Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenEnorm gebruikersvriendelijk, boven 20 euro bestelling verzending gratis is een leuke extraatje, producten komen snel en onbeschadigd aan.
VerzendingOpmerkelijk goed.
Beste Mounir9912,
Super fijn dat je dit deelt :-)
Dank je wel.
bol.com
Het proces om te zoeken en te bestellen gaat vrij eenvoudig, maar zeker professioneel. Omdat het via bol.com gaat weet je ook dat de partners te vertrouwen zijn.
VerzendingDe bestelling was uitstekend verpakt. Het enige minpuntje dat ik kan verzinnen is dat je niet zelf een nauwkeurig tijdstip van levering kan uitkiezen
Beste Nijsen,
Bedankt voor de goede beoordeling. Je punt over het bezorgmoment heeft onze aandacht. We blijven onze best doen in de toekomst.
bol.com
Verzending zoals altijd keurig op tijd en netjes te volgen via track en trace. Ik zou bol.com aan iedereen aanraden.
KlantenserviceEr kan altijd iets mis gaan, zelfs bij BOL.com, maar dat is bij mij altijd zeer snel en naar tevredenheid opgelost.
Beste r.wiesener,
Een betere reclame kan ik me niet bedenken....dank je wel!
Beste Willemtweakers,
Wat fijn dat je zo enthousiast bent en dat nog wel 3 keer :-)
Fijn weekend.,
Tony van bol.com
Ik was op zoek naar een drietal producten voor aankoop, namelijk een AkRacing stoel, een ElGato hd60 pro capture card en een Logitech C920 HD webcam, Bol had deze producten allemaal voorradig en tegen een gunstige prijs, dus besloten om over te gaan tot aankoop bij Bol.
VerzendingHelaas was de stoel niet voorradig dus zou Bol mij de capture card en de webcam eerst toesturen, helaas ging het hier al meteen mis.
De capture card ontbrak uit de zending en hiervoor moest ik dus meteen contact opnemen met de klantenservice en hier begon het drama dus, zie klantenservice voor het verhaal.
Vorige week donderdag (08-09-2016) de eerder genoemde artikelen besteld, helaas was de stoel niet op tijd leverbaar en zou deze worden nageleverd op dinsdag 12-09-2016.
Vrijdag (09-09-2016) zou ik de webcam en de capture card mogen ontvangen.
Nadat deze waren afgeleverd door de koerier de doos meteen geopend om mijn nieuwe producten in gebruik te gaan nemen.
Echter wat blijkt? De game capture card ontbreekt uit de zending, dus ik neem contact op met de klantenservice, wat een drama zeg.......
Bij de klantenservice geef ik aan dat de game capture card ontbreekt, nadat ik heb aangegeven dat het product wel op de pakbon stond maar niet in de doos zat werd het doorgezet naar een andere afdeling, omdat de persoon die ik sprak hierover geen beslissingen mocht nemen omdat het over een product van +/- € 200,- ging.
Goed daar kan ik mee leven, ze zouden mij binnen twee werkdagen terugbellen.
Afgelopen maandag (12-09-2016) contact opgenomen met Bol waarom ik nog niet was teruggebeld en hoe het er mee stond.
Ik kreeg te horen dat er in het weekend niet zou worden teruggebeld en dat het om werkdagen ging, kreeg een excuses hiervoor en ik zou worden teruggebeld.
Oké geen probleem, we wachten wel weer.
Afgelopen woensdag (14-09-2016) werd ik niet gebeld, dus lichtelijk geïrriteerd bel ik vandaag (15-09-2016) naar Bol.
Nu kreeg ik te horen dat er iets mis was gegaan en dat ik daarom niet werd terug gebeld, en vervolgens kreeg ik wederom te horen dat het zou worden doorgezet en dat ik binnen één a twee werkdagen zou worden teruggebeld......
Wat een verschrikkelijk slechte oplossing zeg!
Ik zou afgelopen woensdag terug worden gebeld, en nu vertellen zij mij doodleuk dat het wederom wéér één a twee werkdagen gaat duren?!!?!?
Ik zie hier mijn € 200,- verdampen voor mijn ogen, en het ergste is nog dat ik de kaart voor 20-09-2016 nodig had!
Vervolgens zie ik ook nog eens dat de stoel die eigenlijk dinsdag zou worden geleverd een onbekende leverdatum heeft gekregen, dit terwijl deze gewoon voorradig was op hun website?!
Ik heb vaker besteld bij Bol.com en nog nooit zulke problemen ondervonden op deze manier?
Ben benieuwd hoe dit zal worden afgehandeld, maar ik zal niet snel nogmaals iets bij Bol.com bestellen, dit lesje heb ik nu inmiddels wel geleerd!
EDIT:
Kleine update.
Per abuis heb ik twee maal een case nummer toegewezen gekregen, maar na een aantal mails is dit gelukkig weer recht getrokken.
