Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenVeel verschillende opties tot betaling, waarbij elke optie met veel klantvriendelijkheid wordt afgehandeld, zelfs als de betaling op zich laat wachten.
VerzendingAlle producten worden altijd met zorg verpakt en met zorg geleverd. Persoonlijk vind ik het ook zeer fijn dat altijd spoedig de Track and Tracé-code wordt geleverd, zodat het pakket gevolgd kan worden vanaf het eerste moment
KlantenserviceIk heb een paar keer contact gehad met de klantenservice van Bol.com en elke keer werd ik zeer deskundig, professioneel en bovendien vriendelijk geholpen.
Hoi JaniekV,
Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
Groet, Didi van bol.com
VerzendingTopwinkel. Ik ben altijd tevreden met mijn proucten van bol.com!!! Ik denk dan ook niet dat ze nog heel veel kunnen verbeteren, omdat het al top is.
KlantenserviceTopwinkelTopwinkel. Ik ben altijd tevreden met mijn proucten van bol.com!!! Ik denk dan ook niet dat ze nog heel veel kunnen verbeteren, omdat het al top is.
Hoi dennisclaasen,
Heel erg bedankt voor super enthiousaste review!
Groet, Didi van bol.com
De processen verlopen bij Bol.com over het algemeen uitstekend. Ik heb vaker bij Bol.com besteld en dit verloopt altijd soepel.
VerzendingAanvankelijk ontving ik een defect toestel, er zat een deuk in de doos. Het retourneren en ontvangen van een ander toestel ging aanvankelijk niet goed maar na een klacht is dit uitstekend en naar volle tevredenheid opgelost.
KlantenserviceIn eerste instantie ben ik tweemaal verkeerd voorgelicht maar, net als bij het vorige punt, ben ik uitstekend en naar volle tevredenheid geholpen.
Beste Mark Bakelaar,
Goed om te lezen dat je altijd goed wordt geholpen als er toch iets mis is gegaan.
Groet, Didi van bol.com
Makkelijk om een bestelling via de app te doen en de levertijd is zeer snel, 9 van de 10 keer is het de volgende dag op te halen of in huis.
VerzendingSnelle verzending binnen 24u
Hoi fvierland,
Bedankt voor je positieve review!
Groet, Didi van bol.com
Al jaren lang bestel ik bij bol.com. niet altijd de allergoedkoopste maar zeker concurrerende prijzen. Hiernaast nooit gedonder gehad, in 6 jaar tijd ALLES conform afspraak geleverd. Dat is een trackrecord om trots op te zijn.
VerzendingGaat altijd goed,. Beloofde levertijd is werkelijke levertijd.
Hoi willemkeesman84,
Super om te lezen dat je zo tevreden bent.
Groet, Didi van bol.com
Bol.com levert altijd naar verwachting. Eventuele retouren werden ook altijd naar behoren afgehandeld. Nog nooit klachten gehad.
Hoi Henri_G,
Fijn om te lezen!
Groet, Didi van bol.com
Wij bestellen regelmatig boeken bij Bol. Zeer ruim assortiment, lage prijzen, regelmatig kortingsacties, handige tweedehandsboeken service, zeer snelle levering, altijd op tijd, houden zich aan afspraken, top!
Hoi Musicshots,
Wat fijn om te lezen dat je zo positief en tevreden bent!
Groet, Didi van bol.com
Bestellen was goed. Helaas kreeg ik een error bij het betalen waardoor de bestelling geannuleerd werd maar wel het saldo van mn cadeaubon af was. Erg raar
VerzendingSnelle levering. Had 23:29 besteld en was de volgende dag in huis.
KlantenserviceIk werd met alle goede bedoelingen geholpen, maar de eerste telefoniste was niet erg goed. Ze was denk ik nieuw en de verbinding viel weg tijdens het wachtmuziekje waardoor ik opnieuw moest bellen en het verhaal uitleggen.
Hoi Ferry Panjay.
Oei, dat van die error is minder fijn..
Gelukkig is alles goed opgelost!
Groet, Didi van bol.com
Naast een uitstekende service, ook uitstekende bezorging! Hier helemaal niets op aan te merken bol!
