Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenoverzichtelijke site alles is makkelijk te vinden, snelle bezorging. en de klanten service is zeer vriendelijk. en weten wat ze doen.
Verzendingsuper snel
Klantenservicezeer vriendelijk doet wat het beloofd.
Goedemorgen Firozg,
Dank voor de 5 sterren :-)
Tony - bol.com
Duidelijke website. Makkelijk dat je je airmiles kan inwisselen voor korting. Pakje wordt snel geleverd aan de AH van mijn keuze.
VerzendingFijn dat je het pakje kan ophalen bij de Albert Heijn servicebalie in mijn woonplaats.
Beste Plavka,
Ja superfijn die afhaalpunten, leuk dat je dit deelt met ons.
Fijne dag & groet,
Tony - bol.com
Makkelijk en snel te bestellen. Goede omschrijving van het product waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.
Beste Spot,
Bedankt dat je dit met ons deelt, fijne dag.
Tony - bol.com
Alles fijn en vlekkeloos afgehandeld, en op tijd geleverd. Gewoon zoals het hoort! + het was erg fijn dat ik mijn airmiles heb kunnen gebruiken (dat is zeker een pluspunt).
Goedemorgen CatamaranFrank,
Bedank voor je fijne beoordeling. Dus lekker Airmiles blijven sparen :-)
Tony - bol.com
Je krijg het pakket snel en vaak goed koop. site is goed overzichtelijk ze hebben meer dan in de winkel
Verzendingnetjes in een doos geleerdt
Klantenservicetop
Beste Bryanverweij,
Dank je wel voor de fijne review, dat doet ons goed.
Tony - bol.com
Goede service. Er is veel keuze en een snelle levering. Duidelijke omschrijving bij de producten.
VerzendingProducten zijn goed verpakt en komen netjes aan.
Goedemorgen Andra2016,
Dank voor de positieve beoordeling. Fijne dag gewenst.
Groet,
Tony - bol.com
goede levertijd, veilig verpakt en voor de rest geen problemen tijdens het bestellen,
hey, thats pretty good
Beste Beapsy,
Thanks, your review is pretty good as well.
Tony - bol.com
Ben al jaren klant bij bol.com en ook deze keer geheel volgens afspraak geleverd en in een nette doos verpakt. Geen verrassingen achteraf en als er een keer iets mis gaat is er iemand om je te woord te staan.
VerzendingGeleverd volgens afspraak en alles netjes verpakt.
KlantenserviceIn het verleden altijd prima geholpen door de klantenservice als ik ze nodig had en dat was in de afgelopen 15 jaar minder dan 3 keer.
Beste NotTheOne,
Dank voor de mooie beoordeling.
We blijven onze best voor je doen.
Tony - bol.com
De website is qua lay-out en zoekfuncties duidelijk en je kan gemakkelijk betalen (onder andere met cadeau bonnen).
VerzendingBol.com of eventuele derden leveren de pakketjes altijd op tijd of eerder af. Hierbij is het pakketje zelf vaak ook in fatsoenlijke staat.
Goedemorgen Ramon85,
Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over ons. Uiteraard blijven we onze best voor je doen.
Fijne dag & groet,
Tony - bol.com
bestelling was snel gedaan en volgende dag al in huis, prima service voor redelijke prijs
Verzendingonbeschadigd ontvangen, brievenbus zending ook door de brievenbus afgeleverd (laatst bij Wehkamp moest ik zelf tekenen, dus ipv 1 dag 5 dagen levertijd)...
Beste NIETINGEBRUIK,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling.
Tony - bol.com
Gemakkelijk te bestellen, een ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding. Artikelen worden verzonden van zodra ze in voorraad zijn of verschijnen (in geval van boeken, dvd's...). Diverse betaal opties.
VerzendingNetjes thuis afgeleverd binnen de gestelde leveringstermijn. Onlangs wel een DVD gekregen in een kartonnen envelop waarvan de plastieken dvd doos kapot was door in de brievenbus te proppen. Onmiddellijk kosteloos retour gezonden en een paar dagen later het vervang artikel in de bus gekregen. Handige tracering van je bestelling.
