bol

Gebruikers over webshop bol

Ik was op zoek naar een koelkast, en wist al precies welke ik moest hebben ( de Bosch KGE49BI40 ), ten tijde van bestellen was Bol.com samen met 2 andere aanbieders de goedkoopste ( 709,- ). omdat ik op de site van bol.com werd geinformeerd over een cash-back van 75,-, en de andere 2 zaken daarover niks te melden hadden heb ik hem bij bol.com besteld.
Koelkast was via de zoekfunctie makkelijk te vinden, betalen en een planning voor de verzending maken ging ook goed via de website, je wordt netjes op de hoogte gehouden van status-updates.
wat me wel tegenstaat van Bol.com ( maar wie doet dat tegenwoordig niet ) is alle neppe shopreviews, zowel hier als op andere websites.

Verzending van deze koelast liep via Dynalogic, vooraf was ik vanwege enkele negatieve reviews redelijk op mijn hoede, had al gelezen dat oude apparaten vaak niet werden meegenomen, of dat bij appartementen de koelkast op de begane grond werd gedumpt ipv volgens afspraak naar boven te brengen ).
Het mee retour nemen van een eventuele oude koelkast zat zoals wettelijk vastgelegd in de prijs inbegrepen,ik heb echter wel gekozen voor een upgrade qua verzending waardoor de koelkast ook nog werd uitgepakt, op zijn plaats gezet ( anders was het drempellevering ) en alle verpakkingsmaterialen mee retour werden genomen ).
Bij het bestelproces kon je de dag aangeven dat je de levering wilt laten plaatsvinden, en je krijgt de avond/nacht/ voor de levering een sms-bericht met een tijdsvak van 2 uur. op de dag van levering krijg je nog een mail met daarin een link naar de real-time track&trace, waar je op Google Maps kon zien waar de bezorger reed, en dus op 5 minuten nauwkeurig kon zien hoe laat deze kwam. de bezorgers hebben zonder morren de oude koelkast meegenomen, de nieuwe uitgepakt, op zijn plaats gezet en ook al het verpakkingsmateriaal meegenomen zoals beloofd.

Beste J-roenn,

Zo zie je maar, het gaat gelukkig heel vaak goed.

Veel plezier van je koelkast.

Met riendelijke groet,

Jolanda van bol.com

Bol.com heeft zeer goede service! Ik wilde mijn chrome cast laten repareren. Ik had dit gekocht toen ik nog op een ander adres woonde. Helaas kon ik geen reparatie verzoek indienen, omdat het niet lukte om mijn adres online te wijzigen. Ik heb gechat met een medewerker en kreeg vervolgens mijn geld terug, zodat ik een nieuwe chrome cast kon kopen. Bol.com bedankt!

Beste rolien,

Graag gedaan.

Jolanda van bol.com

Mijn beoordeling ligt eigenlijk tussen 2 en 3 sterren. Dit komt omdat ik een aantal fijne ervaringen heb maar ook wat minder. Met bol.com heb ik al een aantal keer gehad dat ik een aankoop heb gedaan bij een extern bedrijf. 2 van de 3 keer heb ik heel het pakketje niet binnen gehad, en bol.com is hier niet aansprakelijk voor. Ik vind het jammer dat bol.com die keren niet geholpen heeft.

Een aantal keer is alles netjes afgehandeld, maar ook een aantal keer dat ik niet verder werd geholpen en dat ik iets zelf moest uitzoeken.

Beste Kamarashh,

Bedankt voor je eerlijke review. Deels blij met ons, deels niet. Dat laatste betreuren we uiteraard en we bieden ons excuus ook aan omdat je niet naar tevredenheid bent geholpen.

We zijn continue bezig met het verbeteren van onze service.Grote kans dat je vanaf nu enkel tevreden bent over ons.

Jolanda van bol.com

Scherpe prijzen, ruim assortiment en snelle levering. Verder is de site makkelijk om te gebruiken.

Levering was de volgende dag in huis.

Beste DFTX,

Bedankt voor je review. Wij zijn blij met alle sterren die je ons hebt gegeven.