Hoi Arjan010,
Bedankt voor je fijne review.
Groet, Didi van bol.com
ruime keuze, snelle levering en bij lage omzet al geen verzendkosten. in het verleden ook uitstekende ervaring met bol
Hoi hugovu,
Super om te lezen!
Groet, Didi van bol.com
Hele fijne winkel. Snelle bezorging en gratis retourneren. Ook het geld wordt snel teruggestort nadat je iets hebt geretourneerd.
VerzendingDe dag nadat je hebt besteld wordt het indien voorradig geleverd. Wanneer het niet op voorraad is kan het iets langer duren.
Hoi euphoria,
Bedankt voor deze fijne review.
Groet, Didi van bol.com
Geweldige winkel, wat verkopen ze nu niet en altijd de volgende dag in huis. Qua prijs zitten ze vrijwel altijd op het juiste niveau, zelden ergens anders goedkoper.
VerzendingAltijd de volgende dag bezorgd
KlantenserviceRetourneren verloopt perfect, hele duidelijke site met duidelijks instructies
Hoi cynthiajansen,
Wat fijn om zo een positieve review te lezen!
Groet, Didi van bol.com
goede service. Bestelling was in goede conditie zoals was omschreven. Correcte aankondiging van levering. TOP
VerzendingBezorging was prima en volgens afspraak
Hoi chvdwalle,
Goed om te zien dat je tevreden bent met onze service!
Groet, Didi van bol.com
Het is een luxe dat je de betalingsmanier zelf kan kiezen zodat je steeds op de gepaste manier kan betalen. Ook het achteraf betalen heeft zijn voordeel wanneer er iets niet correct is.
VerzendingSteeds vlotte levering. Snel geleverd en makkelijk terug stuurbaar. Wel jammer dat je nooit op voorhand weet wanneer tussen welke uren de leverancier komt.
KlantenserviceHet is gemakkelijk dat er steeds iemand bereikbaar is wanneer je vragen hebt.
Hoi talithaminnaert,
Super fijn dat je zo positief bent!
Groet, Didi van bol.com
het is gemakkelijk je bestelling te betalen daar dit via ideal gaat en snel en vertrouwd is.
Hoi, twanhaasen,
Fijn dat je zo blij met met onze betaalopties.
Groet, Didi van bol.com
Heel duidelijk, snel en gemakkelijk. Achteraf betalen is ook zeer ideaal. Al met al geen verbeterpunten
VerzendingProduct is altijd binnen de van te voren aangegeven tijden.
Hoi RvanH,
Heel fijn dat je zo tevreden bent.
Groet, Didi van bol.com
uitgezocht ... gekocht ... en geleverd.
alles was gemakkelijk te vinden en duidelijk op de site.
Kopen was gemakkelijk.
en kwam netjes aan in een goed verpakt pakketje.
Was precies op tijd maar mag altijd sneller :-)
Klantenserviceje wordt snel geholpen.
Hoi rolandhendriks1,
Heel erg bedankt voor deze fijne review.
Groet, Didi van bol.com
Volgende dag bezorgd, ook op za/zo
Track & Trace; je weet waar je aan toe bent.
Nooit een probleem gehad over de levering of het product, dus ik kan geen mening hebben over de klantenservice
Prijzen alleszins redelijk, maar niet altijd de allerlaagste.
Hoi RienCornelissen,
Super! Goed om te horen.
Groet, Didi van bol.com
De levering van Bol was in orde. Correcte afhandeling en snelle levering, zoals het hoort.
VerzendingWij waren niet thuis, mr het product werd mooi verpakt bij de buren achter gelaten.
Hoi Eva08,
Fijn dat je zo tevreden bent met ons!
Groet, Didi van bol.com
Bol.com is een hele fijne en goede webshop! Met een uitgebreid assortiment is er voor iedereen wel iets te vinden. Heb ik iets nodig, wil ik iets bestellen? Eerst bol.com, dan de rest!
Hoi, SandraW89,
Super om te lezen dat wij altijd jou eerste keus zijn!