pakketjes worden echt enorm snel geleverd en het retourneren van een pakket gaat ook enorm soepel. Ik ben enorm blij met een webwinkel zoals Bol.com!
Hoi Staartvin,
Als wij een promoteam nodig hebben, weet ik je te vinden. Wat een super leuke review heb je geschreven. Hartelijk dank!
Groet, Floor van bol.com
De verzending is snel en de service is goed. Ik bestel regelmatig bij bol.com en spullen zijn altijd goed verpakt. Daarnaast blij dat games (en andere kleine verzendingen) in de brievenbus bezogd worden, zodat je niet per se thuis hoeft te zijn om de producten te ontvangen.
KlantenserviceIk heb een aantal keren contact gehad met het service center en ben altijd netjes en goed geholpen.
Hoi GeeMc,
Super dat je zo'n tevreden klant bent van ons! En driemaal vijf sterren.. kan niet beter!
Groet, Floor van bol.com
Betaling gaat veilig en snel via Ideal van de Rabobank. Niets aan toe te voegen.
VerzendingVoor de eerste keer heeft het echt 5 werkdagen geduurd voordat het bestelde PS4 spel van onze zoon binnen was. Dat zijn we niet gewend haha, hij heeft de brievenbus iedere dag in de gaten gehouden!
Hoi AlexandraLeon,
Ai dat duurt inderdaad wat lang. Maar het maakt het uiteindelijk krijgen van het pakket wel NOG leuker zullen we maar zeggen
Groet, Floor van bol.com
Ik koop mijn games altijd bij bol.com voor de ps4. ze hebben altijd alle nieuwe titels en je kunt het spel makkelijk ophalen bij ah. Ook releases die nog moeten verschijnen zoals bijv. uncharted 4 heb ik al gereserveerd zodat deze op de releasedag makkelijk bij ah kan ophalen. Gewoon perfect.!
Verzendingsnelle levering en makkelijk op te halen bij ah.
Hoi TW_Steel,
Ja dat is inderdaad perfect! Alvast veel gameplezier he/