Jolanda van bol.com

Fijne webwinkel, altijd op tijd bezorgd. Ook de klantenservice reageert altijd heel snel op alle vragen.

Product is op tijd geleverd.

Klantenservice reageert heel snel.

Beste Busker8,

Leuk om te horen dat je blij bent met ons! Dank je wel voor je feedback.

Roos van bol.com

Ik vind het persoonlijk een hele goede webwinkel. Ze leveren zeer snel en als er iets fout gaat wordt het goed opgelost uit mijn ervaring.

zeer snel als je voor 12 uur bested kan je het yelfs nog dieyelfde avond in huis hebben

goede service

Beste anjadehaan,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent!

Ik wens je nog veel plezier met je bestelling.

Groet,
Roos van bol.com

De layout was goed en de bestelling was makkelijk te plaatsen. Ook zeer snelle betaling.

Hi Crico,

Dankjewel, dit horen we graag.

Fijne dag nog.

Jolanda van bol.com

Mooie online-Mall waar je veel kunt vinden. "Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd" is niet gelogen!

Om 0:01 bericht ontvangen dat vandaag m'n pakket zal worden afgeleverd. En inderdaad, om 13:04 ontvangen.

Beste pasarica,

Wat fijn dat je laat weten zo tevreden te zijn met ons. Dankjewel en veel plezier van je bestelling.

Met vriendenlijke groet,

Jolanda van bol.com

Tot twee keer toe een kapotte televisie en de service is zeer slecht zowel ook de communicatie. Beloven en niet nakomen. Continue ook zelf maar bellen voor antwoorden.

De tweede verzending van de 65 inch Samsung televisie was zwaar beschadigd. Gaten in de doos en flinke schade aan het beeldscherm. Bezorger is Dynalogic. Dit heb ik echt nog nooit gezien dat er met zulk grof geweld een doos is behandeld waarin een 65 inch televisie zit. Aan meerdere kanten gewoon gaten en scheuren. Ik had er foto's van gemaakt.

Wat ook nog waardeloos is dat je de nieuwe televisie besteld op vrijdag 7 oktober 2016 en volgens de website op voorraad is. Vanwege zaterdag expres gekozen voor maandag leveren. Krijg je alleen de 10 meter lange HDMI-kabel op maandag en dinsdag pas de televisie. Ook nog eens zwaar beschadigd. Toen we hem uit de doos haalde zat er een flinke scheur in het beeldscherm en zelfs een stukje van het scherm stak eruit zoveel geweld is er gebruikt.

Er worden dingen beloofd die ze niet nakomen. We bellen binnen half uur terug wordt er beloofd en de zaak heeft de kwestie urgent gekregen. Niet teruggebeld uiteraard. We hebben presentaties op de zaak en zitten nu al weken zonder. Vandaag was de belangrijke dag voor klanten vanwege een open dag. De klantenservice beloofde dat er gisteren dus een nieuwe 65 inch Samsung televisie zou bezorgd worden. Ik heb zelfs tot twee keer toe hierover gebeld voor bevestiging. Er is tot de dag van vandaag nog niets aangekomen. We bestellen daar voor duizenden euro's en dan zo met je zakelijke klanten omgaan. Kan beter bij Coolblue gaan bestellen geloof ik.

Update 13-10-2016 om 10:00.
Ze zouden gelijk onderzoeken en mij weer contacteren om iets over 09:00. Omdat de afdeling van verzenden dan pas open is. Het is nu 10:00 en nog niets gehoord. De "big event" is bij ons op de zaak nu begonnen en geen televisie. Hier bestellen we niet meer.

13-10-2016 om 14:30,

Beste Imro,

Ik heb om 12:26 een e-mail gestuurd naar de klantenservice van bol.com. Ook voor de zekerheid dezelfde tekst copy en paste gedaan in een privé bericht naar u via Tweakers om 12:41.
Tot op heden nog steeds geen antwoord.

