Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenIk zocht een film op dvd. Artikel via zoekfunctie opgezocht, meteen gevonden. Bestelling geplaatst. Betaald en klaar. Fluitje van een cent.
VerzendingBesteld en de volgende dag al netjes in huis.
Hopelijk heb je genoten van de film, YvonneBS
Jolanda van bol.com
De site is overzichtelijk en duidelijk. groot assortiment. Bestellen en betalen gaat ook makkelijk. Levering gaat heel snel.
VerzendingProducten worden altijd goed en snel geleverd!
Klantenservicenooit echt de klantenservice nodig gehad.
Goed om telezen, Nerbys93.
Dankjewel,
Jolanda vvan bol.com
Het bestellen werkte erg snel en het pakje werd ook snel bij ons thuis bezorgd
Beste henry1st,
Heel veel plezier met je bestelling.
Fijne avond,
Jolanda
Bestel al sinds 2008 bij Bol.com en ben tot nu toe nog steeds zeer tevreden. De site ziet er overzichtelijk uit, de meeste producten hebben een uitgebreide beschrijving en het is fijn dat je achteraf kan betalen, zodat je sommige producten eerst uit kan testen. Wanneer je niet tevreden bent en het product retour stuurt (kosteloos), hoef je niet te wachten tot je geld weer op je rekening staat.
VerzendingDe verzending is top! Wanneer het bestelde product door Bol.com zelf wordt geleverd is het bij mij altijd op tijd of zelfs eerder binnen. Dit is niet altijd het geval bij externe verkopers, maar hier heeft Bol.com, in geval van verzending, geen invloed op. Dus daarom 5 sterren.
KlantenserviceTot nu toe geen problemen gehad met de klantenservice. Ben altijd vriendelijk en goed geholpen.
Beste Haedus,
Wat fijn dat je al 8 jaar de service ervaart die wij voor ogen hebben en ebdankt dat je dit bericht hebt geschreven.
Jolanda
Software pakket aangeschaft, informatie over de fysieke dvd's met licentie stond duidelijk vermeld, veel overige informatie, makkelijk bestellen en achteraf betalen.
VerzendingSnel geleverd, volgende dag in huis.
KlantenserviceKlantenservice heeft mij boven verwachting geholpen! Mijn product bleek onbruikbaar te zijn geworden wegens een eis van de fabrikant waar ik tijdens de registratie van het product per ongeluk niet aan voldeed. Fabrikant wilde mij geen verdere ondersteuning geven en adviseerde me doodleuk opnieuw aanschaffen van het zelfde product... Na contact met Bol te hebben opgenomen kon ik het retour zenden en heb netjes mijn geld terug gehad!
Hi Baziz Ezel,
Wat fijn dat je je beselling toch kunt gebruiken en leuk dat je dit met ons deelt.
Jolanda
Ik gebruik Bol al lang niet meer alleen voor het bestellen van boeken. De prijzen zijn niet altijd de goedkoopste, maar dit wordt goedgemaakt door de goede zoekmachine en de snelle levering. Meestal de volgende dag, en als de bezorger me gemist heeft kan ik het bij een winkel in de buurt ophalen. Deze keer besteld op vrijdag, en gewoon geleverd op zaterdag.
Betse kzin,
Wat fijn dat je ons weet te vinden voor andere bestellingen dan boeken.
Bedankt voor je bericht.
Jolanda
Bestelling wordt op tijd en goed verpakt verzonden. Het assortiment is uitgebreid en goed te vinden op de site.
VerzendingBestelling is op tijd en goed verpakt afgeleverd.
Hartelijk bedankt, Rocket62
Jolanda van bol.com
Bol.com is mijn go-to shop als ik iets snel wil hebben. Over het algemeen iets aan de dure kant, maar je weet dat je ervoor snelle en correcte levering krijgt.
Een kanttekening over de opmerking van de te dure kant; de aanbiedingen zijn vaak wel aantrekkelijk, plus verzendkosten zijn laag en vanaf 20eu zelfs gratis, dus dit is ook iets om mee te nemen in de beoordeling van de prijs.
Prima website, koop er al sinds ze bestaan zo'n beetje. Prijzen zijn wat aan de hoge kant maar heb je een keer een klacht of gaat er iets mis dan lossen ze het zonder problemen op.
VerzendingPrima verzending, zoals beloofd op tijd verzonden en aangekomen.
Hi h3nk13,
Heel erg ontzettend bedankt voor je mooie bericht.
Met viendelijke groet,
Jolanda bol.com
Prima service weer. Zoals beloofd op de juiste dag geleverd. Weer zeer tevreden. Wat Bol.com zegt komen ze na
Verzendingop de juiste dag geleverd
Betaling verloopt heel vlot: Diverse mogelijkheden, ook betaling achteraf. Verzendkosten vallen weg indien genoeg bestel, alsook gratis retour
Prima service en snelle levering! Duidelijke website en groot assortiment. Voldoet absoluut aan mijn eisen
Beste Mas123,
Dankjewel voor je review. Goed om te lezen dat wij aan al jouw eisen voldoen. I
Fijne dag.