KlantenserviceSteeds snel geholpen, via chat, telefoon of e-mail
Goedemorgen Bjorn-1983,
Fijn te vernemen dat je blij bent met ons, dat ziin wij ook met jou :-)
Tony - bol.com
Bol.com heeft een grote catalogus en snelle levering. Ik bestel er van alles en het gaat vrijwel altijd goed.
Goedemorgen Jvandortmont,
Bedankt voor de 5 sterren. Fijne dag gewenst.
Tony - bol.com
Snelle levering, goed assortiment, goeie prijs. Klanten service is on point. 9 / 9 would recomment
Verzending1 dag daarna is het in je huis
KlantenserviceSnel geholpen
Beste Joseph1600,
Bedankt voor je fijne beoordeling.
Tony - bol.com
Je krijgt 2 weken de tijd om te betalen via acceptgiro, prima voorwaarden van bol.com.
VerzendingLaat op de avond besteld en volgende dag thuis in de brievenbus, uitstekende levering.
Beste Punati,
Bedankt voor je positieve review. Fijn om te vernemen dat 'achteraf betalen' gewaardeerd wordt. We blijven onze best voor je doen.
Tony - bol.com
gemakkelijk en snel een keuze gemaakt. alles is goed te vinden, duidelijke omschrijving. super service, gemakkelijk betalen.
Verzendingsnel, goed verpakt, goed te volgen
Klantenservicesnelle oplossing
Goedemorgen Japvandermeer,
Bedankt voor je positiviteit, fijne dag gewenst.
Groet,
Tony - bol.com
Bestel geregeld artikelen bij Bol.com maar niet alles. Voor verschillende artikelen betaal je dan de hoofdprijs. Verschil is dan met elders veel te groot.
VerzendingLaatste bestelling weer keurig op tijd geleverd.
KlantenserviceProbeer geregeld de chat functie, echter bijna nooit contact. Werkt niet zo goed.
Algemene service redelijk, soms duurt het te lang als er iets defect is. Mag Bol.com wel hun verantwoordelijkheid nemen en probleem direct oplossen.
Beste Emstelon,
Dank voor je review. Ook goed dat je ons aanspreekt op wat beter kan.
Zijn deze 'issues' alsnog correct opgelost of heb je daar nog hulp bij nodig?
Zo ja, stuur gerust een email naar klantenservice@bol.com en refereer naar deze review, dan neem ik spoedig contact met je op.
Tony - bol.com
Bestelling voldoet aan de verwachting, is correct afgehandeld en is conform beschrijving op de site.
VerzendingGoede verpakking en snelle levering.
Goedemorgen PIENING52,
Bedankt voor je mooie review, we blijven onze best voor je doen.
Tony - bol.com
Twee producten bestelt met twee verschillende release data. Allebei apart geleverd en hoefde geen verzendkosten te betalen. Alles ging vrij snel wel jammer dat de extra's niet bij het pakket van bol.com waren geleverd.
VerzendingProduct is goed ontvangen en verder niks mis mee.
Beste Eaglejwz,
Dank voor je fijne beoordeling. Is het nog goedgekomen met die extra's? Wil je abders even een mail sturen naar klantenservice@bol.com en dan refereren naar deze review? Dan kom ik spoedig met je in contact.
Tony - bol.com
Iedere keer dat ik bij Bol.com bestel wordt de bestelling op tijd geleverd, ook word je van alles op de hoogte gehouden (bevestiging bestelling, bevestiging betaling, of het pakket vertrokken is, als de koerier onderweg is en ook van eventuele vertragingen door stakingen).
VerzendingAlle producten worden verzonden en zonder schade geleverd.
KlantenserviceIk heb al een paar keer een chat begonnen met de klantenservice als ik vragen had en steeds werd ik goed geholpen.
Goedemorgen Shelbydr,
Wat super fijn om te lezen, dank voor je positiviteit.
Fijne dag gewenst,
Tony - bol.com
product was op voorraad en was de volgende dag al in huis terwijl er 3-5 werkdagen bij stond
Verzendingsnel
Beste bunyip71,
Bedankt voor je review, ben ik even blij dat ie eerder in plaats van later is geleverd :-)
Nogmaals dank dat je dit laat weten en fijne dag, Groet Tony - bol.com