Na een aantal keren over en neer te mailen met Bol heb ik gelukkig mijn capture card gisteren (20-09-2016) alsnog mogen ontvangen.
Nu nog de bestelde stoel.
EDIT:
Vandaag (21-09-2016) rond 13:30 een telefoontje ontvangen van Bol.com, ik had gesproken met Karin.
Zij vertelde mij hoe het probleem in elkaar stak en dat zij dit probleem ook serieus namen!
Helaas kon Bol mij niet direct de stoel leveren, maar via een derde partij kon de bestelde stoel alsnog worden geleverd.
Na een korte uitleg over hoe dit in zijn werk ging meteen kortgesloten zodat ik alsnog morgen de stoel mocht ontvangen.
Omdat de stoel duurder uitviel van bij Bol.com direct werd ik daar ook voor gecompenseerd.
Ik had niet verwacht dat dit zo persoonlijk zou worden opgepakt en was eerlijk gezegd ook een beetje verbaasd!
Er zijn toch nog bedrijven die écht iets doen met een klacht en dit alsnog fatsoenlijk kunnen oplossen!
Bedankt Karin, en bedankt Bol.com, bij deze is de rating van de klantenservice van één ster, naar drie sterren, naar vijf sterren verplaatst!
Beste Mostrow,
Bedankt voor je review, die ene ster voor service hebben we zo te lezen wel verdiend. Graag kom ik spoedig met je in contact hierover. Zou je darvoor, indien gewenst, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com en dan te refereren naar je review hier? Dan kom ik spoedig met je in contact.
Alvast dank en groet,
Tony van bol.com
alles kwam op tijd goede service van de aankoop tot het krijgen van het pakketje was goed.
Verzendinghet kwam op tijd aan en was netjes bezorgd niks kapot
Klantenserviceerg klantvriendelijke website
Beste Dono124,
Dank voor je positieve beoordeling. Fijn weekend.
Tony van bol.com
het spel kwam keurig op de release datum binnen en de onbrekende cadeau codes netjes de volgende dag met de mail.
VerzendingAlles keurig geleverd op tijd
KlantenserviceWen telefoontje en de onbrekende codes werden geregeld.
Hoi Krokodilia,
Fijn dat het spel het wachten waard is geweest.
bol.com
Bestellen gaat super makkelijk. Gelijk de volgende dag in huis. Het ging om een cadeau, dus helemaal fijn dat het dan ook snel geleverd kan worden.
VerzendingNetjes geleverd en keurig verpakt.
KlantenserviceDe vraag die ik van te voren had gesteld, voor mijn bestelling te doen, werd netjes afgehandeld. Ik ben tevreden.
Beste Wofosi,
Bedankt voor je positiviteit.
Fijne dag gewenst.
Tony van bol.com
Alles was overzichtelijk, alleen las ik, op een andere website, dat je bij het product dat ik had besteld (logitech G300s) een gratis pizzia kreeg, ook als je het bestelde bij bol.com, ik heb er verder nog niet veel van gezien. Ik ga zelf wel even kijken bij New York Pizza.
VerzendingVerzending was perfect, ik ging het afhalen bij de Albert Heijn. Het pakketje was er zeer snel, en handige track & trace
Beste Kkasperl,
Wat jammer dat je nog steeds op je tonijn pizza zit te wachten, ben heel benieuwd op welke website deze informatie heeft gestaan. Helaas kan ik je klantgegevens zo niet vinden. Wil je daarom een email sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan kom ik met je in contact.
Dank & groet, Tony van bol.com
Tegenwoordig bestel ik alleen nog maar bij bol.com. Ik bestelde laatst op vrijdagavond rond 23:53 iets en het werd de volgende dag, op het moment dat ik wakker werd, bezorgd (zo'n half elf). Prima kwaliteit en service.
VerzendingEr geldt voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!
KlantenserviceDe klantenservice staat 24 uur per dag voor je klaar. Had een keer een probleem met een cadeaubon... Binnen 5 minuten was het probleem verholpen.
Beste W Brouwers,
Dank voor deze fijne beoordeling, we blijven ons best voor je doen.
Groet,
bol.com
Ik had mijn pc behuizing en voeding besteld op Bol.com
Het ging allemaal zo vlot en er waren echter geen problemen er waren dus geen beschadigingen of dergelijke.
De producten waren goed verpakt en werden voorzichtig aan de deur geleverd
Beste Freezegaming,
Bedank voor de 5 sterren.
bol.com
Ik bestel eigenlijk altijd bij Bol.com. Erg handig en snel. Overzichtelijke site en ze hebben echt alles.
VerzendingIk had een bestelling om 23u s avonds geplaatst en had het de volgende dag al in huis. Top!
Hoi Sietskev,
Het is altijd bijzonder om iets leuks te lezen van zulke trouwe klanten. Bedankt voor deze leuke beoordeling!
groet, Tony van bol.com
Nette webshop, erg snelle verzending. Prijzen zijn bij sommige producten wel aan de dure kant.