Jolanda van bol.com
Prima site, alles duidelijk, goede snelle levering, prijs kwaliteit goed, gemakkelijk om producten te zoeken
Goedemorgen Jimglim,
Dank voor je fijne beoordeling, we blijven onze best voor je doen.
Tony - bol.com
Ondanks de wat slechte ervaring met de ASUS RP-AC52 (zie review onder), natuurlijk ook een goede.
Aankoop betreft de TP-Link RE355. (wifi exender dus)
(zat te twijfelen tussen 355 en 450 maar de 450 is €10 duurder.)
Site is overzichtelijk, en aanbod is groots!
Voor 23:00 besteld (+-22:30) en dus de volgende dag in huis. Pakket zat goed verpakt, zoals het hoort.
Beste Remmes,
Bedankt voor je positieve review en fijne dag gewenst.
Groet,
Tony - bol.com
prima niet al te dure printer, die dubbelzijdig print en kopieen maakt van uitstekende kwaliteit
Verzendingzeer vlotte levering
Klantenservicegeen contact gehad
Beste Nicoelders,
Bedank voor je mooie beoordeling, we blijven onze best voor je doen.
Tony - bol.com
Op 24-03 een Asus RP-AC52 wifi extender besteld.
Deze begon kuren te vertonen (+-4 keer per dag viel de verbinding weg)
Op 03-05 een reparatie verzoek gedaan, en het product op 10-05 opgestuurd.
De laatste reparatie status update van Bol was van 13-05. waarbij ik op 13-06 (een maand later dus) maar eens navraag heb gedaan hoe het nou zat.
Klantenservice vertelde mij dus dat het product 2 keer naar het verkeerde bedrijf was gestuurd (Op 17-05 & 20-05). En dat het product eindelijk op 09-06 naar het goede bedrijf was gestuurd.
Uiteindelijk heb ik het bedrag retour gekregen omdat het product blijkbaar niet te repareren was.
Ik heb opzich geen problemen met wachten, maar als men niets voor een maand laat weten dan is dat een beetje vervelend.
Dus een tip aan Bol.com: als er problemen zijn laat het de klant weten.
Het pakket was goed ingepakt, en op beloofde datum geleverd.
KlantenserviceWerd goed geholpen door de klantenservice.
Beste Remmes,
Een juiste, correcte en tijdige communicatie naar de klant is eigenlijk het basisprincipe van onze klantenservice, helaas is dat hier niet zo vlotjes verlopen en dat spijt me zeer. Indien je alsnog persoonlijk contact op prijs stelt omtrent deze casus, kom ik graag nog even met je in contact. Indien wenselijk, zou je dan een email willen sturen naar klantenservice@bol.com en te refereren naar deze review?
Dank en fijne dag,
Tony - bol.com
Heel eenvoudig om vanuit de Tweakers pricewatch (wat toch mijn vertrekpunt is) iets te bestellen bij Bol. Afhandeling en betaling gaan snel, levering is ook fijn te regelen voor een koppel full time werkende mensen. Geen klachten dus, het was gewoon in orde (maar die ervaring heb ik ook met andere webshops, dus om nu te zeggen dat Bol er op één of andere manier bovenuit steekt).
Eerlijkheid gebiedt mij om te zeggen dat Bol me verleidt om een review te schrijven door een bon van 2,5€ aan te bieden voor het schrijven van een review. Maar op zich is dit ook een leuk extraatje dat ik bij andere aanbieders nog niet vaak heb gezien. Vandaar "goed" in plaats van "voldoende" (het extraatje), maar ook "goed" in plaats van "uitstekend" (het is niet zo dat er iets inhoudelijks is dat mij een "wauw"-gevoel geeft tegenover anderen, ik kan niet direct bedenken wat, want ik mis niets, maar misschien is er wel een aanbieder die mij kan verrassen).
Beste Nokie,
Hartelijk dank voor je review. We willen onze klanten graag bedanken voor het schrijven van reviews. Dank voor je beoordeling.
Groet en fijne dag,
Tony - bol.com
Ik probeerde cadeaubonnen in te wisselen maar kreeg hierbij keer op keer een foutmelding. De volgende dag werkte het gelukkig wel gewoon.
KlantenserviceVoor de chatfunctie is er geen wachtrij maar krijg je simpelweg de melding dat iedereen in gesprek is.
Ola Hola!,
Dank voor je review. Je feedback omtrent de chat deel ik met betrokken collega's.
Fijne dag,
Tony - bol.com
Bol.com is makkelijk om producten te zoeken, bestelling maken en ook betalen. Ik over bol.com geen klachten heb.
Goedemorgen T-HD,
Bedank voor je fijne review.
Fijne dag gewenst,
Tony - bol.com
Diverse bestellingen geplaatst, steeds de laagste prijs en correcte en prompte aflevering zonder problemen-wat wil je nog meer
VerzendingVlug en zoals aangekondigd
KlantenserviceNog geen enkele klacht gehad
Beste vhw17,
Dank voor je positiviteit, fijn dat je dit met ons deelt.