Weet u wat zo slecht is van jullie service nu? We hebben nu twee televisies betaald maar hebben er geen één! Van de eerste zou het geld teruggestort worden omdat de processor stuk was volgens de LG monteur. Dat geld hebben we nog steeds niet. De tweede televisie die kapot geleverd was is gisteren opgehaald door jullie. Nu hebben we helemaal niets maar wel twee keer betaald. Dit maak je denk ik nergens mee met een webshop.

Update 16:00. Geld van de eerste televisie is nu retour ontvangen.
Update 17:25. Niets gehoord nog van de tweede televisie die al gisteren bezorgd zou worden.

14-10-2016
Helemaal niets gehoord! Ook niet via Tweakers op het privé-bericht naar bol.com. Ik heb nu zelf gebeld en er is een case van gemaakt. Rond 11:00 vandaag word ik teruggebeld.

Het is nu 12:15. Ze hebben godverdomme niet teruggebeld!!!
Ik ga het uit handen geven. Continue dingen beloven en niet nakomen.

Update 14:47. Ik ben nu door een andere afdeling gebeld die een stap hoger zit in het bedrijf. Eindelijk wordt het nu wel opgelost. We zijn eruit gekomen gelukkig.

Beste Reptillian77,

Wat een vervelende situatie. Mijn excuses voor het ongemak. Dit is zeker niet de service die je van bol.com kunt verwachten.

Ik wil hier graag naar kijken en samen met jou tot een gepaste oplossing komen. Ik kan vanuit jouw review helaas geen bestelinformatie vinden met betrekking tot jouw account.

Indien gewenst, zou je een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com met een doorverwijzing naar deze review?

Groet, Imro van bol.com

Bol.com heeft een uitgebreid productassortiment. Zeer snelle levering en een goede klantenservice voor een eerlijke prijs.

Product is op afgesproken tijd bezorgd.

Klant is koning bij bol.com

Hoi Mattii,

Bedankt voor je feedback. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service en producten.

Groet, Imro van bol.com.

Ik vind het geweldig dat ik later kan betalen! de producten die ze leveren zijn bijna altijd top!

Hoi jolandamuskee,

Fijn om te lezen dat je blij bent met onze betaalservice. Bedankt voor je feedback.

Groet, Imro van bol.com

Ik heb deze laptop gekocht tijdens de bulk tiendaagse van bol.com voor een mooie prijs.

De bestelling verliep vlot en netjes. Hij is zelfs een dag eerder gekomen dan wat er in de bevestiging stond.

Naar mijn mening doet Bol.com niet onder qua klantenservice dan Coolblue (complimenten aan beide bedrijven.)

Beste Niels Nijenhuis,

Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je veel plezier met je laptop.

Groet Imro van bol.com.

Snelle levering, scherpe prijzen, ruim aanbod van producten en keuzemogelijkheden. Ook prima service van derden leveranciers via bol.com, ook van bijvoorbeeld tweedehands boeken.

Boven verwachting goed en voordelige prijs.

Beste Kuusman,

Bedankt voor je feedback.

Groet, Imro van bol.com

Ik vind het fijn dat je pas hoeft te betalen nadat je de goederen hebt ontvangen,

alles werd netjes op tijd geleverd

Hoi Jordy1,

Fijn dat je dit aangeeft. Bedankt voor je feedback.

Groet, Imro van bol.com

Snelle en gemakkelijke bestelprocedure. Goede klantenservice. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. De levering is correct en binnen de aangegeven tijd verlopen.

Is geleverd binnen de aangegeven tijd.

Klantvriendelijk, servicegericht en deskundig.

Beste houte14,

Goed om te lezen dat je ons klantvriendelijk, servicegericht en deskundig vindt. Bedankt voor jouw feedback.

Groet, Imro van bol.com

Op zondagavond had ik een deluxe blu-rayset met heel boekwerk en 3 cd's erbij besteld. De website gaf aan dat ik hem dan op maandag (gisteren) zou ontvangen. Ik was wat sceptisch, maar niets was minder waar. Op maandag kwam het pakje aan. Keurig in een envelop.