Beste Geertdv,
Fijn dat je dit deelt met ons en iedereen.
Fijne dag & groet,
bol.com
Qua website een van de betere. Duidelijke en intuïtieve navigatie, bij de AH ophalen maakt het voor mij erg makkelijk. Betaling achteraf wekt ook zekerheid.
VerzendingGeleverd zoals afgesproken. Tussentijdse updates zijn ook handig.
Beste DukeBox,
Dank voor je fijne beoordeling. Ga zo door :-)
Groet,
bol.com
Bol.com laat de koper in de kou staan, indien het een 3rd party seller is.
VerzendingPakket nog niet ontvangen, terwijl het 7 dagen geleden verzonden zou zijn.
KlantenserviceKlantenservice stuurt je van kastje naar muur en lost probleem niet op.
---
Later toch opgelost door een aardige klantenservice medewerker
Beste mrFoce,
Dank voor je beoordeling, die slechte beoordeling zullen we wel verdiend hebben. Graag kijk ik graag nog even mee, maar kan je gegevens zo niet vinden. Wil je daarom, indien gewenst, een bericht sturen naar klantenservice@bol.com en refereren aan deze review? Dan neem ik spoedig contact met je op.
Dank & fijne dag,
bol.com
Alles verliep dit keer vlekkeloos van begin tot eind, ook het retourneren was geen probleem
Verzendingop tijd en goed verpakt
Klantenserviceeen deel geretourneerd, geen enkel probleem en snelle terugbetaling
Beste Marianneth,
Dank voor de goede beoordeling, fijn dat je dit deelt.
Fijne dag & groet,
bol.com
Op vrijdag een receiver besteld, er staat op de site voor 23:59 besteld volgende dag in huis. Het is nu zondag en heb net gebeld met Bol.com maar die weten ook niet waar mijn bestelling blijft.
VerzendingBol.com raakt hun eigen bestelling kwijt, en zegt maar dat ik geduld moet hebben.
KlantenserviceAls je belt met de vraag waar mijn pakket blijft krijg je te horen dat ze het niet weten en dat je geduld moet hebben.
Beste Nogne,
Het klinkt inderdaad niet alsog je door onze klantenservice agents aan de hand bent genomen. Helaas kan ik je gegevens zo niet vinden. Zou je anders, indien gewenst, een mail willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan kom ik er spoedig op terug.
Dank en fijne dag,
bol.com
Overzichtelijke website, redelijke prijzen, maar helaas slechte verzending. Mijn pakketje komt veel later aan dan aanvankelijk verteld en dat is dan ook de laatste keer dat ik bij Bol.com bestel. Omdat het pakketje als 'verzonden' staat is er geen mogelijkheid meer tot annuleren.
VerzendingDonderdag 8 september overdag besteld, zou de volgende dag om 17:00 klaarliggen bij een afhaalpunt. De dag erna een e-mail ontvangen dat de verzending vertraagd was en vandaag (10 september) zou aankomen. Naar het afhaalpunt geweest om te vragen of het er was en zij konden het pakketje niet vinden. Met Bol.com meerdere malen gebeld en ook zij weten niet waar het pakketje is. Het vervelde van alles: ik krijg het geld pas terug op het moment dat het pakketje retour is gestuurd. Juist, hoe kan het pakketje retour als het nooit aangekomen is/aan gaat komen? Waardeloze verzending via een of andere onbekende koerierdienst 'Parts Express' (geen PostNL).
KlantenserviceNetjes te woord gestaan, maar helaas kon de klantenservice mij niet vertellen wanneer het pakketje wél aan zou komen. Meerdere malen contact op moeten nemen, maar ik ben er nauwelijks wijzer van geworden. Ik moest het allemaal maar afwachten, was het advies. Op het moment dat ik teruggebeld zou worden is dat ook niet gebeurd.
Beste Artaex,
Spijtig te lezen dat je bestelling niet vlotjes verloopt.
Helaas kan ik je gegevens aan de hand van deze review niet vinden. Zou je daarom een email willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan kom ik, indien gewenst, spoedig met je in contact.
Alvast dank en fijne dag.
bol.com
Ik vond het bestellen erg makkelijk en snel gaan, daarnaast kwam mijn bestelling ook op tijd aan.
Beste 3p1cTox1c,
Wat een bijzondere naam heb je. In ieder geval bedankt voor het delen van je review.
Fijne dag en groet,
Tony bol.com.
Heel makkelijk. Product was op tijd geleverd. En de inhoud was zo als het beschrijving.
VerzendingSnel geleverd
KlantenserviceHeel goeie info. Klant vriendelijk
Goed om te lezen dat jouw bestelling helemaal aan je verwachting voldoet, Beulah.
Ik wens je nog lang plezier van je bestelling en alvast ene prettig weekend.
Jolanda van bol.com