Helaas was het verkeerde product verzonden. Gewoon een compleet andere cd. Jammer, maar kan gebeuren. Ik had op maandag retour aangevraagd. De website gaf aan dat een vervangende bestelling gedaan zou worden, en dat die verzonden zou worden zodra de verkeerde levering bij bol terug was. Op maandagmiddag heb ik de cd meteen naar het gratis antwoordnummer teruggestuurd. Wat schetst vandaag mijn verbazing: de juiste cd wordt vandaag (de volgende dag dus) bezorgd.

Dus: ik ben supertevreden over de snelle afhandeling van de eerste bestelling, en van de rma. De website was echter niet heel duidelijk over de levertijd. Op de cd-pagina stond op zondagavond: voor 23:59 besteld, morgen in huis. Op de bestelbevestiging stond: op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis. Bij de rma-bevestiging stond: zodra we de doos terug hebben, versturen we je nieuwe product. Beide gevallen waren de volgende dag al ontvangen. Allebei in mijn voordeel, dus dit is geen klacht, maar een observatie :)

Beste roland83,

Fijn dat je dit aangeeft. Goed om te lezen dat het allemaal is goedgekomen.

Ik zal jouw feedback meenemen wat betreft de bestelinformatie. Ik ga er vanuit dat dit zo snel mogelijk wordt aangepast.

Veel luisterplezier!

Groet, Imro van bol.com

Wij bestellen al 10 jaar bij bol.com vanwege het ruime assortiment, snelle levering, betrouwbaar en betalen achteraf

Hoi kpelowska,

Wat goed om te lezen dat je al zo lang bij ons bestelt!

Bedankt voor je feedback en al jouw bestellingen uiteraard.

Groet, Imro van bol.com

De prijs / kwaliteit verhouding ligt zeer goed bij Bol, bijna altijd vind ik daar de meest voordelige prijs en komt het pakje altijd aan op de aangewezen dag.

zoals mijn laatste aankoop, Star Ocean: Integrity and Faithlessness Limited Edition. Zoals altijd keurig verpakt en op tijd!

Tot nu toe zijn al mijn bestelde producten tijdig aangekomen, het zou echter handig zijn moest Bol een timeframe bij de bestelling toevoegen (bv. komt aan in de voormiddag of namiddag).

Beste Geert812,

Goed om te lezen dat je tevreden bent. Fijn dat aangeeft dat je het handig zou vinden om een timeframe bij een bestelling toe te voegen. Dit ga ik uiteraard doorgeven.

Bedankt voor je feedback.

Groet, Imro van bol.com

Rise Of The Tomb Raider: 20 Year Celebration had ik gepreordered bij bol.com en nu geven ze aan dat het spel pas op 25 oktober leverbaar is. Aangezien de producent problemen heeft. Wel raar dat de andere winkels hem wel al gewoon verkopen en ik hem niet op de releasedatum (11 oktober) kan krijgen van bol.com

De reactie van de klantenservice zat vol met grammaticale fouten. Klantenservice gaf aan dat ik het pas krijg rond 25 oktober krijg, want het is niet meer op voorraad en nu staat online dat het toch verzonden is. Ik ben benieuwt morgen (12 oktober), maar nog steeds een dag te laat... Heel vreemd... Mogelijk een miscommunicatie geweest en misschien hadden ze zich vergist met de collectors editie die wel vertraging heeft tot volgende week.

Beste janlijm,

Erg vervelend dat jouw bestelling Rise Of The Tomb Raider: 20 Year Celebration vertraagd is. Goed dat je aangeeft dat er wat grammaticale fouten zaten in de reactie van mijn collega. Dit ga ik uiteraard melden.

Ik zou graag in contact met je willen komen om je meer informatie te geven over jouw bestelling. Uit jouw reactie kan ik helaas je klantgegevens niet achterhalen. Indien gewenst, zou je een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com met verwijzing naar deze review?

Groet, Imro van bol.com

Het systeem onthoudt de voorheen gebruikte betaalmethode. Dit versnelt het aankooproces aanzienlijk. Ook onthoudt het de gebruikte bankrekeningsnummers.

Alle producten zijn tot nu toe tijdtig geleverd.

Hoi bobos72,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het betaalsysteem.

Bedankt voor je feedback!

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk